Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si ciolacu cum va face testele? le va suge pla la cetateni si dupa gust va spune care e virusat si care nu?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cred ca le suge doar c@catul.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Propun sa se redenumeasca sectiunea din "Cafenea" in "Buda" ca pe acolo a ajuns nivelul in ultima perioada...
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.214 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
<span class='edit'>21 Apr 2020, 16:17:</span>
QUOTE(klaus @ 21 Apr 2020, 16:03) Si ciolacu cum va face testele? le va suge pla la cetateni si dupa gust va spune care e virusat si care nu? Nu bre! In buna traditie psd o sa fure d-aici https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/soc...ersonal-1292566 QUOTE(klaus @ 20 Apr 2020, 19:15) Bine, am inteles totusi ca daca am alte opini decat ale voastre fac proaganda. Daca le am ca ale voastre gandesc sanatos. Asta am inteles de la Hitler si de la Stalin incoace, nu s-a schimbat nimic. Ba chiar de la Socrate putem zice... ![]() This post has been edited by miki: 21 Apr 2020, 15:18 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, doar ca Socrate nu a omorat pe nimeni cu doctrina lui. Si spre deosebire de multi, stia sa duca ARGUMENTAT partenerul de discutie la concluzia care o urmarea.
Ca d-aia ii zice metoda socratica de explicare. Da' folosea 2 lucruri: capu propriu (cu care gandea) si argumentele. Si nu stiu de ce, dar parca tocmai asta l-a omorat: gandirea cu capul propriu, in contra "gandirii oficiale", ca cica era cu corupere de tineri care nu mai credeau ce zicea guvernul prin "trompetele oficiale" (adica nu prea mai ascultau propaganda, ca incepeau sa gandeasca...) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.214 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai exact d-aia am zis ca de pe atunci exista regimuri d-alea de omoara opozitia
Desi cica erau democratice |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Confirmare:
QUOTE Macroeconomie: Eurostat: in Romania raportul deficit bugetar/PIB a urcat la 4.3% in 2019 de la 2.9% in 2018. Orlando, unde m.m. esti? |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
klaus |
![]()
|
s-ar putea sa invoce nea orlando ca pe vreme lui era deficitul mic si a explodat in perioada de final de an, pe vremea lu' orban
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
PSD și Pro România au depus o lege prin care fiecare român să primească gratis 30 de măști
Uite cine ne iubește in continuare. Aștept și ajutorul de 3000 pe membru de familie bugetară și zău de nu i votez pe ăștia cu amândouă mâinile. O stampila pe PSD, una pa proromania |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Ăsta intră oare tot în promisiunile PSD?
https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/polit...oiectul-1299077 Parcă partidul patrihoților (aka PSD) împreună cu "neafiliații" dețin majoritatea în camera deputaților. Deci cum au lăsat ei, românii verzi ai neamului, să treacă această gogomănie? Sau este încă un blat PSD - UDMR pentru a crea o falsă criză? |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Nu e criza sa ne înțelegem. Catu de la finanțe a Zis că revenirea ieconomiei va avea forma literei V , adică după căderea abrupta cauzata de coronavirus, ea, economia seva relansa la nivelul de dinainte de criza precum racheta SpaceX in drum spre planeta cu omuleți verzi.
Vezi ți am scris și de omuleții verzi in postarea mea, că sa fiu on topic. Omuleții verzi de la UDMR desigur, dar nu fiindcă ar fi verzi de la siglă partidului UDMR ci is verzi fiindcă le plac pădurile. Noi suntem verzi, uite pădurea n o mai vezi. Ai priceput ? Asta tot cu complicitatea USL (da ai citit bine, USL) , UDMR, Alde, pmp, PC, sa le dea chinezii covid la toți că doar așa scăpăm |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Mai bine le-ar da Ebola sau poliomielită, ar fi mai sigur...
PS. Nu zic că USL nu trăiește (în Argeș nu a murit niciodată, în plus exista înainte să fie oficial), dar vezi cine poate pune proiectele de lege pe ordinea de zi. Și nu este vorba de PNL... This post has been edited by cristic1982: 29 Apr 2020, 09:16 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
DannyY |
![]()
|
In mod normal, gogomania ar trebui respinsa de senatorii melcilor. Pe derutati i-a durut la basca de proiect, l-au lasat sa putrezeasca pana a inflorit.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Exact asta se întâmplă MEREU în camera NEdecizională.
Nu e nicio redescoperire a Americii. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pe ciolac l-a tras veorica de urechi, si o da la intors: "nu si nu, noi n-am votat, am fost impotriva... etc.". Jeguri ordinare, ca intotdeauna.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Jó napot kívánok PSD ... jó napot kívánok Ciolacu ...
Autonomia Tinutului Secuiesc, pesedei, pentru asta le-ati dat votului lui Ciolacu & Co? Noaptea mintii. Si mai au tupeul sa sara cu gura mare (Ciloacu, Corlateanu). Nu-s ei de vina... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Vai, sunt convins că doar PSD s-a tras de nuri cu UDMR, restul partidelor nici vorbă.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
klaus |
![]()
|
Ce vremuri pe vremea matrozului, cand erau tovarasi ce-mi povesteau mie pe aici ca ce bine e cu unicameralul votat cu atat aplomb de popor si ca trebuie sa respectam vointa poporului si rezultatul referendumului...
E, inchipuiti-va ca acea Camera ar fi fost singura, unica si decizionala... Da, imi si aduc aminte cum mi se spunea ca nu am dreptate cu bicameralul. Ce amintiri cu licurici comunisti unicamerali... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Propun sa se faca 3 camere
#luamȚaraÎnapoi |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
klaus |
![]()
|
si un antreu.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ar merge și un desert.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Aperitiv
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
DragosP |
![]()
|
A mai fost.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
io ziceam de antreu ca vestibul la cele 3 camere.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
DannyY |
![]()
|
La atata spatiu trebuie si o latrina...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
klaus |
![]()
|
Stai ca poate reapare george link sa-ti readuca aminte ca totusi unicameralul e viitorul de aur al parlamentului.
Si dacis sa-l sustina din spate cu texte de referendum.. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
axabrt |
![]()
|
Ludovic Orban, raport la 6 luni de mandat: Putem profita de conjunctura internațională și de relocarea unor investitori în țara noastră/ Pregătim măsuri de genul IMM Invest și pentru companiile mari/ Ne gândim la un program „Români pentru români”, în care cetățenii să poată cumpăra acțiuni la stat
Eu mă gândesc că gândurile premierului lucovid care se gândește că românii pot cumpăra acțiuni la stat , adică ei dau astăzi un leu pentru pensii speciale și vor primi doi lei când nu vor mai avea ce face cu ei, pe principiul că ce e in mana nu e minciuna, deci cred că ideea rivalizează puternic cu ideile lu valcov Teodorovici și de aia am și postat pe topicul PSD. . Stai liniștit pnl veghează pentru tine |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:23 |