Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.248 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.759 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Nu îți bate capul să explici, oricum crede doar ce spune PSD-ul.
![]() This post has been edited by cristic1982: 24 Apr 2019, 11:31 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
PSD a fost, este si va fi
![]() |
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 23 Apr 2019, 13:06) Andreiutza aia de care zici pierduse intre timp o sarcina din cauza procurorului lui pejte ce se lupta el cu koruptia. Ca daca tot n-avea si el putza necesara, macar putea sa o terorizeze pe nenorocita aia cu arestarea si cu diverse dosare penale. Ma gandesc ca daca ar fi fost maica-ta in locul ei, ar fi ramas forumul asta fara un postac cu opinii extremiste. Pacat, nu va pot pune in legatura pe unul cu altul, pareti de aceeasi teapa... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.248 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Ia fii antena acu. Uite ce zice Ministerul Finanțelor cere instituțiilor de stat să ia măsuri pentru că ”sumele propuse pentru trimestrul IV nu acoperă plata integrală a salariilor bugetarilor.
Sa vezi acu plan de amenzi la rutieră. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 24 Apr 2019, 19:20) Inca unul a carui mama n-a avut ocazia sa aiba intalnirea vietii cu procurorul lui pejte. Cei care trateaza astfel subiectul asta au inclinatii fascistoide, dupa parerea mea. Sa te bucuri ca o femeie a fost abuzata, pierzand sarcina din cauza asta, mi se pare abominabil, incalificabil, nici macar nu mai trebuie comentat. Mancurtizarea imbraca deja forme absurde, hidoase, kafka a pierdut un subiect de senzatie. Drept pentru care amaratul asta intra pe lista mea de ignore. Ce sa facem , daca moderatorii acestuin forum considera asta ok, il sanctionez si eu pe persoana fizica... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 574 Joined: 24 January 17 ![]() |
Ceva dovezi "cauza/efect" ca neprihanita de "Andreiutza" a pierdut sarcina aia exact din cauza procurorului si nu din alte motive (medicale sa presupunem) avem?
Ori "Antena 3 e aici!" e tot ce poti? ![]() |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai daca aveau migrena sau gandul cel bun sa ii faca marinari la canal nu mai apareau discutii, nu trebuiau platite pensii apv etc.
![]() This post has been edited by bion: 25 Apr 2019, 10:54 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum nu intelegi, coane? E un voalat "ce bine era daca te avorta maica-ta" din partea galului catre bicicleta galbena.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ce vrei sa insinuezi?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu insinuez, traduc.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
axabrt |
![]()
|
Ce traduci ?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io am concluzionat ca era ok invers.
Galu are 7 ani in fata blocului prin Rahova. Asta este. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Guvernul PSD a mai marcat o reusita de exceptie. Trebuie ra returneze 80 milioane euro pentru ca onor competentii de la APIA (Ministerul Agriculturii) nu au fost in stare sa actualizeze niste formulare.
https://cursdeguvernare.ro/haosul-de-la-api...Bntg1FmgSayHhBA |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
PSD ca PSD dar văd că nici guvernul tehnocrat, întâmplător condus de un fost komisar UE pe agricultură, nu a făcut lista de prezență a elevilor care beneficiau de programul "laptele și cornul".
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
ady77 |
![]()
|
Esti tu rau.
Totusi mi se pare ciudat ca salvatorul natiunii are in sondaje doar un procent si ceva peste Dragnea. ![]() ![]() Baraometru_Europa_FM_aprilie_ALEGERI_PREZIDENTILE.jpg ( Size: 1021.94k ) Number of downloads: 109 |
--------------------
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Păi nu este fiul lui soros? Nu de aia ai votat PSD-ul?
Ca tine sunt și alți votanți, care sunt privitori înfocați de A3/RTV care cred ceea ce se spune acolo ![]() Oricum nu are cine să îl voteze atât timp cât candidează iohanis. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Cu texte din astea nu trece domnu Cioloș de 8% și nici PSD nu scade sub 30%.
