Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Sau esti tu mai greu de cap... daca nu faci pe prostu cumva
![]() |
--------------------
**
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Mda, n-a mers nici cu desene. Ma dau batut. Se pare ca n-am mintea odihnita ca unii de pe aici. Parinte, baga un ochi aici: https://www.youtube.com/watch?v=ATcqaqwQXF0
This post has been edited by mars: 13 Jan 2017, 20:06 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Lui Tony si Dragos vrei sa le explici tu, care-i treaba?
![]() Daca nu ai disclaimer ca PSD rulz, ai pierdut din start. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.225 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
impozit?
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Wimacl10 |
![]()
|
Nu-s pe cor de it.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
@ Mars
Dar de ce numai sectorului IT trebuie acordată scutirea de impozit? Și unul cu salariu de 3000 care nu e în IT plătește mai mult decât unul cu 3000 din IT, asta nu îți spune nimic? ![]() This post has been edited by ady77: 14 Jan 2017, 06:58 |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mai puneți fraților mâna pe o carte de limba română... În viață nu doar impozitul contează.
@RZV: sunt convins că te simțeai mai bine când mă ignorai. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 14 Jan 2017, 06:58) @ Mars Dar de ce numai sectorului IT trebuie acordată scutirea de impozit? Și unul cu salariu de 3000 care nu e în IT plătește mai mult decât unul cu 3000 din IT, asta nu îți spune nimic? ![]() It-istii-s mai smecheri ei produc 6.7% din pib,fata de altii care produc peste 50%. |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu stiu daca a fost promisiune in campanie dar au scos formularul 088 "Declarație pe propria răspundere pentru evaluarea intenției și a capacității de a desfășura activități economice care implică operațiuni din sfera TVA" incepand cu 01.02.2017 http://www.cabinetexpert.ro/wp-content/159...823031333_n.jpg
Aceasta procedura intarzia foarte mult procesul de inregistrare in scopuri de TVA. Am o firma pentru care am depus formularul in 10.11.2016 si e invitata la ANAF in vederea analizei pe data de 18.01.2017, adica 2 luni de eventuala activitate pierdute. Acum sunt curios ce procedura vor adopta pentru inregistrarea in scopuri de TVA. This post has been edited by ady77: 14 Jan 2017, 09:18 |
--------------------
|
mars |
![]()
|
088 era o idee buna, dar implementata prost. Acum poate incepe marea evaziune pe TVA. Si sa nu uitam ca Ponta l-a introdus, Ciolos doar l-a simplificat, dar nu suficient.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu nu am nimic sa se verifice capacitatea de a fi platitor de TVA, dar se putea da mai intai cod de TVA, si sa te cheme dupa sa iti evalueze capacitatea. Asa sa tii blocata o firma 2 luni...
Dar ca de obicei la noi ori e alba, ori e neagra. Inainte era suficient sa bifezi la infiintare daca vrei sa fii platitor de TVA sau nu, acum te cauta si in cur si dureaza mai bine de 2 luni procedura. Asa au facut si cu casele de marcat, la momentul cu scandalul legat de suspendarea activitatii firmelor. Ani de zile nu i-a interesat, erau prin zonele rurale patroni care uitasera ca exista case de marcat, apoi se ajunsese pentru 10 lei in plus in casa sa se suspende activitatea firmei sau sa se dea amenzi imense. |
--------------------
|
Wimacl10 |
![]()
|
A manipulat la maxim propaganda de dreapta in 2015 - n-a fost suspendata nici o firma pt. 10 lei si n-a fost amendata nici o batranica pt. Ca vindea urzici in piata fara sa emita bon fiscal, insa controalele de atunci chiar au scos la suprafata o parte din evaziunea fiscala - imi aduc aminte ca ma duceam sa ma tund si fugea dupa mine sa-mi dea bonul fiscal....a plecat ponta si la revedere din nou nimeni nu mai da bonuri fiscale iar rezultatul e vreo 5-6 miliarde in minus la incasari.
