Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
No că se potrivește perfect acilea, ia uite
Ideea pesedistă privind Fondul Suveran de Investiții, mult criticată anii trecuți de PNL, reluată de actuala guvernare/ Ludovic Orban: Avem modelul dezvoltat de polonezi 16 Pe de altă parte mai contează în ce topic postam. PNL = PSD. Zece la sută. La alegeri. Hai că se poate |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Surpriza! Csolak - bacsi nu mai vrea sa fie doctor. In informatii, desigur.
![]() Interesante si comentariile, iau unu' la alegere: QUOTE Foarte tare! Ciolacu era inscris la Doctorat?! Bah baiatule, Universitatea fantoma Ecologica n-avea autorizatie de functionare cand ai urmat matale curusurile. A fost autorizata provizoriu in mai 1995, cu putin timp inainte sa iti sustii licenta! Ciolacule, hai ca dau din casa acum si iti pun o intrebare. Nu cumva te-a bagat la Ecologica un tip, din Buzau, pe nume Ene? A lucrat la UM Boboc tipul asta, dar dupa Revolutie a plecat din unitate si si-a deschis o carciuma in Buzau. Era un smecheras de Piata Daciei…din cate stiu eu a murit. Stii de unde stiu detalii, scarba agramata? Tata a fost coleg cu el la Boboc. In 1997, am dat admiterea la Drept, la Universitatea Bucuresti. In primul an, am picat si am refuzat sa merg la o universitate privata desi ai mei si-ar fi permis sa ma intretina (am luat examenul de admitere in ’98-Universitatea Bucuresti). In ’97, la finalul lunii Noiembrie, a venit tata si mi-a spus ca s-a intalnit cu Ene in oras si i-a zis ala ca ma baga la Ecologica..fara examen, fara nimic, plateam doar taxa. Bah boule, am refuzat!!! Si stii de ce? N-am vrut sa fiu proasta cu diploma, cretinule! N-am vrut sa ajung ca tine, incultule! Nu poti intra prin frauda fix la Facultatea de Drept!!! Licenta ti-o iei pe bune, jmechere! Ma rog…tre’sa fii un om integru sa insisti ca faci scoala „pe bune” si sa obtii o diploma „pe bune”! Ciolacule, ti-a aranjat Ene diploma de la Ecologica?! Sustineti initiative de lege neconstititionale pentru ca voi, in ciuda unei hartii numita Diploma de Licenta, sunteti analfabeti functional! Absolvent de scoli "una si una", joburi si mai si. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(axabrt @ 5 May 2020, 07:16) ... Ideea pesedistă privind Fondul Suveran de Investiții, mult criticată anii trecuți de PNL, reluată de actuala guvernare ... Esti rautacios. Criticata nu a fost ideea in sine ci modul in care s-a dorit punerea in practica de catre PSD (Dragnea, Valcov & Co.), prin punerea banilor la dispozitia Primului Ministru (aka retardata docila), fara sa treaca prin bugetul national. Adica, evident, un izvor inepuizabil si mai ales incontrolabil de banuti negri. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Când e Orban la boroane e altfel, nu-i așa?
E, asta e deștept, nu că tuta aia de Dăncilă. Peneleii se știe că nu au furat și nu or sa fure vreodată. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Update la liste cu minciuni, incalzirea pt. alegeri.
Un fel de "bani aruncati din elicopter". |
--------------------
Dacia
1310
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Doar ca pulimea nu-si pune urmatoarele 2 intrebari:
1. de unde bani? 2. cu ce implicatii asupra bugetului? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
maho |
![]()
|
(1) "Ne imprumutam, da-i drec' de urmasi".
|
--------------------
Dacia
1310
|
dizzy |
![]()
|
PNL nu s-a imprumutat deloc de la inceputul anului? Aaa , stiu, baga placa aia cu "dezastroasa mostenire"
Daaa, stiu, am mai auzit povestea asta. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
O sa o auzi mereu. Uneori pe drept, alteori nu. De exemplu, nenea Dragnea a zbierat de o gaura de nu-stiu-cate jde miliarde ramasa mostenire de la Ceoloj. Dupa aia, s-a dezumflat si gaura, dar si Dragnea.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
dizzy |
![]()
|
Bineinteles ca o sa o mai aud de la fiecare jigodie ce vine la guvernare.
