DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Blocare loc parcare - caud sudor, Un topic mai idiot asa... :(

b64chr
post 19 Dec 2005, 15:41
Post #31

Moderator incepator

Group: Moderatori
From: Buzias, Timis

N-am nimic cu el, doar i-am spus ca nu a rezolvat decat partial problema.

--------------------
Dacia Solenza 2003 / Skoda Octavia 2009
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Codrin
post 19 Dec 2005, 22:55
Post #32

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Depus azi in Lucretiu Patrascanu nr. 3-5 o sesizare pentru T-urile de prin zona cu schema, frumos, sa nu se incurce pe teren cumva, si o cerere in baza legii 544/2001 privind starea tuturor locurilor de parcare aferente blocului: cate, cui, pentru ce, pana cand, etc.

Termen 30 de zile. Astept 243.gif

--------------------
Mazda . .
+
Adrian13
post 19 Dec 2005, 23:08
Post #33

Membru incepator

quote=b64chr,19 Dec 2005, 12:25
Ba io pe astia cu locurile "lor" de parcare i-as stramuta fortat in Siberia, sa aiba acolo cate locuri vor "ale lor".
Astia cu locurile lor de parcare cum sunt si eu au drepate.Pai la mine in parcarea de linga sosea in urma cu citiva ani era pirloaga.Nu puteai sa intri pe ea fara sa-ti rupi masina.Dupa ce ne-am apucat de ea azi arata mai bine decit soseaua.Adica am chemat o firma care a turnat ciment,am numerotat locurile de parcare,se face curatenie acolo,fiecare vecin dupa ce isi spala masina trebuie sa spele si locul din jurul ei.Noi suntem un bloc de oameni organizati.De asta atunci cind intra cite unul cu masina acolo e sfatuit frumos sa-si mute limuzina de acolo,si sa o puna pe trotuar care e destul de lat,pentru ca ocupa locul unui om.Mie mi se pare normal din moment ce noi ingrijim locul ala.

--------------------
Dacia/Lada/Fiat 1300/1200/Uno Diesel - 13
IO!GIGI BECALI
+
Doru
post 19 Dec 2005, 23:15
Post #34

Membru autentic

Depus azi in Lucretiu Patrascanu nr. 3-5 o sesizare pentru T-urile de prin zona cu schema, frumos, sa nu se incurce pe teren cumva, si o cerere in baza legii 544/2001 privind starea tuturor locurilor de parcare aferente blocului: cate, cui, pentru ce, pana cand, etc.

Sa ne zici ce ai rezolvat , pt ca stau f. aproape si am si eu niste musterii 243.gif La mine au venit astia de la rosal si au refacut toate gardurile din jurul blocurilor , iar astia "cu loc" presupun ca au dat spaga si le-au facut gardul pe conturul masinii.

--------------------
VW PASSAT TDI 4 MOTION - B-05-TIE
Keep It Real!!
+
Codrin
post 19 Dec 2005, 23:37
Post #35

Membru autentic

Mi-a placut foaarte mult de doamna de la Regisratura, a fost foarte amabila, ca de ce ma deranjez, de ce nu intreb direct la etaj, imi spun doamnele tot, bla bla down.gif

--------------------
Mazda . .
+
Dany
post 20 Dec 2005, 00:37
Post #36

Membru autentic

Fratilor, eu nu stiu daca ati remarcat dar nu am intrebat daca este legal sau nu! biggrin.gif Sincer, ma lasa rece daca e legal sau nu. Incerc sa respect legea atita timp cit si altii o respecta. Daca eu am platit un loc vreau sa il gasesc mereu liber. Si nu ma supar daca ocazional sau cit sint eu la servici parcheaza cineva pe el. No problem. Dar vreau ca seara sa il gasesc liber.

Al, stiu ca daca suni la politie si ala a parcat pe locul tau primeste amenda, insa dupa aia, daca ai de a face cu un mitocan, si masina ta are de suferit. Se impiedica noaptea cu un cui de portiera, de roata, etc. Asa e la noi. Si pentru asta nu mai ai nici o dovada, asta e nasol! Decit daca pui camere de filmat in masina, alta paraoia...

