DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Batjocorirea simbolurilor nationale, Eu sunt oripilat...dati-va cu parerea

saddan
post 5 Dec 2005, 10:08
Post #61

..........

Group: Members
From: Cluj-Napoca

ca sa nu fiu in disonanta cu ce e in acest topic o sa tac tot restul zilei... am vazut aberatiile de libertate de la noi din tara asa ca am 2 alternative
1. comentez asa zisul imn difuzat de proteveu iar apoi imi cer exilarea in papua si 9 guinee pe urmatorii 20 de ani sa imi treaca senzatia de greata
2. ma abtin de la orice comentariu legat de subiect sa nu dau apa la moara "artistilor" sau simpatizantilor
3 parca mai era ceva.......... dar ma opresc la punctul 2
cu bine tuturor

--------------------
Dacia Logan Preferance/Duster Laureat 4X4 2005/2010 - cj yz msd/cj zy dsm
Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Lolek
post 5 Dec 2005, 10:48
Post #62

Ignorog

eu revin la parerea mea: de ce m-as supara pentru felul cum se recita poezii la Scoala Ajutatoare?

exista o categorie (vasta) de oameni care degusta chestiile astea cu mult aplomb iar postul ala de televiziune (de toata jena) nu face decat sa vina in intampinarea predispozitiilor nasoale din testele ne-deratizate ale telespectatorilor. Mai pe scurt, face bani. Am ceva dubii in a considera toata tevatura drept vina absoluta a postului TV si a unui anumit director de programe.

Este vorba de o institutie cu indivizi institutionalizati, le urez insanatosire grabnica si cam atat.

Telecomanda are niste butoane bine documentate in manualul de utilizare care pe mine personal ma duc fara a da gres catre zone mai spalate ale audio-vizualului. Si ca veni vorba, cel ce ar trebui sa dea un cot, traga de o maneca este CNA-ul care doarme in papuci, ca de obicei.

This post has been edited by Lolek: 5 Dec 2005, 10:58

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
costi
post 5 Dec 2005, 11:10
Post #63

Membru autentic

From: Bucuresti

Ce naiba sa le faca domnita Ralu ?
Legea imnului national e asa de bine facuta incit nu zice nimic despre posibilitatea ca intr-o buna zi sa asculat maneua "Desteapta-te rumine minca-ti-as" cintata Salam, Minune, Bursuc, Vijelie , etc
Adevarul este ca era greu de prevazut ca o minte bolnava poate realiza asa ceva, dar de, ce sa-i faci, Romania - tara tuturor posibilitatilor!

This post has been edited by costi: 5 Dec 2005, 11:12

--------------------
DSN/SLZ
+
lucian79
post 5 Dec 2005, 11:23
Post #64

Membru

From: O R A D E A

Dca vreti sa treceti si la fapte nu doar vorbe
http://www.petitiononline.com/IMNUL_RO/petition.html

--------------------
pejos confort 2006
feel free ..... feel FIAT
+
kaspersky
post 5 Dec 2005, 11:52
Post #65

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

Toata lumea se mira ca a scos Pro TV versiunea manelistica a imnului, dar anul trecul acelasi post modificase imnul, mai exact a scos ceva versuri:
"Si ca-n a noastre piepturi pastram cu fala-un nume
Triumfator in lupte, un nume de Traian. "
Va mai amintiti?

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
Lolek
post 5 Dec 2005, 11:55
Post #66

Ignorog

QUOTE(kaspersky @ 5 Dec 2005, 11:52)
Va mai amintiti?
*

ah, chiar...tot ei o facura si pe asta. deh, devine deja traditie.

am si eu o intrebare (am votat pe petitiononline, nu asta e problema). in ce fel, concret, ajuta petitiile astea? bun, ca se strang mii de insi care reclama o chestie si se poate verifica (chit ca poti vota de nu stiu cate ori ceea ce nu e ok), adica un curent de opinie se poate deduce/ mediatiza din chestia asta.

dar...mai e si alt mecanism implicat (gen primeste Ralu Filip un digest ceva) sau nu? simpla curiozitate.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
costi
post 5 Dec 2005, 12:03
Post #67

Membru autentic

Mult zgomot pentru nimic. Inclusiv titlul topicului.
Sint sigur ca daca nu era facut manea nu mai sarea nimeni in sus. Sau sareau mai putin smile.gif
Este sarcina CNA sa arata unde s-a incalcat legea.
Apropo de lege, poate ne arat cineva ce art s-a incalcat, pt ca la o lectura rapida totul pare in regula (nu sint prea sigur la partea cu partitura - a fost/n-a fost aceeasi ?)

