PARLAMENTUL TREBUIE curățat de penali la alegeri, chiar trebuie să alegem penali? Nu avem nicio vari
![]() ![]() ![]() |
PARLAMENTUL TREBUIE curățat de penali la alegeri, chiar trebuie să alegem penali? Nu avem nicio vari
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
2 chestii la mine in ograda. De obicei, partidu cu cele mai mari procente, da primul ministru, si anume sefu partidului e seful guvernului. De-aia alegerile in interiorul partidului capata o importanta serioasa. O vede careva pa Raluca Turcan prim ministru? Ca na, scopul oricarui partid e sa ia maxim la alegeri. A doua chestie, orice partid se aliaza cu orice partid, in general e nevoie de 3 partide din 5 sa faca o coalitie. Daca vrei sa contribui cu ceva, sa iti sustii electoratul, atunci o vei face de la guvernare. Daca tu te dai hipster popo da sustii ca nu prea iti place mataranga, atunci esti decat un mooist labagiu, ca sa ma exprim plastic. Ma refer desigur la Sordan si declaratia lui ca nu face alianta cu PSD-ul. Nu ca l-ar vrea PSD-ul, da zic, de obicei ala cu procente mai mici incearca o negociere si incearca sa dovedeasca ca e valabil si are idei implementabile, ma repet, pentru a-si sustine si reprezenta mai bine electoratul. Eu de aici vad nu ca psd-ul fragmenteaza si invrajbeste populatia. Din contra, Dragnea a declarat ca chiar daca fac 51%, tot se vor alia cu ALD si posibil cu UDMR. UDMR, care, paradoxal, face si a facut mereu un joc politic corect, si anume de reprezentare cat mai buna a electoratului propriu.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu-i obligatoriu ca patidul castigator (in alianta, in cazul nostru) sa-l nominalizeze pe seful lui ca p.m. E logic, dar nu-i obligatoriu. Poate se mai pot gasi (ca au masa mare) nume cunoscute dar mai putin implicate in acte de coruptie (pana la proba contrarie, cel putin). Evident, tot dragnea va trage sforile, dar o papusa bagata la inaintare nu strica.
Psd n-are nevoie de cuie in talpa cu usr-ul, iar usr-ul are o ocazie buna sa-si faca un nume si sa-si mai atraga procente pt. viitor, din opozitie, doar se stie ca-i mai usor sa critici de pe margine, si e foarte logic. |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca analizezi cel mai corect partid pentru electoratul lor a fost intotdeauna UDMR.
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(maho @ 13 Dec 2016, 12:10) Nu-i obligatoriu ca patidul castigator (in alianta, in cazul nostru) sa-l nominalizeze pe seful lui ca p.m. E logic, dar nu-i obligatoriu. Poate se mai pot gasi (ca au masa mare) nume cunoscute dar mai putin implicate in acte de coruptie (pana la proba contrarie, cel putin). Evident, tot dragnea va trage sforile, dar o papusa bagata la inaintare nu strica. Psd n-are nevoie de cuie in talpa cu usr-ul, iar usr-ul are o ocazie buna sa-si faca un nume si sa-si mai atraga procente pt. viitor, din opozitie, doar se stie ca-i mai usor sa critici de pe margine, si e foarte logic. Principial vorbind hai ca iti zic. Seful partidului numaru 1, prim ministru. Loc 2, ministru de finante. Loc 3 ministru de externe (sefii partidelor). Anul trecut, in mod exceptional, 2 cu 3 s-au inteles sa faca rocada. Nu e obligatoriu, da' cam asta e uzanta. le: loc 1,2, 3 in cadrul aliantei de guvernare, ca e posibil ca locul 1 sa se alieze cu 4 si 5 daca au suficient impreuna. This post has been edited by neumann: 13 Dec 2016, 11:24 |
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
Un articolmisto, despre vot si educatie.