RIon, cum ai facut T-ul? Ai pe cineva, ai aparat de sudura, ai una-alta? Repet - nu vreau ceva cu lacat. De fapt e vorba de locul de parcare al prietenei mele. Vreau doar sa salte T-ul la plecare, fara lacat. Partea de jos, balamaua, exista. Imi trebuie doar obectu' de deasupra balamalei. smile.gif

Dany

--------------------
Renault Laguna III Coupe - B 00 XXX 2009 / Dynamique
"Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
+
Ciombe
post 20 Dec 2005, 07:17
Post #37

Membru autentic

From: Arad

La mine la bloc e un destept... hmmm are infipta in asfalt o teava de un metru blink.gif . S-a tot legat de mine, da deh, io am doua rable si doar un garaj.. una in garaj si alta in fata garajului... cica il incomodeaza masina mea parcata acolo... blink.gif . Asa ca m-am enervast si timp de o saptamana zi de zi am dat cu masina in teava aia pana am indoit-o... apoi m-a, urcat cu roata pe ea si am culcat-o de tot la pamant... Era fun: seara veneam, culcam teava (indoind-o!) de tot, dimineata plecam,venea omu linistiti si ridica teava la loc blink.gif . Pana l-am intrebat daca are autorizatie pt teava infipta in trotuar (teava aia nu are nici un rost, a pus-o el acolo ca sa impiedice pe altii sa parcheze.. ca sa isi scoata el maisna dintr-o singura miscare din garaj blink.gif ). I-am explicat ca l-am filmat (geamu bate exact deasupra teviii icon_mrgreen.gif ) si ca amenda e de la 30 la 100 debulioane... Asa ca de doua saptamani a renuntat sa mai ridice teava..

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
anpop
post 20 Dec 2005, 07:30
Post #38

Sef de pisica!

QUOTE(b64chr @ 19 Dec 2005, 15:38)
Deci acasa ai rezolvat problema. Dar daca te duci la cineva in vizita? Sau daca vine la tine cineva in vizita?
*

daca ma duc in vizita caut o parcare particulara....dar de obicei pe unde ma duc exista locuri de parcare sau garaje....
daca vine cineva la mine poate opta pt a-si parca masina pe langa bloc, in strada, sau a plati 1.5 ron/h sau 5 ron/noapte in parcarea subterana smile.gif

@Dany: astfel de "t" poti face la tricodava!

This post has been edited by anpop: 20 Dec 2005, 07:33

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
b64chr
post 20 Dec 2005, 08:57
Post #39

Moderator incepator

QUOTE(Adrian13 @ 19 Dec 2005, 23:08)
Astia cu locurile lor de parcare cum sunt si eu au drepate.Pai la mine in parcarea de linga sosea in urma cu citiva ani era pirloaga.Nu puteai sa intri pe ea fara sa-ti rupi masina.Dupa ce ne-am apucat de ea azi arata mai bine decit soseaua.Adica am chemat o firma care a turnat ciment,am numerotat locurile de parcare,se face curatenie acolo,fiecare vecin dupa ce isi spala masina trebuie sa spele si locul din jurul ei.Noi suntem un bloc de oameni organizati.De asta atunci cind intra cite unul cu masina acolo e sfatuit frumos sa-si mute limuzina de acolo,si sa o puna pe trotuar care e destul de lat,pentru ca ocupa locul unui om. Mie mi se pare normal din moment ce noi ingrijim locul ala.
*

Daca ati fi cumparat terenul respectiv, atunci era al vostru, privat, si puteati sa parcati numai voi. Daca l-ati amenajat, aveti o parcare langa voi, dar poate parca oricine. Faptul ca dacca parcheaza altcineva e "sfatuit" sa-si mute masina constituie un abuz din partea voastra. Chiar daca l-ati amenajat si il intretineti, terenul respectiv este public.
La fel cum daca stai la casa, maturi trotuarul, dai zapada de pe el, dar trotuarul nu e al tau.
Si cu spalatul masinilor, hmm, apa unde se scurge? Aveti autorizatie pentru spalat masini pe locul respectiv?

--------------------
+
Smiley
post 20 Dec 2005, 09:45
Post #40

Membru autentic

QUOTE(kukuruz @ 19 Dec 2005, 13:13)
criza locurilor de parcare de resedinta in bucuresti va duce, inevitabil, la "razboi civil" (aia fara loc contra aia cu loc, parinti cu copii raniti in fiare la joaca contra aia cu sau fara copii dar cu fiare, s.a.m.d.)
Cu 8-10 mp spatiu vital de masina (mica), la 1 milion de masini inmatriculate in bucuresti rezulta o suprafata de 10 milioane metri patrati ocupata. Cat face asta in kilometri patrati? 100 ori 1000?

