Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
Tonys11 |
![]()
|
Group: Banned Posts: 0 Joined: 31 January 17 ![]() |
Nu-s nici eu vreun fan al bauturii si mai ales al berii ( prefer calitate in locul cantitatii) ...dar sa nu poti conduce ca ai baut o bere e prea mult si daca repeti lucrul asta sa si faci inchisoare.
Pai am spus ca in cazuri in care doar il opreste politia pt un control ( gratierea nu se refera la omoruri sau alte fapte cu violenta -spitalizari)....oricum dupa justitia mafiota din romania fac inchisoare aia anonimi care n-au pile....huidu care a si omorat 3 oameni n-a facut nici 1 zi pe cand ala care a fost prins de 2 x ca a baut cate 1 bere face inchisoare. This post has been edited by Tonys11: 31 Jan 2017, 11:37 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Cd-11-efg
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Rămâne cum am stabilit!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Tonys11 |
![]()
|
Bine mai inteligentu-le care esti sa nu uiti sa-ti bei lapticul.
This post has been edited by Tonys11: 31 Jan 2017, 11:39 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Cd-11-efg
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.356 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Vuvu tocmai ca site-ul ala nu e pentru 5 contra una, ci pentru a te bucura de pixda, dar dupa atata vreme nici macar nu stii nici cum mai miroase.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.070 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Tonele aci de discuta chestii serioase..
Ia zi n ai vrea sa l vezi pe Dragnea la canal , apropo de mirosuri... This post has been edited by axabrt: 31 Jan 2017, 11:42 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.226 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tonys11 @ 31 Jan 2017, 11:49) 90% din detinutii care ar fi elberati dupa celebra gratiere ar fi din cei care nu si-au platit amenzi QUOTE(Tonys11 @ 31 Jan 2017, 11:57) Sunt destui la inchisoare pt. Diverse amenzi neplatite - in cazuri din astea intr-adevar la prima abatere primesti fara executare insa daca repeti abaterile primesti cu inchisoare. Pai mai tovarase, recidivistii nu sint exceptati de la gratiere? Si atunci nu inseamna ca iar minti, si ca aia 90% cu amenzi n-or sa iasa pe motov de recidiva? |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Tonys11 |
![]()
|
Pai recidivisti inseamna ca n-au mai facut inchisoare - nu ca n-au mai primit inai te amenzi penale care se trec in cazier.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
- Cd-11-efg
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Nu te da batut tonele, indiferent ca nu te mai baga nimeni in seama
![]() |
--------------------
**
|
|
Tonys12 |
![]()
|
Am observat cum nu ma baga nimeni in seama ....d-aia toata propaganda e cu spume la gura
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Cd-12-efg
|
|
luck33ro |
![]()
|
Repeta, ca nu se vede postu... esti la ignore
![]() |
--------------------
**
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Pupezelor astea cu gura mare si maro nu le doresc decat sa-i viziteze putin cate un hot proaspat eliberat impreuna cu un prieten violator iar apoi sa urce pe ei unul cu 1-2 beri la bord..... Dupa care, la urgente ajuns, sa astepte pana se "ocupa" de ei un spagar, si ala eliberat de idolii lui. Iar butelia de oxigen sa se goleasca, perfuzia sa se blocheze si tot de ce beneficiaza sa fie niste clisme ..... cu lesie.....rece.....si buda sa fie infundata si sa nu mai fie hartie ..... nici apa!
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Florin Daniel Sandru, Secretar de Stat in Guvernul Romaniei si-a dat demisia de onoare in semn fata de adoptarea de Guvern a OUG privind modificarea Codurilor penale.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.070 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Din promisiunile PSD: Locuri de munca ...
Am dat de lucru la câteva sute de mii în fiecare seară... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Din reusitele lui Grindragnea:
- i-a facut pe timisoreni sa strige "Bucuresti, lupta Bucuresti" si pe clujeni "Bucuresti, nu uita, Clujul e de partea ta", - i-a facut pe bulgari sa fie alaturi de romani, - a convins BOR sa sustina lupta anitcoruptie in ziua in care DNA l-a trimis in judecata pe Arhiepiscopul Teodosie, - sa provoace primele proteste de strada din Teleorman, - sa aduca Russia Today sa transmita live din Romania, - sa-i faca pe romani sa cante mai des "Desteapta-te romane" decat echipa nationala, - sa-i faca pe romani si unguri sa cante impreuna imnul national la Targu Mures, - sa-si scoata membrii propriului partid la proteste de strada impotriva guvernului. Pentru o singura luna de guvernare, este impresionant. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
luck33ro |
![]()
|
Si nici macar nu au promis astea in campanie...
![]() |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
Cum PLM sa nu castige PSD alegerile cand opozitia isi da singura cu stangu'n dreptu...
Tembela de Raluca Turcan lupta cu toata puterea impotriva justitiei... https://tvmneamt.ro/video-halucinant-turcan...riva-justitiei/ |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Voia sa zica coruptiei.. da si-a luat prea mult elan
![]() |
--------------------
**
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.226 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Mno, hai sa monitorizam promisiunea de retragere a ordonantei. Cat mai de aproape. Piata Victoriei ar fi o idee buna
![]() ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
miki |
![]()
|
Baaaaaa....
Au iesit primi 30 d emanifestanti PSD din milionu lu dragnea La cotroceni demonstreaza E pasnica..... |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
I-am vazut si eu... Nu-mi dau seama de unde au scapat.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Se duc repede inapoi, ca-i curent.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
radian |
![]()
|
O iesit si la mine-n targ. Acum jumatate de ora, in fata primariei era un (1) nene cu un carton in mana pe care scria "Sustin Guvernul Grindeanu!". L-am intrebat "De ce-l sustii?" Mi-a zis ca e dreptul lui constitutional. I-am dat dreptate...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
luck33ro |
![]()
|
Un argument imbatabil
![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 08:04 |