QUOTE Imi pare rau nu de rezultatul alegerilor – pana la urma perfect democratic si cel mai probabil mult mai corect decat in anii precedenti... Pai nu s-a mai furat masiv, multumita lui ciolos si inca actualului guvern. |
--------------------
Dacia
1310
|
neumann |
![]()
|
adica ce vrei sa zici? Ca la prezidentiale s-a furat masiv si a iesit Johanis?
|
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cum sa se fure? Ce, sintem in Florida?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE În opinia mea, votanții au două tipuri de agende. O agendă cu valorile lor supreme, care reflectă cultura, tradiția, obiceiurile, credințele și cei șapte ani de acasă, acolo unde sunt. Această agendă este agenda profundă. Este acea agendă care se constituie aproape automat, ca un reflex de apărare în fața incertitudinii. Deși nu exclude raționalul, această agendă nu se bazează în mod necesar pe el. Este, ca să o numim așa, agenda din stomac. Ea face ca, în România, lozinci de genul „nu ne vindem țara” să prindă imediat. Cealaltă agendă este agenda rațională. Ea este formată preponderent pe bază de raționamente și argumente, dar și pe tendințele și valorile modernității. Această agendă este centrată pe logica economică, pe așteptările partenerilor, pe obiective majore cum ar fi intrarea în NATO sau UE, adoptarea euro etc. Agenda rațională explică atât victoria unor partide care propun programe care cer sacrificii, cât și ușurința cu care acceptăm, de exemplu, ceea ce se numeste corectitudine politică. edit: sursa Adica agenda "rationala" de a vota nu este bunastarea personala si cea de grup. Nuuu.. agenda rationala e masochismul, hai sa suferim mai mult ca peste 5 ani vin altii care ne cer si mai mari sacrificii, in timp ce ei isi umplu buzunarele. Oricum, multumiri croitorului domnului guvernator al provinciei Romania. QUOTE Dosarele X în parohia guvernatorului BNR: nu mai puțin de patru oameni grei cu numele de Croitoru au gravitat, de-a lungul anilor, în imediata apropiere a lui Mugur Isărescu și a instituției sale, o parte dintre ei cocoțîndu-se chiar pe ramurile arborelui său genealogic. Aproape ai crede că numele de Croitoru e o condiție obligatorie pentru a fi acceptat în anturajul mai-marelui Băncii Naționale. Clanul Croitorilor: cumnatul, nepotul, prietenul, ginerele Să-i luăm pe rînd. Unul ar fi Corneliu Croitoru, fost viceguvernator, timp de opt ani de zile, între 1990-98, al BNR, mîna dreaptă a lui Isărescu, despre care se spune că îl prețuia extrem de mult. Nu doar Isărescu l-a apreciat, însă, ci și Sorin Ovidiu Vîntu, care i-a dat pe mîna conducerea controversatei Băncii Internaționale de Dezvoltare, cea care și-a dat duhul după o existență de-a dreptul efemeră și despre care s-a spus că a fost creată cu bani de la FNI. Un alt Croitoru este cumnatul lui Isărescu, Mihai, creditat de mulți cu promovarea puternică, post-revoluționară, a rudei sale în structurile grele ale statului. Mihai Croitoru a fost ofițer acoperit al fostei Securități, lucrînd ca diplomat în ministerul de Externe ceaușist din anii 60 pînă în 1978, cînd a fost expulzat de la Londra în urma unui incident produs de soția sa, care suferea de cleptomanie, dacă e să dăm crezare presei din ultimii ani. La fel de bine s-ar putea ca expulzarea sa să fi avut legătură cu fuga, în același an, a lui Pacepa. După 1978, Croitoru a lucrat, pînă în 1990, în cadrul Ministerului Comerțului Exterior și al Cooperarii Economice Internationale, unde a fost inspector principal, director adjunct și consilier al ministrului, în relații strînse, între altele, cu Dan Voiculescu. În aceeași