Dobre's Garage
![]() ![]() |
Dobre's Garage
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.226 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Am patit o chestie ciudata. Am intrat sa alimentez la Rompetrol si ca sa nu mai stau la coada m-am bagat la pompa de camioane. La fostul Megane 2 faceam tot timpul chestia asta...
Ei nu, la Ford e fucking easy fuel sistem care nu accepta pompa aia groasa de la camioane, desi intra prin gaura. Am reusit sa bag doar de 1 leu, motorina care s-a scurs toata pe dinafara. Am platit 1 leu la casa si m-am mutat la o pompa din asta normala, dar ce sa vezi. nu puteam sa alimentez deloc pentru ca pompa sarea imediat ca si cum rezervorul e plin. Explicatia mea de om de la tara ar fi ca, intr-un mod inexplicabil, a ramas niste motorina in zona aia a supapei de prea plin... Am reusit pana la urma sa bag cu taraita vreo 30l, n-am mai avut rabdare sa bag pana la plin ca ar mai fi durat probabil inca vreo 10 minute. acum astept urmatoarea alimenatre, ma gandesc ca pana atunci se scurge ce a ramas pe acolo, urmand sa alimenmtez doar de la pompe din astea civile.... ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca si argon alimenta laguna de la pompa de camioane si a inceput sa conduca cate 12 ore pe zi dupa aia.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Fara pauza dupa 8 ore si 45 min?
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.226 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
dandobre |
![]()
|
Prima mână de must...
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.519 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
si tu pui la congelator?
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dandobre |
![]()
|
Da, deși din ce vezi acolo mai rămân 2-3 sticle după ce împart la prieteni-rude, plus că mai bem zilele astea...
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
dandobre |
![]()
|
Am ratat poza cu cifra rotundă, pe motiv de road rage, dar nu din partea mea, ci al șoferiței din fața care, după ce a prins 10 semafoare la intersecția Pipera-Barbu Văcărescu (fmm ăluia care a proiectat semaforul) a avut chef de raliu pe linia de tramvai.
Fuge destul de bine i3-ul de la BMW, dar nici regina nu s-a făcut de râs... ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
2.3 km in 12 minute. V-ati enervat si ati impins-o, sau mai precis cum a fost road rage-ul asta?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dandobre |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Am stat vreo 15 minute sa treacă cam 20 de mașini intersecția, apoi blanao până ne-am blocat la Petricani...ideea e că după ce se acumulează frustrarea într-o intersecție din asta îți cam bagi pwla în ea de limită de viteză că ești prea surescitat. Eu, inițial n-am avut intenția să merg așa de tare, dar am zis să profit de nebună că deschidea calea și am rămas surprins cât de tare mergea... Dar nu m-am lăsat și am reușit să țin pasul... Băi frate, după ce că ține semaforul puțin, sunt și unii adormiți care, până pleacă de pe loc, se schimbă culoarea... ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(dandobre @ 22 Sep 2020, 11:55) Băi frate, după ce că ține semaforul puțin, sunt și unii adormiți care, până pleacă de pe loc, se schimbă culoarea... ![]() Una din multele chestii pentru care nu-l mai votez pe acutalu' Am avut semafoare cu contor, si in sfarsit invatase lumea ce sa faca cu contorul ala, asa ca a dat jos contoarele. S-a laudat ca a pus in loc un sistem de semaforizare inteligent, da' n-a zis inteligent fata de cine. La voi in schimb, nici nu stiu daca ar conta prea tare sa fie toti "in priza" la semafor, doar ajungi mai repede la urmatoarea coada, care brusc va fi mai mare... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai sunt unii care fac si dreapta/stanag in intersectie si pe aia ii ajuta sa fie toti "in priza".
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dandobre |
![]()
|
Ieri am reusit sa inmatriculez tractorul, am devenit 'propretar'...
Regina, insa, face fite, i-am dat cox pe bucatica mica de A3 intre Gherghitei si Pipera, iar la franare de la viteza mare tremura discurile. In ultimii 2 ani masina mers exclusiv urban si nu am sesizat... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai ramas cu numarul ala? De fapt nu ai cum ca esti de if. Masina e de b. Bagashi si tu gen ddd, ddb, ddr? Sau la rand?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dandobre |
![]()
|
Sunt bucurestean in acte. Numarul e tot ala, l-am pastrat asa am facut la toate masinile sh....
La alea noi am luat numere la rand, n-am mai pus preferentiale de cand am luat Meganu in 2006... Am vazut ca tu ai pastrat combinatia si la asta noua. Te intrebasem pe alt topic ce anvelope ai luat. Parca vazusem ca aveai de iarna pe masina asta noua micuta de oras... ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Erau de iarna. Am pus all season ca incepe sa mi se ia de alte seturi de jante alte cauciucuri. Pb ca incep sa imbatranesc. Iti zic pe privat ce am luat ca n-am chef de versusuri si circ. Mai ales ca nu e topicul meu.
Mda, e micuta de oras. S-a terminat cu parcarile prin toti boschetii, cu strecuratul in trafic. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dandobre |
![]()
|
Am pus anvelopele de iarnă pe jantele luate de pe olx... In 20 de minute am rezolvat problema ca să nu mă trezesc când au toți nevoie și să stau la coadă la vulcanizare... Inițial am vrut sa iau noseason, însă cum anvelopele de vara mai au 5mm iar alea de iarnă 6mm, am zis că deocamdată merg cu dedicate și mai văd eu peste 2 ani...
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ai pus valva normala.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dandobre |
![]()
|
Vâlvă normală am și la cele de vară. Am scăpat de o belea...
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
da..bravo.
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dandobre |
![]()
|
Romania, patria holsuruburilor...
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
De prin mizeria de comuna unde stau acum (langa bucuresti) cred ca in juma de an am strans un pumn de suruburi din astea de pe marginea strazii. Deci nu e imposibil.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
wolfin |
![]()
|
Din nou....
Pune petic ca e pe margine. This post has been edited by wolfin: 4 Oct 2020, 11:16 |
--------------------
pegas
3120
|
|
dandobre |
![]()
|
Neah, ciupercă all the way...
![]() 4 Oct 2020, 12:28: QUOTE(ursul_bipolar @ 4 Oct 2020, 11:14) De prin mizeria de comuna unde stau acum (langa bucuresti) cred ca in juma de an am strans un pumn de suruburi din astea de pe marginea strazii. Deci nu e imposibil. Marginea Bucureștiului, în mare parte, arată jalnic. Atât din punct de vedere al infrastructurii cât și al calității umane al unora care locuiesc. Mergând de dimineață până în Voluntari pe șoseaua de centură mi-am adus aminte de titlul unui articol in care se vorbea despre ea, și anume: Centura - drumul care te duce direct in evul mediu... ![]() This post has been edited by dandobre: 4 Oct 2020, 12:28 |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Si bucurestiul arata la fel deocamdata. Vedem ce se schimba in urmatorii ani.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
dandobre |
![]()
|
Tractorul are ITP nou. M-a blocat RAR ul pe stand așa că mașina a fost verificată de 2 ori.
Dacă tot mi-am alocat timp azi pentru ITP am trecut repede și pe la vulcanizare, 20 lei și 3 minute mai târziu aveam și dop nou in locul holsurubului... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:26 |