Pro sau contra USR, adică Uniunea Salvați România - asta spune totul
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra USR, adică Uniunea Salvați România - asta spune totul
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Totuși, pensie înseamnă un stagiu minim de cotizare (adică muncă legală) în timp ce ajutoare sociale înseamnă lipsa ei din diferite motive.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Generalizezi domn Radian.
Din multe cauze, printre care salariul minim, au plecat multi si acum dai cu tunul dupa un zidar, un zugrav, etc Din pacate, nu toate se fac cu ingineri, economisti, it-isti si coafeze. In 10 ani, nu mai are cine sa ti plateasca pensia. Scaparea e maleesienii, indienii, nepalezii, etc |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
vad ca accentul se pune pe pensii..... stire recenta
pensii daca pensia minima ar trebui sa fie 2500 (nimic de reprosat) cat ar trebui sa fie salariul minim in care se invart cei mai multi???? ca pe tema asta cam nimic........si forta de munca pleaca in ue, traieste acolo si nu se mai intoarce..... si nici macar nu pot sa-i condamn........ |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Dom'le, eu chiar nu înțeleg ce atâtea discuții despre ăștia cu salarii mici pe un topic despre oamenii noi din politică care nu au altă idee decât "zero taxe pe salariul minim".
Ce impact bugetar, ce mumu pensii pentru 1/3 din angajați.. fără taxe pentru bobor! Uite, feblețea mea, dna Elena Tudose, nevoită să intre în politică fiindcă vroia apă caldă, este numită city manager la sector 2 pe 14k lei lunar. Numită, nu prin concurs, da? Asta după ce a încasat salarii compensatorii la încheierea CIM cu USR, cam 37k lei. Bani din subvențiile publice evident, doar nu credeați că plătea Barna din buzunar. This post has been edited by RDK: 11 May 2022, 21:34 |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ei, lasati domnu, ca dumneavoastra sunteti cel putin tendentios......... individa are un doctorat pe la ase..... sa povestim de concursuri aranjate de cei din pnl sau psd? de numiri de nulitati in functii cheie care acum ne costa mult? (studiu de caz anre, doar ca exemplu)... sa fie toti cu un doctorat pe bune numiti in functii cheie nu m-ar deranja absolut deloc.......dar ce sa vezi? nu e chiar asa.....
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Hai, ca iar ii vorbesti de rau pe cei competenti. Vorbeam cu rdk
Problema e ca multi nu au inteles si inca nu inteleg ca meseriasii buni sunt necesari. Sa i formezi si sa nu i tii pe salariu minim. Ca daca l tii asa, cel mai bun si curajos isi vede de drum. Iar cu pensiile e pomana, pomana USL, PSD, etc. Baieti buni cei de la USR, ei nu dadeau pomeni decat pentru ceva numar mai mic de beneficiari, competenti cu diplome, tari in CV dar care nu prea stiu doua de un fel, ceva firme de consultanta, studii de fezabilitate si prefezabilitate , etc Poate i mai bine, ca se dosea competent , nu se fura pe fata 11 May 2022, 21:50: Doctoratul e un criteriu? Si Ciuca are....... Problema e daca isi pune doctoratul in valoarea, nu pentru ca nu are apa calda This post has been edited by bgdrenault: 11 May 2022, 21:50 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE avem la dispoziție până la finalul exercițiului financiar 70 miliarde de euro bani europeni dar useliștii se bat pe alea 10 miliarde de euro de la buget (PNDL-ul Saligny) Din PNDL se poate fura. This post has been edited by IRONICK: 12 May 2022, 00:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
RDK |
![]()
|
Nu toate proiectele din România sunt (mă rog, erau) eligibile pe fonduri europene.
