Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
In primul rand in america toate incasarile din campania elecrorala si cele de dupa se fac din donatii. Iar in al 2-lea rand donatiile pt. Campania electorala le pot face doar cetatenii americani si din ce stiu eu nici dragnea nici grindeanu n-au cetatenia americana - deci nici unul nu s-a dus acolo pe "persoana fizica".
Probabil e exact asa cum spuneam la inceput - psd are relatii cu partidul republican fapt care le-au permis lui dragnea si grindeanu sa aiba mai multe intalniri cu diverse oficialitati republicane si chiar sa fie prezentati presedintelui - Rudy Giuliani care pare sa faca prezentarile - e una dintre cele mai importante figuri republicane - devenit celebru in toata lumea ca primar al New York-ul in timpul atentatelor teroriste din 11.09.2001. Ca prezenta lor acolo a fost platita - e evident la americani cam totul se plateste - insa nu oricine are bani sta la masa cu presedintele ales al americii. This post has been edited by Wimacl10: 20 Jan 2017, 12:15 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Lasati ma ca va descurcati voi si cu Firicica...
![]() This post has been edited by luck33ro: 20 Jan 2017, 12:19 |
--------------------
**
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Tonelu, explica-mi, te rog, cum vine faza cu "PXD are relatii cu partidul republican"? Ceva de genul: are Dracnea o vecina a carei verisoare are o prietena a carei sot a stat in state si i-a pus faianta unuia care e soferul unuia din partid?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 20 Jan 2017, 13:05) Te imbeti cu apa rece Tonica. Am citit un interviu cu un nene din echipa care s-a ocupat cu organizareai ceremoniei. Zicea nenea ala ca singurii oficiali invitati la ceromonie sunt ambasadorii din USA + premierul Canadei sau premierul Mexicului (cu siguranta nu amandoi). Restul invitatilor sunt "persoane fizice" care au cumparat bilet de intrare. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Bai nene, inca va mai bateti capu' sa ii explicati lu' Tonica cum vine cu facultatile?
![]() It's not worth man...la cum a umplut de sange toata cafeneaua in ultima saptamana, nu mai are viata lunga p'aci. Lasati-i parcursu' meteoric de pe clona actuala sa se consume mai repede... ![]() This post has been edited by RZV: 20 Jan 2017, 12:32 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
luck33ro |
![]()
|
Un meleon de dolarei pentru reclama lu Stalinika e maruntis...
|
--------------------
**
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 20 Jan 2017, 13:05) In primul rand in america toate incasarile din campania elecrorala si cele de dupa se fac din donatii. Iar in al 2-lea rand donatiile pt. Campania electorala le pot face doar cetatenii americani si din ce stiu eu nici dragnea nici grindeanu n-au cetatenia americana - deci nici unul nu s-a dus acolo pe "persoana fizica". Spre stiinta unora care au deschis televizoarele mai tarziu, sau au chiulit de la sedinta de debiefeing, campania s-a terminat demult Acu' termenul donatie se refera la "bilet de intrare si facut poze cu maimuta" Mi se pare absolut normal ca atunci cind te duci la circ sa platesti biletul Bine, pot fi si exceptii, fie esti ruda cu directoru' fie cu maimutele si atunci e gratis intrarea |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Apar si alte detalii despre cina in "format restrans".
![]() Printre participanti... ![]() Si sa nu uitam cine plateste pentru aceasta excursie privata. Camera Deputatilor, adica platitorul de taxe din Romania, orice ar zice trezorierul PSD. ![]() This post has been edited by RZV: 20 Jan 2017, 12:42 Attached thumbnail(s) image_2017_01_20_21545120_0_selfie_trump_cina.jpg ( Size: 53.01k ) Number of downloads: 297 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Pai in america pana la investire se pot face donatii pt. Campania electorala - insa doar de cetateni americani. De ex. Dupa vot o contracandidata la alegeri, sprijinita ulterior si de nevasta lui clinton -cereau donatii pt. Renumararea voturilor din arkansas - s-a renumarat si la revedere a iesit acelasi rezultat - bine oricum destul de cretin demersul - votul electorilor din arkansas oricum nu puteau schimba votul electorilor la nivel national.
This post has been edited by Wimacl10: 20 Jan 2017, 12:43 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Combini mere cu pere si iti da legume. E adevarat ca numai cetatenii americani pot dona pentru campania prezidentiala, campanie care s-a cam terminat. Ceremonia de investire a presedintelui e ca un fel de bal, unde platesti invitatia, ca si ãsta.
