HANDBAL, fetele noastre sunt frumoase si bune!!
![]() ![]() ![]() |
HANDBAL, fetele noastre sunt frumoase si bune!!
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.448 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
N-are rost sa facem acum analiza finalei!
N-are rost sa mai spunem ca fetele noastre erau fara vlaga. (au jucat semifinala si finala fara pauza de o zi) N-are rost sa mai spunem cu cine a tinut norocul! Aici as putea mentiona "n" motive din cauza carora n-au putut castiga. Dar are rost sa mentionam ca sunt A DOUA FORTA HANDBALISTICA A LUMII!!! Si ca nu e deloc usor acest lucru!!! Eu am vazut toate meciurile lor, si vreau sa le multumesc ca mi-au adus o bucurie imensa in suflet si ca au facut iar auzit numele Romaniei! Sa le dea Dumnezeu sanatate, sa ne aduca alte bucurii la CE si Olimpiada! BRAVO VOUA, ECHIPA NATIONALA DE HANDBAL FEMININ!!! This post has been edited by alex275: 19 Dec 2005, 19:45 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(alex275 @ 19 Dec 2005, 19:43) N-are rost sa mai spunem ca fetele noastre erau fara vlaga. (au jucat semifinala si finala fara pauza de o zi) BRAVO VOUA, ECHIPA NATIONALA DE HANDBAL FEMININ!!! În comparație cu rusoaicele care s-au bucurat de pauză! ![]() Ele chiar au avut mai puțin timp ca fetele noastre, ținând cont că au jucat a doua semifinală. Însă, în rest, de acord cu tine. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, mea culpa, ambele au jucat sambata si duminica
Nu inteleg la ce te referi cand spui ca rusoaicele au jucat si a doua semifinala? Prima cu cine a fost? Sambata Rusia-Danemarca 31-24 semifinala Duminica Rusia-Romania 28-23 finala Da, gata, gata, m-am prins! ![]() ![]() This post has been edited by alex275: 19 Dec 2005, 21:06 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Prima a fost Romania - Ungaria, iar a doua Rusia - Danemarca...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
a propos de frumoase:
e o tipa inalta, blonda, cu strungreata, am vazut-o pe la toate televiziunile. e cel putin draguta, daca nu frumoasa. si pareau destul de articulate, deci si la capitolul desteptaciune stau bine. LE: cred ca Tamas o chema. imi cer scuze, dar am uitat. This post has been edited by adso: 19 Dec 2005, 21:08 |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
alex275 |
![]()
|
adso,
incearca sa-l convingi pe prietenul driverx QUOTE(driverx @ 15 Dec 2005, 15:46) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sigur asa o cheama. Si tu te-ai indragostit de ea? ![]() ![]() This post has been edited by alex275: 19 Dec 2005, 21:13 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
QUOTE(alex275 @ 19 Dec 2005, 21:11) alex, chiar nu as avea cum. frumusetea e o chestie subiectiva prin excelenta. dar tipa mie mi s-a parut foarte draguta. Tereza Tamas o cheama si e portarita, mi-am adus aminte. mai alex, daca as fi fost holtei, ma uitam lung dupa ea. acum ma uit la ea si atat ![]() This post has been edited by adso: 19 Dec 2005, 21:16 |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
alex275 |
![]()
|
Eheeiii, de cand am pus eu bunghiul pe ea.....
Si ea nimic ![]() ![]() Da' poate-i facem cunostinta si cu altele ![]() Mai, da cati ani ai? Nu de alta, da ma faci sa ma simt holtei ![]() This post has been edited by alex275: 19 Dec 2005, 21:22 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
uite si un articol despre ea: http://www.libertatea.ro/index.php?section...tire&sid=143043
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(adso @ 19) Tereza Tamas o cheama si e portarita, mi-am adus aminte. E sora jucatorului de fotbal Tamas de la Dinamo Bucuresti in caz ca nu stiai,se pare ca sunt o familie de sportivi si el si ea foarte buni in sportul care il practica. This post has been edited by SUPERCAR: 19 Dec 2005, 22:09 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Chiar ma gandeam daca sunt inruditi cumva
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
alex275 |
![]()
|
Ce ma bucur ca nu l-au lasat la Dinamo
![]() Da' eu tot la sor-sa ma gandesc! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
hm, Tereza parca e din Piatra Neamt si Gabriel din Brasov
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
alex275 |
![]()
|
Parca am auzit si eu la stiri ca sunt frati
Poate acolo s-a nascut fiecare ![]() LE: http://www.ziaruldeiasi.ro/local/roman/02.ro.html This post has been edited by alex275: 20 Dec 2005, 12:44 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
da mai dar voi nu vedeti ca e maritata?
