Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
gasita pa net. In afara de spalatori de batrani la coor si someri, care au timp de demonstratii pe la ambasade (#nouapemetrupatrat), functionari romani atarnatori pe la aparatul birocratic al m(UE) si propagandisti, cica ar mai fi si medici p'afara.
QUOTE Lumea medicala din care cu onor fac parte desi acum lucrez afara din tara ar trebui sa se priveasca in oglinda si sa vada cine a introdus bursa pentru rezidenti,cine le-a refacut salariile dupa scaderea din epoca Basescu, cine le-a replatit sporul de doctorat doctorilor in medicina, cine le-a crescut salariile din nou cu 15%, care e singurul partid care prevede inca 2 mariri salariale substantiale in programul de guvernare si cine a redeschis spitalele pe care le inchisese guvernul Boc. Voua nu va e un pic rusine? Am ajuns eu sa vin din Scotia,care nu cistig un leu din tara, sa merg la Bucuresti sa va apar drepturile si sa sustin guvernul care v-a facut atita bine, in timp ce voi va ascundeti toti prin scorburi? Nu am vazut intre prietenii mei medici (cu o singura exceptie) o luare de pozitie impotriva abuzurilor la care e supus acum guvernul Grindeanu care,da,s-a pripit cu acea ordonanta,am admis asta de la inceput. Vreti sa ma aduceti in starea in care sa-mi fie rusine ca sint coleg cu voi? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Din ciclul PSD ne da. Ne-o da unsa pe paine...
Grindragnea a hotarat majorarea salariilor cu 50% pentru actori si 20% pentru restul personalului din teatre, recuziteri, contabil, sofer, catel, purcel, etc. Suna frumos,atata doar, ca, cel putin in cazul Teatrului de Stat I.D.Sarbu din Petrosani, bugetul alocat salariilor a ramas nemodificat si "solutia" propusa a fost concedierea a 20 din cei 70 de salariati ai teatrului. Directoarea teatrului pusa in fata acestei situatii a preferat sa invoce probleme personale si sa-si dea demisia. Directoratul respectivei doamne a fost de cca. 10 ani si este marcat de un succes deosebit. Intr-o zona aflata in pragul colapsului economic, vreme de 10 ani, a pus in scena in jur de 10 -12 premiere / an, e drept majoritatea, piese usor digerabile, comedii, dar absolut toate premierele s-au jucat cu casa inchisa. Inclusiv piese regizate de Alexander Hausvater. |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(radian @ 8 Feb 2017, 19:53) Grindragnea a hotarat majorarea salariilor cu 50% pentru actori si 20% pentru restul personalului din teatre, recuziteri, contabil, sofer, catel, purcel, etc. Suna frumos,atata doar, ca, cel putin in cazul Teatrului de Stat I.D.Sarbu din Petrosani, bugetul alocat salariilor a ramas nemodificat si "solutia" propusa a fost concedierea a 20 din cei 70 de salariati ai teatrului. Pacat, asta cam seamana cu inchiderea spitalelor facuta de basexu |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.380 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Pai se astepta cineva ca va fi mai bine pentru pulime?
De ce credeti ca se lupta psd-ul sa fie la butoane? Pentru pulime (ca le "da" 100 lei in plus la salar) sau pentru ei sa isi asigure viitorul? |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 8 Feb 2017, 22:16) Pai se astepta cineva ca va fi mai bine pentru pulime? De ce credeti ca se lupta psd-ul sa fie la butoane? Pentru pulime (ca le "da" 100 lei in plus la salar) sau pentru ei sa isi asigure viitorul? Auz, pentru un prostovan ca mine, mai batraior si fara multa scoala, spune te rog, cu subiect si predicat, care-s aia de se lupta pentru pulime. Promit ca-mi notez si nu mai uit cu cine sa votez data viitoare. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.642 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
O parte din demonstranti lipsesc pentru ca rup usile si fac cozi la RAR si DRPCIV sa inmatriculeze masini fara taxa... sa ii scuzati va rog!
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.380 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
@ zax - nu lupta nimeni pentru pulime (poate doar sa ii prosteasca mai tare), dar e trist sa te bucuri cand iti da cu o mana si iti ia cu doua.
