Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cu ce ti-o cazut greu la ficati cuvantul "tartina"? A decretat BOR ca-i de sorginte papistasa?
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Te rog să mă scuzi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.250 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 17 Apr 2019, 11:30) În 2016 prețul unui pachet de unt 65% era sub 5 lei, acum, după 2 ani și 4 luni de măreață guvernare PSD ALDE, același pachet de unt este aproape 8 lei. => Votați hoții, votați PSD ALDE. Cine se aseamănă se adună, nu? ![]() Per total preturile sunt puțin mai mari, na vrei unt nemțesc, normal că la noi mai se adaugă traseul. Așa că lasă pachetul de unt, nu i bun că are colesterol. In perioada asta mă interesează mai ales prețul la oo. This post has been edited by axabrt: 17 Apr 2019, 12:25 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 17 Apr 2019, 12:30) În 2016 prețul unui pachet de unt 65% era sub 5 lei, acum, după 2 ani și 4 luni de măreață guvernare PSD ALDE, același pachet de unt este aproape 8 lei. => Votați hoții, votați PSD ALDE. Cine se aseamănă se adună, nu? In 2011 benzina era 6 lei litrul, astazi e 5,80. In 2011 robor-ul era 5,5% astazi 3,5%. Evident, de interes pentru cine consuma benzina si are credite la banca. Deci nu spun cu cine sa voteze cineva, doar sa faca o aritmetica simpla. Se poate si un pic mai ieftin fata de atunci, desi cursul leu/euro a crescut. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Anul trecut și la începutul anului am alimentat cu 6 lei/litru de la Petrom, deci ce mănânci tu acolo?
Gargară ieftină de postac... |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Hai că au mai rezolvat un punct de pe programul de guvernare: îl demite paparuda pe Tudorel. Vine Nicolicea, un adevărat expert in drept care va rezolva problemele. Doamnele ajuta!
This post has been edited by Merced: 17 Apr 2019, 14:36 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 574 Joined: 24 January 17 ![]() |
Duamne Ajuta!
|
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 17 Apr 2019, 15:24) Anul trecut și la începutul anului am alimentat cu 6 lei/litru de la Petrom, deci ce mănânci tu acolo? Gargară ieftină de postac... Bre nu stiu de unde alimentezi tu, dar benzina/motorina nu a sarit nici acum de 6 lei pe aici. Ma refer la aia normala, nu la aia top. 17 Apr 2019, 15:37: QUOTE(Merced @ 17 Apr 2019, 15:30) Pai le-a facut pe plac la rezistenti si la opozitie ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 17 Apr 2019, 14:37 |
--------------------
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
La Pitești.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
DragosP |
![]()
|
Stai că acum Rudotel e martir.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.250 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
De 2dorel mi era sila, de nicolicea îmi e greata de a dreptul.
Cred că o să vomit mai des deacum |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cristic1982 |
![]()
|
Slugărel să ducă unde o vrea în afara țării.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(DragosP @ 17 Apr 2019, 12:56) Nu neg că oi fi prost, chiar informat, dar atunci de ce suma aia? ![]() "Doar" un typo? Adică un "3" în plus? Nu e nici un 3 in plus, nici un typo: se ia la salariul minim brut, pt. a doua jumate a anului. Tot atat mi-a venit si mie (la alte venituri, nu 48 de lei). QUOTE(vercingetorix @ 17 Apr 2019, 14:33) In 2011 benzina era 6 lei litrul, astazi e 5,80. La vremea aia, petrolul brent era intre 80 si 100 usd/baril. Acum e 60 si ceva. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 17 Apr 2019, 15:24) Anul trecut și la începutul anului am alimentat cu 6 lei/litru de la Petrom, deci ce mănânci tu acolo? Gargară ieftină de postac... Nici sa dai cu tunul nu a crescut benzina peste 6 ron in ultimele 12 luni : https://www.peco-online.ro/istoric.php Deci...cine e MINCINOS ? Cine e POSTAC pacalit de o propaganda ieftina ? Vai de capul vostru, imi starniti si mila si sila deopotriva ! |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Vă scoateți ochii pentru câțiva bănuți pe litru și aveți impresia că PSD e mare partid de stânga în timp de OMV și băncile fac profituri record, an după an.
Unt, domle? Parmezanul ce are? |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
axabrt |
![]()
|
Valeu vercycliyorix d atâta sila nici pofta de mâncare nu mai ai.
