pe doua roti, 4x4, 69 si 70, pegasul & suzi & Loganul ofensator & o promisiune
![]() ![]() |
pe doua roti, 4x4, 69 si 70, pegasul & suzi & Loganul ofensator & o promisiune
medelin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 23 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.963 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Cam așa schimbat și eu la Opel la 110 mii la Ford 106 mii, deși la Ford mai mergea sa trag de ele vreo zece mii dar după aia se cam adunau cheltuielile și am zis mai bine sa le fac acuma
23 Mar 2025, 10:59: Totuși ce mă vait eu. Încet încet cheltuielile cu mașina adică reviziile și ceva consumabile s au dublat in ultimii 5 6 ani. La fel că prețurile la aproape orice. Îmi povestea un coleg că i au cerut în reprezentanta Skoda 2 mii de lei pe discuri și plăcute spate la un kodiaq. Despre ce naiba vorbim? Mie mi a cerut anul trecut 700 doar schimb plăcute spate ! Îmi punea de aur cred la banii aia. Le am schimbat în alta parte cu 350... This post has been edited by axabrt: 23 Mar 2025, 10:59 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Discurile sunt consumabile. Aici suntem toti de acord.
Acum..de ce le am schimbat. Am vazut discuri putin uzate crapate. Regula mea e 2 randuri placute 1 rand discuri. Daca tot am desfacut...le am.inlocuit...nu faceam altceva decat amanam inlocuirea. Nu am ceas comparator. Am primit pret ok de la autokarma. 600 lei placute si discuri Ate. Ps. Vineri am inlocuit si uleiul...dupa 7-8 luni. Km aproape 10k. QUOTE(axabrt @ 23 Mar 2025, 10:49) Mie mi a cerut anul trecut 700 doar schimb plăcute spate ! Îmi punea de aur cred la banii aia. Le am schimbat în alta parte cu 350... Placute plus manopera? E ok..mai ales daca n aun pus asam. This post has been edited by wolfin: 23 Mar 2025, 11:13 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.963 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Discuri crăpate o fi dar la firme ieftine
Eu n am văzut disc OE sau de la ceva firma consacrată sa crape. Poate doar daca l faci roșu apoi îl dai în găleată cu apă pe el Naiba știe ce plăcuțe pun aia de la Ford. dar sunt scumpe și la epiesa După părerea mea nu fac banii dați. Adică o tura am avut și d alea Ford original apoi ate obișnuite, absolut nici o diferență între ele. Dar alea Ford duble lampret. Pe bune? Japca pe fata This post has been edited by axabrt: 23 Mar 2025, 11:24 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(wolfin @ 23 Mar 2025, 11:01) Discurile sunt consumabile. Aici suntem toti de acord. Acum..de ce le am schimbat. Am vazut discuri putin uzate crapate. Regula mea e 2 randuri placute 1 rand discuri. Daca tot am desfacut...le am.inlocuit...nu faceam altceva decat amanam inlocuirea. Nu am ceas comparator. Am primit pret ok de la autokarma. 600 lei placute si discuri Ate. Evident ca-s consumabile. Nici eu nu depasesc doua randuri de placute. Si nu neaparat pentru grosimea discului. Prin alte tari sunt masini de alezat discuri. Si nu in sensul rau, le da o suprafata plana pentru placutele noi, scapi de buza etc. Unele masini de alezat o fac chiar pe masina, pentru altele dai discul jos. This post has been edited by IRONICK: 23 Mar 2025, 13:31 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ultima oara..sau ce vizualizez...discuri ventilate cu gauri..perforate. Discurile nu aveau buza. In schimb in jurul gaurilor, nu la toate erau fisuri...se vedeau de la praf placuta. E adevarat modelul e ptedispus la asa ceva..dar ce vreau sa nuantez....microfisurile nu se vad..si sigur la 100k sunt.
