HANDBAL, fetele noastre sunt frumoase si bune!!
![]() ![]() ![]() |
HANDBAL, fetele noastre sunt frumoase si bune!!
medelin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 23 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|||
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
min 20 (repriza II) 17-22 pt. Oltchim.
10 min. din cele 20 au jucat in inferioritate. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Meci dramatic la Veszprem
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
tipic echipelor romanesti indiferent de sportul practicat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
VDPLM...
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
S-au inecat ca tiganul la mal...
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
deci am facut bine ca m-am uitat la las fierbinti?
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Deci da. Ar fi fost atipic să facem ceva bun.
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
De-acu' nu ma mai uit la handbal, bag picioru'...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cica este CM de handbal, iar in seara asta e meci cu Australia. Pe ce program se transmite? Ca pe tevereuri e noapte ...
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Dolcesport1
Alea-s praf, conducem deja cu 7-1 This post has been edited by Markos: 9 Dec 2013, 20:29 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Era de asteptat, nemtoaicele le-au batut cu diferenta de 21.
De ce platim abonamente obligatorii la tevere? ![]() tvr1 distractis (ceva tentative de glume, nereusite) tvr2 ceva teatru penal tvr3 nici nu merita osteneala sa-l caut in grila tvrhd identic cu tvr2 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
16-7 la pauză. Ne-au dat desculțele alea gol în ultima secundă de la centru. Portarul nostru discuta tactici cu coechipierele.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pacat ca ne-au batut jermancele 26-23...dupa ce am ratat 6 lovituri de 7m.
Sper macar sa le batem joi pe bozgoroaice. |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și alea cât au ratat?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
7 lovituri de la 6m.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Numai pe Dolce va fi difuzat?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Alea n-au avut nici o lovitura de 7m in schimb au avut pe una muller ce o dat vreo 11 goluri.
LE Da, numai Dolce transmite. This post has been edited by tony-s: 10 Dec 2013, 19:52 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Mda, nu-s pentru diabetici…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
tony-s |
![]()
|
Le distrugem pe bozgoroaie 20-16 min. 58.
12 Dec 2013, 21:44: S-a terminat 21-17 This post has been edited by tony-s: 12 Dec 2013, 21:44 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
maho |
![]()
|
E tare Tadici, la ultimu' time-out le-a zis sa se-ncruciseze 2, intre ele
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si, le-am distrus?
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
Le-am incrucisat
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Sa ne spuna cine are DolceSport, ca streamurile de pe Internet erau de toata jena, n-am vazut mai nimic.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
tony-s |
![]()
|
S-a jucat slab in prima repriza...in repriza a doua in schimb echipa noastra a jucat excelent.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
maho |
![]()
|
Tot pe stream, dardecat deloc... se putea si mai rau. Bine ca am o gramada de canale unguresti, si ... lofos handbal
![]() Ceva mai devreme am vazut niste all star game 3 la 3, la arabi (basket), se vedea (live) incredibil de bine. This post has been edited by maho: 12 Dec 2013, 21:52 |
--------------------
Dacia
1310
|
tony-s |
![]()
|
Eu am dolce....comentatorii au tot dat-o pe arbitrii pana prin min. 45-50 apoi si-au retras cuvintele pe masura ce echipa noastra prelua conducerea
![]() Oricum de mult n-am mai vazut o repriza asa buna facuta de echipa noastra ca repriza a doua de azi...la pauza unguroaicele aveau 2 goluri avans. This post has been edited by tony-s: 12 Dec 2013, 21:59 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
Pe scurt: o primă repriză mizerabilă (8-10), dar le-am servit un 13-7 în a doua
![]() Kaspe? Ai legătura. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 14:02 |