Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|||
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.380 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Eu eram curios ce e precizat in text. Pe cale civila toti stim ca e o labareala, cine trebuie sa il dea in judecata? Tot el cumva? Ca dna sigur nu mai poate...
Oricum o dai, chiar mi se pare ca au dat liber la furat (nu vor fura tot, asta e sigur, dar...) din banul public. Acum cativa ani era o stire cu un ministru dintr-o tara nordica care si-a dat demisia pentru ca n-a platit nu stiu ce taxe la salariul bonei sau menajerei, iar la noi astia isi dau legi dedicate si, culmea, unii ii si aproba (ca nu e asa rau, ca si ailalti au furat, ca nu a fost bine inteles textul, ca sunt manipulari...). This post has been edited by cristic1982: 3 Feb 2017, 10:37 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Cum zice vecinu meu pesedist: Ce te doare ca fura aia daca iti dau si tie ceva...?!!!
![]() This post has been edited by luck33ro: 3 Feb 2017, 10:41 |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Realiști, nu sinceri. Realiști.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ai vazut tu razboi, indiferent de ce natura, fara propaganada aferenta?
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 3 January 05 ![]() |
Guvernul a scos deja bancnota, pe care dacă ți-o bagă cineva în buzunar, nu ești penal:
Attached thumbnail(s) image.jpeg ( Size: 57.01k ) Number of downloads: 286 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.380 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Adi ai perfecta dreptate
LE. Tocmai am citit ca fata ministrului Iordache a fost angajata la bnr anul asta... This post has been edited by cristic1982: 3 Feb 2017, 11:09 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Tot Adi te cheama? Si da, aveti amandoi perfecta dreptate. Si bineinteles si Dragos are dreptate!
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
radian |
![]()
|
![]() De fapt eu sunt adevaratul Adi, moldoveanul de-mi foloseste abuziv numele este Andrei... This post has been edited by radian: 3 Feb 2017, 11:21 |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
cristic1982 |
![]()
|
Sa-mi bag cracii, asta ce e ? Abuz in serviciu si trafic de influenta cumva?
Sa ma cac pe hotii astia. Domnilor sustinatori ai PSD, aveti ceva de comentat la astfel de marsavii? Fata aia a terminat liceul prin 2009 parca. Daca si acum ii sustineti neconditionat... |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
luck33ro |
![]()
|
Era abuz daca o angaja la guvern - asa e doar blat
![]() |
--------------------
**
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Pai abuz a facut ala care a angajat-o, iar el a facut trafic de influenta.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Cand Eba lucra la Luxten si aia aveau contracte cu Primaria Capitalei nu era trafic, coruptie, marsavie ?
O fi acelasi caz, te pomenesti. Nimic nou. p.s. daca tu ai avea o "pila" si ti-ai putea angaja copilul in BNR ce ai face? L-ai trimite la fortele de munca sau la BNR ? Sa fim seriosi. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(radian @ 3 Feb 2017, 10:34) Serje, deci abuz in serviciu avem doar de la o furaciune mai mare de 200.000 lei si legea zice clar cum este pedepsit acest fapt. Daca furaciunea este mai mica de 200.000 ce se intampla? Legea tace malc... In orice caz, eu unul inteleg ca daca prejudiciul e mai mic de 200.000 nu e abuz in serviciu. Atunci ce e? Apoi, abuz in serviciu se considera si daca functionarul publica in exercitarea atributiilor de serviciu, cu stiinta, provoaca o vatamare grava, certa si efectiva. Vatamarea "certa" exista doar in urma pronuntarii unei sentinte judecatoresti in acest sens. In faza de urmarire penala, procurorul cum il poate acuza pe functionarul care face un abuz in serviciu de vatamare certa? Sau poate prima data da in judecata functionarul public pentru a obtine o sentinta de vatamare certa dupa care ii face al doilea dosar de urmarie penala pentru abuz in serviciu... Pai nu tace, zica doar ca nu mai ii fapta penala daca ii sub plafonu ala si se supune dreptului civil parca, cu legile si incadrarile de acolo si ca se poate recupera prejudiciu, nicidecum ca gata, furi 200k si nu mai ai nici o treaba, io zic ca ii o diferenta... Despre partea a doua... aia ca exista numa in urma unei sentinte, nu stiu, ii doar parerea unora aia, Danilet care ii tefelist de frunte nu mentioneaza nimic despre asta, zice doar: "sau o vătămare a drepturilor ori intereselor unei persoane", el nu se baga la interpretarea respectiva. QUOTE(radian @ 3 Feb 2017, 10:50) Ca o fac politicienii fara nici o rusine ... ne-am obisnuit si cred ca nu o sa se schimbe niciodata, da cand o face dna-ul ti se pare normal? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(Serje @ 3 Feb 2017, 12:41) Pai nu tace, zica doar ca nu mai ii fapta penala daca ii sub plafonu ala si se supune dreptului civil parca, cu legile si incadrarile de acolo si ca se poate recupera prejudiciu, nicidecum ca gata, furi 200k si nu mai ai nici o treaba, io zic ca ii o diferenta... Exista procedura in contencios administrativ pentru prejudicii create. Cine sa stea sa citeasca... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 3 Feb 2017, 11:19) Recunosc! 3 Feb 2017, 11:50: QUOTE(cristic1982 @ 3 Feb 2017, 11:28) Mergea în 2012, merge și acum FB_IMG_1486115395943.jpg ( Size: 169.02k ) Number of downloads: 206 This post has been edited by ady77: 3 Feb 2017, 11:50 |
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 3 Feb 2017, 11:46) auzi, abuzul in serviciu ramane infractiune. deci intentia e fundamentala. ca ce chestie sa hotarasc ca pentru un fapt unde intentia poate deveni element constitutiv al infractiunii sa trec prin contencios?? de unde pixisu' meu vine exact limita asta de 200000 de lei? ia zi atunci, de la cati cm de cenzurat incepe violul? |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Cica Ciorbea a atacat OUG 13/2017 la CCR.