PS. Ceva nu-i in regula! Am gasit scrisundeva ca suprafata totala a bucurestiului este 228 kmp!
*

notatii: mp = metru patrat; kmp = km patrat

1 km = 1000m
1kmp = 1000m * 1000m = 1.000.000 mm

1.000.000 masini a cate 10 mp => 10.000.000 mp = 10 * 1.000.000 mp = 10 * 1 kmp = 10 kmp

--------------------
+
kukuruz
post 20 Dec 2005, 09:53
Post #41

Membru

aha, carevasazica 10 milioane mp = 10 kmp

adica avem 10 kmp de masini intr-un oras de 228 kmp

mai e loc berechet atunci! yahoooo! smile.gif

--------------------
+
Adrian13
post 20 Dec 2005, 22:07
Post #42

Membru incepator

Si cu spalatul masinilor, hmm, apa unde se scurge? Aveti autorizatie pentru spalat masini pe locul respectiv?
La canal care apropo tot de locatari a fost curatat curatat pentru ca aia de la primarie ioc.Asa ca au adus pe unii care l-au desfundat.Pai,noi nu avem spalatorie de masini acolo.In caz ca poate nu stii sunt foarte multi oameni care nu isi spala masina la spalatorie.Unii de ai dracu'unii pentru ca nu au bani.Unii cum e un vecin care cistiga painea familiei cu masina,un om pentru care 60 de mii inseamna 10 paini, aia e.Fara suparare.Si eu am avut o perioda in care aveam de ales intre a merge cu masina sau a duce-o la spalatorie.Printre cei care isi spala masinile sunt insa unii care au bani dar nu vor.In fond e banul lor si nu ii poate obliga nimeni sa-i cheltuie.Unul dintre aia e chiar politist plin de bani care ii pune pe baietii de la Mobila sa o spele.
Faptul ca dacca parcheaza altcineva e "sfatuit" sa-si mute masina constituie un abuz din partea voastra.
Asta e fiecare trebuie sa se preocupe de binele lui.Ala sa fie sanatos.

This post has been edited by Adrian13: 20 Dec 2005, 22:17

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
b64chr
post 21 Dec 2005, 09:49
Post #43

Moderator incepator

Pai daca ni se pare normal sa ne insusim un teren care nu ne apartine, sa "sfatuim" pe oricine intra acolo sa plece, sa ne spalam masinile pe un teren care, repet, e public, atunci la ce dracu' mai facem topicuri sa ne plangem de nesimtirea altora?
Pe mine compotamentul asta ma duce cu gandul la caini. Ia un caine de pe strada, du-l la tine in curte, da-i sa manance si pe urma sa vezi cum latra pe oricine vrea sa intre in curte, om sau caine. E un instinct firesc de aparare a teritoriului propriu. Firesc, la animale.

--------------------
+
adso
post 21 Dec 2005, 09:52
Post #44

Membru autentic

mai bine tac 017.gif

This post has been edited by adso: 21 Dec 2005, 09:53

--------------------
Call me Ishmael...
+
Adrian13
post 21 Dec 2005, 10:10
Post #45

Membru incepator

Aha,suntem caini ,si?In caz ca poate nu ai citit unii isi spala masina PENTRU CA NU AU BANI.Incredibil dar adevarat exista oameni care nu au bani in Romania.Spalatul ala al masinilor tine asfaltul curat.O sa pun o poza sa vedeti diferenta dintre asfaltul de pe linga masinile "domnilor"si cel de pe linga masinile "cainilor".Cit despre parcat da,de ce sa o puna in locul meu cind are la sosea pe dreapta loc berechet.Hopa,ne intoarcem la bunul obstesc la care nu are nimeni voie sa atenteze.La 16 ani de la Revolutie.

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
adso
post 21 Dec 2005, 10:13
Post #46

Membru autentic

QUOTE(Adrian13 @ 21 Dec 2005, 10:10)
PENTRU CA NU AU BANI.
*

ete ca tot nu pot sa imi tin gura:

si benzina, benzina?...

60 de mii sunt mai putin de doi litri de benzina. - max. 25 km prin oras. pentru unu' care scoate banu' din masina, 25 km sunt vax albina.

