HANDBAL, fetele noastre sunt frumoase si bune!!
![]() ![]() ![]() |
HANDBAL, fetele noastre sunt frumoase si bune!!
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
In primul rand, nu era bine sa bage vreuna din prima echipa ca sa n-o demoralizeze. In al doile rand, erau pline de vanatai. Suprafata de joc (afacerea federatiei cu o firma americana) e foarte rigida si le-a facut praf pe toate. Le-a terminat.
In al treilea rand, le-au lovit adversarele cu palmele si cu pumnii, la propriu. In al patrulea rand, au avut cate doua meciuri consecutiv, meciuri extrem de grele. In al cincilea rand, daca jucam cu prima echipa am fi maturat pe jos cu Rusia. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
as adauga ca Rusia este, prin traditie, campioana mondiala detasata a duritatilor la handbal feminin.
zic bine, Pictorase? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Cred ca zici f. bine. Si acum am in minte imaginea Ionelei Galca cu o vanataie sub ochi de toata frumusetea. Si era luata la un turneu amical! Bine, si pivotul e ala care-si ia cele mai multe "amabilitati", dar un "moveu" intr-un turneu amical nu vezi in multe sporturi. Asta pentru cei care-si imagineaza ca handbalul nu e un sport dur.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Vad ca ai idee...
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Au valoarea necesara sa castige CE. Acum ar cam fi momentul, pentru ca niciuna din adversare nu e vreo forta, vreo echipa invincibila. Tot ce-mi doresc e sa reuseasca sa ramana concentrate tot meciul si sa caste ochii-n aparare.
Ca sa fiu cinstit, cunoscand talentul romanilor de-a da cu batu-n balta, imi cam tataie curul. Castigarea meciului de astazi ne califica automat la Campionatul Mondial de la anul, iar castigarea finalei ne califica automat si la Jocurile Olimpice. Totul depinde numai de ele. Hai Romania!!! E la 15.30 ora Romaniei. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
a inceput prost Romania
![]() |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Nu-i nimic,a doua repriza conteaza...
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
SUEDIA 14-13 ROMANIA.......la pauza.....sa speram ca vom invinge.
HAI ROMANIA........ suedezele joaca dur.....le lovesc pe ale noastre fara mila,,, si tot ele comenteaza.. nu s-a putut mai mult.......suedia a jucat mai bine si mai dur, ale noastre nu au fost mai atente in aparare si au ratat in atac......portarita noastra si-a facut treaba. This post has been edited by 2xGI: 18 Dec 2010, 16:56 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
25-23 ptr Suedia. Teapa
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
in fiecare an aceleasi performante, macar se fac bani buni pe predictabilitatea echipei noastre
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Am pierdut pe mentalitate, din pacate. Am demonstrat ca putem sa le batem pe suedeze, cand le-am condus.
Problema a fost lipsa de responsabilitate, derivata din lipsa placerii de a juca. Cum pana mea, esti condus cu doua goluri, cu 2 minute inainte de final, ai contraatac da nimeni nu isi ia raspunderea de a trage la poarta, si il transforma in atac pozitional... |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am avut momentul nostru atunci cand am revenit de la 17-19 la 20-19, pe final de meci. Din pacate, psihicul deficitar ramane principalul inamic al echipelor romanesti, indiferent de sportul de echipa sau de sex. Parca ne speriem de posibila performanta.
Valabil si pentru oile lui jiji. This post has been edited by Markos: 18 Dec 2010, 17:09 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Am zis sa caste ochii in aparare. N-au facut-o. Parerea mea e ca s-au batut singure.
Neagu n-a mers, n-a mers nici echipa. Din pacate n-au mers nici pivotii. De extreme nici nu mai vorbesc, pentru ca au fost praf de la inceputul campionatului. Nu stiu de ce am impresia ca sunt cateva jucatoare care si-au atins varful carierei. Nu pot mai mult. Ca sa fiu cinstit, asa aparare proasta nu-mi aduc aminte sa fi vazut vreodata. Si cand te gandesti ca Tivadar a dat in bara la egal... O felicit pe Tolnai, iar restului echipei ii spun doar bravo. Era totusi firesc sa ajunga pana in faza asta. Felicitarile de aici in sus se primeau. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Dec 2010, 17:12) Si cand te gandesti ca Tivadar a dat in bara la egal... Si Neagu a ratat 7m într-un moment cand înca se mai putea. Asta e. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Markos @ 18 Dec 2010, 18:14) Radu Voina: "lipsa de initiativa si curaj din partea fetelor. Fara curaj nu ai ce cauta la nivelul asta" Ideea e ca nu prea conteaza cat ratezi, conteaza mai mult de cate ori arunci la poarta, ca tot iti intra cateva pana la urma. |
--------------------
...
..
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Era clar ca Neagu nu merge. Eu am jurat ca rateaza. Nu trebuia sa traga ea. Dar daca in echipa Romaniei toata lumea asteapta golul de la Neagu... S-a vazut pe final, cand pur si simplu n-au vrut sa mai traga la poarta. In mintea lor numai Cristina Neagu putea sa faca asta. Iar aici e vina antrenorilor. Prea le-au lasat sa se culce p-o ureche ca le castiga Cristina toate meciurile. Eta ca n-a mai mers Cristina.