Ce legatura are renumararea voturilor, fie ea si cu donatii, cu ceremonia de investire, numai tu stii. <span class='edit'>20 Jan 2017, 13:42:</span> QUOTE(RZV @ 20 Jan 2017, 12:31) Bai nene, inca va mai bateti capu' sa ii explicati lu' Tonica cum vine cu facultatile? ![]() It's not worth man...la cum a umplut de sange toata cafeneaua in ultima saptamana, nu mai are viata lunga p'aci. Lasati-i parcursu' meteoric de pe clona actuala sa se consume mai repede... ![]() Problema nu e de-ai explica lui, care probabil stie deja astea. Problema e ca sunt unii care citesc si cred. Vezi topicul cu comunismul, unde sondajul arata ca 30+ procente ar vrea revenirea comunismului in Romania. This post has been edited by marksman: 20 Jan 2017, 13:45 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(RZV @ 20 Jan 2017, 13:39) Apar si alte detalii despre cina in "format restrans". ![]() Printre participanti... ![]() Si sa nu uitam cine plateste pentru aceasta excursie privata. Camera Deputatilor, adica platitorul de taxe din Romania, orice ar zice trezorierul PSD. ![]() Pe urma au scaldat-o ca plateste PSD. Ca parca ala are bani de la Bombonel nu la la contribuabili ![]() |
--------------------
**
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu-i deplasare oficialoa cum rezolva si cu prezenta la serviciu?
Or fi facut cereri de concediu? |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nu le duce grija, se ponteaza!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
miki |
![]()
|
Pai intra la fals si uz de fals atuncea
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Procuroru-le!
|
--------------------
|
Wimacl10 |
![]()
|
Am uitat de partea cu viza - cand spuneam ca dragnea nu va avea probleme sa primeasca viza diplomatica dupa o invitatie a partidului republican - imi sarea propaganda in cap - ca nu si nu ca dragnea nu va primi viza - si ce sa vezi pe langa ca a primit viza penalul dragnea a si stat la masa cu presedintele ales al americii.
Prostia cu viza evident ca fusese lansata de site-ul nr. 1 de propaganda - hotnews (principalul lansator de petarde) dar tinerii frumosi si liberi au preluat-o la comanda si o sustineau cu o tarie specifica masei de manevra. This post has been edited by Wimacl10: 20 Jan 2017, 15:20 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
miki |
![]()
|
Cind uiti ca ai uita sa scrii sa nu uiti sa ne anunti
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(miki @ 20 Jan 2017, 15:01) are imunitate QUOTE(Wimacl10 @ 20 Jan 2017, 16:10) Am uitat de partea cu viza - cand spuneam ca dragnea nu va avea probleme sa primeasca viza diplomatica dupa o invitatie a partidului republican - imi sarea propaganda in cap - ca nu si nu ca dragnea nu va primi viza - si ce sa vezi pe langa ca a primit viza penalul dragnea a si stat la masa cu presedintele ales al americii. Prostia cu viza evident ca fusese lansata de site-ul nr. 1 de propaganda - hotnews (principalul lansator de petarde) dar tinerii frumosi si liberi au preluat-o la comanda si o sustineau cu o tarie specifica masei de manevra. La masa stau boierii, slugile doar in picioare ![]() image-2017-01-20-21545771-0-gluma-foto-dragnea-trump.png This post has been edited by luck33ro: 20 Jan 2017, 16:10 |
--------------------
**
|
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
ady77 |
![]()
|
Vorbiti aceeasi limba. Am inteles.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tonica! Cersetorilor! Parca sinteti copiii strazii.
This post has been edited by corbex: 20 Jan 2017, 16:35 Attached thumbnail(s) 16195564_1351897104831312_8175598824921624262_n.jpg ( Size: 80.55k ) Number of downloads: 134 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.237 Joined: 7 April 10 From: Braºov, oraºul olimpic ![]() |
Asta (Ministrul Justişiei, Florin Iordache) dupa ce ca-i mincinos, mai e si incoerent:
QUOTE Ce va decide Guvernul, nu ºtiu ce va decide. Dar eu mi-am asumat proiectele. Cele douã proiecte pe care le-am propus ministerului, ministerul le-a lucrat ºi le-a completat. Eu, ministrul Justişiei, nu le retrag. Ce face Guvernul, nu ºtiu ce face Guvernul. N-am premier în şarã ºi nu ºtiu care e decizia Guvernului", a declarat Florin Iordache pentru gândul.info. Sursa. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vimakle, auzi ma ca sint demonstatii violente la Uasington contra lu vizita lu Dragnea.Cum comentezi?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Tuata lumea stie ca Soros e hamerican...
![]() |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
Vimakle! Sa ni-l arati si noua pe dragnea! Ai vederea mai buna. E ala, al 243-lea de pe rindul 177?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
miki |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 20 Jan 2017, 19:38) Nu-l mai cauta Uite-l aici Trump.jpg ( Size: 189.03k ) Number of downloads: 67 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 10:27 |