Imi aduc aminte ca la mare diversele cluburi declarau la mishto incasari de 1-2 000 euro/noapte,iar dupa controale dintr-o data se ajungeau la incasari si de 50-60 000 de euro/noapte. E enorma evaziunea fiscala in Romania - unele rapoarte zic de cel putin 15-20% din pib adica 25-30 miliarde de euro/an - reduci evaziunea cu 10% si ai bani sa sustii toate masurile din programul PSD. This post has been edited by Wimacl10: 14 Jan 2017, 10:14 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 14 Jan 2017, 10:59) ....imi aduc aminte ...Imi aduc aminte ca la mare .... QUOTE(3S-E) ''Amintirile mă chinuesc,amintirile mă răscolesc,nu mai rezist!'' ![]() P.S-Tot nu mi-ai răspuns la ce te-am întrebat! |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.225 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 14 Jan 2017, 10:59) . E enorma evaziunea fiscala in Romania - unele rapoarte zic de cel putin 15-20% din pib adica 25-30 miliarde de euro/an - reduci evaziunea cu 10% si ai bani sa sustii toate masurile din programul PSD. Aha, deci desfiintarea plafonarii de CAS / CASS e degeaba de fapt nu degeaba, e in ciuda alaora care au ... Huooo talharilor |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
luck33ro |
![]()
|
Evaziunea e atat cat trebuie tonele....
|
--------------------
**
|
|
mars |
![]()
|
http://m.hotnews.ro/stire/21531839
Ce mizerie de declaratie. Da, tehnic vorbind, nu a crescut nicio taxa, doar au disparut doua plafoane. Tipic pesedist, bolsevic ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 440 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Din link-ul anterior:
QUOTE Vestea buna este ca pe evaluarea veniturilor, suntem astazi la 253,2 miliarde de lei Asta dupa ce l-au facut praf pe Ciolos ca a estimat 234 de miliarde si a realizat doar 221, ba il si ancheteaza. Sunt curios ce vor face daca ei incaseaza vreo 225-230 de miliarde fata de estimarea de 253. Si ma intreb cum vor reusi sa creasca veniturile bugetului cu aproape 15%. Mi se pare evident ca e o estimare fantezista, facuta doar ca sa le iasa cifrele bugetului. Mai tarziu vor face niste rectificari si vor da vina pe "greaua mostenire". This post has been edited by yoncv: 14 Jan 2017, 21:36 |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(DragosP @ 14 Jan 2017, 08:21) Pentru linistea ta, te ignor oricum, cu sau fara lista. ![]() 14 Jan 2017, 22:36: QUOTE(yoncv @ 14 Jan 2017, 22:33) Din link-ul anterior: Asta dupa ce l-au facut praf pe Ciolos ca a estimat 234 de miliarde si a realizat doar 221, ba il si ancheteaza. Sunt curios ce vor face daca ei incaseaza vreo 225-230 de miliarde fata de estimarea de 253. Kkt. Estimare de 5.2% crestere. ![]() Din parti. This post has been edited by RZV: 14 Jan 2017, 21:36 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
mars |
![]()
|
Ce sa faca? Cresc taxele, extind bazele de impozitare, omoara salariatii si orice initiativa antreprenoriala.
Am uitat sa mentionez ca au marit si salariul minim, deci creste baza de impozitare, iar treaba cu pragul de 500.000 euro pentru micro va scoate bani de la firmele care inca sunt in perioada de inceput si inregistreaza pierderi si de la cele cu marja mica de profit. Dar ei n-au marit nimic, sunt curati ca lacrima ![]() This post has been edited by mars: 14 Jan 2017, 22:14 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ady77 |
![]()
|
Creșterea salariului minim omoară salariații?
This post has been edited by ady77: 15 Jan 2017, 08:29 |
--------------------
|
Wimacl10 |
![]()
|
Ce e asa de greu de inteles - ii omoara pt. Ca le da mai multi bani, i-ar fi ajutat daca le reducea salariu - asa cum au facut base-boc.