--------------------
DSN/SLZ
+
Lolek
post 5 Dec 2005, 12:08
Post #68

Ignorog

152. - Lolek Ignorogu - Puteau sa faca si o varianta pentru bocitoare daca tot se apucatara. S-ar fi chemat autocritica si as fi plans si eu cu ei. Si ca veni vorba, CNA ar trebui sa nu mai umble cu ocale de diverse dimensiuni. Respect.

----
daca tot au scos muzica de pahar, le-am dedicat si eu una de inmormantare.

This post has been edited by Lolek: 5 Dec 2005, 12:08

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
argon
post 5 Dec 2005, 12:13
Post #69

Mesaj semiautomat

QUOTE(costi @ 5 Dec 2005, 12:03)
Mult zgomot pentru nimic. Inclusiv titlul topicului.
Sint sigur ca daca nu era facut manea nu mai sarea nimeni in sus. Sau sareau mai putin smile.gif
*

Ce altceva sa fie facut? sa-l faca Gica Petrescu, populara, Dan Spataru, atunci nici o problema..sunt chestii specific romanesti..dar nu tocanita indiano-tiganeasca, cantata de niste oligofreni tuciurii, care nu are nici o legatura cu specificul romanesc....dar vad ca din pacate incepe sa aiba...se asculta manelele in Romania..ca altfel nu s-ar difuza...

This post has been edited by argon: 5 Dec 2005, 12:14

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
costi
post 5 Dec 2005, 12:16
Post #70

Membru autentic

Multumesc ca-mi dai dreptate: daca nu era manea mergea....;
Cum manelele sint "legale" nu vad care-i problema.
Hai sa discutam pe lege ca altfel trecem pe topicul cu manele si ne certam acolo.

--------------------
DSN/SLZ
+
argon
post 5 Dec 2005, 12:21
Post #71

Mesaj semiautomat

Costi, eu stiam ca menelele intr-o vreme erau interzise in mijloacele de transport in comun, in locuri publice si in special sa se difuzele la televiziunile publice inainte de ora 00.00......mai e asa sau s-a schimbat legea?

PS nu am zis ca mergea daca nu era manea..dar nu era asa strigator la cer...

This post has been edited by argon: 5 Dec 2005, 12:22

--------------------
+
Lolek
post 5 Dec 2005, 12:23
Post #72

Ignorog

pai si costi a zis ca sa nu amestecam manelele...astea, borcanele. si cam are dreptate.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
costi
post 5 Dec 2005, 12:32
Post #73

Membru autentic

faceti frate un efort si hai sa discutam pe lege:

ART. 9
Imnul national al Romaniei este "Desteapta-te romane", redat in anexa nr. 2.
In interpretare vocala prescurtata, imnul national al Romaniei se intoneaza potrivit textului si partiturii prevazute in anexa nr. 3.
In interpretarea fanfarelor sau a altor formatii instrumentale, muzica imnului national se intoneaza o singura data.
Aici pare OK dar nu stiu cum e cu partitura aia...
ART. 10
Imnul national al Romaniei se intoneaza:
a) la festivitatile si ceremoniile oficiale nationale, precum si la ceremoniile oficiale cu caracter international;
cool.gif la deschiderea si inchiderea emisiunilor statiilor "Radio Romania" si " Televiziunea Romana", in interpretare vocala;
c) cu prilejul vizitelor intreprinse in Romania de sefi de stat si de guvern;
d) in cadrul ceremoniilor militate, conform regulamentelor militare;
e) pe stadioane si alte baze sportive, cu ocazia desfasurarii competitiilor sportive oficiale internationale in care este reprezentata Romania;
f) la deschiderea fiecarei sesiuni a Camerelor Parlamentului;
g) la inceputul programului zilnic in scolile primare si gimnaziale.

