DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> violenta in scoli

vv
post 12 Dec 2005, 13:11
Post #61

dilbert.com

Group: Members
From: Bucuresti

Adriane, fac pariu ca incalci cel putin o data pe an o lege, de care poate nici nu stii ph34r.gif Dupa ce l-ai bagat pe unu' in puscarie - s-a rupt filmul, nu mai ai ce sa-i faci. Tu chiar nu intelegi ca legea e un bau-bau, scopul ei principal este sa te ameninte cu ce ai putea pati daca incalci normele societatii? Daca treci de la "sperietoare" la "norma rigida", crede-ma ca ne-a luat draq in cel mai scurt timp.
O intrebare: daca iese Vadim si scoate o lege prin care toti tiganii ungurii si alti "indezirabili" trebuie identificati, inchisi si executati impreuna cu familiile lor, iar cei care nu colaboreaza cu "organele statului" sunt vinovati de "favorizarea infractorului" - tu o sa te grabesti repede sa ii denunti pe toti, si o sa ii omori cu mana ta fiindca asa zice legea?
Legea nu e niciodata deasupra moralei si a bunului simt. Nu intr-un stat care se respecta. Si primul lucru la care te gandesti nu ar trebui sa fie "adolescentii care dau un pumn au incalcat legea si trebuie inchisi".

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Adrian13
post 12 Dec 2005, 13:14
Post #62

Membru incepator

Radduu,12 Dec 2005, 13:05]
Nu prea ii vad eu pe pustanii din ziua de azi sa se duca la nenea militian si sa ii zica ca l-a batut nu stiu care pt ca iti spun eu sigur ca o sa fie luat in ras de militian.

Foarte buna constatare deci inseamna ca nu sunt nebun cind spun ca Politia nu-si face treaba.In loc sa reeducam puscariasii mai bine am educa pustanii ca atunci cind nenea militian ii i-a in ras sa se duca la superiorii lui pentru are dreptul la dreptate.
VV dar ce te faci cind bau-bau nu mai functioneaza.Una e legea si alta e rasismul iar legea pe care o incalc o data pe an nu baga pe nimeni in spital.Ah scuza-ma daca tin asa mult cu legea dar poate nu o sa crezi,eu sunt la Drept,si stiu ca legea e menita sa asigure bunastarea cetateanului

This post has been edited by Adrian13: 12 Dec 2005, 13:20

--------------------
Dacia/Lada/Fiat 1300/1200/Uno Diesel - 13
IO!GIGI BECALI
+
apunake
post 12 Dec 2005, 15:30
Post #63

Membru incepator

QUOTE(vv @ 12 Dec 2005, 11:51)
@apunake si astia care sunteti asa de vehementi... exista o vorba: prinzi mai multe muste cu miere decat cu otet. Daca bagi toti 'delicventii' in scoli speciale, ii strangi impreuna si le oferi niste "modele" demne de urmat (= aia care se vor remarca, fiind cei mai violenti/smecheri/ cum vreti voi sa le ziceti). Ma distreaza ca ti se pare putin lucru amenda penala, zau.
Profesorii stiu foarte bine ca pot exmatricula elevi. Dar se feresc de asta ca de dracu', fiindca stiu ca distrug viata unui om. Si nu asta este scopul lor.
*

Bun, si atunci? Cum facem sa fie bine? Ca sa ma ierte Dumnezeu, da' sa infigi cutitul in spate cuiva mi se pare o fapta grava indiferent de varsta autorului si care cere masuri dure. Aici nu mai e vorba de injuraturi, palme sau flegme unde mai merge si un sut in c_r.
Cat despre amenda penala, ni se pare noua ca e cine stie ce, dar pentru multi de binecuvantare, nici n-o mai baga in seama la cazierul pe care il au.
Iar profesori care sa isi mai faca asemenea scrupule cum zici tu cred ca au mai ramas destul de putini, crede-ma ca vad asta zilnic. Nu situ cum, dar majoritatea nu mai urmaresc decat meditatiile. Ca atare nexam educatie in scoala.