Foarte bine că USR a avut o vreme ministerul fondurilor europene dar mai sunt și altele de făcut. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 11 May 2022, 20:18) Generalizezi domn Radian. Din multe cauze, printre care salariul minim, au plecat multi si acum dai cu tunul dupa un zidar, un zugrav, etc Din pacate, nu toate se fac cu ingineri, economisti, it-isti si coafeze. In 10 ani, nu mai are cine sa ti plateasca pensia. Scaparea e maleesienii, indienii, nepalezii, etc Stii, cu minim pe economie ar trebui platiti necalificatii, deja zidaru sau faiantaru au o calificare si ar trebui sa ia mai mult. Ce zice radian e ca sa stai 30 de ani cu minim pe economie nu e normal, poti invata la locul de munca ceva in plus, autorizare pe stivuitor, sa tragi fire electrice, ceva. SI cu asta sunt 100% de acord |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
RDK |
![]()
|
Insinuezi cumva că Drulă, prin contractele specifice ministerului, neeligibile la finanțare UE, a ciordit?
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 12 May 2022, 12:52) Stii, cu minim pe economie ar trebui platiti necalificatii, deja zidaru sau faiantaru au o calificare si ar trebui sa ia mai mult. Ce zice radian e ca sa stai 30 de ani cu minim pe economie nu e normal, poti invata la locul de munca ceva in plus, autorizare pe stivuitor, sa tragi fire electrice, ceva. SI cu asta sunt 100% de acord Ca sa vezi, nici motostivuitoristi nu mai sunt. Nu conteaza cine sta pe acesta functie 30 de ani, sau 15 sau 1. Daca nu l platesti, cand iti pleaca cel cu 30 de ani vechime, nu l vei mai gasi. E disperare in multe domenii, si rezolvare nu va fi, atat timp cat ii dai 1400 de lei net unui necalificat de care ai nevoie. Si despre ca necalificati vorbesti, daca zidarul si faiantarul sunt calificati? Doar femeia de serviciu, ca in rest, prasitor manual si sapator de santuri cu lopata nu prea mai folosesti. Si am eu o impresie ca femeile de serviciu au salarii mult peste salariul minim. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Insinuez ca PNDL-ul Saligny este inventat pentru furt.
Contractele specifice ministerului se desfasoara prin PNDL-ul Saligny? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
RDK |
![]()
|
Nu, dar accesarea finanțării, implementarea și controlul post coitum sunt identice.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 12 May 2022, 14:46) Ca sa vezi, nici motostivuitoristi nu mai sunt. Nu conteaza cine sta pe acesta functie 30 de ani, sau 15 sau 1. Daca nu l platesti, cand iti pleaca cel cu 30 de ani vechime, nu l vei mai gasi. E disperare in multe domenii, si rezolvare nu va fi, atat timp cat ii dai 1400 de lei net unui necalificat de care ai nevoie. Si despre ca necalificati vorbesti, daca zidarul si faiantarul sunt calificati? Doar femeia de serviciu, ca in rest, prasitor manual si sapator de santuri cu lopata nu prea mai folosesti. Si am eu o impresie ca femeile de serviciu au salarii mult peste salariul minim. in constructii exista necalificati. Aia de cara cu roaba , aduc sacii si cutiile de faianta faiantarului, dau cu matura, sapa manual, cara materialele pentru dulgherii de fac cofraje etc. https://adevarul.ro/locale/pitesti/de-ceref...b5c2/index.html ca exemplu |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Ei, nici ăștia nu se gasesc.