@ sorin1983 - nu stiam ca RAR si DRPCIV au program peste ora 17, dar nu uita cine a introdus prima oara taxa (tariceanu) si cine a facut timbrul de mediu (ponta), daca tot dai argumente d-astea ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.642 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu nu am dat argumente... se uita si unele chestii utile in viata asta facute cum s-a promis...
referitor la program cauta pe net ca nu sunt serviciul de informatii. si apropo tu esti varianta din universul paralel al lui TONY? |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Daca se simti lezat si te bagi in seama, macar zi si tu ce a facut bine de cat sunt la guvernare.
"Rămâne apoi marea masa a trudnicilor, a căror viata se reduce la munca si la hrana, într-un ciclu etern și ale căror conștiințe nu se ridica mai sus de blidul de mâncare dinaintea nasului. Cu ei face stăpânirea ce vrea. In primul rând, sa gândească în locul lor." - Ion Gavrila Ogaranu This post has been edited by cristic1982: 8 Feb 2017, 23:08 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai cam da, sa nu-ti ajunga banii de mancare de la o luna la alta e trist rau iar omu' cu burta goala nu prea gandeste bine.
Daca nimeni nu lupta pentru pulime pai atunci poate pulimea ar trebui sa mai lase gandirea de microbist cu "echipa mea-i mai buna", si sa nu se sfiasca sa i-o dea la cioc oricarui politician cand incepe sa calce pe bec... |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Pai atunci ar trebui sa se opreasca din a mai vota FSN din '90 ca pana acum, in toate formele pe care le-a luat: PDSR, PSD, PD, PDL, PNL etc.
Chiar daca ai burta goala, nu e o scuza sa persisti in prostie. This post has been edited by cristic1982: 8 Feb 2017, 23:21 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
sorin1983 |
![]()
|
si pe cine sa votezi? ia propune tu sa mor de ras...
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() By the way : sper sa intelegi ca nu porti capul doar pentru a nu iti ploua in gat? LE. Am pus un citat mai sus, ai incercat sa il intelegi sau e prea abstract? This post has been edited by cristic1982: 8 Feb 2017, 23:29 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
sorin1983 |
![]()
|
vezi ca esti obraznic si nu ai mancat cu mine din aceeasi farfurie... du-te cu feisbuc si cu iohannis in piata victoriei si striga sa cada guvernul nu mai face atmosfera pe aici ca in afara de figuri de cartier mare lucru nu spui.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
zax |
![]()
|
QUOTE(cristic1982 @ 9 Feb 2017, 00:20) Pai atunci ar trebui sa se opreasca din a mai vota FSN din '90 ca pana acum, in toate formele pe care le-a luat: PDSR, PSD, PD, PDL, PNL etc. Scuza-ma, ti-am zis ca pricep mai greu, asta e cumva um raspuns la ce am scris eu sau pentru altcineva? QUOTE(cristic1982 @ 9 Feb 2017, 00:20) Ai tu o scuza mai buna? |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
cristic1982 |
![]()
|
@ sorin1983 - nici nu imi permiteam sa mananc din aceasi farfurie cu tine, am si eu demnitatea mea. Lamureste-ma si pe mine cine e feisbuc ala?
@ zax - ti-am raspuns deja |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Asta când nu dorm sau nu-s matoi...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
mai bine sa doarma sau sa imbete decat sa legalizeze furtul......
p.s. asta ca sa nu aduc aminte de ilustru fost presedinte de consiliu judetean ce dormea ca porcu la volan, mort de beat.....da nu aduc, sa nu dereanjez memoria selectiva a unora ![]() This post has been edited by kato: 9 Feb 2017, 07:45 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De aia știm ca e defecți, ăștia se presupune ca e altfel.
|
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.263 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
pai sint altfel
nu dorm la volan si nu conduc beti ![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
cristic1982 |
![]()
|
Si, inca, nu sunt banuiti de furt (in toate formele lui). Oricum e usor sa te complaci si sa zici ca si ailalti sunt la fel, in schimb sa ii sustii tot pe aia de ti-au luat tot.
