Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
cristic1982 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De fapt ți-am explicat ție, că părea să nu fi înțeles i-urile scrise de Ady.
Mulțumesc, la fel! |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Dedicație pentru dizzy: http://m.ziare.com/victor-ponta/ponta-la-i...omaniei-1555759
Dar tot Băsescu, iohanis, soros, UE, americanii sau reptilienii sunt de vină... |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io cred ca musiu ponta are si el o vina mare cat gorjul
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.217 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Acuma, sa fii si in PSD ( adica hot by default) si trezorier al partidului, si sa nu-ti tragi si tu macar juma' de meleon?? Cat de ticalosi sa fie astia de la DNA sa ancheteze un astfel de om? Chiar asa, nu mai avem si noi inima?
This post has been edited by Bicicleta galbena: 2 Apr 2019, 19:41 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai nu i-ai vazut delcaratiile? Asta a fost persecutat de toate statele paralele, nu doar de cel al lui Kovesi. Omul a fost chemat la DNA la fiecare campanie electorala...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
E ora 20.35 și procurorul Adina Florea încă nu a cerut dosarul la DNA.
This post has been edited by RDK: 2 Apr 2019, 19:38 |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Culmea justitiei toaderiste ar fi ca cei 13 detinuti, condamanti pentru infractiuni grave in Italia, repatriati, sa fie eliberati pentru ca au suportat conditii dezumanizante de incarcerare, sa primeasca cateva mii de euro despagubire si sa fie declarati victime inocente ale statului paralel italian.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ce-ai cristache, iar nu ti-ai luat pastilele?
Cam asta e dobanda pe care o platim si cei cu credite: la 30.000EURO imprumutati, platesti vreo 20.000 dobanda pe 30 de ani. Felicitari ca ai invatat si tu in sfarsit, la aproape 40jdeani cum functioneaza o banca. Crezi ca atunci cand va lua sefu' tau pe linie de partid credite in umele nostru, va lua pe dobanzi mai mici? Sau pe dobanda zero? Le-o plateste vreun reptilian? Credeai ca banca e institutie de binefacere cumva? Las' ca vine roata motrice si iti da un loc mai bun in chirie daca prestezi bine la gang-bang-ul saptamanal. This post has been edited by dizzy: 3 Apr 2019, 07:48 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
cristic1982 |
![]()
|
Te simți bine dizzy? Iar te-a făcut Codrin de kkt de față cu ceilalți ?
Când lua Băsescu, era nașpa, când iau ăștia este normal. Dar așa se manifestă ipocrizia... Eu nu iau credite, la aproape 40 de ani îmi permit să cumpăr cu banii jos (mai multe apartamente, nu doar unul), dar eu sunt un prost care nu și-a luat pastilele și care nu vede adevărul pe care îl propovăduiește Partidul. Ce să fac dacă nu știu cum funcționează băncile, stau ca fraieru' să mă lumineze farul de București, inteligentul dizzy. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Evident, nu stii cum functioneaza o banca si cum se ia un credit; Nici cum se ramburseaza.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.217 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Baieti imi sunteti simpatici amandoi, nu va inghiontiti prea tare ca vine bucatzel cu lista de concedii. Serios.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 3 Apr 2019, 10:17) Ups ![]() Era odata un mare pirat si acest pirat se distra punând întrebari încuietoare tuturor capitanilor de pe vasele cucerite. Într-o zi, întîlneste o nava franceza si, dupa ce o cucereste, îl întreaba pe capitan: - Auzi, capitane, daca-ti dau doua pachete de tigari, tu câte ai fi în stare sa fumezi? - Unul, raspuse acesta înspaimîntat. - Mâine vei fi decapitat, raspunse marele pirat. A doua oara, piratul întâlni o nava britanica si povestea se repeta din nou: - Capitane, daca îti dau 3 sticle de whisky, tu câte ai vrea sa bei? - Doua, raspunse acesta. - Vei fi si tu decapitat, nu ai dat un raspuns corect. A treia oara, întîlnaste o nava fara drapel si, dupa ce o cucereste, întreaba de capitan, caci acesta nu a participat la lupta. Un prizonier îi spune despre capitan ca sta beat în magazia corabiei. Ducându-se acolo, piratul îi spune: - Mai capitane, sa stii ca ti-am cucerit corabia, ti-am luat comorile, oamenii tai sunt prizonierii mei... Dar capitanul: - Hîc, mai, sa stii ca-mi esti simpatic! - Uite, capitane, am aici un pachet de tigari, daca ti le dau, tu câte fumezi? îl întreba piratul. - Hîc, doua, ca am si io unul, spune capitanul, scotând un pachet din buzunar. - Bravo, capitane! Dar daca-ti dau 2 sticle de whisky, tu câte bei? - Trei, ca am si io una la mine! zice capitanul. - Da' uite ca am aici 3 neveste, cu câte ai fi în stare sa faci dragoste? Capitanul zice tacticos: - Patru. - Cum, capitane, ca sunt numai trei? - Pai nu ti-am spus ca-mi esti simpatic? |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.567 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 3 Apr 2019, 08:07) Păi ți-ar da vreo bancă 800 000 euro, cu un salariu de 1500 euro/lună? Alții īși permit și o să plătească încă vreo 600 000 euro dobânzi? Acum s-a scos ( banca ) că va avea salariu, apoi pensie de europarlamentar. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
dizzy |
![]()
|
Pai el are banii gramada sa ia mai multe apartamente;
Hai jura-te sa iasa URSdePLUS sub pragul electoral ca ai tu bani de minim 3 apartamente de minim 2 camere adica vreo 200.000 de euroi cash la saltea. This post has been edited by dizzy: 3 Apr 2019, 11:01 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Doar dragnea-si tine banii la saltea.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
Eu nu inteleg ce mai are cu PSD-ul daca ii merge asa de bine
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
E din ce in ce mai bine cu pesedeul la butoane: ce 2, ce 3... 4 in pat, la spital in Craiova.
|
--------------------
Dacia
1310
|
dizzy |
![]()
|
Ai citit tot articolul?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
maho |
![]()
|
Da.
Da' parca ziceai ca ai feisbuci, iar cucoana cica face laivuri, deci te poti convinge (ca minte, desigur ![]() This post has been edited by maho: 3 Apr 2019, 11:29 |
--------------------
Dacia
1310
|
cristic1982 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Astia pe chimio vin stau 3,4..n ore cat e perfuzia si pleaca acasa. Intr-adevar in 24 de ore sunt 3-4 pacienti.Ca e mizerie asa e. Ultimele spitale le-a facut ciuruitu si alea la economie.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ar mai fi și cel puțin ăsta: http://www.providentamedical.ro/despre-noi
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
Aham, strugurii acrii.
@maho, despre actiunile de presa stiu suficient cat sa iau si lamaia langa mine. Nu mai inght primul articol de la primul gugustiuc. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
maho |
![]()
|
Pai daca tu nu l-ai citit, de ce ma-ntrebi pe mine?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
dizzy |
![]()
|
citesc, dar nu iau imediat de bun
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pe unde mai e LCK? A prins avionul de Bruxelles?
Cre'ca pesedeii au facut icter spontan ![]() Florceo, sho pe judecatoarea aia nesimtita care a anulat controlul judiciar! |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
Heitări dom'le, n-am pomenit așa ceva!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:05 |