perioadă, necunoscutul Isărescu devenea guvernator al BNR, funcție pe care o deține pînă azi. Cînd Croitorii familiei Isărescu fac afaceri bănoase cu BNR Al treilea Croitor din preajma lui Isărescu este Cristian, fiul lui Mihai, care a deținut funcția de director în BNR. În 2006, “Evenimentul zilei” publica o anchetă potrivit căreia Cristian făcea afaceri la greu cu instituția unchiului său. O firmă a lui Cristian Croitoru, MIC&Associates, din New York, se ocupa, între altele, cu promovarea imaginii BNR în Statele Unite ale Americii. Spre exemplu, firma făcea lobby intens atunci cînd Isărescu se deplasa oficial în SUA, fiind singurul guvernator din estul Europei care s-a întîlnit, spre exemplu, cu omologul său american de la Federal Reserve, Alan Greenspan. Tot Cristian Croitoru a reprezentat în România cîteva companii americane, între care celebra Bechtel, pentru care a acordat consultanță. În plus, firma lui Cristian Croitoru a încheiat, la un moment dat, un parteneriat strategic cu CEC pentru introducerea unui sistem de transfer de bani din străinatate către România. Ziarul amintit mai scria că în această din urmă afacere “au interese fosti sefi din BNR, fii de ofiteri DIE si fosti demnitari americani”. În fine, un al patrulea Croitoru este actualul premier desemnat, Lucian Croitoru, care a deținut funcția de viceguvernator al BNR, consilier personal al lui Mugur Isărescu și, pentru o bună perioadă de timp, chiar de ginere neoficial al guvernatorului BNR. Același Isărescu este, potrivit informațiilor care se vehiculează, cel care l-a recomandat lui Băsescu pe Lucian (așa cum i-l recomanda călduros, acum 12 ani, fostului ofițer DIE Daniel Dăianu, pe atunci ministru al Finanțelor, care l-a luat consilier), iar președintele a acceptat, lăsîndu-l pe greul Vasile Blaga sa facă tușa. (Bogdan Tiberiu Iacob) P.S.: Oare Mugur Isărescu o fi un fan al actriței americane Liz Taylor? Nu de alta, dar, în engleză, tot Croitoru o cheamă… sursa Eu unul m-am simtit jignit de boierul feudal aproape ginere al guvernatorului, care ne da lectii de motivatie in a vota. Pai zic, sa avem motivatie de dreapta. Bunastarea. This post has been edited by neumann: 14 Dec 2016, 15:57 |
--------------------
...
..
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.559 Joined: 3 January 05 ![]() |
Decât penali, mai bine pițipoance? E tare tipa - prima pe listă!!!
"Corina Bogaciu (27 de ani), candidata care a deschis lista PSD Ilfov pentru Camera deputaților. ... Presa a scris despre Corina Bogaciu ca este nepoata primarului din Voluntari, Florin Pandele, sotul Gabrielei Firea. ... Printre tinerii pesedisti prezenti in ultima dezbatere electorala de la Antena 3 s-a aflat si Corina Bogaciu. Corina Bogaciu a declarat la BEC ca locuieste in orasul Voluntari si este director de marketing. Presa a scris despre Corina Bogaciu ca are doar studii medii, desi aceasta a declarat la BEC ca este de profesie economist. Tanara este absolventa a Colegiului Tehnic "Edmond Nicolau" din Bucuresti, specializarea "matematica-informatica". Ea a promovat examenul de bacalaureat in 2008, reusind sa obtina nota 5.35 la limba si literatura romana, 7.15 la matematica, 8.60 la biologie si 10 la educatie fizica. " <span class='edit'>14 Dec 2016, 20:17:</span> http://www.hotnews.ro/stiri-alegeri_parlam...ina-bogaciu.htm "Am atasat o poza cu decolteu pentru a-mi arata dispretul fata de prejudecatile oamenilor. Nu decolteul conteaza, ci cauzele pe care le sustii!", a scris Staniloiu. "Nenorocirea este ca aceia care judeca in functie de aparente sunt de aratat cu degetul si nu femeia cu decolteu care e doar o femeie