Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
RZV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
|
||
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
RZV consumi tastatura cu postacii
![]() |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(RZV @ 13 Jan 2017, 12:16) Ba nene, cand ma faci prost (voalat sau direct), nu te astepta sa-ti intorc si celelalt obraz. Ca nu-s chiar asa de crestin. Asta ca sa n-avem vorbe la proces. ![]() Iar in ceea ce priveste restul discutiilor, ramane cum am stabilit. L.E. Persons who are members of the French social security scheme but not residents of France for tax purposes are not liable to the CSG and CRDS. They are however liable for employee's health insurance contributions at a rate of 5.5% on total earnings. The CSG and CRDS are also deducted at rates of 6.2% and 0.5% respectively from replacement income (Daily compensation benefits, unemployment benefits, etc.) On retirement pensions, the CSG and CRDS rates are 6.6% and 0.5% respectively and a 1% contribution is payable on supplementary pensions. The upper limit is equal to 4 monthly social security ceilings (4 x 3218). The unemployment insurance contribution rate has changed as of July 1st, 2013: the employer's contribution due on certain fixed-term contracts has increased whereas a temporary exemption has been instituted for employers hiring employees under age 26 on an open-ended contract. AGS : wage guarantee insurance association. It is entirely employer-funded and finances the wage guarantee scheme: if a company goes into a receivership or court-ordered liquidation, it guarantees the payment of employees' wages, notice period, and compensation. Vezi ce am bold-uit mai sus. ![]() Ziaru Financiar: Franta plafonul se aplica la 1.1 salarii medii lunare. http://www.zf.ro/politica/limite-de-taxare...-16056256/poze/ In linkul meu, e mult mai complicat si se aplica la 4 salarii medii in anumite cazuri speciale. Nu la executivi. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Evident ca e mai complicat. Dar vezi, ca tu ai citat mult despre pensiii suplimentare (4).
Eu citesc asa...pentru pensii normale: Old-age insurance (with upper limit) 3,218 € 6.90% 3,170 € 8.55% Prima parte e limita la angajat (3,218 euro, cu 6.90%), si a doua la angajator (3,170 euro, cu 8.55%) Sa ne lamureasca cineva din Franta, zic. ![]() This post has been edited by RZV: 13 Jan 2017, 11:39 Attached thumbnail(s) capture.jpg ( Size: 31.11k ) Number of downloads: 208 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
Cred ca depardieu a lamurit destul de clar situatia acum cativa ani cand a plecat din franta in rusia din cauza taxelor foarte mari.....imi aduc aminte ca atunci se vehicula ca in franta ar fi trebuit sa plateasca peste 50% taxe din venituri.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
RZV |
![]()
|
Tonele, tie de cate ori trebuie sa ti se explice diferenta dintre impozit si CAS/CASS/alte contributii?
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ca sa fie toata lumea multumita, eu zic sa plafoneze baza de calcul la contributii, ca sa fie ca afara.
Si sa se impoziteze salariile la toata lumea, ca sa fie ca afara. Eventual si progresiv, ca sa fie tot ca afara. Sau de afara luam doar ce ne convine? |
--------------------
|
RZV |
![]()
|
Perfect de acord.
Plafonarea contributiilor si impozit progresiv. Sunt pentru. ![]() E o modalitate mult mai cinstita. This post has been edited by RZV: 13 Jan 2017, 11:59 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deci ma bazez pe votul tau? Ma bag sa candidez
![]() |
--------------------
|
RZV |
![]()
|
Stai la coada.
![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(RZV @ 13 Jan 2017, 11:49) Tonele, tie de cate ori trebuie sa ti se explice diferenta dintre impozit si CAS/CASS/alte contributii? Pai it-istii in romania nici macar impozitul nu-l platesc si tot ei au gura mare ca-si permite statul sa le ia cas si cass si peste 3000 euro. In cazul frantei nu cred ca era vorba doar de impozit din ce stiu eu acolo sistemul e diferit fata de cel american si asemanator cu cel romanesc in care toata lumea trebuie sa plateasca o contributie si la sanatate si la pensie in america nu e obligatoriu (bine a aparut de cativa ani obamacare -da aia e o vrajeala pe care oricum trump o va elimina). In toate tarile dezvoltate e impozit progresiv - veniturile mari sunt impozitate cu o cota mult mai mare fata de veniturile mici. This post has been edited by Wimacl10: 13 Jan 2017, 12:05 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.094 Joined: 11 February 04 ![]() |
Acum ca avem o industrie IT performanta, care se autosustine, n-ar fi cazul sa dea si ei ceva banuti la bujet sub forma de impozit?
Si sa incepem sa acordam scutiri altor categorii de viitor? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tonele, ce inseamna Wimacl?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Huo saracilor si batranilor.....cum va permiteti sa le cereti it-istilor sa-si plateasca corect doar unele taxe la tot venitul incasat,impozit doamne-feri' sa le cerem sa-l plateasca asa cum o face toata lumea.
This post has been edited by Wimacl10: 13 Jan 2017, 12:41 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pana a ajuns pesedeaua la putere n-a avut nimeni treaba ca aia din IT nu platesc impozit. Culmea ca tot pesedeaua vrea sa extinda scutirea de impozit si pentru IT-isti cu studii medii (parca sa si sa elimine plafonul ala de minim 10.000E/cap de programator, care e acum, de la care se poate acorda scutirea de impozit).
