HANDBAL, fetele noastre sunt frumoase si bune!!
![]() ![]() ![]() |
HANDBAL, fetele noastre sunt frumoase si bune!!
Dreamer |
![]()
|
||
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|||
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 15 Dec 2005, 15:46) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si Tereza Tamas e urata? Nu stiu ce femei brute ai vazut tu, da eu am vazut femei bune si frumoase!!! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Suntem in finala...nu imi vine sa cred si avem sanse sa castigam in fata Rusiei...am invins o echipa puternica ca Ungaria.
BRAVO ROMANIA |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum bine au subliniat comentatorii, de 15 ani n-a mai facut asemenea performanta o echipa! (Ma refer la sportul de echipa) Bravo lor! Trebuie sa fim alaturi de ele, in finala! Eu recunosc, ca desi sunt microbist inrait, am umplut peretii cu sange, mi s-au umflat degetele de la peretii cu care au facut cunostinta, si mi s-a umflat capatana de cat am dat cu ea de tot ce mi-a iesit in cale! Acum sunt multumit, am ajuns in finala si avem mari sanse s-o castigam!
Spunea Valentine mai sus ca nu prea e la curent cu valoarea echipelor nationale de handbal. Ok, asa e, putini sunt la curent cu altceva decat fotbalul! Dar acum, echipa Nationala de Handbal joaca finala Campionatului Mondial!!! La 17.00 incepe meciul care ne va da adversara din finala! Ei? Eu va propun sa va uitati!!! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Intr-adevar impresionant! Cand e finala?
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Valentine @ 17 Dec 2005, 19:09) Intr-adevar impresionant! Cand e finala? Zice in ziare: "Premierul Calin Popescu-Tariceanu va sustine din tribuna echipa de handbal feminin a Romaniei in finala campionatului mondial de duminica, 18 decembrie, de la Sankt-Petersburg. Primul ministru a promis inca de miercuri, dupa sedinta de guvern, ca va zbura in Rusia daca handbalistele noastre se califica in finala. Romania a invins Ungaria cu 26-24 (15-14) si s-a calificat in finala Campionatului Mondial de Handbal feminin, din Rusia. Va juca impotriva uneia dintre echipele care castiga astazi in cea de-a doua semifinala disputata intre Rusia si Danemarca." |
-------------------- |
|
logany |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 8 December 04 From: Braila ![]() |
Fetele au demonstrat ca daca se joaca in ECHIPA pot muta ...muntii din loc .Sper ca si acest... URS sa fie infrant,chiar daca este pe teren propriu.Mizez pe sangele latin ,imprevizibil, al fetelor, cat si pe inteligenta antrenorului.Oricum ,felicitari fetelor , pentru ca ati ajuns in FINALA CAMPIONATULUI MONDIAL!!!Numai daca vrei...poti!!! si mai mult...AUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
--------------------
renault megane
prestige
2008/1,6/16V/110 CP
- BR-64-xxx logan ambition 2005/1,6/90 CP
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@Valentine: miine 18.12.2005 16:00 - TVR2 - Romania - Rusia
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Bravo fetelor! Si la mai mare!
Echipa Romaniei a a avut la campionatele mondiale de anul asta un parcurs remarcabil, si asta o spun nu neaparat ca urmare a celor 9 victorii consecutive, ci mai ales a atitudinii pe care a aratat-o in teren. Se vede clar ca au incredere in ele, chiar daca gresesc intr-o faza, lupta si recupereaza terenul pierdut in fazele urmatoare. E ceva neobisnuit pentru o echipa romaneasca - sper sa fie o "boala" care sa se ia. Acum cateva luni cand antrenorul Tadici a exclus-o pe Carmen Amariei din lot am crezut ca omul a luat-o razna - nu e putin lucru sa dai afara cea mai buna marcatoare pe care o ai la dispozitie. Insa felul cum arata echipa Romaniei zilele astea arata ca a avut dreptate: a eliminat o potentiala sursa de probleme si a creat un grup, un mecanism care functioneaza perfect. Si e practic aceeasi echipa care in ultimii ani pleca la fiecare turneu cu obiectiv sa atinga semifinalele si claca la primele meciuri din grupa. Chiar cred ca avem sanse cu Rusia. HAI ROMANIA!!! |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
SUNTEM IN FINALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doamne si ce meci frumos a fost...Mi-a placut ce le-au facut unguroaicelor. La sfarsitul meciului, in ultimele 10 minute,cand am luat golul de 26-24, se vedea ca le cedasera nervii unguroaicelor. A fost frumos. Imi venea sa plang si eu cand le vedeam pe fetele alea cum plang de fericire. |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Oare cand o sa vedem asa ceva si la fotbal???
Bravo fetelor!!!!!!!!!!!!! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Mi-ar place sa fiu in tribuna si sa sustin echipa
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Sunt curiasa, indiferent de rezultatul de maine, la primul meci pe acre il vor avea acasa fetele, cati oameni vor merge in sala...
