Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
@Garett
![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
@ady77
![]() ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
Pai si numai faptul ca nu se mai moare in medie la 35-40 de ani ca acum 100 ani ci la vreo 75 de ani inseamna ca sistemul medical aduce plus valoare societatii mult mai mare decat privatii.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.245 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Garett @ 21 Jan 2017, 22:02) E drept că cele câteva asistente cunoscute de mine au și alte modalități de a rotunji veniturile, cel puțin cât sunt tinere și secsi. , așa că aia 4300 sunt de fapt bani de coafor, țoale și make-up ...După ce se satura, isi găsesc un fraier și se fac doamne. Să te ferească sfântul de "doamne" dastea. E drept că știu să facă un singur lucru, dar la un moment dat te saturi. după ce te saturi, divorțezi și iei alta. La fel! |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Babaeti, mie mi se pare ca voi sunteti gelosi pe hanoracu' lu' Mos Craciun
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.245 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Io s bătrân și bolnav, am masina stricata și casa neterminată.
În plus m am însurat cu niste panarame. Viața mea e atât de cool! PS Nu mai cred in mos Crăciun...Acu la moda e Moș Dracnea... Asta o sa mi dea tinerețea înapoi, un Mercedes s classe (neapărat s650), iar în spatele casei o să îmi construiască un centru Spa, unde secretara o va spala pe bona, iar ambele pe mine..."îndrăznește să crezi" cica.. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.237 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Garett @ 21 Jan 2017, 22:02) Apdeit la faza cu salariile "bietilor bugetari", salariu de asistenta la reanimare: 4300 net plus bonuri! ![]() Nu cred ca ala-i salariul de baza, poate e venitul total, cu tot cu garzi (sau ce drec' fak asistentele), ore suplimentare, ore de noapte, vreo prima de la medicu' sef caruia i-a sterilizat bine instrumentu', etc. QUOTE(Wimacl10 @ 22 Jan 2017, 09:26) Pai si numai faptul ca nu se mai moare in medie la 35-40 de ani ca acum 100 ani ci la vreo 75 de ani .. Asta daca nu-i omoara iohannis inainte, desigur. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(miki @ 22 Jan 2017, 10:02) Nu, are doar salariul la jumătate! Școala e aceeași, îndatoririle, depinde unde. La medic de familie face și hârțogaraie, la spital privat cam la fel xa una de la stat. În ambele cazuri, ia mai puțini bani. Pentru că...profitabilitate! Chestie care nu contează la stat! QUOTE(ady77 @ 22 Jan 2017, 10:09) Nici pe mine, cata vreme își plătesc singuri salariile din ce produc! Dar cum, repet, nu este listat S. Aureus pe bursă ca să-l putem considera venit, până una alta le plătesc eu salariile... Și atunci începe să mă intereseze cât câștigă! QUOTE(maho @ 22 Jan 2017, 12:01) Nu cred ca ala-i salariul de baza, poate e venitul total, cu tot cu garzi (sau ce drec' fak asistentele), ore suplimentare, ore de noapte, vreo prima de la medicu' sef caruia i-a sterilizat bine instrumentu', etc. Și dacă e venitul total net, minus șpaga, desigur, te încălzește mai mult? 22 Jan 2017, 13:07: N-am o problemă cu capra vecinului, câtă vreme și-o cumpără singur! Dacă îmi cere bani să-și ia o capră de două ori mai dolofană decât restul satului, da, am o problemă! This post has been edited by Garett: 22 Jan 2017, 12:07 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
mars |
![]()
|
Nu poti cere profitabilitate de la serviciile de utilitate publica. Poate doar eficienta. Si nu mai vorbiti de mia aia de euro de parca ar fi Sfantul Graal. Ca sunt convins ca majoritatea aveti mai mult de atat, mai putin cei la pensie. Daca nu, nu e din vina asistentei... Ce zicea Lenin? Invatati x 3
![]() This post has been edited by mars: 22 Jan 2017, 13:23 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(miki @ 22 Jan 2017, 10:02) Eu cred ca aia are mai multa responsabilitate... La stat merge si asa: lasa-l dreaq sa crape ca nu are/ nu a dat spaga! Le-as interzice astora de lucra la sistemul in sanatate de stat sa se trateze in privat - asa ca incurajare! This post has been edited by luck33ro: 22 Jan 2017, 13:14 |
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
O mica observatie off topic, am parcurs ultimele 2 pagini ale topicului si m-a izbit o asemanare a unor mesaje cu un discurs cunoscut de undeva... in sfarsit, cred ca m-am prins a cui clona este WinmacI10, mai ales dupa postarile referitoare la Iohannis-piroman. Cred ca Victor Ponta e membru Daciaclub!
