Laudati-va Dacia!, spuneti de ce sunteti mandri de ea...
![]() ![]() ![]() |
Laudati-va Dacia!, spuneti de ce sunteti mandri de ea...
OVIDIUS |
![]()
|
||
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am un Logan din 2004 si a reusit urmatoarele performante:
- crapat clante interioare dupa 6 luni de la cumparare - amortizor defect dupa 6400km - "batai" in spate-dreapta care nu-si gasesc solutie - scartait schimbator de viteze Astept cu ingrijorare si alte "performante". In rest, admir soliditatea directiei, care nu a avut nimic (pe "incercate si testate" !) dupa caderea cu roata din stanga-fata intr-o groapa din care nu am mai iesit decat tractat. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cand aveam break-ul- pt ca a fost intelegator cu mine, m-a suportat sa invat, si se repara cu sarma si patent...
Cand am trecut la DSN, ca merge repede, confortabil si e rezistenta(atentie, spun asta prin prisma unuia care a trecut de la 1410 la motor si cutie Renault, daaaaa? ![]() In plus, imi place enorm cum arata, comparand-o cu masini de categoria ei..Felicia de ex... |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(altisone @ 25 Oct 2005, 10:58) Cand aveam break-ul- pt ca a fost intelegator cu mine, m-a suportat sa invat, si se repara cu sarma si patent... Cand am trecut la DSN, ca merge repede, confortabil si e rezistenta(atentie, spun asta prin prisma unuia care a trecut de la 1410 la motor si cutie Renault, daaaaa? ![]() In plus, imi place enorm cum arata, comparand-o cu masini de categoria ei..Felicia de ex... Felicia nu-i masina... ![]() Sper ca nu jignesc pe nimeni... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E un topig gen sa ne consolam cu ideea ca avem bani numai de Dacie?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
QUOTE(argon @ 25 Oct 2005, 11:20) Cred ca e mai mult o latura romantica a celor cu Dacie...Si a laudarosilor..Si a celor care chiar sunt multumiti de Dacie...Si poate si asa, a celor care nu au avut bani de mai mult, desi vad ca sunt multi cei care si-au tunat Dacia cu bani multi, cat o masina mai buna... |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
pai is mandru, pentru ca........pentru ca......pentru ca....aaaaaa...
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Eu deocamdata nu mi-am permis o a doua masina mai scumpa ca loganul. Dar acum ca o am sunt multumit de ea, deocamdata nici o problema, si nu ma deranjeaza deloc sa bag banii mai multisori in ea ca si cum asa vea o masina de 15 k euro, adica jante cauciucuri sistem audio etc. SIngurul lucru care ma deranjeaza tare este bascalia care se face vis-a-vis de logan, si partea interesante e ca se face in mare parte de unii care nu au mers niciodata cu un logan
![]() |
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Berlina 1400 din 96
- a fost scoasa din garaj anul asta; - pentru mine e cea mai frumoasa; - n-are pic de rugina pe ea dupa 9 ani; - e a mea si numai eu ma ocup de ea; - ieftina de intretinut; - facuta de romani pentru romani si in ciuda craterelor; - e cea mai potrivita pentru bugetul de care dispun. |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
are 20 de ani si nu am avut nici o problema cu ea...merge ca una noua
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
O sa-ti creasca nasul !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu am fost foarte multumit de daciile pe care le-am avut
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu o sa-mi laud numai breakul (ati zis numai dacia ) !
E masina care mi-a facut casa ( a carat - bine a tractat remorca , care a carat ciment , BCAuri , var etc) . A mai carat mere , pere si prune de la tara de a murit ( socra-miu are o livada de pruni ) !Si eu am avut grija de ea cu uleiuri bune si benzine idem.O mai ating cand si cand cu aditivi la benzina etc. Bine nu vreau sa comentez fiabilitatea unor componente( schimbat din 98 pana acum 3-trei seturi de amortizoare pt usa hayonului sau trei tobe). Cel mai nou i-am luat un set de cauciucuri Kleber de zapada super misto . Cam asta e |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
Eu cand "agat" pe vre'unu' de afara, ma tot laud... Dacia sus/Dacia jos.
Nu v-ati prins? E vorba de Dacia lu' Burebista, desigur. ![]() This post has been edited by Dragos: 25 Oct 2005, 12:13 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
QUOTE(Buyaka @ 25 Oct 2005, 11:53) Berlina 1400 din 96 - a fost scoasa din garaj anul asta; - pentru mine e cea mai frumoasa; - n-are pic de rugina pe ea dupa 9 ani; - e a mea si numai eu ma ocup de ea; - ieftina de intretinut; - facuta de romani pentru romani si in ciuda craterelor; - e cea mai potrivita pentru bugetul de care dispun. Asa mai da atitudine...Bravos. Asta era ideea topic-ului. Si ar mai fi interesant de comparat cu o alta marca de masina care a rezistat atat... |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
hai sa ma laud si eu
![]() daciuta mea e din '89,nu este ruginita pe nicaieri,nu s-a sudat niciodata pe ea si inca are motorul original nedesfacut(ce-i drept a cam scazut presiunea la ulei ![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Eu consider ca daca ai grija de masina nu are ce sa se strice la ea... Am avut si berlina care a supravietuit cu pneurile originale 50.000km! Am dat-o sa imi iau SLZ! ... Domnisoara mea actuala ( a se citi masina
![]() Si la anul, cand o voi vinde, sper sa fiu cel putin la fel de multumit de C4! Cam atat! PS: Eu am mers cu Logan, chiar imi place masina! Merita insa doar Ambiance (Mpi/Dci) ... Nu inteleg cum sa dai 9000 pe o Dacie, cand un C4 cu aer e 11.400DDP!!! NU INTELEG!!! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
In iarna aniverseaza 23 de ani. Tabla de exceptie. O singura aripa shimbata, restul totul e original. A fost lovita, ca altfel..