Cine sta sa le verifice la uv This post has been edited by wolfin: 23 Mar 2025, 12:57 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
De câteva ori am încins frânele pe la paraul rece fiindcă fordul n-are deloc frana de motor. Și ambreiajul bineînțeles. Fiindcă ambreiajul de Ford e făcut din hârtie igienică
Opelul avea și încă ce frana de motor, practic n aveai nevoie să apeși pedala La Ford însă frana de motor egal zero. Onfi din cauza la turbo. Cu toate astea discurile nnaveau nimic. Probabil fiindcă le am încins treptat dar după ce le am încins practic nu mai aveam nici frana de picior |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
Axa, vorbeste de discuri cu gauri in ele.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
medelin |
![]()
|
Microfisuri…de ce cred ca sunt povesti?
Cate discuri ati auzit ca au explodat? Ma uitam la mat armstrong pe youtube la ceva Lamborghini/rolls, Porsche… de a refacut el. A trebuit sa cumpere discuri, pe la 4-1000lire bucata, tote aratau cu microfisuri pe ele. Din fabrica. Nu-mi aduc aminte in care video ca va aratam. Iar discuri mai bune ca cele originale de pe masina ….greu in ziua de azi. Am schimbat unele la 200k, le mai lasam putin, dar luase tata deja altele. Iar aia cu denivelarile in discuri/placute, cred ca ajuta la franare, se mareste suprafata de contact. *exceptie cand unele sunt noi si dureaza putin pana se “inperecheaza”. |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
axabrt |
![]()
|
Asta că discuriai bune că alea de fabrica nu se găsesc sunt basme.
Zi lui marskman cu discurile pe spate la Opel crosland sau am eu un coleg cu Mazda 6 și discuri de fabrica ovalziate la 20 de mii și schimbat pe garanție . Alea schimbate probabil au schimbat și furnizorul că au fost mai bune |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
medelin |
![]()
|
Naspa cu discuri pe spate, daca aveai dacie nu aveai probleme din astea.😁
|
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pai nu trebuie prevenit? Sau trebuie sa ne laudam ca s-a intamplat pentru justificare?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
https://www.youtube.com/watch?v=NBoMTYZAyJc la 1:36 e un susuki swift cu franele rosii, ceea ce inseamna ca se pot strica si ele, mai ales daca s solicitate pe circuit Dar la condus normal pentru mers la mall sau dus copilul la gradi, nu mi ziceti de discuri de frana crapate ca eu nu va cred |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
Alea sunt discuri race ..carbon compozit....e by default 1000 °
|
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
Aha, d aia ziceau unii că au dat 1000 de dolari (euro) pe frane și eu nu înțelegeam ce fel de frane ... Daca sunt din astea probabil atâta costa
Și într-adevăr unii se plângeau de ele ziceau că s proaste ,acuma eu n am realizat că de fapt mergeau la curse |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.366 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 23 Mar 2025, 12:26) Evident ca-s consumabile. Nici eu nu depasesc doua randuri de placute. Si nu neaparat pentru grosimea discului. Prin alte tari sunt masini de alezat discuri. Si nu in sensul rau, le da o suprafata plana pentru placutele noi, scapi de buza etc. Unele masini de alezat o fac chiar pe masina, pentru altele dai discul jos. discurile se strunjesc, alezarea e altceva. Si oricum e o saracie si procedeul ala. 24 Mar 2025, 08:20: QUOTE(axabrt @ 23 Mar 2025, 13:39) De câteva ori am încins frânele pe la paraul rece fiindcă fordul n-are deloc frana de motor. Și ambreiajul bineînțeles. Fiindcă ambreiajul de Ford e făcut din hârtie igienică Opelul avea și încă ce frana de motor, practic n aveai nevoie să apeși pedala La Ford însă frana de motor egal zero. Onfi din cauza la turbo. Cu toate astea discurile nnaveau nimic. Probabil fiindcă le am încins treptat dar după ce le am încins practic nu mai aveam nici frana de picior alea erau din cauza ca nu stii sa conduci, nu e vina masinii This post has been edited by einstein1984: 24 Mar 2025, 08:20 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
Axa ..1000 euro e poate 0.5 litri de lichid de frana.