--------------------
+
apunake
post 12 Dec 2005, 15:34
Post #64

Membru incepator

QUOTE(vv @ 12 Dec 2005, 13:11)
Adriane, fac pariu ca incalci cel putin o data pe an o lege, de care poate nici nu stii
*

Cred ca toti incalcam mai mult de una pe an, unele chiar despre care suntem foarte constienti. Dar una e sa parchezi aiurea, sa nu iti platesti impozitele la timp sau sa faci blatul in transportul in comun si alta e sa tai lumea cu cutitul sau sa violezi.
Si nici nu cred ca una duce la alta, ca daca parchezi aiurea, nu inseamna ca te apuci si de crime in serie.

--------------------
+
vv
post 12 Dec 2005, 15:37
Post #65

dilbert.com

asta din seria "ce bine ca la noi e mai rau ca peste tot, ne putem plange". Permite-mi sa cred ca nu e adevarat ca "majoritatea urmaresc doar meditatiile" (cunosti semnificatia cuvintelor "doar" si "majoritatea", nu?).
Eu nu vorbeam de aia care dau cu cutitul, imi vine greu sa cred ca aia nu sunt trimisi in scoli de corectie sau chiar la inchisoare. Astia totusi sunt cazuri extreme, si nu sunt reprezentative.

@edit: uita-te mai bine ce sustinea adrian: un pumn/o palma/un sut in fund = 1-3 ani inchisoare.

This post has been edited by vv: 12 Dec 2005, 15:38

--------------------
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
marksman
post 12 Dec 2005, 15:45
Post #66

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(vv @ 12 Dec 2005, 16:37)
@edit: uita-te mai bine ce sustinea adrian: un pumn/o palma/un sut in fund = 1-3 ani inchisoare.
*

Nici chiar asa, dar 1-2 nopti de arest ar prinde bine. Data viitoare s-ar gandi de 2 ori.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Adrian13
post 12 Dec 2005, 15:45
Post #67

Membru incepator

Da ma dar nu un sut in fund ci BATAIE.Adica atunci cind unul de 18 ani bate un copil de 7,sau o baba.Nu e nimeni cretin sa spuna asta,scuze daca asa s-a inteles.Eu am vorbit de aia care bat copiii adica mai multi pumni,palme si picioare.

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
andu911
post 12 Dec 2005, 15:48
Post #68

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

frate nu mai treceti de la o extrema la alta...ati ajuns de la o banala bataie intre niste copii, la viol si taiat lumea cu cutitu biggrin.gif
Eu nu cred ca exista copil care sa nu fi avut vreo altercatie...ce naiba, asta face parte din copilarie.
Fara viitor i-am lasat, fara invatamant i-am lasat, acum ii lasam si fara copilarie ?

Lasa-ma ma cu ala care bate o baba, pe ala il pedepsesti dar nu te apuci sa faci pe politistu cu 2 copii care se iau la trosneala din cauza unui meci de fotbal.

Tocmai ca astia care sunt mai ambitiosi, isi dezvolta caracteru si ajung puternici in viata, nu o mortaciune care zace in banca si se plange la profesor cand ii ia colegu pixu. Voi tocmai astora vreti sa le schimbati caracterul....mare greseala..

This post has been edited by andu911: 12 Dec 2005, 15:53

--------------------
- - -
+
Adrian13
post 12 Dec 2005, 16:00
Post #69

Membru incepator

Da-l ma dracu pe-ala cu palmuiala de la meci ca n-am zis de ala.Am zis de aia care fac violenta in scoala.Adica de ala care si-a format un obicei din a sta la intrarea scolii si a bate copiii.Cit despre aia molai multi dintre ei sunt aia care invata bine adica creierul.Si ce daca e molau trei'sa fie batut de toti nu trebuie sa-l apere si pe el nimeni?

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
Lolek
post 12 Dec 2005, 16:09
Post #70

Ignorog

Adevarul e ca astia care se tot joaca lapte-gros cu politistii ar cam trebui institutionalizati. Parerea mea. O fi o rusine sa-ti dai BAC-ul la scoala de corectie, da' barem inveti ceva basic, cum ar fi ca primul gand de genul "eu sunt cel mai tare, frate" e ala care te duce la bulau. Si...repeat until...

