Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(maho @ 8 Apr 2019, 12:24) Nu, puiule, Dragonul Rosu inregistrat fiscal in comuna Dobroiesti Jud Ilfov. QUOTE(cristic1982 @ 8 Apr 2019, 13:23) Ai cifre oficiale care să îți susțină afirmațiile, sau iar ai primit ordin despre scatolul pe care trebuie să îl halești? Da, la Registru Comertului, daca ai platit semnatura electronica poti interoga baza de date si afli cifrele. Sa iei si un aspenter pentru inima si sa tii un os de caine in gura, sa nu-ti musti din greseala ceva... Si pentru cireasa de pe tort, shaormaria Dristor varsa mai multi bani la bugetul de stat decat o firma mare de software cu sediul intr-un bloc de sticla din Aviatiei-Pipera...prietenii stiu ce spun. Asa ca hai siktir cu multinationalele hoatze, cine vrea sa le faca proctologia pe gratis n-are decat.... Niste hoti ordinari dpmdv. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Apevix, da' de ce nu-ti deschizi tu o cooperativa si toate incasarile sa le bagi la profit impozabil? Ai da dovada de un adevarat patriotism. Ca doar asa, la dat din gura toti is priceputi.
Mi se pare absolut logic si normal ca orice firma, in conditiile legii, sa-si optimizeze profitul fara sa dea din coate sa plateasca cat mai mult impozit pe profit. Tampenia asta o striga in gura mare doar propagandistii PSD. |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Sa fim seriosi, evaziunea cea mai mare e facuta de buticurile de tot felul. Stiu din cercul apropiat de prieteni pe cineva care are un "biznis" maricel, are vreo 20 de angajati, aparent ii merge bine, dar de curiozitate m-am uitat la registrul comertului. Surpriza: de vreo 10 ani e pe pierdere, cu 3 exceptii cand a facut profit: 2000 de lei, 35.000 de lei si 4000 de lei.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
O sa aiba o surpriza in curand.
Ca ANAF-ul cam au inceput controalele la firme de genul asta. This post has been edited by ady77: 10 Apr 2019, 14:34 |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Dragnea asta e inepuizabil. A identifcat un nou dusman national. Contrabandistii de fructe si legume. In special importatorii si comerciantii de ceapa si rosii.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Dar teldrum ce profit avea raportat la cifra de afaceri?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.567 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.252 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Mai nou in discursul lui livache de diliorman s a strecurat o schimbare.
Vorba cuiva, dușmanii nu mai e "agenturili străine" ci "lanturili de magazine"... Știu că a început campania, dar oare cui i se adresează cu un astfel de discurs? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.567 Joined: 3 January 05 ![]() |
Consilierii l-or fi sfătuit să meargă pe cartea naționalismului. Multinaționalele și lanțurili de magazine ne otrăvesc cu produse de import, de parcă nu are toate conducerile numite de ei și la vamă, la protecția consumatorului, la televiziuni, radio.
De ce nu se controlează tot ce intră în țară și ce e pe rafturi și prin piețe și să se amendze, returneze tot ce e cu pesticide, insecticide și fungitive? De ce Daia nu face nimic pt agricultura ecologică? Reclame de dimineața până seara cu ce să stropim culturile. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
radian |
![]()
|
NU ca as zice vreo noutate, dar, tare ma tem ca micii producatorii autohtoni cu produsele lor ne otravesc mult mai mult decat marile lanturi de magazine.
Hypermarketurile au angajati care verifica trasabilitatea produselor pe care le expun in galantare. Micul producator a renuntat de mult la soiruile autohtone (gustul copilariei...), au trecut pe soiuri ameliorate si folosesc chimicale la greu si mai ales dupa ureche. |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Ce vă bateți capul atât cu drcnea, el comunică pentru votanții PSD, iar ăia funcționează doar dacă au un vinovat și un stăpân. Stăpânul este Dragnea, care din când le mai aruncă câte un os să roadă, iar vinovatul este cel arătat cu degetul de stăpân. Deh, unora le trebuie mai multe sute de ani ca să scape de atitudinea de slugă.
Câți proști se udă când îl văd pe Dragnea când înfierează dușmanii poporului verde și fără minte... |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(radian @ 12 Apr 2019, 08:34) NU ca as zice vreo noutate, dar, tare ma tem ca micii producatorii autohtoni cu produsele lor ne otravesc mult mai mult decat marile lanturi de magazine. Cred că ai mare dreptate de data asta: https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/p...CU4w&__tn__=K-R |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.252 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Cristi, de acord dracnea barem iese la halena3 și mănâncă .......