![]() ![]() CAnd e urmatoarea competitie majora la handbal feminin? This post has been edited by St: 20 Dec 2005, 22:10 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
kaspersky |
![]()
|
Campionatul European din Suedia ( 07-17 decembrie 2006)
Participa 16 echipe. Sint calificate: Norvegia, Danemarca, Ungaria, Rusia, Germania (primele 5 clasate la Campionatul European din Ungaria 2004), Suedia (tara organizatoare) Urmatoarele joaca baraje pentru calificare (tur-retur): Islanda - Macedonia Croatia - Portugalia Franta - Turcia Slovenia - Bulgaria Lituania - Polonia Ucraina - Slovacia Austria - Italia Olanda - Belarus Romania - Serbia si Muntenegru Spania - Cehia Meciurile vor avea loc pe 27/28 mai 2006 (tur) respectiv 3/4 iunie 2006 (retur). |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(kaspersky @ 21 Dec 2005, 00:02) Campionatul European din Suedia ( 07-17 decembrie 2006) Romania - Serbia si Muntenegru Meciurile vor avea loc pe 27/28 mai 2006 (tur) respectiv 3/4 iunie 2006 (retur). Parca nu s-a definitivat cum se va numi echipa sarba! Putem juca cu Serbia sau cu Serbia si Muntenegru! Oricum, ne-a dat Dumnezeu o adversara, sa ne traiasca! (da nu prea mult! ![]() LE: Cum mama dracului sa joace Vicecampioana Mondiala baraj de calificare pentru CE? Bai, numai noua ni se intampla!!! Imi vine sa vars!!! Huuuoooooooo!!!!!!!!!!! Ar trebui sa iesim in strada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! This post has been edited by alex275: 21 Dec 2005, 00:19 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
kaspersky |
![]()
|
Pai aici e clar cum se va numi: http://home.eurohandball.com/ehf_files/ehf...912/default.htm
![]() Calificarile la europene n-au legatura cu rezultatele de la mondiale asa ca nu vad nici un motiv de frustrare! |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(kaspersky @ 21 Dec 2005, 00:34) Calificarile la europene n-au legatura cu rezultatele de la mondiale asa ca nu vad nici un motiv de frustrare! Da mai, m-am aruncat si eu un pic! ![]() Eu vreau sa se califice iar, si sa bata rUSIA(sic) aia odata!!! Ca ma scoate din minti!!! Nu pot sa le sufar pe prajinile alea!!! Ce frumoase-s ale noastre..., of Tereza, of Simona... ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
alex275 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
De cand cu sferturile uefa, s-a cam uitat de handbal.
Din 8 competitii europene ajunse in semifinale, suntem prezenti in trei dintre ele, cu patru echipe: Men's European Cup, Cup Winners' Cup : HCM Constanta:CBM Valladolid Men's European Cup, Challenge Cup Steaua Bucuresti:Agram-Medvescak Zagreb (tur 30-28) Women's European Cup, Challenge Cup C.S. Tomis Constanta:Valur Reykjavik C.S. Rulmentul Brasov:Merignac Handball |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Steaua s-a calificat in finala! Bravo baieti!
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Bravo Steaua!!!
Poate ne face si Constanta maine o surpriza. |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari Oltchim
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
FELICITARI OLTCHIM !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bafta in Liga! |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari OLTCHIM
Pacat ca jolidon a pierdut cupa ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu vreau sa mai deschid un nou topic, dar ce parere aveti de prestatia baietilor?
Eu spun ca au jucat destul de bine pana acum, chiar daca au 2 infrangeri, mai ales ca nu au mai jucat la un campionat mondial pana acum (ma refer la aceasta generatie) |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
mustaciosu ala ce se scremea atat si ne ura sa ne stea fotbalul in gat, de aia a pierdut echipa, ca nu erau destui romani in sala,
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 19 Jan 2009, 18:57) mustaciosu ala ce se scremea atat si ne ura sa ne stea fotbalul in gat, de aia a pierdut echipa, ca nu erau destui romani in sala, ![]() alo domnu...cand o sa ajunga nationala de fotbal sa castige 4 titluri mondiale asa cum a reusit nationala de handbal masculin atunci sa vorbim! pana una alta la handbal fete/baieti ne mai calificam. este adevarat ca baietii s-au calificat dupa 14 ani la un turneu final dar altele sunt sporturile care aduc medalii pentru Romania nu fotbalul! sa nu uit "mustaciosu" ala se numeste Petru Paleu si a fost primu om din Romania care a dus o echipa de club de handbal din Romania in grupele Ligii Campionilor asa ca putin respect! in alta ordine de idei azi am obtinut prima victorie la mondialul din Croatia scor 30-26 contra reprezentativei Argentinei, maine este zi de pauza dupa care miercuri vom sustine al4lea meci impotriva Australiei si joi cel mai important meci, meciul capital daca vrem sa ne calificam contra Slovaciei! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 04:31 |