![]() Lucruri si mai interesante stau sa se produca. Urmarim cu atentie si preocupare ![]() This post has been edited by RZV: 3 Feb 2017, 11:53 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
luck33ro |
![]()
|
E plin de sinecuristi in tot sistemul bujetar. De aia se misca asa cu talent tara asta - toate sectoarele controlate de stat sunt capusate de politruci incompetenti, dar bine platiti desigur...
|
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 3 Feb 2017, 12:41) ... Danilet ... zice doar: "sau o vătămare a drepturilor ori intereselor unei persoane", el nu se baga la interpretarea respectiva... Om bun, este "vatamare grava, certa si efectiva a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau juridice" nu "vătămare a drepturilor ori intereselor unei persoane". Chiar iti este greu sa citesti un aliniat pe care de altfel l-am si citat in raspunsul adresat tie? Ca nu s-a aplecat Danilet asupra acestei nuante, e treaba domniei sale. Eu ti-am citat din textul legii. Apoi am venit cu comentarii preluate de pe blogul unei avocate. |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
din cate s-au discutat pe aci si pe aiurea, atacarea asta e vax.
ideea e ca OUG ala tre' sa sara in forma in care e. This post has been edited by Han Solo: 3 Feb 2017, 11:56 |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.747 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 3 Feb 2017, 11:40) [...] p.s. daca tu ai avea o "pila" si ti-ai putea angaja copilul in BNR ce ai face? L-ai trimite la fortele de munca sau la BNR ? Sa fim seriosi. Pai sa fim seriosi. Daca ar face fata muncii la BNR, orice om normal la cap ar vrea sa il angajeze la BNR. Mai la vest de Romania asta se numeste "recomandare" si daca ala recomandat e un impostor o belesc toti cei implicati. In Romania, cand tot ce te recomanda e "vocea si talentul" sau faptul ca esti fiul/fiica lui Cutarescu, se numeste "pila" si nu pateste nimeni nimic. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(radian @ 3 Feb 2017, 11:54) Om bun, este "vatamare grava, certa si efectiva a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau juridice" nu "vătămare a drepturilor ori intereselor unei persoane". Chiar iti este greu sa citesti un aliniat pe care de altfel l-am si citat in raspunsul adresat tie? legii. Apoi am venit cu comentarii preluate de pe blogul unei avocate. QUOTE(Serje @ 3 Feb 2017, 11:41) Despre partea a doua... aia ca exista numa in urma unei sentinte, nu stiu, ii doar parerea unora aia, Dupa cum vezi ... nu mie mi greu sa citesc, tie iti este. Ii doar parerea ei ca doar in urma unei sentinte se pune, stii tu sigur ca asa ii? This post has been edited by Serje: 3 Feb 2017, 12:06 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Lindix la tine nici nu ma asteptam la altceva.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Han Solo |
![]()
|
mah nene, fa-ma sa inteleg de ce tu crezi ca unu' care o pune de abuz in serviciu de 45000 EUR nu tre' sa vaza puscaria pe dinauntru.
numero uno, ma intreb cum se intampla in concentcios fara procuratura, adica nivelul de 'agresivitate' a cercetarii, administrarii de probe etc. numero due, sa zicem ca ajungem la momentul in care se constata abuzul in contencios etc. cu un prejudiciu de 44999 euro. de ce sa nu intre ala la bulau? |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
|
Serje |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 3 Feb 2017, 12:09) mah nene, fa-ma sa inteleg de ce tu crezi ca unu' care o pune de abuz in serviciu de 45000 EUR nu tre' sa vaza puscaria pe dinauntru. Pana acuma o vedea sau lua ceva cu suspendare si ceva amenda? Ca-i mic sau mare pragu nu stiu, aia din domeniu ar trebui sa se pronunte, da oricum nu-i ca si cum fura 45.000 euroi cum se lasa sa se inteleaga. Da la evaziune fiscala de ce exista prag sub care nu mai ii fapta penala? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 17:23 |