cu decolteu si atat. Nu avem alte informatii despre caracterul ei, despre calitatea ei umana, despre potentialul sau viziunea ei in politica. Dar cei care au atacat-o au facut-o pe baza prejudecatilor. Pe langa sani, zic unii, nu are studii superioare si note bune la bac pentru a fi in parlament. O afirmatie care arata cat de informat si destept este criticul. A presupune ca in democratie exista criterii meritocratice ca in tehnocratie, arata ce stie comentatorul respectiv despre democratie" comentariI: "xerxes2001 [utilizator] Ma doare ca tinerii nostri bine pregatiti nu au loc aceste fapturi cu studii medii. Ma doare ca tineri bine pregatiti sunt nevoiti sa emigreze pentru ca nu au pot sa progreseze profesional datorita celor cu pile. Sa nu ne miram ca suntem unde suntem soc [utilizator] Tipic pentru tarile dictatoriale sa-si traga plozii in functii pentru a asigura continuitatea puterii in familie." iar cei cu Sorbona sau MIT sunt facuti chiar prosti... This post has been edited by nasty: 15 Dec 2016, 09:30 Attached thumbnail(s) image.jpeg ( Size: 116.85k ) Number of downloads: 314 image.jpeg ( Size: 191.07k ) Number of downloads: 322 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu zic sa urmărești și USR
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
USR are țîțe mai mici.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nasty |
![]()
|
Eu zic că sunt prea mulți care urmăresc numai USR.
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Deci am curatat si parlamentul asta...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
era mai bine cu pnl-ul...
http://www.obiectiv.info/alina-gorghiu-joa...stei_75713.html |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai trebuie sa iti fie verificata activitatea pe forum, doar nu te platesc degeaba ci cantitativ. Caci calitativ nu poate fi vorba la tine...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Toata viata mea am tot fost verificat de diferiti tovarasi si tovarase.
De la Partid, de la Sindicat, de la COM, de la Controlul Obstesc, de la CFI, de securistul de la locul de munca... Iata ca acum trebuie sa dau dare de seama si pe forumul dacia. Or fi nepotii celor de mai sus, loviti de aceeasi deformatie genetica, de a controla, de a ne verifica, de a ne asculta, eventual de a ne teroriza, ameninta, santaja. Sunt obisnuit cu d-astea si mai ales stiu si cum sa le-o trag. Enjoy ! |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 15 Dec 2016, 10:25) Toata viata mea am tot fost verificat de diferiti tovarasi si tovarase. De la Partid, de la Sindicat, de la COM, de la Controlul Obstesc, de la CFI, de securistul de la locul de munca... ... Or fi nepotii celor de mai sus, loviti de aceeasi deformatie genetica, de a controla, de a ne verifica, de a ne asculta, eventual de a ne teroriza, ameninta, santaja. Cu toate astea, preferi comunismul? |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
E masochist mai. N-a zis ca nu i-a placut ...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Macar aia erau pe fata, stiai la ce sa te astepti, nu-ti faceai iluzii.
Acuma esti inghesuit politically corect cu tot felul de prostii neoliberale. Parsiv, pervers, perfid. Si in final la fel de nociv. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
Verificarile de care zice el se faceau doar pentru anumite functii. Cum ar fi fost cea de gardian la Jilava.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.116 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pai madam Turcan a fost "prietena" lui "Draga Stolo", iar Alina Gorghiu a fost amanta oficiala a lui Bogdan Olteanu.
