tontony reloaded, clona
![]() ![]() ![]() |
tontony reloaded, clona
Han Solo |
![]()
|
||
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
||
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 24 Jan 2017, 10:33) Io am fost la psiholog sa mi expun problema. De fapt problema mea o au și alții da nu vor să recunoască. Te pomenești că numa Io am probleme cu muierea. La alții numa lapte și miere...Așa sa fie, da Io n-am cunoscut familii fara probleme. Doar că le țin "in casa" Uite te ce repede mi a răspuns tonel. ... În 5 minute. Probabil fiindcă în timpul ăsta posta pe alte topice. Daca are timp să ar trebui să facă altceva cu el. E o recomandare doar. Poate să facă prăjituri, sau sa se duca la munte sa schieze. Poate să petreacă ceva timp cu bunicii fiindcă sunt bătrâni și poate au nevoie de ajutor. Viața e prea scurta că sa stam atâta timp pe forumuri. O să înțelegem asta cu toții. Eu am lipsit mai multi ani de pe forum, dar constat că bine am făcut. N am pierdut mare lucru. Cred că o să mai iau o pauza de câțiva ani Așadar ne revedem prin 2020, Io pot sa fac asta. Fără clone și altele... Tonelu poate? Va doresc numai bine E o tara libera si fiecare face ce vrea atata timp cat nu incalca legea. |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
corect. problema in cazul tau este ca incalci regulamentul ..... asta ca sa nu amintesc ca jignesti si de pe contul clona la greu, dupa care tot tu te dai victima.
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
Un regulament nu e o lege mai ales ca regulamentul daciaclub incalca libertati fundamentale garantate de constitutiie - de ex. Dreptul de a avea opinii politice - nu conteaza ca-s impotriva sistemul mafiot din justitie,iohanis,basescu....sau oricine altcineva.
This post has been edited by Wimacl10: 24 Jan 2017, 13:49 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
victima nevinovata care esti tu
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Trompetzel mic si zbanghiu...
![]() |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tu ești mare?
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ti-e frica ca te intrece?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tu n-ai emotii de astea, nu te intrece nimeni
![]() |
--------------------
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 24 Jan 2017, 10:33) Viața e prea scurta că sa stam atâta timp pe forumuri. O să înțelegem asta cu toții. Eu am lipsit mai multi ani de pe forum, dar constat că bine am făcut. N am pierdut mare lucru. Cred că o să mai iau o pauza de câțiva ani Așadar ne revedem prin 2020, Io pot sa fac asta. Fără clone și altele... Tonelu poate? Va doresc numai bine Are dreptate, pe aici e dialogul surzilor sau intre pacientii de la Sapoca, ca doar acum au internet. Oare de ce, ca nu era asa? De ce nivelul discutiilor a scazut asa de mult? This post has been edited by nasty: 24 Jan 2017, 19:08 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
tony-s10 |
![]()
|
Group: Banned Posts: 0 Joined: 24 January 17 ![]() |
Mi-am setat toate si-n cateva secunde pot reveni - ideea e simpla nu pot ei bana abuziv cat pot eu reveni.
Acum bucitzel a atins limita de josnicie - nici macar n-a anuntat ca ma baneaza pe vreo vrajeala ca cica se intrunesc moderatorii peste 1 an sa discute. Ps rog pe cineva sa ma citeze sa nu apuce sa ma stearga. This post has been edited by tony-s10: 25 Jan 2017, 08:55 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
ady77 |
![]()
|
Va doresc să îi scoateți pumnul din gură lui tony-s, tony-s10 și lui Wimacl10.
Mulțumesc! |
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(tony-s10 @ 25 Jan 2017, 09:50) ... ideea e simpla nu pot ei bana abuziv cat pot eu reveni. Ihaaa, hai ca te-am citat eu... Cam greu cu dezactivarea web proxy, doar in Rusia sunt vreo 12000 de adrese.... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tony-s10 |
![]()
|
Sunt convins...'neprihanitu-le' care esti.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
luck33ro |
![]()
|
Munceste din greu tonelu sa deschida conturi mail noi
![]() |
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai n-am di ce. Ca moderatorii care au participat pana acum la dezbaterea adresata lui (si au fost cativa, doar ca nu toti inca) au cam fost de acord ca-i foarte bine asa suspendat cum e.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE (si au fost cativa, doar ca nu toti inca) Trebuie să confirmăm și cei acoperiți? This post has been edited by AR-18-MOS: 25 Jan 2017, 13:55 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
tony-s10 |
![]()
|
Au fost o lae.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 25 Jan 2017, 13:27) Pai n-am di ce. Ca moderatorii care au participat pana acum la dezbaterea adresata lui (si au fost cativa, doar ca nu toti inca) au cam fost de acord ca-i foarte bine asa suspendat cum e. ok, si in calitate de moderator, tolerezi o clona a unui cont suspendat, in loc sa actionezi? |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
tony-s10 |
![]()
|
Here we go again
![]() This post has been edited by tony-s10: 25 Jan 2017, 18:06 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
luck33ro |
![]()
|
Asta face misto acum de modelatori sau mi se pare mie?
![]() |
--------------------
**
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(tony-s10 @ 25 Jan 2017, 18:02) Here we go again ![]() pai vin si io de la scarbici, si vad ca ai mai facut o clona. ca de, banuiesc ca aia initiala a fost banata abuziv, tu nu ai jignit pe nimeni ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.115 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mie imi lipseste stony. Viata e pustiu fara el.
FREE TOOOONYYYY! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 04:42 |