Dar Io n am auzit de la opoziție ceva logic, un program, un discurs, o idee cat de mica. Cctii ăștia de la pln in afara de pesede falimentează Romania, o să fie rău, și alte bău bau urî nu am văzut sa vina macar cu o idee de ce ar face ei. Un program poftim. Chiar mincinos. Ei vin cu nimic. La fel cu ăla de la Cotroceni care constată și ne informează. Pai și noi constatăm. Și ne informam singuri . Așadar cu pln la marele blat, pun pariu că se vor roti intre ei, asta daca nu cumva prin noncombatul pln ar putea să câștige iara PSD alegrrile. Fiindcă PSD de fapt se faultează singur, opoziția nu face nimic , dar efectiv nimic. Probabil unii pesedisti mai rușinați așa or sa voteze cu ponta și atât. Deci PSD o sa ia sa zicem 25% cu 15% partidul lu ponta probabil tot 40 % Și mai iau pln încă 30, se ajungă la 70%. Restul o sa ia ungurii și usr și probabil pmp. Fiindcă idiotii de la pln nu fac și nu spun nimic oamenilor. Dracnea barem ii minte frumos, de acord, și ăla e nociv , da le spune ceva, le vorbește acolo in felul lor. Eu îs intelectual dar văd in discursul pln că nu mi se adresează. Usr are un discurs care exclude din start prostimea, ei se adresează antreprenorilor romani aia verzi și cinstiți , care mai mult de câteva sute de mii nu sunt. Deci alea s voturile lor. Eu nu ma vad reprezentat nici de discursul usr. Idem cu plus. O sa fie niste alegeri interesante. Pun pariu că tot PSD câștigă. Eu am zis că votez cu UDMR. Aia au un discurs CLAR și un program clar. Până când celălalti vor ajunge la nivelul lor, eu o sa votez cu UDMR. This post has been edited by axabrt: 12 Apr 2019, 08:13 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DragosP |
![]()
|
Să nu uităm și de ăia.
This post has been edited by DragosP: 12 Apr 2019, 08:59 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristic1982 |
![]()
|
Axa, PNL-ul a fost mereu pe blat cu PSD, deci sigur nu. Plus că sunt și ei plini de baroni locali.
UDMR este un PSD vopsit în verde, care își ține electoratul captiv cu aceleași metode ca PSD (mici pomeni, retorica naționalistă, stăpâni locali...). PMP practică în continuare metodele PDL-iste de pus pe listă, deci nu. Pro-romania, deci ponta, deci nu. ALDE, deci curva turnătoare de Tăriceanu, deci nu. Pentru mine, momentan rămâne usr, dar ar trebui să vină și cu alte idei, nu doar cu anticorupția. Cât despre iohanis: atât timp cât nu are prerogative, ce ar putea să facă? |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Oldredlady |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 6 January 18 From: Dumbravă ![]() |
Rele necesare si ne necesare. Cine ridica colonia in picioare, din genunchi? Unii fac spume la gura.
|
--------------------
Dacia, Renault 12
Mercedes, Audi, Renault
- RO, UA
2100
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
La ce le trebuie program, nu e evident ca sunt cei mai curati, mai buni i ne vor binele?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
cristic1982 |
![]()
|
Păi din punctul meu de vedere este nevoie de un program care să ia în calcul:
- reforma sistemului de învățământ - reforma administrației publice - reformă instituțională, iar aici mă refer la modificarea constituției pentru a elimina politicul din justiție, sănătate, învățământ etc. - obiective clare pe infrastructura rutieră și feroviară - o protecție clară a categoriilor defavorizate ( mă refer la pensionari și persoanele cu handicap) - o legislație care să favorizeze angajările de personal și antreprenoriatul - o legislație drastică pentru toate tipurile de infracțiuni (omoruri, violuri, corupție, infracțiuni silvice) - o legislație mai aspră pentru a proteja pădurile (care să permită chiar pierderea proprietății) - modificarea procedurilor de legiferare și a posibilităților de a ataca legile - eliminarea tuturor imunităților și pensiilor speciale (inclusiv prin menționarea acestui lucru în constituție) - și multe altele care sunt de făcut. Oricum astea nu se pot realiza într-un mandat, ci în minim 2. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Oldredlady |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 6 January 18 From: Dumbravă ![]() |
Si sa vezi ce discutii vor fi, nemultumiri si manifestatii, sigur si oricum nu va fi nimic pe placul nimanui. Luam o tara vestica care tot o laudam si-i copiem legislatia , ptr. aplicare in RO. Va dura mult sa le traduca
![]() |
--------------------
Dacia, Renault 12
Mercedes, Audi, Renault
- RO, UA
2100
