Pro sau contra USR, adică Uniunea Salvați România - asta spune totul
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra USR, adică Uniunea Salvați România - asta spune totul
bgdrenault |
![]()
|
||
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ai verificat "dovada"?
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Banuiesc ca tu esti curios., deci baga.
Sau poti incepe prin ai jigni pe cei care au postat-o, ca nu i completata. This post has been edited by bgdrenault: 20 May 2022, 07:56 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
https://clubferoviar.ro/minunile-din-pnrr-l...ecat-peroanele/
Cand termini facultati de marketing si geografie si vrei sa lucrezi in transporturi. Deh, diploma spunea ca e de succes. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
"S-a organizat o licitație foarte interesantă, unde s-au pus niște condiții ce elimină orice producător român. Se cere o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro, o fabricatie de 25 de trenuri pe an."
Îmi pare rău de domnul afacerist român care pune problema așa, dar apartenența UE e puțin altfel decât crede dânsul. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Probleme, Dorele?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
Birna sufera grav. Nu degeaba diaspora a plecat in grup.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
Useristii poarta in continuare masti de protectie? Sau aia e poza de arhiva?
Sa stiu daca ii pot recunoaste asa. |
--------------------
*
*
*
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Vlad Voiculescu anunță că nu pleacă din USR, într-un mesaj intern pentru filiala București pe care o conduce: ”Nimeni din conducerea filialei, reprezentanții noștri în Parlament, consiliile general și de sector nu pleacă. Rămânem aici și construim mai departe în USR”
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
yhattori |
![]()
|
Nu cotizatia face useristul!
|
--------------------
*
*
*
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 27 May 2022, 12:24) Si cand spuneam eu cate una despre oportunistii care au acaparat USR-ul, te luai de mine... Pentru ca s-au pisat cu bolta pe toate sperantele prostilor care i-au votat, le doresc, din tot sufletul, sa obtina 3-4% la urmatoarele alegeri parlamentare. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Asta inseamna 40% pentru psd
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(cristic1982 @ 28 May 2022, 23:26) Si cand spuneam eu cate una despre oportunistii care au acaparat USR-ul, te luai de mine... Pentru ca s-au pisat cu bolta pe toate sperantele prostilor care i-au votat, le doresc, din tot sufletul, sa obtina 3-4% la urmatoarele alegeri parlamentare. Dar eu niciodata nu am fost de acord cu tabara Birna. M-am luat de tine doar ca generalizezi, sunt oameni in continuare care vor sa faca treaba. Ca in orice organizatie, oamenii nu sunt toti perfecti. Mai ales intr-un partid politic. Chiar nu ai cum sa ii verifici pe toti la 'angajare'. Daca Birna insista in prostia lui, la asta se va ajunge. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
RDK |
![]()
|
Trist fără Dragnea
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
plictiseala mare fara el
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
bgdrenault |
![]()
|
de Irinuca nu spune nimeni nimic? nu plange nimeni dupa ea?
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
In final a plecat Ciolos.
Nu se simtea el prea bine in USR, s-a vazut chiar si dupa ce a castigat sefia partidului - n-a stiut ce vrea, n-a avut tinta, n-a comunicat, etc. Acu si-a facut o jucarie doar a lui, REPER se cheama, cu rezultatul previzibil al caderii in irelevanta. Duca-se. Nasty, daca mai deschizi un topic si cu Reperu' ista, te dezmostenesc! |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
RDK |
![]()
|
Ramona, Dragoș 1, Alin, Dragoș 2 și Dacian au partid nou nouț
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
Problema e alta. Ca politician (si nu doar), daca ceva nu merge, nu iti iei jucariile si pleci. Este bun, dar o rateaza emotional.
Echipa Curaj cred ca o sa faca mai multe, inclusiv un bobarnac lu' Birna. Ce ar fi insemnat ca Zelenski sa zica ca Putin ii blocheaza proiectele si pleaca. Taxi avea asigurat de americani. This post has been edited by IRONICK: 31 May 2022, 21:31 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
RDK |
![]()
|
Ceva de anvergura lu' 5%, maxim 7%.
The next goal e încă un mandat, măcar El Însuși, eventual și Madonna cu ciorbă. Deh, politică la nivel european, nu combinații locale.. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.225 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Toate mișculațiile astea produc lehamite electoratului, sau cel puțin așa văd eu care, dintr-un om dezamăgit de clasa politică (și care nu votase de mulți ani), am devenit ulterior votant USR iar acum revin la sentimentele anterioare de inutilitate a prezentei la vot.
Și chiar daca știu că de treaba asta profită șacalii aia de la PSD & Co care își mobilizează electoratul prin pomeni electorale, îmi bag picioarele că oricum nu mă mai interesează.... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
RDK |
![]()
|
În continuare absența la vot avantajează partidele mari.
Lehamitea se cultivă. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Mierea e miere pentru toata lumea. Ca i roman, ca i pesedist, ca i american, ca i userist
Toti i au aflat gustul Unii mesteca de zor in borcan, unii au mestecat doar la suprafata. Asa, precum cocostarcul invitat de vulpe la tigaia cu orez. Cand nu au reusit sa muste din fagure, pleaca. Raman ceilati sa muste, poate Drulau reuseste ceva. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
RDK |
![]()
|
Cătălin Drulă, președintele interimar al USR, a declarat marți, 31 mai, că Dacian Cioloș și cei patru europarlamentari care au demisionat au restanțe la plata cotizațiilor.
Potrivit informațiilor Libertatea, din interiorul USR, suma totală se ridică la 148.000 de lei, adică 30.000 de euro, și, conform statutului, cei 5 ar fi trebuit suspendați după 6 luni de neplată. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(dandobre @ 31 May 2022, 21:42) Toate mișculațiile astea produc lehamite electoratului, sau cel puțin așa văd eu care, dintr-un om dezamăgit de clasa politică (și care nu votase de mulți ani), am devenit ulterior votant USR iar acum revin la sentimentele anterioare de inutilitate a prezentei la vot. Și chiar daca știu că de treaba asta profită șacalii aia de la PSD & Co care își mobilizează electoratul prin pomeni electorale, îmi bag picioarele că oricum nu mă mai interesează.... Politicienii, ca si vamesii sau banii, trebuie sa circule. La alegerile viitoare sa votezi AUR! |
--------------------
*
*
*
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(RDK @ 2 Jun 2022, 15:45) Cătălin Drulă, președintele interimar al USR, a declarat marți, 31 mai, că Dacian Cioloș și cei patru europarlamentari care au demisionat au restanțe la plata cotizațiilor. Potrivit informațiilor Libertatea, din interiorul USR, suma totală se ridică la 148.000 de lei, adică 30.000 de euro, și, conform statutului, cei 5 ar fi trebuit suspendați după 6 luni de neplată. Poi sa ii dea restanta lu' Kruk. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.225 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:21 |