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate si eu cred ca daca urmatorul meci se va juca la Bucuresti vor fi foarte putini spectatori. Cu totul altfel se pune problema unui meci la Zalau, Rm. Valcea, sau in alt oras unde se joaca handbal adevarat - si unde nu exista influenta fotbalului.
O mare parte de vina o au ziarele de sport care trimit stirile despre alte sporturi in ultimele pagini, de unde nu pot sa ajunga pe prima pagina decat in cazul unei intrari in semifinale. E mult prea putin, fetele astea au castigat 8 meciuri la rand pentru privilegiul de a acapara prima pagina. In schimb avem o pagina intreaga dedicata lui mutu care a pierdut nu stiu ce proces cu chelsea (gazeta sporturilor de ieri) |
--------------------
Renault
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
explicatie e simpla: cititorul majoritar de GSP este publicul mancator de manele si de ciau darwin, si nu exista nici un interes in a-l pierde, din moment ce si acum publicitatea se da exclusiv pe numarul de cititori, si nu pe calitatea lor...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
LA noapte se organizeaza in Piata universitatii o "adunare" pentru handbaliste
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Echipa rusiei a fost prea puternica...jucatoare mult prea masive,inalte,practic nu am avut nici o sansa,cat despre arbitraj pot sa zic ca a fost corect...au fost momente cand erau 2 jucatoare ale rusiei si eram avantajati dar nu am stiut sa profitam de asta.
Oricum per total e bun si locul 2 avand in vedere ca nu ne asteptam sa ajungem asa departe pana in finala. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa mine Rusia nu a aratat ca o campioana mondiala, dar nici fetele nu au at o zi buna, au facut meciuri mult mai bune. Oricum au viitorul in fata, majoritatea au sub 25 nai..
BRAVO ROMANIA!!! |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Dupa mine Rusia a aratat ca o echipa masculina trecuta prin mainile lui Dr. Ciomu (sau Cho Moo
![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
alex275 |
![]()
|
Nu trebuie decat sa le multumim pentru bucuria adusa si sa le felicitam din toata inima! Este o performanta extraordinara pe care nu tin minte ce alta echipa a atins-o in ultimii ani! Aaaa! Tot handbalul, dar cel masculin!
Era destul de clar ca nu se putea trece de tancurile sovietice. Las' ca le gasim noi leacul pana la urma! ![]() FELICITARI ECHIPEI NATIONALE!!! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Pacat pentru ca am ratat castigarea campionatului mondial dar e foarte bine si medalia de argint. Nu prea am avut sanse in fata rusoaicelor sau rusilor
![]() Felicitari FETELOR! ![]() |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
In primul rand, felicitari fetelor noastre care au reusit sa ne readuca in memorie momente in care "Romania rules" la handbal
![]() ![]() ![]() Oricum, va multumim pentru tot!!!!!!! ![]() |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
RABADU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 7 June 05 ![]() |
In primul rand vreau sa felicit intreaga echipa de handbal feminin pentru performanta deosebita de a castiga medaliile de argint la un campionat mondial .
Echipa Rusiei a fost intr-adevar mai buna decat cea a noastra . A avut in plus masivitatea specific ruseasca si un public mai aproape de ea . Felicitari si arbitrilor care s-au achitat onorabil de sarcini , tinand cont ca Rusia a fost tara gazda. E drept ca nici nu au avut motiv sa faca discriminari pentru ca Rusia a reusit sa se impuna pe teren. Mai ciuda imi este pe barele portilor ca prea au fost impotriva noastra . Oricum multe felicitari fetelor si antrenorilor si urarea "La mai mare" Multa bafta . ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX ,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
|
|
adister |
![]()
|
Bravo fetelor pentru tot ce au facut in ultimele doua saptamani! Pe mine cel putin m-au facut sa ma simt mandru - si sunt convins ca nu am fost singurul. Am crezut in victorie ieri, numai ca ratarile ne-au dat peste cap tot jocul (de fapt le-au dat, dar ce sa-i faci, am trait si noi jocul alaturi de ele).
Prezidentul nostru nu a pierdut ocazia de a se arata la fata, dar macar putea la speech-ul final sa le zica doua vorbe in romana daca tot s-a bagat in seama pe acolo...Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi reactionat Base daca am fi castigat - cred ca ar fi facut si turul de onoare alaturi de fete. Inca o data bravo fetelor! |
--------------------
Renault
2006
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca ati remarcat ca la intonarea imnului toate fetele au cantat corect imnul Romaniei. Pe cand vor canta si altii(in special fotbalistii).
Felicitari fetelor pentru performanta realizata.E greu contra "dulapurilor" rusesti sa arunci la poarta + o gramada de mingi trimise in bara. Daca intra in poarta mingea aruncata de Hutupanu direct spre poarta lor era golul anului. |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
Dreamer |
![]()
|
Felicitari echipei nationale pentru meciul frumos si pentru performantele obtinute.
A fost un meci greu impotriva fetelor din Rusia, care erau foarte puternice ( la arucarea de la 7m noi aruncam cu 70km/h iar fetele din Rusia cu 100 km/h ). Felicitari inca o data pentru rezultatele obtinute. Suntem mandri de ele ! ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 21:25 |