Ceasuri ORIENT, ce stiti ?, Sunt bune ?
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri ORIENT, ce stiti ?, Sunt bune ?
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Da, e atipic tipul asta de bratara
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 1 Feb 2025, 07:24) 37 de secunde zilnic e cam mult Nu-i, uită-te la linkul pe care l-am pus. Oricum nu l-am resuscitat pentru precizie. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Ele au un reglaj, parca avans se numeste, n am avut ceasuri din astea mecanice, care sa inainteze cu mai mult de 10-15 secunde pe zi. Le fixam o data pe luna.
Ma rog, si ceasornicarii acum, nu mai sunt ce au fost |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Fiecare cu pasarelele lui. Eu visez la un longines cu mecanism eta 2894 sau L888.3 cum sunt codificate la ei.
Dar fiindcă am deja un automatic cu eta c07.611 mă mulțumesc momentan cu asta, că automatic fiind trebuie purtat zilnic și n as avea ce face cu 2 automatice |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
De când am Garmin-ul, toate celelalte ceasuri zac în părăsire. Am devenit și comod, nu mai calc cămăși, arunc un tricou și un hanorac pe mine, o pereche de blugi vechi și niște bocanci în picioare, iar la ținuta asta ce merge de minune? Nu un Orient automatic sau un Seiko 5 sau un Timex Weekender, ci un Garmin sau dacă mă prinde momentul cu bateria descărcată, iau vechiul Amazfit Neo.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Am incercat și eu Smart, am avut un Huawei gt2 sau așa ceva.
La 46?mm arată îngrozitor la încheietura mea. Nu mi a plăcut fiindcă avea funcție de apeluri, la munca daca mă duceam sa stau pe gânduri, suna ăla la mana mea Intr o disperare. Așa că i l am făcut cadou gratuit lu socra miu. El încă îl poarta |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bgdrenault |
![]()
|
ce inseamna socra miu?
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
axabrt |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.225 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Ce înseamnă soacra mea?
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(maho @ 31 Jan 2025, 10:33) Up: ...Poljot-ul, da' nu pe al meu (are si sonerie, ar fi costat dublu avand un mecanism in plus de bibilit), ci tot al batranului. La o zi de la preluare a luat-o inainte cu 37s. Din ce zic astia e ok, avand un vedere originile u.r.s.s.-iste. Si inca un "up", mai relevant: pana alaltaieri nu l-am purtat, l-am tinut pe birou. Daca nu-l intorceam la max, se oprea in mai putin de 24h, altfel o lua inainte si cu 50-55 s. Dupa aia l-am luat la purtat, merge mult mai bine, o ia inainte doar cu 5 s/zi. E ok. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:59 |