--------------------
Call me Ishmael...
+
Adrian13
post 21 Dec 2005, 10:20
Post #47

Membru incepator

Poate nu vrea sa-i scoata.E obligat?El il castiga,el il munceste.Acum offtopic legat de masini spalate in public sunt cladiri mari de birouri in centru in fata carora se spala masini.La unirii in fata blocului Zepter unul spala o masina de zor.E treaba lor.Dar mai ales e banu' lor castigat de ei prin munca lor.Cum am spus 60 de mii pentru unii inseamna 10 paini.Lipsa pe masa.Si acum hai sa terminan discutia asta pentru ca nu ajungem nicaieri cu ea.E o discutie toleranta-versus-intoleranta.

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
adso
post 21 Dec 2005, 10:25
Post #48

Membru autentic

QUOTE(Adrian13 @ 21 Dec 2005, 10:20)
Cum am spus 60 de mii pentru unii inseamna 10 paini
*

revin... si benzina, benzina??...

DA! EI BINE DA! E obligat sa ii scoata, sau nu are decat sa umble cu masina jegoasa - si eventual sa ia o amenda de la rutiera pe chestia asta.

Daca are curte, poate face cate economii vrea pe chestia asta (desi sa stii ca in australia, vestul SUA si in alte dictaturi din astea nu prea ai voie sa iti speli masina cum vrei tu, pe motive de rationalizare de apa).

de ce e obligat? pentru ca ala nu e terenul lui, ok. e vorba de intoleranta la neam-prostie. nu ai voie sa dai cu detergent si sa faci mocirla pe teren public, ok?

e o discutie de intoleranta la magarie vs. "fac ce vrea muschii mei". la urma urmei, de ce ar fi ceva in neregula cu aia care fac gratare in parcare??

--------------------
Call me Ishmael...
+
Adrian13
post 21 Dec 2005, 10:43
Post #49

Membru incepator

adso,21 Dec 2005, 10:25
revin... si benzina, benzina??...

DA! EI BINE DA!

Si halatu'cit e domne halatu'?. radmasa.gif Chestiile astea sa le spuneti cind o sa le dati voi banii oamenilor.Pina atunci ssshhh.

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
tatabobu
post 21 Dec 2005, 10:47
Post #50

membru

Sunteti offtopic! Aveti aici loc de discutat de ce nu e bine sa speli masina in fata blocului.

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
adso
post 21 Dec 2005, 10:48
Post #51

Membru autentic

muama, tu imi cauti banul cu lumanarea.

domnu' da mie cine imi da banu' sa imi spal masina la spalatorie etc etc etc etc etc??????

UNDE E AICI ARGUMENTUL? DE CE NU VII MANCA-TI-AS SA IMI DAI IN CAP, CA DOAR CAND ITI VOI DA BANI POT SA MA ASTEPT SA NU MI-O IAU?

ce pana mea vrea sa fie asta? santaj social?

oricum, sa stii ca am luat baietelul ala care da cu pumnisorii in podea, si mai ales ssshhh de la sfarsit ca jignire si atac la persoana. cred ca voi face primul report din viata mea.

This post has been edited by adso: 21 Dec 2005, 10:48

--------------------
Call me Ishmael...
+
Lolek
post 21 Dec 2005, 10:49
Post #52

Ignorog

QUOTE(Adrian13 @ 21 Dec 2005, 10:43)
Chestiile astea sa le spuneti cind o sa le dati voi banii oamenilor.Pina atunci ssshhh.
*

adica?

eu sunt de aceeasi parere ca "dom'le, e ok sa facem paguba, ca e gratis" e o chestie de zulu-zizi a la mansarde. adica la cap.

iar cu foamea de paine si masina, mai moale...e acelasi fenomen cu aia care-si iau bmw si se imprumuta dupa aia de la verisoare sa plateasca ratele, plangand cu lacrimi de crocodil ca ce nasoala e viata, vroiam sa-mi iau si eu un MP3 player si io-te ca n-am cu ce.

oricum ai da-o, ratb-ul, metroul sunt IMENS mai profitabile decat masina. asa ca daca painea de zi cu zi e o problema, tre sa fii magarul lui Pacala sa platesti benzina de n-ai aer da' s-o speli pe Splaiul Unirii, ca 60.000 e scump, frate, scump rau.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Adrian13
post 21 Dec 2005, 10:58
Post #53

Membru incepator

post-336-1110552475.gif Foarte rau.Cine esti tu ca sa hotarasti ce sa faca omul cu munca lui???Nu vreau raspuns. post-336-1110552475.gif