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
bogdan3l
post 12 Dec 2005, 16:19
Post #71

Membru autentic

QUOTE(andu911 @ 12 Dec 2005, 16:48)

Eu nu cred ca exista copil care sa nu fi avut vreo altercatie...ce naiba, asta face parte din copilarie.

*

Inseamna ca nu am avut copilarie blink.gif ...si cand ma gandesc ca am invatat si intr-una dintre scolile de pe "lista neagra" a politiei.
Apropo, astazi am vazut un jandarm patruland in jurul scolii de la mine din cartier. Oricum nu cred ca masura asta e deajuns pentru a schimba situatia .

--------------------
Renault Megane 2007
+
Adrian13
post 12 Dec 2005, 16:22
Post #72

Membru incepator

Sau ai facut parte din mortaciunile care stau in banca. wink.gif

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
bogdan3l
post 12 Dec 2005, 16:28
Post #73

Membru autentic

Cred ca vei fi surprin sa afli ca nu ! Totusi m-am tinut departe de belele sau am incercat sa aplanez certurile prin forta cuvantului atunci cand am avut parte de ele.

De obicei eram cel care ii despartea pe ceilalti si credeti-ma ca am avut mult de munca. De multe ori ieseam mai sifonat decat cei care aveau ceva de impartit .

--------------------
Renault Megane 2007
+
Vlad Georgescu
post 12 Dec 2005, 18:14
Post #74

/----\ <--- Logan

Foarte interesant subiectul. Am incercat sa imi amintesc cum era pe vremea cind am facut eu scoala.

In liceu nu m-am batut niciodata, nici nu s-au prea batut colegii. Asta probabil pentru ca fiind un liceu bun nu prea erau golani.

In scoala generala erau batai.

Cele cu colegii de clasa sau cu altii din scoala nu erau asa de grave, pentru ca eram de virste aproximativ egale si deci eram oarecum egali din punct de vedere fizic.

Erau intr-un fel palpitante - mai dadeam si eu, mai dadeau si ei, etc. Era chiar distractiv pe atunci. Totusi privind cu ochii de acum, nu mi se pare normal asa ceva.

Am luat si batai nasoale de la golani pe strada sau de la golani care intrau in scoala. Erau mult mai mari decit mine, erau in grup, si nu prea aveam ce face.

Tin minte ca in unele perioade m-am simtit pur si simplu terorizat de chestia asta. Ajungeam acasa batut bine.

Unii spun ca bataia i-a ajutat, ca au invatat sa reziste, etc. Poate ca este asa pentru unii. Pe mine insa bataia primita de la colegi si de la golani nu m-a ajutat cu nimic, si cred ca pe majoritatea nu ii ajuta cu nimic.

Violenta in scoli este o problema reala. Nu este deloc un lucru normal.

Cind voi avea un copil am sa fac tot posibilul ca lucrurile astea sa nu se intimple. Am sa-l duc eu la scoala, am sa aranjez sa-l ia cineva de la scoala, daca este batut in scoala am sa-l mut la alta scoala si am sa reclam directorul, etc. Se poate rezolva - dar cu cheltuiala si efort.

Ar trebui insa gasita o solutie globala, care sa functioneze pentru majoritatea copiilor. Daca Golanul_X ar vedea ca niste pumni dati cuiva sint pedepsiti zdravan, probabil ca nu ar deveni mai tirziu cutitar.

Din pacate o solutie globala nu stiu cum se poate gasi, pentru ca chiar daca codul penal interzice unele lucruri, de obicei golanasii astia sint minori, si Politia nu le poate face mare lucru. Bataia e si ea interzisa - cred ca profesorii nu mai au voie sa bata copiii.

Strazile de linga scoala si curtea scolii ar putea fi patrulate mult mai des de jandarmi. Daca ar fi jandarmi din 20 in 20 de metri, nu cred ca s-ar mai intimpla ceva.

Camerele video in scoala nu stiu daca sint o solutie. Mi se pare CREEPY ca copiii sa fie supravegheati all the time cu camera video. Big Brother in varianta maxima.

Sint curios, vreti sa puneti camere video si la WC? Pentru ca daca nu, atunci bataile se vor muta in WC-uri.. cei care vor sa bata pe cineva il vor astepta sa intre la WC.

CREEPY!