Despre madam Turcan TVR HD În 2010, câteva ziare centrale scriu că, într-o ședință a Comisiei pentru Cultură și Mass-Media de la Camera Deputaților, Raluca Turcan i-ar fi cerut explicații președintelui TVR pentru costisitoarea lansare a "postului local" TVR Hunedoara. De fapt, era vorba despre TVR HD, unde HD sunt inițialele de la High Definition. Alta ciudatenie: "Am vrut sa-mi retrag diploma " „Tot timpul am avut acea senzatie de libertate, ca decizia a fost a mea”, afirma ea. Tot alegerea ei a fost si admiterea la ASE. Exista o politica a facultatii, ca toti studentii sa cunoasca cel putin trei limbi straine. La sectia de limba rusa nu se inghesuia nimeni si a fost o selectie aleatorie. „Cand am aflat ca voi studia limba rusa, am vrut sa-mi retrag diploma si sa dau admiterea anul urmator”, povesteste Raluca Turcan. Profesorul care trebuia sa le predea a sfatuit-o sa se apuce de invatat pentru ca-i va placea. „Si a avut dreptate”, spune ea. Plecarea cu o bursa guvernamentala la Moscova a facut-o sa indrageasca si mai mult limba, dar si cultura rusa. Nu s-a mai intors in capitala Rusiei de la terminarea facultatii, chiar daca este lucrul pe care si-l doreste cel mai mult. Adica a invatat in 3-4 ani limba rusa cat sa poata face fata bursei la Moscova? Mira-m-as, inseamna ca e desteapta tare! Dar mai probabil e ca stia limba de dinainte, ceea ce in sine nu ar fi o problema. Dar, de ce sa minti? Mdaa, ce sa zic, Pezdista e buna. I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
Da-o drec' de proasta, ti-a adus M.C. aminte?
|
--------------------
Dacia
1310
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.116 Joined: 11 February 04 ![]() |
Si ca orice ardeleanca veritabila, e nascuta la... Botosani
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
nasty |
![]()
|
http://www.hotnews.ro/stiri-alegeri_parlam...i-tariceanu.htm
"Consiliul precizează faptul că pe numele unor candidați există hotărâri definitive și irevocabile prin care instanța competentă a constatat existența calității de colaborator al Securități sau a calității de lucrător al Securității. Este vorba despre: Andrei Alexandru (candidat ALDE în București) - colaborator al Securității; Samuel Calotă (candidat ALDE în Teleorman) - colaborator al Securității; Ion Ganea (candidat PMP în Tulcea) – lucrător al Securității; Victor Manole (candidat PRU în Covasna) - colaborator al Securității; Anton Teodor Popovici (candidat PRU în Vaslui) - colaborator al Securității; Gheorghe Turda (candidat PRU pentru diaspora) - colaborator al Securității. CNSAS precizează, într-un comunicat, că, în contextul verificării de către instituție a candidaților la alegerile generale, a primit de la birourile electorale județene, până la această dată, datele privitoare la un număr de 5.164 candidați.Verificările candidaților la alegerile parlamentare din 11 decembrie continuă, urmând ca rezultatele să fie făcute publice pe măsură ce vor fi finalizate, conform legii." <span class='edit'>15 Dec 2016, 22:28:</span> Diaspora a fost curățată complet: "Șase mandate de parlamentari au fost obținute în diaspora la alegerile din 11 decembrie - două la Senat și patru la Camera Deputaților. Mandatele pentru diaspora au fost adjudecate de PNL, USR și PMP, potrivit rezultatelor finale ale alegerilor, date publicității joi de BEC. Surpriza vine de la absența PSD, care nu mai are niciun parlamentar, scrie agerpres.ro. La Senat, PNL a obținut un mandat, acesta revenind lui Viorel Riceard Badea, iar la Camera Deputaților tot un mandat - Mihai Alexandru Voicu. USR are la Senat un mandat - Radu Mihai Mihail, iar la Camera Deputaților un mandat - Manuel Costescu. PMP are două mandate pentru diaspora la Camera Deputaților - Constantin Codreanu și Doru Petrișor Coliu." This post has been edited by nasty: 15 Dec 2016, 22:33 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Pana sa se curete parlamentul, unii sunt ocupati sa se curete intre ei!
Noaptea stampilelor lungi! Asa, anecdotic, apropo de "tinerele sperante": la Galati deja s-au curatat inainte de alegeri, cel care infiintase filiala, a alergat dupa semnaturi, etc, a fost mazilit in favoarea celui care, "intamplator" a candidat si a si intrat de altfel in parlament! ![]() C-asa-i in tenis! Oameni cu printipuri sanatoase! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:34 |