Scuze, trebuia sa scriu on topicul dedicat? This post has been edited by Victorine: 22 Jan 2017, 15:26 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De fapt e clona lui Adrian Nastase. Ala scria de la bulau, Vimacle scrie de la Deveselu.
This post has been edited by corbex: 22 Jan 2017, 17:08 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cică e clona lui Adrian Năstase.
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Toti sunt clonele lu Iliescu de fapt...
|
--------------------
**
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
https://youtu.be/LWgTgcXSiX0
Mai bine mort, decat comunist! |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Wimacl10 |
![]()
|
Dragnea a gresit enorm in decembrie cand trebuia sa-l suspende pe iohanis pt. Ca arefuzat-o pe dna Sevil - atunci il demitea fara probleme la referendum cu 55-60% din voturi....acum dupa manipularile si jocurile de imagine pe care le-a facut iohanis - se joaca - insa oricum l-ar putea bloca cel putin 2-3 luni in care tariceanu sa fie presedinte si sa inceapa urmarirea penala a lui iohanis pt. Fals si uz de fals si chiar trimiterea in judecata - de la suspendare doar in 30 zile trebuie facut referendum - apoi se poate cere renumararea voturilor, apoi contestat referendumul la ccr - si pana la o decizie finala trec lejer 2-3 luni.
Sunt convins ca ar fi o lovitura enorma de imagine daca iohanis ar fi trimis in judecata pt. Fals si uz ds fals - practic cel care da lectii de moralitate si corectitudine ar deveni hotul care atriga hotii - chiar daca in 2-3 luni nu se poate da nici macar prima sentinta. This post has been edited by Wimacl10: 23 Jan 2017, 11:53 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Seful statului organizeaza o lovitura de stat. Asta chiar e tare.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
E decât șef de scară, nu de stat. Știu că se vrea și se pare că unii îl vor vătaf, da' nu e.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
N-am mai auzit de mult cum de fapt Ponta a castigat alegerile, dar s-a furat atat de mult si numai de-o parte incat neamtu' a fost scos presedinte.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca avu tony pauza?
S-a trezit cam tarziu sa ceara aprobare pentru clona- nu-mi explic altfel cum de n-a fost sters nu s epoate decit cu aprobare de la administratie |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 23 Jan 2017, 12:23) Iohanis este seful armatei - practic ieri a fost dupa definitie o tentativa de lovitura de stat prin care o minoritate incearca sa rastoarne un guvern legitim rezultat in urma alegerilor libere....nu trebuie neaparat sa iasa armata in strada. This post has been edited by Wimacl10: 23 Jan 2017, 13:08 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Bai, da' unde e Liviu Dragnea? Nu aude ditamai galagia din strada? El ca el, ca e bosorog, da' Grindeanu ala n-are si el o secretara care sa-i spuna ca lumea arde de nerabdare sa-i felicite?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Wimacl10 |
![]()
|
Las ca iohanas e extrem de tanar frumos si liber faa de bosorogul dragnea.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE Ma declar nasol si de varsta a doua, dar cu capul pe umerii proprii si increzator in democratie si in ratiune. Nazistii, cand au ridicat furia si rasismul la nivel de politica de stat, erau tineri, frumosi si artistic tunsi. Si liberi sa distruga natiuni. Sovieticii, cand au venit pe tancurile lor "eliberatoare", aratau si ei bine, erau tineri si, dupa unele gusturi, erau bine frezati. Marota asta cu tinerii frumosi si liberi a mai fost folosita in istorie, se pare. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Wimacl10 @ 23 Jan 2017, 13:05) Iohanis este seful armatei - practic ieri a fost dupa definitie o tentativa de lovitura de stat prin care o minoritate incearca sa rastoarne un guvern legitim rezultat in urma alegerilor libere....nu trebuie neaparat sa iasa armata in strada. Eu nu am auzit cerandu-se demisia, oi fi eu surd? |
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
nu esti, da' nu pusca cu naratiunea de 'lovitura de stat'.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 20:50 |