Poate ar trebui sa se faca ceva mai multa educatie in scoli. De exemplu sa se puna filme educative care sa arate unde duce bataia (la spital, scoala de corectie, puscarie, etc) si sa fie incurajati copiii ca atunci cind sint batuti, sa spuna cuiva.. dar pentru asta trebuie organizat si un sistem care sa-i protejeze (copilul ii spune directorului, de exemplu, iar directorul ia toate masurile necesare, face o reclamatie la jandarmi, etc).

Ar trebui sa se faca ceva ca invatamintul sa fie mai putin dependent de pile, oameni politici, etc. Am un prieten care a fost profesor mult timp. A patit chestii de genul: voia sa-l lase corijent pe Golanul_X care nu invata nimic si venea directorul sa-i spuna ca nu se poate, si ca trebuie sa-i dea nota de trecere, era amenintat de golani ca il bat daca ii lasa corijenti, etc... this kind of sucks.

Alta solutie care s-a discutat aici este ca cei violenti sa fie orientati spre sport, in felul asta descarcindu-se. Asta mi se pare o solutie foarte dubioasa. Inseamna sa-l iei pe cei violent si sa-i antrenezi fizicul, sa-l faci mai puternic, sa-l faci capabil sa loveasca mai tare si mai eficient, etc.

De multe ori tocmai cei care sint mai sportivi si joaca mult fotbal in curtea scolii sint mult mai violenti decit restul.

O legatura de cauzalitate nu e clara. Nu stim daca la copii sportul incurajeaza violenta sau daca o descurajeaza - trebuie facute niste studii ca sa aflam asta.

Ca o concluzie nu ii inteleg deloc pe cei care spun ca nu ar trebui facut nimic, ca asa sint oamenii, violenti, si ca nu ar trebui aplicata legea golanilor care bat copiii.

Daca ati avea copil, si ar veni acasa batut, terorizat si eventual ranit, tot asa ati gindi?

This post has been edited by Vlad Georgescu: 12 Dec 2005, 18:36

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
vv
post 12 Dec 2005, 18:35
Post #75

dilbert.com

QUOTE(Vlad Georgescu)
Camerele video in scoala nu stiu daca sint o solutie. Mi se pare CREEPY ca copiii sa fie supravegheati all the time cu camera video. Big Brother in varianta maxima.

Sint curios, vreti sa puneti camere video si la WC? Pentru ca daca nu, atunci bataile se vor muta in WC-uri.. cei care vor sa bata pe cineva il vor astepta sa intre la WC.

CREEPY!

Nu e chiar asa creepy. Nu trebuie camere video in interiorul toaletelor, dar la chiuvete s-ar putea monta daca e nevoie. Ca nu intra nimeni in cabina de buda sa se bata, si daca intra oricum ii ai pe banda ca i-ai vazut cand au intrat in buda (de fapt, din motivul asta deja nu e nevoie de nici o camera inauntru - chiar daca se bat acolo, ai vazut cine a intrat).

Ce e asa de 'creepy'? Ti se pare ok sa fie supravegheati tot timpul de un profesor (si in pauze, de portari sau jandarmi?) Cu ce e mai rea camera video?

[later edit] adevarul ca nici eu nu m-am batut in liceu (cred). Bine, ne mai impingeam noi prin clasa, da' asta nu se pune ca nu era bataie adevarata. Da' sunt destul de sigur ca unii dintre colegii mei se mai bateau, ocazional - in afara scolii, ce e drept (e drept si ca erau aia mai 'rai', da' totusi nu au ajuns niste ratati...)

