Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.248 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Probabil cetățeanul respectiv era nemulțumit de domnul președinte Iohannis, că eu așa îmi amintesc: dna. Dăncilă de către dl. Iohannis a fost desemnată ca prim ministru.
Prin decret, nu altminteri. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Conform legilor Romaniei, Somnorici I-ul nu avea cum sa nu o accepte pe Docila.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Sigur că da:
"În Parlament, după consultări, îmi este foarte clar – PSD dispune de o majoritate. Și atunci, cântărind toate argumentele, ținând cont de situația concretă din Parlament, am decis să dau PSD încă o șansă și să desemnez persoana propusă de PSD, pe doamna Dăncilă." |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ezapt, ce putea sa zica? A fi destept si vertebrat nu e un criteriu. Sa ai majoritate parlamentara este!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Proasta satului dixit: demisia guvernului trebuie sa continue...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.248 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Te rog nu înjura oficialitățile. Jandragmii or sa îți deie amenda
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Doar am citat-o. Opiniile personale legate de autoarea citatului sunt greu de digerat de domnisoarele de pension, crestin delicate, responsabile cu moralitatea forumului.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
axabrt |
![]()
|
Eh știi că tot ea Intr un moment de sinceritate a zis parca că trebuie să reducem democrația.
Așa au și făcut , cred că încearcă să ne intimideze Oricum se pare că vor cam pierde alegerile europene și mă aștept că dracnja sa fie eliminat din poziția de lider el maximo de către Stănescu. Viitor președintele pesede îl văd pe Codrin ăka Dr evil |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bine ar fi să le piardă, nasol e că n-are cine să le câștige!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
E foamete mare nu doar de bani (apropo, mai tine careva socoteala cu cat s-a imprumutat "performantul" guvern psd-ist de la inceputul anului si pana acum?) ci si de voturi. Cuplul artizan valcov - orlando n-o avea nimic de zis?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Ceea ce își doresc românii care au votat și continuă să susțină PSD ALDE: https://www.g4media.ro/doi-ziaristi-turci-e...-bucuresti.html
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Inteleg ca psd vrea sa ne dea medicamente compresate?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
M-a mancat in fund sa caut pretul benzinei din 2016, cel de dinainte de a scoate Colt Alb accizele. Acum ma scarpin!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
axabrt |
![]()
|
Oamenii ăștia au o tema clara in campanie, chiar îmi place de ei
Florin Iordache a declarat, marți, că aceia care aduc injurii și îi jignesc pe participanții la mitinguri au un comportament anormal, susținând că a văzut că "la anumite manifestări au fost plicuri cu droguri, Ba ciordache, nene, da de unde știi tu cum arată un plic cu droguri ? Ai fost la litoral luna trecuta si ai tras pe nas ? Auzi ba ? Da valuta n ai găsit ? Că aia e plătiți sa vina la miting ? Da mașină de scris ai găsit ? Știi cum arată aia ? Automata? This post has been edited by axabrt: 14 May 2019, 20:41 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Ăștia mint și când respiră, dar cu toate acestea există persoane care au considerat că merită să îi voteze. După cum am spus: politicienii sunt imaginea votanților lor (în cazul PSD: mincinoși, hoți sau semi analfabeți).
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Iar cei ce voteaza USR+ sunt destepti, frumosi si cu bani.
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
...în valută.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
nici kgb nu mai e ce a fost. cred ca sunt in pana de idei, le reincalzesc p alea d acu 30 de ani, sau cred ca toti romanii au mintea scurta ?
Cat despre plicurile cu droguri ale lu ciordache, io cred ca se incalzeau si #rezist la un ceai si plicurile erau de ceai de fapt. Manifestantii psd nu aveau nevoie de incalzire, ei oricum incep sa bea la ora 9 , am vazut eu cum stau la carciuma de dis de dimineata in fiecare zi. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
dar tu ce cauti la carciuma in fiecare zi la 9.00 dimineata?
![]() |
--------------------
|
cristic1982 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 15 May 2019, 07:08) m am uitat pe filmare ![]() |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
Imi traduci, te rog, ce ai vrut sa spui?
|
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Intreaba-l pe Chirica, primarele de Iashington. Axxa n-a mai pus ghilimele.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ady77 |
![]()
|
Am vazut dupa la postarea lui cristic1982 pe alt topic. Nu vad totusi legatura cu intrebarea mea.
Cred ca a fost si el mai devreme la carciuma. |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
IAsi, Moldova, lichior de viorele.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
cristic1982 |
![]()
|
Mai puțin modești, doar am luat exemplu de la preoțimea creștin ortodoxă.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Lia Olguța Vasilescu îi cere public președintelui Klaus Iohannis să își ceară scuze.
"România continuă să se dezvolte bine în guvernarea PSD. Conform INS, creșterea economică înregistrată pe primul trimestru din acest an este de 5% (față de același interval din 2018), în consens cu prognoza Guvernului. Este o creștere economică de 4 ori mai mare decât media Uniunii Europene. De asemenea, față de precedentul trimestru, s-a constatat o accelerare a creșterii economice, cu un avans de 1,3%. Realitatea confirmă din nou că programul PSD funcționează bine. PSD solicită președintelui Iohannis, opoziției, organismelor financiare internaționale și analiștilor din sistemul bancar românesc să își ceară scuze pentru prognozele greșite, care au indus nejustificat o stare de neîncredere în economia românească. Realitatea a demonstrat de mai multe ori că atunci când Iohannis spune că economia merge rău, trebuie să ne așteptăm că va merge bine! Asta spune tot despre cât înțelege Iohannis din economie. Așa s-a întâmplat și în acest an, când Iohannis a fost primul președinte al României care a respins bugetul propriei țări pe motiv că se bazează pe o estimare nerealistă a creșterii economice. Cel nerealist s-a dovedit a fi Iohannis", spune Lia Olguța Vasilescu, într-un mesaj transmis pe Facebook. Olguța Vasilescu: Prognozele eronate ale analiștilor • Consiliul Fiscal <4% • Fostul ministrul finanțelor din guvernul Cioloș, Anca Dragu 3,5% • Comisia Europeană 3,3% • Fondul Monetar Internațional 3,1% • Instituțiile de rating: între 3,1% și 3,5% • Banca Comercială Română 3,1% • Banca Transilvania 2,8% p.s. lipseste marele egzpert Ionut Dumitru de la asa-zisul Consiliu Fiscal ce oracola un fel de Apocalipsa financiara, de fapt un ciuri-buri de serviciu ce apare la momentul oportun cu declaratii socante... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 01:55 |