ART. 11
Imnul national al Romaniei poate fi intonat si la alte manifestari organizate in unitati de invatamint sau alte institutii de cultura.
E Pro Tv institutie de cultura ? Eu zic da, deci OK

ART. 12
La inceputul manualelor scolare: abecedare, manuale de citire pentru ciclul primar, manuale de limba si literatura romana, manuale de istorie si manuale de limba materna pentru minoritati se tipareste textul inmului national al Romaniei prevazut in anexa nr. 3.

ART. 13
Imnul national al Romaniei se intoneaza vocal si se publica oficial numai in limba romana.
OK desi unele agramaticalitati s-or mai fi strecurat tinind seama de prezenta d-lui stomatolog/manelist/plagiator
ART. 14
Imnul national al altor stat se intoneaza cu prilejul vizitelor, festivitatilor si ceremoniilor oficiale cu caracter international, impreuna cu imnul national al Romaniei, inaintea acestuia.

Art. 20. _ Cetatenii sunt datori sa manifeste respect fata de drapelul si imnul national al României si sa nu comita nici un act prin care s-ar aduce ofensa acestora.
Daca nimeni n-a scos limba si nu si-au pus coarne atunci OK

Art. 21. _ La ceremoniile de arborare a drapelului, precum si la intonarea imnului national, cu prilejul solemnitatilor, asistenta va sta în picioare, barbatii se vor descoperi, iar militarii de toate gradele vor da onorul conform regulamentelor militare.

Aici nu stiu daca aia din studio au stat in picioare si descoperiti.

Daca voi gasiti altceva....

Parerea mea este ca legea-i proasta si lasa portite care au fost folosite de Pro Tv. Taaaaare sint curios sa vad motivarea CNA.

This post has been edited by costi: 5 Dec 2005, 12:36

--------------------
DSN/SLZ
+
Lolek
post 5 Dec 2005, 12:38
Post #74

Ignorog

QUOTE(costi @ 5 Dec 2005, 12:32)
Aici nu stiu daca aia din studio au stat in picioare si descoperiti.
*

pai nu fu o solemnitate...sau fu?

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
andu911
post 5 Dec 2005, 12:55
Post #75

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

bai nene...voi chiar n-aveti alta treaba???
Eu nu ascult manele si nici nu o sa ascult in viata mea, fiindca nu-mi plac...dar nu ma apuc sa fac propaganda pe forumuri ca sa nu mai asculte lumea. Nu ma apuc sa zic ca ala e oligofren si ca ala e idiot daca asculta manele.
Mai mult de jumatate de tara asculta manele. Cum sa le interzici sa asculte ce le place ??? Fac pariu ca sunt multi aici pe forum care asculta manele...iar voi spuneti despre ei ca sunt oligofreni si idioti fara nici o retinere.
Vedeti manele la protv, schimbati postul si gata. Spre ex. eu am sters Acasa si Atomic din memoria televizorului, pentru ca mi se pareau niste panarame de posturi. In curand o sa sterg si protv.

Lasati ma oamenii sa asculte ce vor, nu se poate sa le impunem noi si nici sa-i criticam in gura mare din prisma muzicii pe care o asculta.
Am vazut o chestie aberanta pe undeva..."Campanie anti-manele"...nu stiu ce intelegeti voi prin campania asta, dar o chestie de-asta dovedeste spiritul comunist si arata cat de inapoiati suntem in modul de a intelege ce inseamna democratie.

Intr-o tara democrata traiesc si tigani si romani si unguri si homosexuali si lesbiene si neo-nazisti si rockeri si manelisti si prosti si destepti.

Cui nu-i convine, sa se uite pe harta politica a lumii si sa isi mute resedinta intr-o tara comunista.

--------------------
- - -
+
costi
post 5 Dec 2005, 12:58
Post #76

Membru autentic

N-ai inteles nimic.
Tocmai asta am propus, sa uitam de manele, ca daca vrem sa discutam de ele avem topic dedicat.
Discutam pe textul de lege !
S-a incalcat sau nu ?
Asta spune-ne nu chestia cu telecomanda de care sintem satui.