This post has been edited by vv: 12 Dec 2005, 18:38

--------------------
+
ashu
post 12 Dec 2005, 18:36
Post #76

Membru erectil

QUOTE(andu911 @ 12 Dec 2005, 15:48)
Tocmai ca astia care sunt mai ambitiosi, isi dezvolta caracteru si ajung puternici in viata, nu o mortaciune care zace in banca si se plange la profesor cand ii ia colegu pixu. Voi tocmai astora vreti sa le schimbati caracterul....mare greseala..
*

Ihi, batausii ajung puternici in viata. Hai sa va povestesc io ceva. In generala exista un tip, smardoiul scolii. Normal, repetent cativa ani la rand, spargea pe cine vroia pentru orice fel de motive inchipuite. Chiar si dupa ce a reusit sa termine cele 8 clase, tot mai trecea p-acolo si mai batea cativa aleator, ca sa nu i se stinga legenda si sa se stie ca in continuare el e seful. Buun, anii au trecut, am si uitat de el. Pana acum vreo 2-3 ani, cand l-am intalnit. Caracterul sau puternic il adusese exact in pozitia sociala pe care o merita. Lucra la REBU, pe masina de gunoi. biggrin.gif Recunosc, am fost mic la suflet. Am simtit o bucurie de nedescris. Multa vreme cum ma intalneam cu vreun cunoscut care facuse aceeasi generala ii ziceam "Il mai stii pe Cutarescu, ala de ne spargea mecla cum i se scula? E GUNOIER frateeeeee. Uraaaa." biggrin.gif Si ne bucuram amandoi frateste.
Stiu ca la varsta copilariei copiii se mai iau la bataie pentru motive puerile. Insa cand e cate un magadau care n-are alta placere decat sa-i pocneasca zilnic pe ceilalti, de multe ori mai mici ca el, deja e o problema si ar trebui facut ceva.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
andu911
post 12 Dec 2005, 18:51
Post #77

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

radmasa.gif hai ma nici chiar asa, nu ma refeream la specimene de-astea, de care am avut si eu in scoala, si despre care cred ca au ajuns la puscarie... huh.gif Vorbesc despre cei care nu cedeaza usor si nu se plang din orice...ce e rau in asta.

--------------------
- - -
+
Vlad Georgescu
post 12 Dec 2005, 18:59
Post #78

/----\ <--- Logan

QUOTE(vv @ 12 Dec 2005, 19:35)
Nu e chiar asa creepy. Nu trebuie camere video in interiorul toaletelor, dar la chiuvete s-ar putea monta daca e nevoie. Ca nu intra nimeni in cabina de buda sa se bata, si daca intra oricum ii ai pe banda ca i-ai vazut cand au intrat in buda (de fapt, din motivul asta deja nu e nevoie de nici o camera inauntru - chiar daca se bat acolo, ai vazut cine a intrat).
*

Ba intra ca sa se bata. Dupa mine au intrat doi. Fiind mici, aveam loc suficient ca sa ne batem in cabina de la WC. Din fericire pe aia i-am batut, nu m-au batut ei pe mine asa cum intentionau.

QUOTE(vv @ 12 Dec 2005, 19:35)
Ce e asa de 'creepy'? Ti se pare ok sa fie supravegheati tot timpul de un profesor (si in pauze, de portari sau jandarmi?) Cu ce e mai rea camera video?
*

Sint de acord cu ideea de a fi supravegheati de profesor si de portari sau de jandarmi care sa patruleze in pauze.

Camera video e mult mai rea pentru ca filmeaza tot timpul, din multiple unghiuri (sint mai multe camere video), iar ce este filmat ramine si poate fi vazut si de altii.

Profesorul poate sa "patruleze" pe hol in pauza, dar ramine loc si pentru privacy. Nu vede chiar tot.

Nu cred ca e un lucru bun pentru om sa stie ca e supravegheat 24x7 din mai multe unghiuri. Cred ca daca mi s-ar fi facut asa ceva ca copil, as fi devenit foarte nervos si m-as fi simtit foarte rau la scoala.

Ma rog, poate ca am eu o pasarica cu privacy-ul.

QUOTE(ashu @ 12 Dec 2005, 19:36)
Multa vreme cum ma intalneam cu vreun cunoscut care facuse aceeasi generala ii ziceam "Il mai stii pe Cutarescu, ala de ne spargea mecla cum i se scula? E GUNOIER frateeeeee. Uraaaa."  biggrin.gif
*

Contra-poveste: la noi prin clasa a 7-a a aparut (fiind lasat repetent) un baiat care era foarte vagabond nu invata deloc. Niciodata nu mai avusesem in clasa un astfel de specimen. Fata de asta, toti erau mult mai sus.