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(cristic1982 @ 12 Apr 2019, 10:43) Păi din punctul meu de vedere este nevoie de un program care să ia în calcul: De 30 de ani tot într-o reformă o ținem.- reforma sistemului de învățământ - reforma administrației publice - reformă instituțională, iar aici mă refer la modificarea constituției pentru a elimina politicul din justiție, sănătate, învățământ etc. QUOTE - obiective clare pe infrastructura rutieră și feroviară "România nu are nevoie de autostrăzi".QUOTE - o protecție clară a categoriilor defavorizate ( mă refer la pensionari și persoanele cu handicap) Adică a asistaților. ![]() QUOTE - o legislație care să favorizeze angajările de personal și antreprenoriatul Dpmdv e ok cum e așa, Doamne ferește de mai rău!QUOTE - o legislație drastică pentru toate tipurile de infracțiuni (omoruri, violuri, corupție, infracțiuni silvice) Cam scurtă lista.QUOTE - o legislație mai aspră pentru a proteja pădurile (care să permită chiar pierderea proprietății) Hm, eu aș elimina de tot parlamentul, dă-l în gwra mă-sii!- modificarea procedurilor de legiferare și a posibilităților de a ataca legile QUOTE - eliminarea tuturor imunităților și pensiilor speciale (inclusiv prin menționarea acestui lucru în constituție) Pe ei, pe a lor!QUOTE Eu aș zice 3. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(radian @ 12 Apr 2019, 08:34) NU ca as zice vreo noutate, dar, tare ma tem ca micii producatorii autohtoni cu produsele lor ne otravesc mult mai mult decat marile lanturi de magazine. Micul producator a renuntat de mult la soiruile autohtone (gustul copilariei...), au trecut pe soiuri ameliorate si folosesc chimicale la greu si mai ales dupa ureche. Mai ales aia ca cultiva in balcon si nu plateasc taxe. ![]() Referitor la ce ne baga comerciantii pe gat, Am intrat in UE pe usa din dos, suntem populatia de categorie inferioara =capatam haleala corespunzatoare. Obedienti cum suntem nu indraznim sa protestam( ca stat). PS Nici neamtu sau frantuzu nu sunt multumiti de chimicalele de la Aldi. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bion @ 12 Apr 2019, 10:31) Obedienti cum suntem nu indraznim sa protestam( ca stat). PS Nici neamtu sau frantuzu nu sunt multumiti de chimicalele de la Aldi. Ca-cam da... am facut la un moment dat in aceeasi saptmana cumparaturi de la Real in .ro, si dupa aia Real in .de In .de n-o trebuit sa prestez ca si sortator pentru un kil de cartofi, si in timp ce in .ro nu gaseai de ex mere romanesti toamna, la astia maera majoritate a produselor erau locale. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(radian @ 12 Apr 2019, 08:34) tare ma tem ca micii producatorii autohtoni cu produsele lor ne otravesc mult mai mult decat marile lanturi de magazine. Just, pt. aia care fac pt. vanzare (marea lor majoritate cel putin, ca daca esti istet ii dibui p-aia putini care mai vand la piata si legume/fructe bune, dar cantitati mici). Cine face pt. consum propriu si neamuri e ok. L-am vazut ieri pe "daddy" la tv, cum baga in gura, cu pofta, un castravete. Pai bãboule, de unde plm castraveti fara chimicale si nefortati (deci "bio", "traditionali") acum?! |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
De prin Australia, Noua Zeelanda, pe partea ailalta a globului.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Era (cu Daia) la o promovare de "produse traditionale romanesti", d-alea care n-au loc in supermarket.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
QUOTE(bion @ 12 Apr 2019, 11:31) Razi tu razi, dar eu de anul trecut de pe la jumatatea verii de cand au inceput sa mi se coaca primii ardei pe balcon n-am mai avut nevoie sa cumpar de pe piata. Din pasta de ardei iute preparata din productia proprie mai si acum un borcanel neinceput. Si bag rdei iuti de 3 ori pe zi. ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
axabrt |
![]()
|
te am luat, vecinu de langa mine ii dau cate o jumate de paine uscata pt oratanii, iar in ziua urmatoare gasesc legata de scandurile de la gardu dintre noi o punga cu doo oo . iti dai seama ca daca repet schema suficient de des, cati bani pierde statul din neincasarea tva. Era Vosganian suparat pe tema asta
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(axabrt @ 12 Apr 2019, 15:39) [...]vecinu de langa mine ii dau cate o jumate de paine uscata pt oratanii, iar in ziua urmatoare gasesc legata de scandurile de la gardu dintre noi o punga cu doo oo[...] Oo ramase de la vreo castrare? ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 01:02 |