Cum va alintati masina?
![]() ![]() ![]() |
Cum va alintati masina?
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
eu ii zic "cioarsa" sau "adunatura de fiare" sau .. cel mai des, "masina"
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
igs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 28 August 02 From: Bucuresti ![]() |
iar eu "das auto" (contabil fara imaginatie la firma nemteasca!!!)
|
-------------------- |
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu ii zic "mormanul ala de fiare vechi care se pare ca e masina mea" si "Dacia 1310 Turbo Intercooler"
|
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Daewoo Matiz :Monalisa, dupa cum cunoaste dl. Asarban foarte bine
Fiat 600D: Cacareaza si departe in istorie: Dacia 1310: Lighioana Lada 1500: Tacianka QUOTE \"Bertha\" de la Grosse Bertha ca e mare si grea! Citisi "Armele lui Krupp"? |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Pe a mea o cheama MRT (a se citi mârt). Nu ma intrebati de unde numele asta
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
MARABUNTA
furnicuta in ciliana. pe dacie o chema broscuta. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
pai am avut o droaie de fieratanii:
Dacia 1300 rosie - Marguerita Opel Record 2.2 i blau met- Gertrude Fiat 1.4 Tipo alb - Rosita Dacia 1410 alb - Brandusa DSN clima alb - Albina Mercedes 220 D gri - Helmuth Peugeot 605 sVi - Jaque Megan II S - Magiq cum le denumesc? -Insipratie de moment dupa moaca si impresia generala... -De obicei le pomenesc ca pe o persoana... -Vorbesc cu ele ca si cu o fiinta, mai cer ajutor sau dau incurajari in depasiri turbate ![]() -cand comportamentul este multumitor si asigurator uneori adaug in fata numelui si prefixul ''batranu'' sau ''batrana'' ca semn de pretuire si incredere ![]() momentan in familie sunt Helmuth, Magiq si Albina(care o sa se marite curand) si binenteles nevasta ![]() |
-------------------- |
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Tico - TRICO
SLZ - SOL |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Breack-ul era "vaca rosie" sau MIMI
DSN, asta de acum MIMI II sau MIMITA Probabil sint prea nostalogic (nu pot s-o uit pe prima) de i-am dat numele asta cu II |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
StraBunica lor a fost Largareta ...
Bunica lor a fost Janghinica ... Mama lor a fost Trancanica ... Iar ea este Jefulica ... :? |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Hehehehe . Cata abundenta de imaginatie!
Pe fosta mea Dacie 1310 o chema Getutza. Solenza inca n-are nume dar va avea in curand.... |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
jeseleu (B32JSL)
|
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Oltcitul era Veverita (avea nr. VVV)
Berlina era Rabla (asta e ![]() Nova e Nova sau Aki, dupa chef, sau Hirbul de Dacie cind face figuri. ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
prima masina era avicica (B21AWC), o tânără junică de 17 ani.
ăsta e băiat: uexu (B07UEX) |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Dacia 1310 Break - Balana (e alba, evident
![]() |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
'Fieru' sau 'masina' . Nume am pentru sexu' frumos
![]() |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
cel mai des "t**i p***a m**i de masina" sau bombonica ...
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
bombonica lu taticu', minca-o-ar mamica pe ea, asta cind merge.
cind scirtie, toncane, sau nu-mi place ceva, baga-te-as in @#$%^ ma-tii de troaca nenorocita. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
de cand am inscris-o ii ziceam Pamela
dar cum n-am gasit numere cu PAM libere am ales AMP si tot Pamela ii zic si acum |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
io la aia veche din 79 ii ziceam Purcica, si-i placea, mergea tare bine cand o alintam, si o alintam tot timpul (si prietenii), si cand facea vre-un prieten vre-o gluma proasta la adresa ei, ii ziceam ca se supara Purcica pe el si ca nu-l mai ia alta data .... :cry: MI-E DOR DE EA :cry: :cry: :cry:
asta-lalta n-are nume deocamdata ... astept sa ma mai atasej nitel de ea |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
MojoJojo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 24 November 03 From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti ![]() |
p-a mea o chiama Didina...nevasta-mea a botezat-o
|
-------------------- Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
A mea nu are nume .. nu stiu cum as putea sa ii zic ... :?
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() vad ca s-au pus ceva nume pe aciuleazi. Pe a mea o cheama Gabitza ( broiam sa ii pun GAB la numar insa pentru ca nu am gasit macar numele i-a ramas asta) Asta cand merge si nu ma supara ca atunci cand face nazuri am niste numei mai putin ortodoxe la adresa ei. In general merge bine si fara probleme. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Primei mele mashini <oltcit> care avea portierele shi hayonul roshii iar in rest era bleu ii spuneam Stelutza
La SRN ii spun "ratzushka" din cauza mashtii radiator, cred. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Prima era Shmutzica (dacie reimportata din Ungaria iar numele vine de la catelul unui ungur Shmutzic (pe care l-am intilnit cu citeva zile inainte de a cumpara masina).
A 2-a era Shmutzica 2 sau roscata (ca era visinie). Asta e grizonata (ca e gri). |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Catelul era Shmutzic...si era la doctor in carantina. Stapinul nu!
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
pe ea o cheama Reddie
![]() si pe el Misulica ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
anakyn13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca multi altii de aici o alint cand sunt multumit de ea sau sunt in situatii limita si o injur groaznic cand ma nemultumeste ceva. Ca nume:
raposatul Oltcit: grand cherokee oltcit (asa ii ziceau toti prietenii incat i-am si pus un abtibild cu 4X4, am facut multe vitejii cu ea in off-road deh...) Dacia actuala: bolidu', fetitza Si inca ceva, ma supar groaznic cand se ia cineva de ea (desi eu recunosc ca e un jaf ca doar e dacie) ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
Mirelush |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu ii zic "nausica" sau "ciresika"
|
-------------------- Mirel
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:02 |