Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.746 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@maho: bine ca mi-ai adus aminte de emoticonul ala.
Al naibii bug de forum, vad postarile ignoratilor cand dau Add reply. Daca regulamentul ala e ultraortodox, si nu tolereaza nici macar tenta ofensatoare, de ce acest emoticon: ![]() Bai frate, erau mesaje injurioase voit cenzurate la un moment dat pe forum si nu s-a facut atata caz. Zici ca e forum de domnisoare de pension si de corectitudine politica, sa nu ofensam hotul ca e hot, prostul ca e prost s.a.m.d. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Aia cu emoticonul este o bună întrebare la care eu nu știu să răspund.
Știu doar că nu îmi amintesc să-l fi folosit vreodată și nici n-am de gând să-l folosesc. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.218 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
@marksman - am invatat cum sa fentez bugu' - cand ultimul care raspunde e 'ignoratu' dau click pe numarul ultimii pagini, si nu pe ultima postare.
La Add reply inca n-am gasit solutie, si nici la quote ![]() This post has been edited by Bicicleta galbena: 28 Mar 2019, 18:24 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Îl scapă pe Dragnea, doar El îl organizează, nu?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.264 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Dracnea ?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mwie Dragnea!
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.746 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(radian @ 28 Mar 2019, 19:04) Banuiesc ca te adresezi moderatorului brailean. Probabil copiii minori si domnisoarele de pension care frecventeaza acest forum mai sunt lezati de avatar, de emoticon si de cateva scapari ocazionale de limbaj, si alea cenzurate. Nu-s pentru un dialog in care fiecare replica are si o injuratura, dar uneori mesajul transmis intr-o forma mai dura se preteaza contextului. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Facem referendum și îl respectam ca pe ala cu 300 Sparlamentari?
Dacă da, atunci ![]() This post has been edited by dizzy: 28 Mar 2019, 19:32 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
din pacate delicateturile, bunul simt, vorba buna, rusinea,cultura, educatia etc, sunt scarile pe care au urcat cei fara ele... daca nu ma crezi, vezi cine ne conduce.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
DragosP |
![]()
|
A, și noi trebuie să fie ca ei? Să ne comportăm ca ei?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu. dar asta e singurul mesaj pe care il pot intelege, restul e peste capacitatea lor de a intelege ca ceea ce fac e gresit.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
Halal argument.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.264 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pai preasfinția ta, noi trebuie să fim cinstiți.
Că sa fie mai mult de furat. Pentru ei. This post has been edited by axabrt: 28 Mar 2019, 21:28 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
kato |
![]()
|
pe acelasi principiu, halal adresanti......
serios acum, mesajele de genul ala sunt doar o mica supapa, o mica refulare.....se mai scapa un pic din tensiune........ deja nu mai este vorba de simpatii si antipatii politice, ci de soarta noastra......imbecilitatea, duplicitatea, mitomania, pupincurismul, lipsa de responsabilitate, cultura, bun simt este politica de stat. legi pentru hoti, amnistii (tot pentru hoti), gafe diplomatice impardonabile, imprumuturi pe spatele nepotilor nostri, terminarea economiei, a sanatatii si a educatiei, denaturarea adevarului si a realitatii.......si nimeni nu e vinovat, nimeni nu e de e vina, nimeni nu raspunde pentru nimic....... a pardon, raspund aia care au incercat sa fie corecti si sa aplice legea aia stramba.......si mai ai pretentia sa mai fim civilizati? sa pastram un ton echilibrat, conciliant, in ceeea ce-i priveste pe conducatorii nostri? ei ne mint, ne fura, ne distrug, ne omoara copiii, ne omoara pe noi, ne omoara speranta , distrug ori ce perspective de a reusi in tara asta, mai ai pretentia sa fim baieti finuti cu ei????? inca suntem prea blanzi, mult prea blanzi...... |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
Păi și Chirilă i-a refulat unuia 2 palme ieri în plină stradă.
Dacă începem toți să refulăm, ne ducem urgent dracului! |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
N-ai putea sa mergi tu singur acolo si apoi sa ne povestesti cum e?
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
Ca un "pupător de moaște", cum te-ai autodenunțat, ar trebui să știi că la violență nu se răspunde cu violență.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Popa ala care a dat elevul cu capul de pereti pana i-a spart capul stie asta?
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 28 Mar 2019, 21:28) Domnu' moderator vrea sa fim cinstiti? Pai suntem, sincer, ca nu mai merge cu rugaminti, cu apropouri, ii bagam in ma-sa pe hotii care conduc tara (catre prapastie, Rusia, comunism, nu stiu unde, dar nu e deloc bine). Adica vine hotu' la tine in curte, se serveste cu ce vrea, ii spui sa puna la loc, ala te porcaie, ia ce-i al tau si vrea sa plece, si tu ce faci? Il rogi frumos sa puna la loc, ca nu-i corect, nu-i moral, nu-i crestineste? Pai domnu' moderator, esti... (Ban de 12 luni). Sa fim seriosi! Sunt curios ce-ai face daca (Doamne fereste si apara!) ar intra niste talhari peste tine si familia matale. N-ai pune mana pe par sa le dai la moaca (sa nu zic altfel, ca e indecent)? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.299 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da' domnu' ministru Daea ca "a slobozit" nu știu ce program, nu ne insulta?