Jigodie rosie, galbena, verde, albastra, mov cu picatele. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
maho |
![]()
|
E f. convenabil pt. pesedisti sa promita bani aruncati din elicopter, pe buget facut de "ceilalti", dar pe actuala majoritate parlamentara si ccr-ista.
Intr-un timp se obisnuia sa fie obligatorie inidicarea sursei banilor pt. cheltuieli, da' au cam uitat de asta. |
--------------------
Dacia
1310
|
maho |
![]()
|
Ei, da! Asta om gospodar. "S le-a luat doar inapoi".
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
axabrt |
![]()
|
Una de astăzi
Orice achiziție a devenit o țeapă pentru stat, dar o mare afacere pentru clientela liberală", a spus Ciolacu. Săracu ciolacul , o fi vrut bani pentru clientela pezedista, doar că ghinion. Ce sa facă săracul, de pa margine e greu... 12 Aug 2020, 16:49: Dar vom avea montiune. Care faceți pariurile Eu zic că cade. Moțiunea. This post has been edited by axabrt: 12 Aug 2020, 16:49 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nu cade. Pesedeilor le e ciuda ca nu erau ei la butoane, sa fure mai cu spor.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
dizzy |
![]()
|
Acum vom vedea cine are susținere în Sparlament.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mai ziceți voi că fura, că au bani...
Attached thumbnail(s) IMG_20200812_205700.jpg ( Size: 582.56k ) Number of downloads: 254 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
axabrt |
![]()
|
Pentru Dâmbovița mașina aia e un fel de s class.
Aia oricum încă nu s au dat jos din căruță. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
O fi fugit Tutuianu cu masinile smechere cand a plecat de la ei?
![]() Oricum, mi s-a parut funny... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
maho |
![]()
|
Parca si Orlando zicea mai demult ca are o Dacie 1310.
|
--------------------
Dacia
1310
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Ciolacu zice ca motiunea de cenzura se cheama ceva cu 'pande-mita'... a facut el acolo un joc de cuvinte. Tot el a zic ca guv. Orban e cel mai catastrofal guvern din ultimii 30 de ani.
Ba da' nu va e rusine, jigodiilor? In primul rand psd = hotie si spaga, asta stie toata planeta. Sa zici de altii 'mita' e cam caraghios, nu Ciolace? Si vezi ca 'cel mai catastrofal guvern' l-a dat partidul lu matale, e ala denumit dupa femeia aia blonda, am si uitat cum o cheama... aia de care si-a batut joc oricine a vrut, pentru ca avea si de ce, si cu ce. Scarbelor. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
"Doar 1% din suma prevăzută pentru testare din bugetul Ministerului Sănătății a fost pusă la dispoziția Direcțiilor de Sănătate Publică, se menționează în Raportul Curții de Conturi trimis Parlamentului. Din totalul prevederilor bugetare aprobate în valoare de peste 139 milioane de lei, s-a acordat finanțare DSP-urilor doar 1.57 milioane de lei."
Guvernul PNL, nu PSD. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
E bine, chivernisesc bine banii.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tre sa termine catedrala sa aiba unde tine parastas national dupa pandemie
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Si bomboana pe coliva - cine e noua achizitie a partidului?
![]() Unul cu nickname cunoscut... nu Einstein, nu Newton... nici Da Vinci.... nici Vuia.... esteeee Doooooon Corleooooooneeeee!!!! ![]() ![]() ![]() Parafrazandu-l pe Caragiale, la asa partid, reprezentant mai bun nici ca se putea! ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Foarte puțini membri de partid, comparat cu 2016.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
Merced |
![]()
|
Sa nu uitam ca lista este totusi deschisa de Petrica Roman. S-a intors intr-un final, si in acte, de unde a plecat. Daca mai incearca pe la Apaca sa faca o vizita, oare ce vor striga angajatele de la AFI?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
marksman |
![]()
|
"Vrem euro și valută, nu pe Roman să ne ..."
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:01 |