Chiulea mult, ne batea zdravan, ne teroriza, cind i se punea o nota mica se ducea la fereastra si ameninta ca se arunca pe geam daca i se pune nota in catalog, etc. O data s-a masturbat in clasa, cu noi si cu profesoara de fata, la vedere si comentind toate "reactiile fiziologice", ca sa zic asa. Dupa faza asta nu stiu ce s-a intimplat cu el, cert este ca n-a mai aparut.

Acum vreo 2 ani ma intilnesc cu el pe strada. Astepta la spalatoria auto. Era imbracat in costum de buna calitate iar masina lui era un Mercedes cum nu mai vazusem in viata mea pina atunci.

Eu nu l-am recunoscut de la inceput, dar el m-a recunoscut, si a intrat in vorba.

Rezumatul discutiei:

Tipul a fost dupa revolutie in Germania si a furat cu card-uri cit a putut. A recunoscut de fata cu mine ca a furat extrem de mult. Pe urma s-a intors in Romania, si cu banii astfel obtinuti si-a deschis o afacere - vinde in mai multe piete mai multe chestii.

Mi-a spus ca ii pare rau ca n-a invatat in scoala, si ca cea mai mare dificultate pe care a avut-o e ca pentru unele chestii i-a trebuit certificat ca a absolvit 8 clase, si ca l-a obtinut foarte greu, dind mita.

Totusi m-a surprins faptul ca vorbea cursiv si corect gramatical, cu expresii destul de intelectuale si fara injuraturi, "minca-ti-as", si alte expresii caracteristice. In timpul scolii nu era capabil de asa ceva - era o adevarata bruta fara creier.

Am fost foarte surprins cind am vazut unde a ajuns, si foarte revoltat pentru ca totul s-a facut prin furt.

Pe de alta parte e o poveste izolata. Si eu am vazut ca batausii de la mine din cartier au ajuns vinzatori pe la diferite tonete creepy, si ca e vai de mama lor.

This post has been edited by Vlad Georgescu: 12 Dec 2005, 19:10

--------------------
+
argon
post 12 Dec 2005, 20:08
Post #79

Mesaj semiautomat

Nu stiu ce-i cu agitatia asta in jurul violentei in scoli..nu mai au ce da la stiri bag seama...
Cand eram eu la liceu, acum ceva ani, un liceu mediocru de altfel se bateau baietii zi de zi, si nu batai cum dau astia la televizor filmate cu temiri ce camera ascunsa, ci batai de batai, cu picioare in gura, capete sparte si dinti rupti, chiar si cativa profesori au fost amenintati si aproape batuti in incinta scolii, si liceul meu nu era un caz singular..., deci ce vreau eu sa zic e ca de ce acum abia le pica fisa cand a aparut un oarecare sa filmeze asa ceva ?! batai au fost dintotdeauna in licee, si nu interesa pe nimeni, si acum toate posturile de Tv cu tot cu opinia publica fac pe ipocritii ca vai de mine ce scoli de "cichiceni" avem....

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Valentine
post 12 Dec 2005, 20:47
Post #80

Old Timer

From: California

S-a masturbat cu voi in clasa?! Si mai si comenta? Asa ceva trebuie pus pe pelicula ... American Pie - In Romania! radmasa.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
Vlad Georgescu
post 12 Dec 2005, 21:26
Post #81

/----\ <--- Logan

QUOTE(argon @ 12 Dec 2005, 21:08)
batai au fost dintotdeauna in licee, si nu interesa pe nimeni, si acum toate posturile de Tv cu tot cu opinia publica fac pe ipocritii ca vai de mine ce scoli de "cichiceni" avem....
*

Sint multe chestii, cum ar fi gunoiul de pe strazi, care sint de zeci de ani. Asta inseamna ca ar trebui sa le ignoram in continuare?

QUOTE(Valentine @ 12 Dec 2005, 21:47)
S-a masturbat cu voi in clasa?! Si mai si comenta? Asa ceva trebuie pus pe pelicula ... American Pie - In Romania! radmasa.gif
*

Macar American Pie era amuzant! :-( Faza a fost scirboasa. De comentat, tipul comenta cu evidenta mindrie. Profesoara s-a socat rau de tot.

