Cum va alintati masina?
![]() ![]() ![]() |
Cum va alintati masina?
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
In nici un fel ...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
b!ack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 March 05 From: Bucuresti ![]() |
fostul moskvitch 2141 era titanicul...golful,fiind versiune lunga e ori Bertha ori Cosciugu' lu mamica'(de la etajul 3 are forma de cosciug
![]() |
--------------------
kia
sephia
1996
- B xx LXM Daca o pasarica ti-a soptit ceva.....atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc.
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
Cand is nervos pe ea ii zic jaf borat, bolund,..,...,...,...,...si ce mai imi vine mie pe moment. In rest ii zic pe nume opel sau vectra.
|
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Hmmm...la Dacia 1310, care cu onor m-a purtat ani de zile si acum e la pensie in garaju' lui tata, ii spuneam "Piroska" ...guess why?...era Rosu 25
![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
cbotz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 23 November 04 From: Iasi ![]() |
A mea e "Buburuza" deocamdata - are o gramada de pete de la "scurgerile" din copacii sub care o tin parcata
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Dacia = Dracia, Conserva etc
BMW = Beameru' Simplu, nu? |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Lada 1200 (de-o varsta cu mine) este Aditza (Lada-ladita-aditza).
Asta nou pentru mine e Golanu', pentru soata "baietelul nostru". |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
La kalos ii zic chevilica
La matiz ii zic bubu de la buburuza |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Fetița. Cu varianta "Fitița".
This post has been edited by Mache: 2 Sep 2005, 07:57 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Ex berlina - printesa (deh era prima masina)
Loganul - golanu` sau bagabontu` , cand sunt bine dispus ii spun golanelu` P.S. Am un prieten care are o dacie de prin saptezecisiceva si-i spune 'furia soselelor' ![]() |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.125 Joined: 11 February 04 ![]() |
Loganul e URSI, ca e mare si oarecum greoaie asa ca o ursoaica.
Vechea berlineza era RENATA sau "RAHAT ROMANESC" atunci cand se strica ceva pe la ea. Nova a fost poreclita GIOCONDA ca era plina de figuri in cap. Mai citez dintre masinile prietenilor: COAJA, CAZANUL, SHASHIUL (asta referire la un MATIZ), etc. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
robert.t |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 17 August 05 From: Ploiesti ![]() |
"Rosioara"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige 1.6 16v
- PH-xx-XXX
|
|
lukis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 August 05 ![]() |
Betty Boo...Atentie !!! Marca Inregistrata
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- HD06XXX
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dacicuss @ 2 Sep 2005, 08:06) Hmmm...la Dacia 1310, care cu onor m-a purtat ani de zile si acum e la pensie in garaju' lui tata, ii spuneam "Piroska" ...guess why?...era Rosu 25 ![]() ![]() Si pe golanul meu il cheama Tedi. Nu, nu e TDI, ... e de la numar. |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
pe daciuta mea o chema "zambilica"
in momentele bune i mai zic si "masina"(rog posesorii de alte marci sa nu se simta lezati ![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
sa mor daca m-am gandit vreodata sa-i dau un nume.
da' thinking of it now, o sa-i zic "doamna profesoara" fiindca are fundu' mare si nu prea se integreaza in societate. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe vremea can aveam Olcit i se spunea Pastravu' ca avea obiceiul sa se opreasca in balta si sa stea acolo. Dacia este inca alintata Batrana Doamna (ca e din 1979). Masina de la firma e numita Vagonu' ca e atunci cand te uiti in oglinda retrovizoare sensatia este ca te uiti pe holul unui vagon. Diverse componente mai raspundeau si la alte denumiri. De exeplu carburatoarele raspundeau la numele de FirarMata.
|
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
GOANGA .
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
cosminpeug206 |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 11 Joined: 24 August 05 ![]() |
Leul meu este botezat "Micutul".Desi nu este cel mai mic din clasa celor fabricate de francezi.Mai exista 106 si 107.Acesta din urma fabricat de grupul PSA.
|
--------------------
Peugeot 206
X-Design,1,4l,ABS...
- PH 16 MAB
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dacia 1300/1310 din '82 a lu' tata este Albisoara
DSN-ul meu este Fulga ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
Pe a mea o alint "fetita"...
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Mai nou ii zic "Portocala". Dar cred ca am sa introduc un nou alint .... "ZKR". Sa se simta si la 27 ani inca....tanara
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu ii zic printesa...
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
La fostul Cielo ii ziceam "mireasa" ca era alb si tot timpul curat, la Leganza ii spunem Daisy, de la Daisy Sunculitza, fiindca-i o doamna cam grasa la 1400 kg si 4670 cm.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
powerx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 2 March 04 From: Iasi sau Vaslui ![]() |
berlina - dalmatianu, ca e plina de pete de la rugina si apoi vopsit cu sprayul.
sau xyz , dar asta e de la numar. Loganu inca nu are un nume, sa imi vina, si apoi vad ce comportament are, si in functie de asta va primi si numele meritat. |
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
- VS-23-XYZ Mic si rau, mai mult mic decat rau.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Voi vorbiti toti serios ca le-ati dat nume la masini ? Unor adunaturi de fiare ?
Drace.... acum intreb si eu ca omul...... cum e mai defectuos ? Sa le dai nume sau nu ? Ca eu omisei ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Borcanu'
|
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
QUOTE Cum va alintati masina FA C*RVO! |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
oficial ii zicem "Goldy", de la culoarea crem auriu. de alintat o alint "barcuta" sau "naveta" cand sunt in termeni buni cu ea sau "tigaia", "conserva", "rabla" cand ma supara
![]() de injurat nu prea o injur, ma descarc verbal pe pietonii mai lenesi sau nehotarati ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 05:43 |