Procente din voturi nu abureli ale atelierelor de sociologie plătite din subvenții de stat. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(cristic1982 @ 2 May 2019, 09:10) Mi-ai adus aminte, cred ca ii mai votez o data, doar ca sa te oftici tu. QUOTE(cristic1982 @ 2 May 2019, 09:10) Ca tine sunt și alți votanți, care sunt privitori înfocați de A3/RTV care cred ceea ce se spune acolo ![]() Totusi in on-line nu mai ai loc de Ciolos si USR+, iar in sondaje Ciolos sta mai rau ca partidul (ma rog alianta). Si chiar si alianta nu mi se pare ca sta asa bine, tinand cont ca inca nu au reusit sa depaseasca PNL-ul, un partid mort din punctul meu de vedere. QUOTE(cristic1982 @ 2 May 2019, 09:10) Adevarul e ca a fost un presedinte perfect, cum sa nu il aleaga lumea din nou ![]() |
--------------------
|
bion |
![]()
|
QUOTE(radian @ 2 May 2019, 06:16) Guvernul PSD a mai marcat o reusita de exceptie. Trebuie ra returneze 80 milioane euro pentru ca onor competentii de la APIA (Ministerul Agriculturii) nu au fost in stare sa actualizeze niste formulare. https://cursdeguvernare.ro/haosul-de-la-api...Bntg1FmgSayHhBA Bre ia jura cu mana pe pitic ca la Aninoasa le-ai completat la zi. Nu fisa de prezent la biblioteca locala. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Completate la zi au fost, problema e ca erau expirate.
|
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
vercingetorix |
![]()
|
Daniel Zamfir, senator ALDE, vorbește despre prima victorie pentru românii cu credite, înlocuirea ROBOR.
ROBOR-ul a fost înlocuit cu IRCC. Valoarea ROBOR la trei luni era 3,37%, iar la șase luni de 3,42%. Valoarea IRCC este de 2,36%. Deocamdată, noile valori se aplică doar creditelor noi. Politicienii propun să fie valabil și pentru cele aproape cinci milioane de credite în curs. ”O PRIMA VICTORIE! Noul indice care va înlocui ROBOR-ul in funcție de care se vor calcula ratele românilor cu credite in lei a scăzut cu 1%! Poate că acum nu e semnificativ, dar e corect ,e transparent! Și pentru că e transparent și nu mai poate suna Cinteza de la BNR sa amenințe, sunt sigur că pe termen mediu și lung va scădea și mai mult când piața își va regla mecanismul. In mod categoric, TREBUIE că noul indice sa se aplice și creditelor în derulare, amendament pe care ALDE îl va susține în Camera Deputaților! ASTA ÎNSEAMNĂ DREPTATE PÂNĂ LA CAPAT! P.S. Cum e, dle Guvernator, chiar așa? A avut dreptate inginerul? Putina rusinica, asa, după toate jignirile cu care m-ați blagoslovit, toți cei de la BNR, aveți?” a scris Daniel Zamfir, pe Facebook. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
O prevedere pentru aplicarea si pentru creditele aflate in derulare cred ca ar fi neconstitutionala. Dar sub amenintarea refinantarilor la alte banci, cred ca va fi destul de usor de fortat banca sa accepte noul indicator si pentru creditele vechi.
|
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
Dobanda e formata dintr-un indicator si o marja fixa, pe care ti-ai asumat-o cand ai luat creditul. Daca tu pe persoana fizica vrei sa schimbi doar indicatorul, iar marja fixa sa ramana aceeasi, nu vei avea castig de cauza. Schimband un pic taberele e ca si cum ar veni banca sa-ti ceara sa accepti marirea marjei fixe, ca aia aplicata noului indicator e mai mare.
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 06:37 |