PARLAMENTUL TREBUIE curățat de penali la alegeri, chiar trebuie să alegem penali? Nu avem nicio vari
![]() ![]() ![]() |
PARLAMENTUL TREBUIE curățat de penali la alegeri, chiar trebuie să alegem penali? Nu avem nicio vari
Cosstel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
N-am amestecat nimic, am adus in discuctie mai multe exemple (din perioade diferite), doar ca sa demonstrez (desi nu cred ca-i nevoie) chestia cu adn-ul. Budapesta si ww1 raman valabile in perioada aia.
Greseli au facut toti, dar nu asta-i discutia. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(maho @ 5 Dec 2016, 14:41) buuuun, discutia era ca doamne freste ca de nu era brava armata romana ungurii vorbeau ruseste ![]() mintea mea bolnava zice ca ar fi fost rau si cu o asemnea evolutie ![]() iar se ducea pe copca trianonul ![]() bafta rumanului, prost sa fii noroc sa ai |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Uel, daca se cheama bafta cand declari razboi ca prostu tarilor din jur, si ti-o iei pe coaja..
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Romania a avut o armata care a bagat spaima-n toata lumea inca de pe vremea geto-dacului Gerula. Da' cineva i-a pirit pe daci ca au ascuns excedentul bugetar in apa Sargetiei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 5 Dec 2016, 14:50) buuuun, discutia era ca doamne freste ca de nu era brava armata romana ungurii vorbeau ruseste ![]() Pai si nu-i asa? I-m vizitat de doua ori, prima oara ca sa-l fugarim pe bolsevic, a doua impreuna cu rusii. Noi macar aveam armata, chiar daca principala dotare era "pieptul de arama". QUOTE(neumann @ 5 Dec 2016, 14:55) ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
@corbex
nujma, da fusei in tirol asta vara si se mentiona de vreo cateva ori ca ungurii au spalat putina cand austriecii aveau mai mare nevoie de ei. Pesemne vroiau mai degraba in grupa cu Romania decat Italia, sau asa ceva. This post has been edited by neumann: 5 Dec 2016, 15:50 |
--------------------
...
..
|
|
neumann |
![]()
|
Renzi a vrut sa desfiinteze senatul, cu aceeasi texte - ca e plin de corupti.
Talienii eau dat perversa la vot. Zicea unu, renti a vrut sa desfiinteze senatul, a pierdut la vot si isi da demisa. Base a castigat, nu l-a desfiintat iar acu vrea senator. |
--------------------
...
..
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(maho @ 5 Dec 2016, 16:35) Asa consecventa mai rar... Aramta romana se face frate si cu dracu numai sa-i poate fugari pe unguri prin parcare... ![]() QUOTE(neumann @ 6 Dec 2016, 20:34) Acu vrea mai Prim-ministru ca altu mai bun ca el nu exista sub soare si el s-a luptat pentru noi 10 ani cu sistemu ... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.559 Joined: 3 January 05 ![]() |
330 cu probleme penale candidează:
http://www.vice.com/ro/read/de-ce-candidea...probleme-penale unul chiar din închisoare... Să vedem câți din ei vor fi aleși. Succes! This post has been edited by nasty: 10 Dec 2016, 08:41 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sper că_câți mai puțin useriști. Spre 0, așa...
În rest, avem ce merităm. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Deci, in concluzie, se merge la vot?
Eu inca stau in dubiu intre vot si gratar! La ce specimene de "catindati" sunt pe aici o ceafa de porc e infinit superioara! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mergi la gratar, fa-ti o ceafa de parlamentar!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
Cica de data asta n-or sa mai poata fura ca pe vremea lui ponta, boc si base.
|
--------------------
Dacia
1310
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Adica or sa fure ca-n vremurile moderne, in schimb?
![]() Nu conteaza cine monitorizeaza, conteaza CUM monitorizeaza! ![]() Pana mea, daca pana si in Austria, stat cu pretentii, s-au facut manarii la vot, demonstrate ca atare, voi ce asteptari aveti de la Romania?? ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Adica STS hotărăște cine câștiga alegerile?
|
--------------------
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
evident !
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
corbex |
![]()
|
In moldovlahia nu e nevoie. Baietii stie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
restul nu stie ? sau se face.... ?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
corbex |
![]()
|
Restul au o problema cu pesedeul. Nimeni nu stie de ce.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Votați ANR!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
"Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile". Vezi si istoria.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Votați STS!
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Nu e nevoie, sint atiti pesedisti incit sts-ul e inutil.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Ai emoții?
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Deloc. Molodva tot saraca va ramane, e chestie de oameni, nu de politica.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
Dacă nu era post, răspunsul potrivit era: "hai sictir!"
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
In post merge un Doamne miluieste!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Au castigat "penalii''.
![]() Case closed. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 02:26 |