Sa recapitulam asadar pentru aia care nu mai dorm pentru ca in loc sa se dea pomeni asistatilor social, li se dau scutiri de impozite celor din IT: - facilitatea asta s-a introdus pentru a pastra oamenii in tara si pentru a atrage multinationalele alea pe care poporu' le vrea afara din tara - facilitatea asta se acorda doar celor ce au absolvit anumite facultati si lucreaza in IT - facilitatea asta se acorda doar celor ce lucreaza in IT intr-o firma de profil, care produce software (si/sau servicii asociate, mi se pare) de cel putin 10.000 E/cap de programator (pe an, din amintiri) - PSD-ul vrea acordarea scutirii de impozit si pentru IT-istii cu studii medii. Al'ceva nu mai stiu sa vrea. Eu zic ca dac-o scoate (scutirea), taie al doilea contribuitor major la PIB. This post has been edited by marksman: 13 Jan 2017, 12:58 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Pai pa vremea lu cioloj, daca dadeai lege ca IT-istii tre sa plateasca impozit pe venit, ti-o contesta la curtea constitutionala, dupa care ti-o amana Iohanis pana la sfantu asteapta, asa ca ce rost mai avea?
|
--------------------
...
..
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Hai serios? Conteaza cine e la putere, daca taie al doilea sector care contribuie la PIB? Ar vrea sa faca asta?
LE: o tot dati p-aci cu Ciolos in sus, Ciolos in jos. Plm, pe vremea PDSR-ului s-a bagat legea asta. Atat de scurta e memoria votantului PSD, se pare. This post has been edited by marksman: 13 Jan 2017, 13:00 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Am mai spus -da nu mai pleaca odata din tara salacii oropsiti care platesc doar 15% pana la 3000 euro si nimic peste 3000 euro,fata de restul lumii care plateste peste 30% taxe.
Aia cu al 2-lea sector e o mare vrajeala - serviciile fac peste 50% din pib, industria face 20-25% iar it-ul doar vreo 7% e drept un pic mai mult decat agricultura care face vreo 5%. O fi bagat nastase in anii 2000 scutirea insa atunci eram o tara analfabeta dpdv informatic, acum ar cam fi cazul sa se scoata - oricum cum am mai spus it-ul e un fel de lohn care nu produce mai nimic in romania. This post has been edited by Wimacl10: 13 Jan 2017, 13:08 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
marksman |
![]()
|
Ba tony, ia da tu un document de unde ai luat cifrele alea. Cat mai poti, ca ai report pentru clona.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
neumann |
![]()
|
ceva imi spune ca daca intra cu tonies isi lua ban mai repede, asa ca asta cu clona a fost o miscare inspirata.
Totusi nu inteleg ce va phoote grija de clona lui, atat timp cat nu posteaza de pe ambele conturi. Parerea mea, zic. |
--------------------
...
..
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
In 2015 it-ul a facut 6.7% din PIB:
http://www.wall-street.ro/slideshow/IT-C-T...ere-in-pib.html A avut a doua cea mai mare contributie la cresterea pib - dar asta inseamna cu totul altceva. This post has been edited by Wimacl10: 13 Jan 2017, 13:18 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 13 Jan 2017, 14:11) ceva imi spune ca daca intra cu tonies isi lua ban mai repede, asa ca asta cu clona a fost o miscare inspirata. Totusi nu inteleg ce va phoote grija de clona lui, atat timp cat nu posteaza de pe ambele conturi. Parerea mea, zic. Pen' ca pe tony-s are decat read-only rights. Fara posibilitatea de a posta. D'aia. Si odata cu anu' nou s-a decis sa reintre in paine (a se citi aberatii) cu un nou cont. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 13 Jan 2017, 13:11) ceva imi spune ca daca intra cu tonies isi lua ban mai repede, asa ca asta cu clona a fost o miscare inspirata. Totusi nu inteleg ce va phoote grija de clona lui, atat timp cat nu posteaza de pe ambele conturi. Parerea mea, zic. Foloseste o clona ca sa ocoleasca sanctiuni impuse contului original, lucru interzis de regulament. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
stai mai intai sa privatizeze astia tot si sa termine de distrus spitalele de stat. O sa vezi cum o sa fie prioritate pastrarea medicilor, apoi.
|
--------------------
...
..
|
|
marksman |
![]()
|
Hai sa-i pastram. Intamplator am tangente cu lumea medicala, si aud macar o data pe luna de unul care a plecat sau pleaca. Ca aia care-s la conducere, oricare-ar fi ei, nu percuteaza, e alta poveste.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Adica vrei sa spui ca spitalele de stat nu sunt deja distruse? Tu mai ai curaj sa te operezi intr-un asemenea spital?
![]() |
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(RZV @ 13 Jan 2017, 14:20) Pen' ca pe tony-s are decat read-only rights. Fara posibilitatea de a posta. D'aia. Si odata cu anu' nou s-a decis sa reintre in paine (a se citi aberatii) cu un nou cont. ![]() QUOTE(marksman @ 13 Jan 2017, 14:24) de unde stiti voi cate zile de ridonli a avut asta? Intreb din curiozitate pur teoretica.. Nu ca ati fi postaci sau ceva, care scriu p'un caiete dnala micl tot ce se intampla, nu se stie cand o fi folositor mai incolo.. |
--------------------
...
..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 10:09 |