Si iesind din logica de noaptea mintii....ultimii 5 ani s-a dublat salariu minim iar propaganda la fiecare crestere nu pierdea ocazia sa se vaite ca va urma apocalipsa - va creste somajul,recesiune,inflatie,euro va creste,datoria la fel.....in fine placa obisnuita.....realittea a fost ca s-au creat in plus 700-800 mii de locuri de munca,cresterea economica a accelerat, inflatia e tot mai redusa,euro e constant in acelasi interval si la fel datoria externa. Intr-un context de crestere economica si reducerea taxelor cresterea salariului minim are multe efecte pozitive - in primul scoate la lumina o parte din economia neagra si gri - in Romania in privat multi au pe cm salariu minim si restul banilor ii primesc la negru sau gri prin diverse metode prin care se plateau mai putine taxe la stat (pfa,drepturi de autor,micro), apoi daca o firma intr-o perioada in care consumul e in crestere puternica,taxele se reduc daca nu e capabila sa plateasca un salariu minim marit cu 15%-16% inseamna ca are mari probleme de managemant sau alte probleme si nu vad de ce ar mai functiona si nu in ultimul rand orice crestere a unui venit motiveaza in plus angajatul - e drept ca e mai complex si tine si de educatie,,societate insa romanul nu se naste mai lenes si miserupist decat germanul insa daca primului ii dai in medie sub 700 euro salariu si germanului undeva intre 2500-3000 euro nu te poti astepta ca ambii sa fie la fel de motivitati. This post has been edited by Wimacl10: 15 Jan 2017, 09:04 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
mars |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 15 Jan 2017, 08:28) Tu chiar crezi ca aia care au salariul minim (si sunt al naibii de multi) chiar iau in mana numai salariul ala? Mai ales in HoReCa? Hai sa fim seriosi. In schimb, angajatorii lor vor da mai multi bani la stat, fara nicio garantie ca oamenii aia vor lua vreun leu in plus in mana. Poate le mai si taie din spaga, ca sa recupereze taxele. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Atunci hai sa incurajam evaziunea si munca la negru micsorand salariu minim....acuma pe bune poastacii lui udrea si basescu erau einstein pe langa cei ai lui iohanis.
This post has been edited by Wimacl10: 15 Jan 2017, 09:59 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 15 Jan 2017, 09:28) Pai ia pune-te tu in chilotii patronului. Are si el un buget de salarii ca sa poa sa supravietuiasca firma. Acu vine dracnea si ii mareste din pix cu 30% bugetu ala. Tu ce faci in cazul asta. de unde iei banii in plus pentru taxele marite cu 30%? Restrangi activitatea, mai dai afara niste gigei si ii pui pe aia ramasi sa le preia atributiile, le pui timp partial de lucru, etc... sau lucrezi complet la negru (inchizi firma) si scapi de toate nenorocirile ![]() This post has been edited by luck33ro: 15 Jan 2017, 09:52 |
--------------------
**
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
De la 1250 lei la 1450 lei e o marire de 16% nu 30% e matematica simpla.
Cand a marit ciolos cu 19% de la 1050 la 1250 lei era totul ok dupa propaganda - o masura de dreapta....doar cand mareste psd vine apocalipsa. This post has been edited by Wimacl10: 15 Jan 2017, 10:05 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Lasa mah ca eu am dat un exemplu... ca astia au tot promis mariri (ca nu dau de la ei) - asta e doar de inceput! Zi-mi tu marele patron ce faci daca nu ai tiparnita?
Eviti raspunsul ca Jiji cu Luceafarul... ![]() Asa e simplu, facem ca Grecia salariile si pensiile de minim 2000 euro si am intrat in randul tarilor dezvoltate ![]() DEci deja am sarit 30% (19 alu Cjolos + 16 a lu Dracnea = 35% si mai urmeaza) ![]() This post has been edited by luck33ro: 15 Jan 2017, 10:09 |
--------------------
**
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Am mai spus - in conditiile in care consumul e in crestere puternica,s-a redus tva cu 5% si alte reduceri pe micro...daca in conditiile astea nu poti creste salariu minim orice patron ar cam trebui sa-si puna intrebari serioase daca e pregatit/potrivit pt. A fi antreprenor.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 15:15 |