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(miki @ 12 May 2022, 16:00) i-ntraba pe amicu matale din NL, acolo exista salariu minim pe economie stabilit prin lege? @bucatel, asta e atac la persoana. @miki ma face mincinos. Poate, cu atributiile de moderator, nu l lasati sa ma jigneasca. @miki, mai mult de vorbele lui BAse, ce vrei? Esti chiar nu stiu cum sa spun ca sa nu fie atac la persoana, TU CREZI CA AS PUNE UN ACT ORIGINAL AICI? STUDIAZA, DACA VREI SA TE CONVINGI. Salariul minim e o chestie legala deocamdata, Olanda e la treaba ei, noi la a noastra. In Olanda si marihuana e legala. Vrei? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 12 May 2022, 13:52) Intr-un ziar local, de vreo doua saptamani, apare zilnic anunt de angajare, stivuitorist, relocare in Ploiesti, salariu 4.800 lunar + cazare + bonuri de masa + ore suplimentare. Sa-mi fie cu iertare, dar nu-i chiar o oferta de refuzat. Unul care-si rupe carca prin Italia sau Sapania, nu-s foarte convins ca, castiga mult mai mult. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 12 May 2022, 16:13) @bucatel, asta e atac la persoana. @miki ma face mincinos. Poate, cu atributiile de moderator, nu l lasati sa ma jigneasca. In primul rand, singurul care te poate "face" mincinos e chiar matalutza. Din pacate, n-am urmarit indeajuns de atent forumul in ultima vreme incat sa aflu daca amicul tau din NL e pe bune sau fictional, am avut lucruri mai bune de facut. Si nu in ultimul rand, unde, mai exact te-a acuzat miki de minciuna? Ca daca n-a facut-o, atunci mai degraba 'mneata te faci vinovat de un atac la persoana. This post has been edited by bucatzel: 12 May 2022, 20:44 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bgdrenault |
![]()
|
E mai veche discutia, dar e pe forum.
Pentru faptul ca nu pot sa pun un act personal al unui copil olandez, caruia nu i se precizeaza sexul in actul de nastere, dar am relatat ce scrie acolo, tot o trage cu aluzii de minciuni. I am pus discursul lui Basescu, care sustine lucrul respectiv, si el nu si nu, vrea actul Sa astepte pana l oi pune eu, dar fiecare aluzie e de fapt jignire. Daca am sa spun ca asta e o penibilitate, ca multe altele, ai sa spui ca e atac la persoana. Ii transmit public ca nu voi pune acel act aici niciodata. Acum , ca ati fost informat, va rog sa tineti cont, Multumesc. Nu ca as avea nevoie de protectie, dar la asemenea aberatii, in afara de penibilitate, cum as mai putea caracteriza? Puteti sterge, transformam forumul in gradinita de copii, dar , daca asa sunt vremurile? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
ai fi putut pune un specimen
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Completarea conteaza, dar poluam.
Sa caute, daca i asa curios. Eu nu sunt, am vazut. Sa revenim la USR, ca raman saracii prea putin laudati. This post has been edited by bgdrenault: 13 May 2022, 05:43 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Penibil...". am vazut eu , exista, dar nu pot sa-ti arat" e argument de clasa a 3a.
Mai ales cand ai google https://www.hrw.org/news/2020/07/08/netherl...er-id-documents This post has been edited by einstein1984: 13 May 2022, 08:24 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Exagerezi, nu e interesul meu sa caut. Am spus ce am vazut, la o prima cautare a iesit Base la interval cu vorbire cu subiect si predicat referitor la exact ce am spus eu, am postat interviul, tot nu ma crede, sa caute el, nu sa ma faca mincinos. Chiar nu doream sa mi sustin ce am vazut.
Daca eu spun ca am vazut pe strada un Renault cu 5 roti, si ti spun ca nu pot sa postez cartea de identitate aici, si nu ma crezi, trebuie sa ti dovedesc, sau te duci tu la sfantul gugle? In al doilea rand, el dorea sus si tare sa i postez certificatul, lucru imposibil. In al treilea rand, am vazut si chiar nu ma intereseaza ce fac ei in Olanda sau in alte tari. Am spus ca o discutie. Si vezi cu acel "penibil", pentru asa ceva eu am luat 30 de zile. Ai pile? This post has been edited by bgdrenault: 13 May 2022, 10:35 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Fiul lui Ion Rădoi închiria spații la metrou cu 1.250 de lei pe lună și le subînchiria cu 2.800 de euro. Câștig: peste 237.000 de euro
Jos Drula, jos ranga. Nu ne lasa sa furam. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
bgdrenault, in general cand acuzi ceva de tine depinde sa aduci dovezi.... Bine, asa zice bunul simt, daca nu aderi la idea asta e problema ta, nu a societatii.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:08 |