Zicea ceva Brancusi de cum a lasat poporul asta si cum l-a gasit. Nu prea s-au schimbat lucrurile de atunci. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 9 Feb 2017, 09:50) Si, inca, nu sunt banuiti de furt (in toate formele lui). Doar au plangere penala formulata de catre AEP ca au derulat transferuri de bani in campania electorala folosind aurolaci, pe metoda Sergiu Bahaian. Unul care facea afaceri cu oligofreni dupa care ii turna in beton. Probabil vazuse filmul cu Jimmy Hoffa. ![]() Dar nu-i bai, sunt sigur ca isi poate justifica banii din meditatii. De dreapta. De votat, deci. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Pai dupa toata campania furibunda contra usr, era normal sa apara si astfel de plangeri
![]() Plangeri facute la fel ca alora care au impartit apa manifestantilor la timisoara, sau care au proiectat pe cladiri in piata victoriei etc. Stiu ca exista multi abjecti in acel partid (psd), nu e nevoie sa fie aduse alte argumente. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 9 Feb 2017, 08:14) Pai a mai rămas UDMR. USR am inteles e Uniunea Cameramanilor Amatori. Pana acum nu au făcut nimic decât sa filmeze cum ii da PSD mwe. USR e in parlament de o luna si eu zic ca au facut destul... sunt singura opozitie reala si activa - Inclusiv filmarea porcilor e importanta si agasarea burtosilor plini de ei. Sa se stie urmariti sa lase arogantele pentru la ei acasa! |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
S-a raspuns,
Alta Intrebare? QUOTE MOȚIUNE DE CENZURĂ. Varujan Pambuccian: ”Grupul parlamentar al minorităților naționale va avea astăzi un vot neunitar, adică o parte va vota în favoarea moțiunii, o parte împotriva ei. Aș dori să vorbesc despre grabă și despre unitate. În toate zilele acestea am gândit ce aș fi făcut dacă aș fi trăit în secolul al 18-lea la sfârșitul lui, adică în perioada Revoluției franceze și a revoluției americane. (...) Și am constatat cu foarte multă bucurie că, indiferent de pozițiile ireconciliabile pe care le-am avut în zilele acestea, noi, colegii din grupul parlamentar ăsta mic și considerat nesemnificativ de majoritatea dintre dvs, am descoperit că există un lucru care ne unește. (...) Lucrurile astea au făcut ca în legislația României să găsim enorm de multe lucruri tratate prost, superficial și contradictoriu. Au existat 3 etape - cea de după Revoluție, când trebuia să trecem de la legislația unui stat comunist la cea a unei democrații de piață - în care s-au făcut legi pe bandă rulantă, a urmat perioada cu aderarea la UE și la NATO și iarăși s-au făcut legi pe bandă rulantă. Este cazul să ne oprim. Aici nu este important - am auzit președinți de Parlament spunând, lăudându-se cu cât de multe legi au întors. Ăsta nu e un lucru de laudă, asta este o dovadă de grabă și de superficialitate. Cred că a venit momentul să ne oprim. Avem suficiente legi, nu trebuie să lucrăm la șaibă, trebuie să gândim ce scrie acolo, să ne contrazicem între noi, până când găsim un lucru folositor, pentru că legile pe care le dăm trebuie să fie înainte de a fi multe, mari, trebuie să fie folositoare oamenilor din țara asta. (...) Și cred că lucrul acesta ar putea să ne unească pe toți, pentru că toți suntem punctual pe diferite chestiuni pe poziții ireconciliabile și e bine să fie așa. Unanimitățile mă sperie. Cred că de acum înainte Parlamentul trebuie să-și recapete rolul de legiferare. Prea mult timp legile au fost date prin asumarea răspunderii, prea mult timp legile au fost făcute utilizând un instrument. (...) Trebuie să înțelegem că este bine să eliminăm instrumentele de făcut lucrurile repede, de făcut lucrurile fără a le cumpăni suficient, de renunțat la norma la șaibă atunci când vorbim de legiferare. (...) Și asta ar trebui să fie învățătura pe care ne-a dat-o zilele astea cu tabere în stradă, cu tabere în Parlament, cu tabere în casele oamenilor, cu tabere peste tot. Poate că ăsta a fost sensul acestor tabere - că, dincolo de poziții ireconciliabile, contează foarte mult să existe unitate în seriozitate. Bravos! This post has been edited by luck33ro: 9 Feb 2017, 10:11 |
--------------------
**
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 8 Feb 2017, 23:02) eu nu am dat argumente... se uita si unele chestii utile in viata asta facute cum s-a promis... referitor la program cauta pe net ca nu sunt serviciul de informatii. si ce kilusaftii, e package deal? cine nu papa bataturica nu primeste ochisor?? sa se tina de program, ca pe el au fost votati si sa il lase dreq pe dracnea sa isi apere sansele in justitie, nu la masa verde. #noapteacahotii |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:00 |