HANDBAL, fetele noastre sunt frumoase si bune!!
![]() ![]() ![]() |
HANDBAL, fetele noastre sunt frumoase si bune!!
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
io de cand am terminat-o cu sportu' asta nu ma mai uit la handbal..cand vad cat de impiedicate sunt imi vine sa sparg televizoru'..
![]() maho,bine zis..sunt destule jucatoare f bune si la alte echipe nu doar la Valcea.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(maho @ 26 May 2012, 19:15) Idem Gatu la federatie...ca la fotbal. Cred ca nu mai au motivatie, o fi si uzura (fizica si morala) mare, de ani nu mai vad altceva...nici pic de imaginatie, daca le zici de un "no-look pass" (cum mai dadea M. Tarca, pe vremuri, sau "Magic" Johnson in baschet...), s-alege prafu'. Suntem campioni mondiali la pase laterale si frecat luleaua. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Antrenorul Radu Voina si-a anuntat plecarea de la prima reprezentativa: "Nu e niciun secret - in februarie, am informat federatia ca parasesc echipa, pentru ca se incheie contractul. Mi-as fi dorit sa se termine totul dupa Olimpiada, dar nu am reusit. Oricum, daca ne-am fi calificat, ar fi fost un rezultat peste ceea ce putem noi in acest moment. Asta este adevarul, nu e nicio rusine sa recunoastem". Wave.gif |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Acu pe GigiSport1 e meci de calificare in Champions League.
Joaca U Jolidon cu niste turcoaice pentru al doilea loc al Romaniei in grupe. In prima faza am remarcat ce bunaciuni sunt turcoaicele. Dupa aia am aflat ca sunt mai mult "straniere" prin echipa aia. Ale noastre rateza intr-o veselie, dar sper sa bata lejer |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma, ce face fetele astea?
![]() Au condus tancurile sovietice de la cap la coada si au facut egal, acum joaca cu Islanda si inscriu UN SINGUR GOL IN 15 MINUTE... Ce urmeaza? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce s-ar astepta cineva de la a saptispea "descalecare" a lu' Tadici. N-a fost bun mai mereu pana acum, o fi devenit deodata si nu stiam noi...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Eu am remarcat o arbitra blonda
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io cu Ada Nechita am o problema
![]() Din ce-am vazut eu la viata mea, asa, ca un profan nenorocit (numai la Bz cate meciuri am vazut), Cornel Otelea e maestru. Antrenor, psiholog, tot ce trebuie. This post has been edited by Victoras2001: 5 Dec 2012, 22:26 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Vrei o schita?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ba, da' acu' vreo doi ani mai era una, pe cealalta extrema, bloda si ea, da' mai mica un pic de statura. Mai exista?
Pentru Ada tre sa o dai parte in parte cu fratele lu' Nila. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
A mai fost o faza care mi-a placut la nebunie. Time-out cerut de antrenorul nostru, apoi a spus atat: ne conduc cu 4 goluri, mai sunt 7 minute, nimic nu e pierdut. Jucam handbal si batem. Consecinta? Am dat 5 goluri si n-am luat niciunul.
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Hai că le batem pe amărâtele alea.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Nix. Era blonda. Sigur!
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Au fost islandezele mai varză decât petardele noastre. Bulan.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 23 May 10 ![]() |
|
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
Merced |
![]()
|
A si jucat, nu a tot batut ea loviturile de la 7 metri in meciul de ieri sau sunt eu nebun?
Da, ea e, da' s-a schimbat mult. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
A imbatranit.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 5 Dec 2012, 22:30) Ba, da' acu' vreo doi ani mai era una, pe cealalta extrema, bloda si ea, da' mai mica un pic de statura. Mai exista? QUOTE(medelin @ 5 Dec 2012, 22:45) QUOTE(Merced @ 5 Dec 2012, 22:46) A si jucat, nu a tot batut ea loviturile de la 7 metri in meciul de ieri sau sunt eu nebun? Da, ea e, da' s-a schimbat mult. Sa mori tu ca juca aia acum doi ani la Nationala? This post has been edited by Victoras2001: 5 Dec 2012, 23:10 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
De ce n-ar fi jucat? Are 30 de ani acum.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pentru ca nu auzisem de ea acum 2 ani. da asta nu inseamna ca n-a jucat. Doar ca nu-mi amintesc eu s-o fi facut.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Juca sigur, cu numele de domnisoara. Parca in 2010 a jucat Romania ceva mai ok, tragea pe la niste medalii...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 23 May 10 ![]() |
Un public extraordinar,al 8-lea jucator.
|
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 04:42 |