--------------------
DSN/SLZ
+
andu911
post 5 Dec 2005, 12:59
Post #77

Membru autentic

QUOTE(argon @ 5 Dec 2005, 12:21)
Costi, eu stiam ca menelele intr-o vreme erau interzise in mijloacele de transport in comun, in locuri publice si in special sa se difuzele la televiziunile publice inainte de ora 00.00......mai e asa sau s-a schimbat legea?
*

Cu o asemenea lege, nu te primeste nimeni in UE. Face parte din drepturile omului...

--------------------
- - -
+
andu911
post 5 Dec 2005, 13:00
Post #78

Membru autentic

QUOTE(costi @ 5 Dec 2005, 12:58)
N-ai inteles nimic.
Tocmai asta am propus, sa uitam de manele, ca daca vrem sa discutam de ele avem topic dedicat.
Discutam pe textul de lege !
S-a incalcat sau nu ?
Asta spune-ne nu chestia cu telecomanda de care sintem satui.
*

Pai dupa ce ati jignit juma' de tara, te cred si eu ... biggrin.gif

--------------------
- - -
+
13nov
Post #79

Membru autentic

Televiziunea promoveaza ce se vinde. SI reciproca e la fel de adevarata. Daca manelele sunt o valoare in tara asta, inseamna ca nu ar trebui sa ne mai deranjeze imnul manea. Asta e Romania fratilor, din pacate sunt mai multi aia care asculta manele si/sau sunt neamuri proaste decat cei loviti de boala numita "civilizatie". Eu unul m-am saturat, si cu parere de rau trebuie sa recunosc ca am ajuns sa urasc tara asta, iar imnul manea este unul dintre motivele cele mai putin importante. Cand nu o sa mai vad oameni care arunca paharul de Mcdonalds pe geam din masina, sau golesc scrumiera la stop, sau arunca gunoiul de la balcon, sau put in tramvai, sau urla pe manele in mijlocul noptii, sau iti zgarie masina noua abia adusa in parcarea blocului, sau dupa ce fac gratar in padure arunca toate gunoaiele in toate directiile, etc.etc, atunci o sa ma deranjeze imnul manea. Pana atunci dintr-o hazna ce se poate auzi? Zgomot de harpa?! Ma indoiesc!

--------------------
OPEL ASTRA GTC 1.9 CDTI 2008
Clio III 1.5 dci Privilege
+
cosmin_m
Post #80

Membru autentic

Costi, din ce act ai citat ? Ca as vrea sa vad si eu anexa.

Eu am gasit:
Normă
din 21/11/2001
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 776 din 05/12/2001

unde sunt putin inversate articolele:

Art. 14. - (1) În interpretare vocală prescurtată imnul național al României se intonează potrivit textului și partiturii stabilite de lege.
  (2) În interpretarea fanfarelor sau a altor formații instrumentale muzica imnului național se intonează o singură dată.

Acum daca exista o partitura muzicala, ma indoiesc ca aia au respectat-o !

This post has been edited by cosmin_m: 5 Dec 2005, 13:04

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
costi
post 5 Dec 2005, 13:03
Post #81

Membru autentic

Mai lasati frate sperietoarea UE.
Poti interzice orice in public sau mijloacele de transport in comun ca asa vrea muschiu' statului !
Acasa faci ce vrei, daca nu deranjezi vecinii !
In Franta trebuie sa difuzezi nu mai stiu cita muzica/filme frantuzesti iar numele care pot fi date copiilor erau odata pe o lista. Nu-i botezai tu Maradona, Omida, Pardailan si alte alea.
Si Franta este in UE bine mersi.
Asa ca mai piano cu "nu e bine ca ne vede UE".

@ cosmin: pai adresa aia de mai sus:

This post has been edited by costi: 5 Dec 2005, 13:04

--------------------
DSN/SLZ
+
argon
post 5 Dec 2005, 13:03
Post #82

Mesaj semiautomat

Andu, daca tot iti dai cu parerea, in primul nu era vorba nici unde in topicul asta deschis de mine de manele in general, de cine asculta si cine nu...era vorba de transformarea imnului national in manea.
In al doilea rand nu a a zis nimeni de cei ce asculta manele ca sunt oligofreni si handicapati, ci de interpreti, ceea ce se observa si din videoclip

Si cu UE si legea antimanele, daca asa vezi tu lucrurile imi pare rau de tine...asa intelegi tu capitalismul?

