DVD player-e, pareri, review-uri
![]() ![]() ![]() |
DVD player-e, pareri, review-uri
milu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 April 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Duster 1.5 dCi
&
Logan 0.9 TCe
|
|||
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Posesorii de playere E-boda 555x, ultima versiune HIT89E, pot beneficia de ultimul update de firmware, care are DMF (divX Media Format- meniuri, subtitrări, coloane sonore etc.) pe situl Softpedia, la topicul dedicat din secțiunea Video.
![]() This post has been edited by ursamajor: 26 Feb 2006, 11:03 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(milu @ 16 Feb 2006, 13:59) Salutare! Vreau si eu sa-mi iau si eu un DVD player, mai mult pentru muzica. Am PC cu TV-out si ma uit la filme direct de pe PC. Problema e ca vreau seara sa ascult muzica si PC-ul face galagie, plus ca trebuie sa mai dau de mouse, etc. Ce ma intereseaza pe mine e un DVD care sa scoata sunetul foarte bine (chiar si pe 2 canale). Aveti idee de un asa player? Pana in 3-3,5mil. Pai cel mai potrivit este bineinteles un player care sa scoata digital si semnalul sa-l bagi intr-un sistem de sunet performant. Daca vrei sa asculti pe televizor, nu prea ai de ales decat intre mufele scart si "celelalte" (rotunde). In ambele cazuri, sunetul este decent (impresia mea subiectiva este ca e mai bun pe scart). |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
A sosit momentul sa-mi iau un DivX player. Studiind pe mai multe forumuri am ajuns la concluzia ca cel mai "avantajos", pana in 500 RON, ar fi e-Boda 555x! Intrebarea mea este daca intradevar concluzia la care am ajuns este cea corecta!
Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu spun ca da, este cea corecta. Incerca sa citesti cat mai mult din acest link desi s-a depasit 130 de pagini. Eu l-am achizitionat de putin timp si ma bate gandul sa fac si update-ul de firmware.
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Multumesc mult Marius.
Linkul dat de catre tine face parte din cele cel putin zece surse de documentare studiate! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Si care ar fi celelalte "cele cel putin zece surse de documentare studiate"
![]() Eu inca n-am avut timp sa citesc tot de acolo dar nu ma grabesc. Am ajuns pe la pagina 90. Sunt curios sa vad unde s-a ajuns cu firmware-ul pentru HIT-89E. Probabil la sfarsitul celor 132 (cat sunt astazi) de pagini voi face si eu upgrade-ul. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
La versiunea 14 (Mtz).
Pai softpedia, chip, hi-fi, mtz, testdivx, computergames, magazine si cunoscuti etc. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
O să apară coorând (că mă cenzurează) și un firmware oficial, care va rezolva problema DTS-ului. Fiți pe fază acolo pe topicul lui MTZ. Probabil imediat după apariția acestuia va face și varianta user friendly, cu meniurile acelea drăguțe și va adăuga și facilitățile legate de subtitrări.
![]() PS Dacă faceți corect update-ul de firmware nu are de ce să vă fie teamă. Cu v.14 HIT89E e un player (aproape) perfect. Cu v.15, cea cu DTS, va fi, cu siguranță, un best-buy. This post has been edited by ursamajor: 3 May 2006, 19:49 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 10:30 |