This post has been edited by Merced: 28 Mar 2019, 22:37 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.377 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
QUOTE(kato @ 28 Mar 2019, 21:39) pe acelasi principiu, halal adresanti...... serios acum, mesajele de genul ala sunt doar o mica supapa, o mica refulare.....se mai scapa un pic din tensiune........ deja nu mai este vorba de simpatii si antipatii politice, ci de soarta noastra......imbecilitatea, duplicitatea, mitomania, pupincurismul, lipsa de responsabilitate, cultura, bun simt este politica de stat. legi pentru hoti, amnistii (tot pentru hoti), gafe diplomatice impardonabile, imprumuturi pe spatele nepotilor nostri, terminarea economiei, a sanatatii si a educatiei, denaturarea adevarului si a realitatii.......si nimeni nu e vinovat, nimeni nu e de e vina, nimeni nu raspunde pentru nimic....... a pardon, raspund aia care au incercat sa fie corecti si sa aplice legea aia stramba.......si mai ai pretentia sa mai fim civilizati? sa pastram un ton echilibrat, conciliant, in ceeea ce-i priveste pe conducatorii nostri? ei ne mint, ne fura, ne distrug, ne omoara copiii, ne omoara pe noi, ne omoara speranta , distrug ori ce perspective de a reusi in tara asta, mai ai pretentia sa fim baieti finuti cu ei????? inca suntem prea blanzi, mult prea blanzi...... ![]() Noi cât să mai răbdăm? Cât să mai închidem ochii la toate mârlăniile jepatilor ăștia? Cât să mai întoarcem și celelalt obraz? Când tuta aia de Băsescu se împrumuta ca să facă Nuți săli de sport în pantă, unii coforumisti îl blamau, acum când ăștia dau pomeni electorale din viitorul nostru și al copiilor noștri (dacă nu emigrează), ce faceți domnilor? Îi ironizați pe prostovanii ăia din usr și plus când scot câte o perlă, dar pe hoții ăștia din PSD îi tratați de parcă ar fi normal să își bage cocoșul în viitorul vostru și al copiilor voștri. Înțeleg că aveți anumite afinități și antipatii politice și etnice, dar să aveți ochelari de cal ... |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DragosP @ 28 Mar 2019, 21:42) Păi și Chirilă i-a refulat unuia 2 palme ieri în plină stradă. Dacă începem toți să refulăm, ne ducem urgent dracului! Nu incercam mai tango cu pianul pe scari, cata vreme ne luam informatiile de la antena 3? Sau macar nu mai zi numa' jumatatea de stire care-ti convine, ca e de porc, si tare mi-e ca suntem in perioada de post... |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Direct de la sursă Screenshot_20190329_061400_com.facebook.katana.jpg ( Size: 663.29k ) Number of downloads: 112 This post has been edited by ady77: 29 Mar 2019, 06:17 |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Cam același lucru incerc și eu să-l spun. Dar na, eu sunt psdist, ipocrit, troglodit, crestinopat, prăilean, infatuat cu ochelari de cal.
Și mai e și post, după cum bine remarca nu știu cine. This post has been edited by DragosP: 29 Mar 2019, 07:11 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 29 Mar 2019, 00:40) ![]() Noi cât să mai răbdăm? Cât să mai închidem ochii la toate mârlăniile jepatilor ăștia? Cât să mai întoarcem și celelalt obraz? Când tuta aia de Băsescu se împrumuta ca să facă Nuți săli de sport în pantă, unii coforumisti îl blamau, acum când ăștia dau pomeni electorale din viitorul nostru și al copiilor noștri (dacă nu emigrează), ce faceți domnilor? Îi ironizați pe prostovanii ăia din usr și plus când scot câte o perlă, dar pe hoții ăștia din PSD îi tratați de parcă ar fi normal să își bage cocoșul în viitorul vostru și al copiilor voștri. Înțeleg că aveți anumite afinități și antipatii politice și etnice, dar să aveți ochelari de cal ... Mega corect! Pai ar fi si de laudat ca Baselu si guvernul lui au luat bani imprumut pe care sa-i "ciordeasca" el, Nuti, Cocos, Bitner, Videanu, Sida, grupul de la Monaco. Sali de sport in sate uitate de toti, terenuri de sport in panta, parcuri in comune cu 200 de locuitori unde pasc gainile, sute de podete, nimic serios. 20 de miliarde luati de la FMI si tocati de ei. In plus, scaderea cu 25-45% a salariilor bugetarilor. Tunderea a 25% din indemnizatile mamelor, ca da-le-nplua noastra ce le trebuie sa faca copii!? Alea 20 de melearde cine le da inapoi? Nu tot noi, copii, nepotii nostrii? Crezi ca le da Udrea - pe cale sa fie absolvita de orice vina sau Baxe? Da, ii ironizez pe USR, PNL, PCR, PSD, PLUȘ pe oricare. M-am saturat sa vina unii sa fure, sa plece, sa nu fie pedepsiti, sa vina altii, sa dea vina pe greaua mostenire, sa fure si ei, apoi votam pe altii, greaua mostenire si tot asa; Avem circuri mediatice de genul coruptia ucide dar am dat spaga la politie. Acu facem un referendum si or sa aplice ce si cum au ei - clasa politica - ce au ei chef. Am votat odata cu 300 parlamentari - un nr clar, usor de tinut minte si de aplicat. Lache ala de Basexu si-a facut treaba, s-a vazut repus in functie, l-a durut in pendula de 300 sparlamentari. Acu vine Somnorici I-ul si vrea el de vreo 2 ani un referendum, cu ceva, candva, justititica, nu stie ce intreaba, cand si cum intreaba?! Ce naiba , nu e clar ca sunt mana in mana, Somnorici mai vrea un mandat de dormit la Cotroceni si Dragnea ar vrea si el, ca nu se deranjeaza unul pe altul. This post has been edited by dizzy: 29 Mar 2019, 08:56 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 14:52 |