This post has been edited by argon: 5 Dec 2005, 13:05

--------------------
+
cosmin_m
post 5 Dec 2005, 13:09
Post #83

Membru autentic

Legea aia a fost modificata: asta e textul actual.

Art. 11. - Imnul național al României este, potrivit legii, "Deșteaptă-te române".
  Art. 12. - (1) Imnul național al României se intonează vocal și instrumental.
  (2) Intonarea vocală, precum și publicarea oficială a imnului național se fac numai în limba română.
  Art. 13. - (1) Imnul național al României se intonează în mod obligatoriu:
  a) la festivitățile și ceremoniile oficiale naționale, cu ocazia Zilei imnului național, precum și la ceremoniile oficiale cu caracter internațional;
  cool.gif la deschiderea și închiderea emisiunilor posturilor naționale de radiodifuziune și televiziune, în interpretare vocală;
  c) cu prilejul vizitelor întreprinse în România de șefi de stat și de guvern;
  d) în cadrul ceremoniilor militare, conform regulamentelor militare;
  e) pe stadioane și alte baze sportive, cu ocazia desfășurării competițiilor sportive oficiale internaționale în care este reprezentată România;
  f) la deschiderea fiecărei sesiuni a Camerelor Parlamentului;
  g) la începutul programului zilnic în școlile primare și gimnaziale, de stat și particulare.
  (2) Imnul național al României poate fi intonat și la alte manifestări organizate în unități de învățământ sau în alte instituții de cultură.
  Art. 14. - (1) În interpretare vocală prescurtată imnul național al României se intonează potrivit textului și partiturii stabilite de lege.
  (2) În interpretarea fanfarelor sau a altor formații instrumentale muzica imnului național se intonează o singură dată.
  Art. 15. - La începutul manualelor școlare (abecedare, manuale de citire pentru ciclul primar, manuale de limba și literatura română, manuale de istorie și manuale de limba maternă pentru minoritățile naționale) se tipărește textul imnului național al României, potrivit legii.
  Art. 16. - Imnul național al altor state se intonează numai cu prilejul vizitelor, festivităților și ceremoniilor oficiale cu caracter internațional, împreună cu imnul național al României, înaintea acestuia. 

Cam discutabil art. 14.1. Eu nu mi-am poluat urechile cu nici una din variantele imnului, dar am inteles ca nu e numai vocala, ci si instrumentala.
Si nu dau de "partitura stabilita de lege"

--------------------
+
andu911
post 5 Dec 2005, 13:09
Post #84

Membru autentic

QUOTE(costi @ 5 Dec 2005, 13:03)
Mai lasati frate sperietoarea UE.
Poti interzice orice in public sau mijloacele de transport in comun ca asa vrea muschiu' statului !
Acasa faci ce vrei, daca nu deranjezi vecinii !
In Franta trebuie sa difuzezi nu mai stiu cita muzica/filme frantuzesti iar numele care pot fi date copiilor erau odata pe o lista. Nu-i botezai tu Maradona, Omida, Pardailan si alte alea.
Si Franta este in UE bine mersi.
Asa ca mai piano cu "nu e bine ca ne vede UE".
@ cosmin: pai adresa aia de mai sus:
*

Cum sa interzici unui post de televiziune PRIVAT sa difuzeze manele ??? Aaaa.... interzici TVR'ului. Dar nu unui post privat...acum ai inteles ??? Au voie sa difuzeze manele atata timp cat textul se incadreaza in cerintele CNA. Nu ai voie sa interzici un tip de muzica.
In public si in mijloacele de transport in comun ai voie sa le interzici. Ca sunt PUBLICE. Dar n-ai cum sa le interzici unui post PRIVAT...capisci ?