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
Lolek
post 21 Dec 2005, 11:02
Post #54

Ignorog

QUOTE(Adrian13 @ 21 Dec 2005, 10:58)
post-336-1110552475.gif  Foarte rau.Cine esti tu ca sa hotarasti ce sa faca omul cu munca lui???Nu vreau raspuns. post-336-1110552475.gif
*

banuiesc ca nu vrei raspuns, da' tot il ai. domeniul public e domeniul public, daca eu azi am muncit la 4 beri, nu inseamna ca eu cu munca mea putem sa ne ducem frumos la gardul Muzeului Grigore Antipa si sa ne dam drumul acolo, ca deh...ce fac eu e treaba mea. sunt somer? nu sunt. deci am voie sa ma aia la treaba mica unde am io chef.

domeniul public e domeniu public si nici ala privat nu e lipsit de griji, ca e normal sa fie reglat de primarie astfel incat sa nu poa' sa-si faca Jiji Becali intreprindere de prelucrarea deseurilor nucleare langa parcul Herastrau.

munca ta e munca ta si faci ce vrei cu ea dar acasa (si nici acolo nu faci chiar orice). asta-i situatia, gandeste-te si tu cati bivoli nedomesticiti exista si ce-ar fi in stare sa faca pe principiul "treaba mea, uat za fac, mie, Stefan Voivod, nu-mi zice nimeni ce sa fac eu cu banu' meu".

This post has been edited by Lolek: 21 Dec 2005, 11:04

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Sony
post 21 Dec 2005, 11:04
Post #55

Membru autentic

From: Ban Land

Adrian, omul acela traieste intr-o societate si trebuie sa respecte regulile acelei societati. Problema asta s-a mai discutat pe aici si un alt Adrian era la fel de inversunat ca tine. Sa fie de la cristelnita in care v-a botezat?

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
marksman
post 21 Dec 2005, 11:06
Post #56

Post mortem nihil est

From: sat

Da, da, bine ca mi-am adus aminte asa de cei de la mine din scara (unii) care spun ca ei nu mai dau bani pentru acoperis, mai bine sa dam uscatoria, ca ei nu au posibilitati financiare.
Da' atunci nu stiu cum intr-un bloc de garsoniere comuniste oameni amarati, cu copii, care stau 3-4 intr-o camera au putut sa dea bani (cate 10-25 lei de apartament) ca sa puna interfon si usa din PVC cu geam termopan la bloc. Insa la mine pe scara, unde au unii cate 2 masini nu se gasesc bani. Daca e posibil, sa vina statu' sa faca, ba chiar sa mai primim si bani ca-i lasam sa construiasca! Mentalitate comunista.

LE: chestia cu "infierea" domeniului public e cu doua taisuri. Vorbesc din proprie experienta, ca-s "mostenitorul" unei astfel de lucrari de la fostul proprietar. (spatiu verde ingrijit si ingradit, ca altfel era depozit de gunoi)

This post has been edited by Illusi0n: 21 Dec 2005, 11:10

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Dany
post 22 Dec 2005, 11:01
Post #57

Membru autentic

...si totusi are careva vreo idee desrpe cine ar putea sa imi faca si mie T-ul ala? biggrin.gif post-336-1110552489.gif Promit sa nu ii pun lacat. Asta e tot ce pot face.

--------------------
Renault Laguna III Coupe - B 00 XXX 2009 / Dynamique
"Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
+
Arthurios
post 11 May 2009, 22:36
Post #58

Membru incepator

Eu am rezolvat problema cu un jalon flexibil de semnalizare montat in fata masinii luat de pe okazii.ro. E din cauciuc reflectorizant si trec cu masina peste el, nu ma mai dau jos din masina la plecare si la sosire. Super comod. De cand l-am pus n-am mai gasit locul ocupat.

--------------------
Renault Megane III Coupe 2011 | 1,4 TCe
+
koldun
post 11 May 2009, 22:52
Post #59

un om

From: CT

Poze, poze.....

--------------------
Renault Captur TCe 0.9 2016
Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson
+
Arhimede
post 12 May 2009, 01:25
Post #60

Membru inferior, lung si tare

Sa ma scuzati, dar daca tot se anunta topicul mai idiot permiteti-mi sa fac o sugestie pe masura. Ce-a mai rapida cale de a-ti pune T-ul mult dorit e sa editezi titlul topicului. laugh.gif

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 02:13
Forum Renault