Blocare loc parcare - caud sudor, Un topic mai idiot asa... :(
![]() ![]() ![]() |
Blocare loc parcare - caud sudor, Un topic mai idiot asa... :(
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io ma opresc aici. La ora asta-s cam slobod la gura si nu da bine p-aici. Fatarnicia-i la putere si tembelismul absolut. Nu pot sa-mi pun in cap puhoaiele de bucuresteni veniti de prin toata tara, oripilati de cat de jalnic e orasul.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
bre, ma refeream strict la nenea ala care-l invita sa-si inmatriculeze frigiderul pe bucale, ca sa mearga taxa la oprescu.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma refeream la cei care traiesc si muncesc aici.
Cat despre studenti, tu ai vazut vreun student care sa se intoarca in provincie? Ca eu nu am vazut. This post has been edited by mk2: 6 Oct 2011, 19:52 |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 16:52 |