La o prima cautare...si e pentru masina de strada https://www.bavauto.ro/kitpd0188?gad_source...hoaAvUlEALw_wcB Ce ai vazut ca se faceau rosii ..un disc e cat un focus nou. ca apare si un suziki..ala era pe saracie..ca ieseau scantei din frane ![]() This post has been edited by wolfin: 24 Mar 2025, 08:43 |
--------------------
pegas
3120
|
|
medelin |
![]()
|
QUOTE(medelin @ 23 Mar 2025, 19:24) Ma uitam la mat armstrong pe youtube la ceva Lamborghini/rolls, Porsche… de a refacut el. A trebuit sa cumpere discuri, pe la 4-1000lire bucata, tote aratau cu microfisuri pe ele. Din fabrica. Nu-mi aduc aminte in care video ca va aratam. https://youtu.be/nsvmBlC-XQo?si=jeDvyMVWnekNCaWk Min 3:18 Pentru porsche 911gt3 rs, 4700lire/bucata. Carbon. Attached thumbnail(s) IMG_7061.jpeg ( Size: 343.83k ) Number of downloads: 212 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
wolfin |
![]()
|
https://teile.com/en/porsche-tequipment-sho...s-gt2rs-r/41631 11k euro bucata pe dreapta
am gasit si upgrade la ..29k This post has been edited by wolfin: 24 Mar 2025, 09:14 |
--------------------
pegas
3120
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Mbre voi ăștia cu xeroxul.
Nu vedeți în sărăcie că sunt frane de peste zece mii de euro ? Și noi discutăm aici de frane normale de nici 200 de euro macar pe astea ar trebui sa nu le permitem fara să ne plângem |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.366 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 24 Mar 2025, 08:25) Axa ..1000 euro e poate 0.5 litri de lichid de frana. La o prima cautare...si e pentru masina de strada https://www.bavauto.ro/kitpd0188?gad_source...hoaAvUlEALw_wcB Ce ai vazut ca se faceau rosii ..un disc e cat un focus nou. ca apare si un suziki..ala era pe saracie..ca ieseau scantei din frane ![]() am poze cu discuri de fonta rosii, te las sa ghicesti cine mi le trimitea.... nu pune nici sfantu discuri de carbon pe swift de circuit din multiple motive. https://www.youtube.com/watch?v=g4fQUMT0ul0 This post has been edited by einstein1984: 24 Mar 2025, 11:03 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
rosii toti le putem face..nu asta e dificultatea,
problema e cand vrei sa franezi la urmatoarea curba...sau la urmatoarea. dar da, ce stiu eu...orz pe gaste. PS domn doc. nu e etalon pt mine (automobilistic) This post has been edited by wolfin: 24 Mar 2025, 11:44 |
--------------------
pegas
3120
|
|
wolfin |
![]()
|
NOTE TO FILE.
https://zella.ro/produs/ceas-indicator-temp...l-auto-tractor/ sa nu radeti..probabi va fi ascuns pe unde'i carpa alba. caut unu care sa si macane macar vizual. presupun ca sonda ..bulbul de dacie e de m18? |
--------------------
pegas
3120
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
la 1100? Nu poti sa pui si tu ceas de temperatura de dacie?ceas.jpg ( Size: 96.07k )
Number of downloads: 98
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
wolfin |
![]()
|
M am gandit si la ala....dar cu ce ma ajuta. E un indicator analog...plus ca nu vreau sa modific nimic la masina...gen sa gaures bordul
Eu vreau sa ma atentioneze vizual/sonor... This post has been edited by wolfin: 31 Mar 2025, 15:35 |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
Fain ....dar nu a fost echipare pe 1100...adica nu imi surade
As scoate si centurile..daca s ar putea intial ma uitam la asta..dar nu.... e oribil https://piezasautosclasicos.com/renault/ren...lt-rosca-18x1-5 variante sunt ...vechi https://www.olx.ro/d/oferta/ceas-suplimenta...ep-IDho9hb.html pe tractoare se gasesc destule This post has been edited by wolfin: 31 Mar 2025, 15:46 |
--------------------
pegas
3120
|
|
medelin |
![]()
|
“We die like real man”, ca la cum arata volanul, nu e alta varianta.
Eu am cautat retrofit cu volan cu airbag pt 1300. |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 06:57 |