Motorul in 23 de ani doar o data desfacut complet, in 94. Oricum masina are numai 280 de mii, deci nu e alergata rau. Motorul trage bine (a se intelege, pentru 54 de cai. Nu sustin ca fac orice berlina cu injectie la semafor ![]() Cheltuieli minime. Pentru cat imi permit acum, este ideala. Despre fiabilitate nu ma plang. Cred ca masina asta are o reputatie atat de proasta din cauza imbecibilor care o repara numai cu ciocanul si apoi se plang ca de ce nu merge. Ca orice masina, reparatiile se fac cu piese originale. Desigur, un ciocanel, 2, mai merg din cand in cand, in situatii limita ![]() Este o masina de o flexibilitae remarcabila. Se adapteaza usor la orice cerinte (carat, tractat,etc) Iti permiti sa mergi si pe sosea, si pe un drum de tara cu ea. E facuta pt romani, ce mai. Ca acum trecem si noi printr-o perioada de treanzitie si o data cu asta ni se scimba si nevoile, e alta treaba. Oricum pt. mine va mai fi solutia perfecta inca minim 2-3 ani. Sa implineasca 25 de ani ![]() |
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Despre logan ?... nu pot spune mare lucru, inca, e prematur; doar ca e o masina medie care iti ofera un "minim" pentru nivelul inceputului de secol.
Despre "fosta mea ex-berlina"? O experienta pe care nu vreau sa mi-o amintesc...asta e...nu am cu ce sa ma mandresc. |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(BAD_MF @ 25 Oct 2005, 10:28) Eu deocamdata nu mi-am permis o a doua masina mai scumpa ca loganul. Dar acum ca o am sunt multumit de ea, deocamdata nici o problema, si nu ma deranjeaza deloc sa bag banii mai multisori in ea ca si cum asa vea o masina de 15 k euro, adica jante cauciucuri sistem audio etc. SIngurul lucru care ma deranjeaza tare este bascalia care se face vis-a-vis de logan, si partea interesante e ca se face in mare parte de unii care nu au mers niciodata cu un logan ![]() Corect spus cu cei ce cauta defecte la Logan... Adeseori la stopuri se gasesc diversi cu sh din 900 toamna ba sa-mi dea faruri ba claxoane ca deh are si el masina la pret de telefon,mai in urma ma luam cu ei dar am ajuns sa-i ignor |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
De actualele mele masini (DSN si SLZ) sunt oarecum multumit in masura banilor dati pe ele, ceva mai putin in privinta solnitei, care la 9800 km a inceput sa scartie pe spate (cred ca amortizoarele, vom vedea, in fine). Cel mai mult ma incanta costul mic al asigurarii casco (comparativ cu masinile straine) si un oarecare confort in privinta costurilor de intretinere. Dar va spun sincer ca peste vreo un an sau doi nu mai pupa uzinele Dacia bani de la mine
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Septembrie 98.Eu,proaspat posesor al carnetului de sofer.De ziua mea,am primit in dar fosta masina a lui tata,un R 12 ,integral Franta.Nu e dacie da sunt surori.Are carburator Webber dublu-corp,planetare cu alt sistem decat ale Daciei,interior beton,fara crapaturi pe bord sau pe portiere,bari cromate,etc.Sase luni de zile am chinuit masinuta aia in ultimul hal(deh,incepator)
![]() |
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Titlul topicului) Laudati-va Dacia! Iti multumesc ca m-ai adus si azi acasa fara probleme ! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
laca820 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 05 From: de undeva ![]() |
ma multumesc din cate situatii m-a salvat dacia mea berlina si ca inca mai poate sa reziste dupa un accident frontal in care credeam ca o sa o dau la fiare vechi.Si sunt multumit de motorul care nu l-am reparat dupa accident pt ca nu avea nik si pot sa zic, ca trage saracuta de nu are probleme
|
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Am folosit SupeRNova si de la aceasta am scris ca "Am o dacie care trage" , pentru ca asa era . Acum am un Logan de care sunt mandru si care imi ofera confortul de care am nevoie , atunci cand merg cu masina . De ce sa plangem tot timpul spunand printre lacrimi ca "avem dacii"? Uite , eu nu plang deloc !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:51 |