Nu stiu ce au gindit fetele din clasa - cred ca aveau vreo 13 ani pe atunci, si cred ca era prima data cind vedeau o anumita parte anatomica.

Probabil ca profesoara a vorbit cu cine trebuia si l-au exmatriculat, or something - nu am aflat ce s-a intimplat cu el, era pe vremea comunismului iar noua, elevilor, nu ni se spuneau prea multe.

This post has been edited by Vlad Georgescu: 12 Dec 2005, 21:36

--------------------
+
Radduu
post 12 Dec 2005, 23:43
Post #82

Membru autentic

Au aratat acum si cazul ala cu baiatul care a fost batut cu geaca pusa in cap si primea picioare si pumni. Nu numai in cazurile astea, se pare ca in tara asta dreptate trebuie sa isi faca fiecare cum poate. huh.gif

This post has been edited by Radduu: 13 Dec 2005, 01:38

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
Adrian13
post 13 Dec 2005, 08:22
Post #83

Membru incepator

Citat din ashu
In generala exista un tip, smardoiul scolii. Normal, repetent cativa ani la rand, spargea pe cine vroia pentru orice fel de motive inchipuite. Chiar si dupa ce a reusit sa termine cele 8 clase, tot mai trecea p-acolo si mai batea cativa aleator, ca sa nu i se stinga legenda...
Pe astia ziceam eu sa fie aplicata legea asa cum e scrisa nu p-aia care se-ncaiera in closet.Astia sunt 75% din violenta din scoli.Ashu are dreptate unii ajung la Rebu dar de ex.smardioul scolii mele generale e azi nu stiu ce la nu stiu cine prin ce piata si taie si spinteca pe oricine sufla p-acolo.Asta pentru n-a stitu niciodata ce e frica de lege,sau n-a fost la punct.Caracterul intr-adevar se-ntareste dar in rau.Adica ala crede dupa vreo 6-7 ca e cel mai puternic pentru ca nimeni nu i-a stat in fata.Ati vazut la Sabagh unde aia marii mafioti care se credeau stapinii lumii pentru ca nu-i mai luase nimeni la intrebari cind au fost luati se usurau pe ei de frica.

This post has been edited by Adrian13: 13 Dec 2005, 08:25

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
balamuc
post 13 Dec 2005, 16:30
Post #84

Membru incepator

QUOTE(Radduu @ 12 Dec 2005, 23:43)
Au aratat acum si cazul ala cu baiatul care a fost batut cu geaca pusa in cap si primea picioare si pumni. Nu numai in cazurile astea, se pare ca in tara asta dreptate trebuie sa isi faca fiecare cum poate.  huh.gif
*

A fost intr-adevar o scena care iti lasa un gust amar.
E trist cum gandesc unii de aici referitor la violenta. Doamne fereste sa va vad copiii intr-un caz asemanator celui mentionat mai sus si o sa mai vedem noi atunci analogia dintre bataie si barbatie.
Parul e dreptatea prostului.

--------------------
Dacia SuperNova - B
Dacia SN Europa feb 2002, 48.000km.
Modificari fata de dotarile din fabrica: inchidere, alarma, boxe+casetofon, turometru, ceas de bord, bricheta, bord albastru + multa valoare sentimentala :)
+
Adrian13
post 14 Dec 2005, 13:13
Post #85

Membru incepator

balamuc,13 Dec 2005, 16:30]
A fost intr-adevar o scena care iti lasa un gust amar.
Doamne fereste sa va vad copiii intr-un caz asemanator celui mentionat mai sus si o sa mai vedem noi atunci analogia dintre bataie si barbatie.
Parul e dreptatea prostului.
Pai deh,atata timp cit o sa crapam de mila batausilor,ca vezi Doamne nu stiu ce fac asa ca hai sa nu le distrugem viata o sa vezi scene de astea mult si bine.Cit despre cazul baiatului batut aia ii puneau haina in cap pentru a nu lasa urme.Carevasazica aia erau batausi cu "experenta"care nu erau la prima incercare.Cea mai buna solutie pentru astia e o slujba de dezlegare popa.gif a oaselor de la "pulan" citire. ph34r.gif

This post has been edited by Adrian13: 14 Dec 2005, 13:31

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 10:43
Forum Renault