Dezaburire luneta, nu functioneaza
![]() ![]() ![]() |
Dezaburire luneta, nu functioneaza
ice_ghost |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2001 clima
|
|||
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Pai daca e dezlipita o lamela din alea si nu face contact cum trebuie, e clar ca nu o sa mearga .
|
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
enice |
![]()
|
![]() membru revenit Group: Members Posts: 82 Joined: 8 February 09 ![]() |
la cotetul meu pe roti dezaburirea intra in functiune cam la 1 minut dupa ce o activez asa ca nu ma impacientez cu toate ca la inceput mi-am facut probleme
si ca sa nu deschid alt topic o sa pun o poza cu chederul de la luneta sa-mi spuneti daca ati patit si voi asa ceva si cum ati remediat This post has been edited by enice: 7 Jan 2010, 16:22 Attached thumbnail(s) Imagine0040.jpg ( Size: 264.77k ) Number of downloads: 345 |
--------------------
dacia
super nova
2003 confort
- ct xx nam JYDT7
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
silicon negru remediu sau schimbarea chedarului. Referitor la luneta verifica releul , dupa mine releele montate la super nova sunt proaste mai ales cand au venit cu ele din fabrica , le-am desfacut si am vazut ce prost sunt bobinate. Tu s-ar putea sa ai contactele de la releu perlate ( impuscate) se curata cu smirghel fin dupa ce ai desfacut capacul de la releu.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
@ice_ghost: Ar fi 2 variante. Daca spui ca iti clicaie releul, verifica mufele ce vin la luneta. Poate ca nu mai fac bine contact. Si a doua varianta... vad ca a ta este din 2001 deci verifica cuiele de la hayon si talpile de la dezaburire. Eu cand am luat masina erau foarte ruginite si nu prea mai faceau contact cuiele cu talpa de jos. Eventual incearca cu alt releu de la un prieten si alt buton.
Nu are importanta daca liniile "nu par" intrerupte... ar trebui sa functioneze macar cateva. Sa fie toate intrerupte nu am mai vazut... Cel mult o jumatate din ele. Verifica daca vine curent pe plus in spate la hayon, unde este mufa lipita cu fludor de luneta. @enice: Ce discret ai ascuns o parte din numar ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
enice |
![]()
|
![]() membru revenit Group: Members Posts: 82 Joined: 8 February 09 ![]() |
ti-a placut nu?
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2003 confort
- ct xx nam JYDT7
|
|
ice_ghost |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 December 07 ![]() |
chestia aia de pe haion cu cuie am schimbat-o anul trecut. pe talpa am dat cu smirghel. in seara asta o sa verific daca am curent pe plusul de pe haion. am uitat sa precizez ca luneta pe care o am e de nova. sa fie din cauza asta?
|
--------------------
dacia
supernova
2001 clima
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ice_ghost @ 8 Jan 2010, 13:04) Nu are nici cea mai mica importanta ca ai luneta de Nova. Luneta este identica la ambele masini(Nova si SuperNova). In cazul tau, banuiesc o problema ori de traseu electric(firele de la releu la contactul-cui) ori o problema de contact electric(comutatorul-cui sau papucii de legatura ai lunetei). N-ar strica sa verifici(cu un aparat de masura) contactul electric intre luneta si masa electrica a masinii. Numai bine. |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sau direct pe firele care vin la luneta
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:05 |