QUOTE(13nov @ 5 Dec 2005, 13:00)
Televiziunea promoveaza ce se vinde. SI reciproca e la fel de adevarata. Daca manelele sunt o valoare in tara asta, inseamna ca nu ar trebui sa ne mai deranjeze imnul manea. Asta e Romania fratilor, din pacate sunt mai multi aia care asculta manele si/sau sunt neamuri proaste decat cei loviti de boala numita "civilizatie".  Eu unul m-am saturat, si cu parere de rau trebuie sa recunosc ca am ajuns sa urasc tara asta, iar imnul manea este unul dintre motivele cele mai putin importante. Cand nu o sa mai vad oameni care arunca paharul de Mcdonalds pe geam din masina, sau golesc scrumiera la stop, sau arunca gunoiul de la balcon, sau put in tramvai, sau urla pe manele in mijlocul noptii, sau iti zgarie masina noua abia adusa in parcarea blocului, sau dupa ce fac gratar in padure arunca toate gunoaiele in toate directiile, etc.etc, atunci o sa ma deranjeze imnul manea. Pana atunci dintr-o hazna ce se poate auzi? Zgomot de harpa?! Ma indoiesc!
*

Ca bine zici...noi avem 200km de autostrada la o populatie de 20 milioane, astia fac greve peste geve dar ne doare capu' de manele si de imnuri nationale...
Tara arde...

This post has been edited by andu911: 5 Dec 2005, 13:15

--------------------
- - -
+
costi
post 5 Dec 2005, 13:15
Post #85

Membru autentic

QUOTE(andu911 @ 5 Dec 2005, 13:09)
Cum sa interzici unui post de televiziune PRIVAT sa difuzeze manele ??? Aaaa.... interzici TVR'ului. Dar nu unui post privat...acum ai inteles ??? ...capisci ?
*

Nu n-am inteles! N-am inteles cu cine te certi. Unde am spus eu asa ceva ?
Si apoi eu nu vreau sa vorbesc de MANELE. Le urasc !!!!!!!!
Vreau sa stiu unde a fost incalcata legea, in afara de partitura !

--------------------
DSN/SLZ
+
cosmin_m
post 5 Dec 2005, 13:16
Post #86

Membru autentic

De ce nu pot sa fac upload la poza ?! Trebuie sa mai aprofundez pe la administrative.

Am gasit partitura, e in legea din '94, si e o partitura in adevaratul sens al cuvantului: cu note si masuri. AM MARII DUBII ca stilurile diferite in care a fost interpretat imnul au respectat masurile (durata notelor). Ca atare, ar trebui sa se fi intamplat ceea ce scris SUB partitura imnului:

Armonizarile si aranjamentele muzicale ale imnului national se vor face cu aprobarea Ministerului Culturii

Eh ... are PRO-TV aprobarea ?

--------------------
+
costi
post 5 Dec 2005, 13:24
Post #87

Membru autentic

N-are sigur.
Si eu cred ca aici este punctul critic.

--------------------
DSN/SLZ
+
BX_master
post 5 Dec 2005, 13:30
Post #88

Membru incepator

From: Lyon-FR

Lol!!! Voi discutati pe un text de lege amarita si in tara se fura ca in codru, incepind cu primul ministru si terminind cu manelarii aia ordinari. Come on, voi chiar credeti ca pasa cuiva de legile astea (aberante) romanesti?
Pe de alta parte, ca jurist, ma bucur ca populatiunea e cuprinsa de echitate si poate discuta un text de lege cu pertinenta pe care putina jurisprudenta, chiar si in tarile cu apa calda permanenta, o are. Tot inainte catre Statul de Drept (Rule of Law, ca sa zic asa). tongue.gif

--------------------
We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
+
anpop
post 5 Dec 2005, 14:06
Post #89

Sef de pisica!

bai, mai ramane doar sa vedem o varianta "Mos Ion Roata si Unirea" in regia lui Titus Steel mad.gif bineinteles dupa ora 0:00.....

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
ashu
post 5 Dec 2005, 15:19
Post #90

Membru erectil

QUOTE(andu911 @ 5 Dec 2005, 12:59)
Cu o asemenea lege, nu te primeste nimeni in UE. Face parte din drepturile omului...
*

Gresit, cred ca te referi la drepturile soferului. Adica dreptul de a pune manele. Din drepturile omului face parte dreptul meu de a nu asculta o muzica de mahala cantata de veriga lipsa, atunci cand merg cu RATB-ul. In curand o sa-mi ziceti ca e aberant sa-i amendam pe cei care arunca gunoaie pe strada, ca incalcam drepturile omului.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 17:15
Forum Renault