HANDBAL, fetele noastre sunt frumoase si bune!!
![]() ![]() ![]() |
HANDBAL, fetele noastre sunt frumoase si bune!!
2xGI |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bravo fetelor!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dupa o prima repriza terminata cu avantajul Suediei, in repriza a doua, Norvegia le cam pisa-n cur p-alea...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() Mai ales ca se pare ca cei care carcotesc sunt toti sportivi de clasa multimedaliati |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
adevarat DragosP...... dar am spus acolo, daca se concentrau mai bine, erau mai atente in meciul cu Suedia, luau medalii mai stralucitoare, intr-adevar nu am spus acolo si un BRAVO, dar eram prea suparat ca nu au reusit mai mult.
BRAVO ECHIPEI NATIONALE PT. MEDALIA DE BRONZ LA C.E ![]() |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
LA MULTI ANI ROMANIA!
Recomand! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Felicitari!
Cu atat mai mare performanta, cu cat e singura echipa care poate si de la care se asteapta performanta. Restul sporturilor de echipa din Romania sunt praf. Poate d-aia sunt si nitel ofticat. In finala puteam ajunge usor. De Norvegia nu treceam nici daca jucam 10 meciuri, asta-i clar. Pana una alta merita aplaudate fetele, in niciun caz imbecilul de Gatu (nu Garu, ba alcoolicule. Nu mai iese spirtu' din tine ![]() Pana una alta o medalie e medalie, iar locul 3 la CE nu e de ici de colo, mai ales in fieful nordicelor. Plus calificarea automata la CM de anul viitor. Felicitari si un mare deget pentru Gatu. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Hai nu fi chiar asa de dur, ca Stejarel s-a calificat la Cupa Mondiala.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
azi la radio kiss fm o replica tare cu ardeleni , "bronzul este mai bun deoarece este mai greu" (sau ceva de genu`)
felicitari fetelor This post has been edited by wolfin: 20 Dec 2010, 12:53 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
DragosP |
![]()
|
Bună replica dacă ar fi fost și adevărată.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(DragosP @ 20 Dec 2010, 11:12) Spune-mi și mie cam ce alte medalii am luat în sporturile de echipă în ultimii 5 ani. Când tot la handbal feminin am luat. La scrima, multe: http://www.frscrima.ro/palmares.aspx La fel ca la gimnastica, se dau medalii si in concursurile pe echipe |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
Se referea la sporturile eminamente de echipa. Scrima si gimnastica sunt sporturi individuale, la care exista si clasamente pe echipe.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
"Stejarel" e un sport de echipa?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Pai daca o luam asa, atunci doar la handbal si volei avem medalii, si nu in ultimii 5 ani, ci de cand exista Romania:
http://www.gsp.ro/sporturi/altele/avem-doa...olo-192192.html |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pardon, si la rugby. Olimpica, de bronz. Din '24.
Nu de alta, dar inafara de Romania au mai participat in anul ala doar Franta si SUA. Iar Marian Ursescu si Roxana Fleșeru nu si-au facut temele, Romania n-a lipsit de la nici o cupa mondiala de rugby. This post has been edited by tatabobu: 20 Dec 2010, 16:00 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Presedintele federatiei internationale de handbal, Hassan Moustafa a anuntat joi seara, la Goteborg, in deschiderea Mondialului masculin, ca au fost desemnati cei mai buni jucatori ai anului 2010: la capatul anchetei la care au raspuns experti, jurnalisti si suporteri, Cristina Neagu a fost declarata "jucatoarea anului 2010". Top Player 2010 1. Cristina Neagu (Oltchim) 25% din voturi 2. Katrine Lunde Haraldsen (Gyor) 23% 3. Bojana Popovici (Buducnost) 19% |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cristina Neagu a fost declarata cea mai buna jucatoare din lume.
Luminita Hutupan a fost declarata cel mai bun portar din toate timpurile. Oltchim a jucat finala Ligii Campionilor. Romania a luat locul 3 la Europene si s-a calificat la Campionatul Mondial. Sunt performante inimaginabile pentru Romania actuala. Un nimic... Sunt curios cum ar suna asta in fotbal. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Pai puteam sa luam si noi locul 3 în 1994, la fotbal. Daca n-o comitea Prunea. Ok, ne batea Prasilia în semifinale, dar cu bulgarii nu discutam în finala mica, erau praf.
This post has been edited by Markos: 14 Jan 2011, 03:10 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu-mi mai aduce aminte de dinamovisti prosti. Din cate-mi amintesc, jucam cu Angla semifilala. cu Brazila jucam finala. Io pun ramasag ca le juleam pe ambele.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Ba jucam cu Prasilia. Care a batut Suedia cu 1-0 în semifinale.
Anglia nu prea a servit mondialele alea, din pacate. A fost deranj mare la ei. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
2xGI |
![]()
|
oameni buni, nu cumva e vb. de CM 1994 ?
This post has been edited by 2xGI: 14 Jan 2011, 03:14 Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 190.77k ) Number of downloads: 160 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
I-au julit unii in calificari. Bulgarii sau evreii?
Se pare ca inca nu intelegem, nu realizam, ce performante am facut in handbal. Tot europeanul, m-a fascinat Cristina. Un singur meci n-a mers si s-a vazut. E atat de buna, incat afon sa fii si tot o remarci. This post has been edited by Victoras2001: 14 Jan 2011, 03:52 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tribunul |
![]()
|
Messi din Romania.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 14 Jan 2011, 03:15) Adevarul e ca-i destul de buna ... neagu.jpg ( Size: 34.61k ) Number of downloads: 145 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Mai am si io lipsuri. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Dar cred ca nici Corbex nu se mai lauda decat cu vederea si pipaitul
![]() PS. Rad eu acum dar sunt constient ca am sa-i cer sfaturi mai incolo ... ![]() This post has been edited by GIC: 14 Jan 2011, 13:43 |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Inca n-ai pipait nimic? Bion e mai aproape, treci cu prietena pe la el. iti arata.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:18 |