Sa ceri spor de condiții grele dela stăpânire... Da stai, tu ești obișnuit cu mirosul de șosetă și vaselina de la teava pustii, teaca putii. Ce de spor vorbim ? Taci și răbda... Daca ți e sila, nu mai intra p aici. Zic și eu |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
DragosP |
![]()
|
Drăguților, atenție la gratulări.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai de ce le atragi atentia daca nu poti sa moderezi aici?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
Poate doar bana
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
DragosP |
![]()
|
Pentru că nu-mi place limbajul de mahala.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 17 Apr 2019, 13:03) Și încă ceva pentru simpatizanții PSD ALDE: https://www.romaniatv.net/mobi/marian-opris...mei_469302.html La câți dintre voi, mamele pensionare au pick-upuri full size? Haidi bre, ca e stire veche. Si-a luat si fomeia utilitara sa care cartofi si te iei de ea! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
axabrt |
![]()
|
Măria Ta, iată că scriu cu diacritice, ca să nu vă doară ochii când citiți știrea
De fapt titlul e copiat de pe un site de stiri. Guvernul pakistanez o dă de gol pe Viorica Dăncilă: România va 'importa' peste 500.000 de muncitori pakistanezi în acest an Ce ne facem ? E fake news ca sa iasa lumea la vot sau e pe bune ? Daca i pe bune e nasol. in curand Maria o sa fie violata de Abdul, nu de vasile Pai se poate așa ? Edit : Mi am adus aminte. Vin alogenii maică... acu să vezi. O să ti vina alogenii ăștia deci, să ti manance din farfurie. Sper că vei aplica principiul creștinătății ( ce de diacritice, pfui) care zice să-ți (bleah, diactitice si cratimă) ajuți aproapele ? Ori alogenii nu s așa de aproape ? This post has been edited by axabrt: 18 Apr 2019, 08:19 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Interesanta evolutia lui Tudorel. De la carpa lui Dragnea a ajuns hartia igenica cu care Dragnea s-a sters la cwr apoi a aruncat-o in buda si atras apa dupa...
Cat ii el de slugoi a inteles ca urmarile la ceea ce i s-a cerut sa faca ar putea consta din sanctiuni din partea UE, inclusiv taierea fondurilor europene. Nu-i problema, Nicolicea la cat e de retardat n-are astfel de probleme existentiale... |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Un pic de praf in ochi merge inainte de alegeri.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cristic1982 |
![]()
|
Deci Slugărel Toader, după ce Dragnea s-a șters la cwr cu el depunând, prin cealaltă cârpă, cererea de revocare a lui Slugărel, și-a dat demisia.
Ăsta nici cârpă nu poate să fie numit, e mai josnic de atât. 19 Apr 2019, 10:28: Cât de josnici pot să fie unii pentru o funcție... Iar în cazul de față cârpa era ministru, dar extrem de multe cârpe sunt niște funcționărași, profesorași sau doctorași care se prostituează pentru politicieni. Josnic This post has been edited by cristic1982: 19 Apr 2019, 10:28 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
dizzy |
![]() ![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 18 Apr 2019, 08:56) Măria Ta, iată că scriu cu diacritice, ca să nu vă doară ochii când citiți știrea De fapt titlul e copiat de pe un site de stiri. Guvernul pakistanez o dă de gol pe Viorica Dăncilă: România va 'importa' peste 500.000 de muncitori pakistanezi în acest an Ce ne facem ? E fake news ca sa iasa lumea la vot sau e pe bune ? Daca i pe bune e nasol. in curand Maria o sa fie violata de Abdul, nu de vasile Pai se poate așa ? Edit : Mi am adus aminte. Vin alogenii maică... acu să vezi. O să ti vina alogenii ăștia deci, să ti manance din farfurie. Sper că vei aplica principiul creștinătății ( ce de diacritice, pfui) care zice să-ți (bleah, diactitice si cratimă) ajuți aproapele ? Ori alogenii nu s așa de aproape ? Faptul ca importam muncitori pakistanezi inseamna ca ne-am ajuns. Nu mai pune romanachele mana pe sapa, are slugi. Deci ne e bine , nu-i asa? Prin Bucuresti am gasit o carciuma greceasca unde tot personalul mai putin casierul sunt niste asiatici. Servesc bine, fac Gyros bun, eu cumpar de la ei. Axo, asa-mi vine sa fac niste glume proaste cu tine dar ma abtin, te rog sa apreciezi ![]() Despre Slugarel: cica negii de pe fata au cerut sa le fie extirpat Slugarelul, ca le era scarba de el!Slugarel o fi el sluga dar prost nu e, deci a stiut cand sa o taie de pe post. This post has been edited by dizzy: 19 Apr 2019, 10:34 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 18 Apr 2019, 08:56) Edit : Mi am adus aminte. Vin alogenii maică... acu să vezi. O să ti vina alogenii ăștia deci, să ti manance din farfurie. Sper că vei aplica principiul creștinătății ( ce de diacritice, pfui) care zice să-ți (bleah, diactitice si cratimă) ajuți aproapele ? Ori alogenii nu s așa de aproape ? Nu'ș bre, dacă USRPluș nu zice nimic de rău despre subiect, de ce să zic eu? Eu zic doar atât: are grijă Dumnezeu de noi! |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 14:45 |