Si sa avem pardon. Suedia a fost un rahat de echipa. Am vazut echipe cu mult mai organizate si mai puternice. Suedia de azi a fost o gluma. Iar noi, o gluma proasta. 18 Dec 2010, 17:21: Daca prinde adversara din finala in forma, Suedia o sa fie macelarita. Pentru ca dupa parerea mea nu poate mai mult. Din pacate era de batut azi. Si inca bine. Nu inteleg de ce s-a nascut romanul asta fara pic de mentalitate de invingator. De ce se demoralizeaza atat de repede. Erau favorite clare la inceputul meciului. Repet, s-au batut singure. This post has been edited by Victoras2001: 18 Dec 2010, 17:21 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Dec 2010, 17:18) Erau favorite clare la inceputul meciului. De obicei, chestia asta ne sperie. Exact pe dos fata de alte natii. Sau "mare diferenta fata de..", daca preferi. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ma grecule, nici n-am avut cu cine. Nu poti avea pretentii la castigarea campionatului cand tu joci doar cu portarul, cu un inter si doi pivoti, iar aia nu-s niciodata ambii pe teren. N-ai cum sa castigi finala numai cu Cristina.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Nu, dar poti castiga semifinala, daca tot ai bulan sa joci cu Suedia.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Dupa mine, excluzand meciul cu Rusia, asta a fost cel mai prost meci pe care l-am facut la CE.
Vestea proasta e ca niciodata n-am castigat vreo finala de CE. Nici mare, nici mica. Iar maine tot in 3 vom juca. Iar handbalul se joaca-n sapte. Astazi trebuia sa jucam intai cu noi, sa ne batem intai pe noi, abia apoi pe Suedia. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Greseala a plecat de la meciul cu Rusia,nu trebuiau sa slabeasca motoarele...sa-si mentina tempoul...azi ar fi spalat pe jos cu suedezele...dar si ele sunt romance...asa stim noi sa luptam...
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
N-au nicio scuza. Si nici n-au facut meciuri memorabile, n-au pierdut eroic o semifinala, ca sa le aplaud in picioare.
Cea mai buna jucatoare a meciul;ui e portarul, iar noi pierdem... |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mare noroc au norvegiencele că nu joacă mâine cu noi!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
riscau sa moara, de plictiseala
|
--------------------
...
..
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ce handbal joaca norvegiencele. Si ce bine ca ne-a batut Suedia rezonabil. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ne bateau alea.
![]() Pariu ca pierdem maine? Acum, daca e sa judecam la rece, stimabilul domn Gatu mananca rahat cu gura plina. Pentru ca de prostie, sau ca n-ar avea ochi nu-l pot suspecta, il suspectez de rea vointa. Ca un magar ce e, Domnia Sa, a batut toba tot Europeanul ca Nationala n-are obiectiv. Normal ca a facut-o deliberat, intrucat si-a dat seama ca nu poti face performanta cu 3, maxim 4 jucatoare in echipa. Dar timpul trecea, iar Neagu, Galca, Manea si Tolnai trageau echipa dupa ele. Si-au tot tras-o , cand n-au mai putut au impins-o si s-a trezit Domnia Sa, Magarul, ca-i bate semifinala la usa. Pai asta insemna ca Romania se apropia incet dar sigur de o medalie. Nesperata, asa-i domnule Gatu? Si atunci ce-a facut? S-a apucat sa bata toba cum ca desigur ca Nationala a avut ca obiectiv o medalie, dar a tinut secret de stat, ca nu cumva sa critice presa un posibil joc mai slab. Domnule Cristian Gatu. Tot respectul pentru Domnia Ta ca jucator, dar ca si conducator, sa-ti fie rusine!!! Esti un fatarnic si-un ipocrit. Iar in mare masura, jocul penibil al Romaniei ti se datoreaza. Tie pentru ca ai tacut si antrenorilor pentru selectie. Mi-e greu sa cred ca oameni de handbal ca Voina si Gatu, sau chiar si Hutupan, nu si-au dat seama ca sunt jucatoare care nu mai pot, jucatoare care nu pot mai mult de atat si ca echipa ar fi trebuit reconstruita. Intinerita, reconstruita cu ceva timp in urma, nu acum cand ne bate Mondialul la usa. This post has been edited by Victoras2001: 19 Dec 2010, 08:44 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
2xGI |
![]()
|
jegoasa aia daneza a aruncat intentionat in figura portaritei noastre........ sa o ia naiba de jigodie........
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
9-7. E bine.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
2xGI |
![]()
|
zicea unu'mai sus ca repriza a2a conteaza....... ieri nu a contat, am pierdut cu suedia.
sa speram ca azi va conta si vom castiga ![]() This post has been edited by 2xGI: 19 Dec 2010, 16:15 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Dec 2010, 21:25) Domnule Cristian Gatu. Tot respectul pentru Domnia Ta ca jucator, dar ca si conducator, sa-ti fie rusine!!! Esti un fatarnic si-un ipocrit. Iar in mare masura, jocul penibil al Romaniei ti se datoreaza. Tie pentru ca ai tacut si antrenorilor pentru selectie. Domnule Garu, colegu' Pictoras e baiat bun, da-i place spritu'. Mi-e greu sa cred ca oameni de handbal ca Voina si Gatu, sau chiar si Hutupan, nu si-au dat seama ca sunt jucatoare care nu mai pot, jucatoare care nu pot mai mult de atat si ca echipa ar fi trebuit reconstruita. Intinerita, reconstruita cu ceva timp in urma, nu acum cand ne bate Mondialul la usa. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 12:13 |