ATENTIE!CARUTELE UCIGASE NU IARTA!
![]() ![]() ![]() |
ATENTIE!CARUTELE UCIGASE NU IARTA!
stefanflorin77 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 1 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
- B.. SOFERIA E MAI TARFA DECAT VIATA..!
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
Imi pare rau pt colegul tau.
Iti dau o veste: CANADA ...etc Sa ramina aici doar Garcea si vajnicul "conductor" de atelaj. Au avut timp sa ma conviga ............ 2006 de ani ! Craciun Fericit ! |
--------------------
.
.
.
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
QUOTE(stefanflorin77 @ 23 Dec 2005, 22:39) trebuie neaparat sa intre un parlamentar cu masina intr-o caruta ca sa se dea o lege pentru carutasii care incalca legea? Ma tem ca da. Nu au inteles inca cei ce tot freaca legile alea de circulatie, ca o caruta care circula cu 2 km/h, se poate considera un obiect fix.Adica pe langa viteza ta legala de 90 (+10) km/h [sau 100 (+10) pe drumurile europene], acea viteza a unei carute se poate considera neglijabila. Deci, cred ca ar trebui sa-si sparga dintii cativa parlamentari [in accidente cu carute], si s-ar pune capat problemelor. This post has been edited by anamana: 23 Dec 2005, 23:06 |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Auzi la el "ce sa-i fac?". Politisti idioti. Sau doar politisti, ca-i tot aia. Dupa o faza de-asta l-as fi intrebat cat e amenda daca-i dau un pumn in fata, scoteam banii si-l pocneam. Si dupa aia il rugam sa ma lase 10 minute singur cu carutasul. Incredibil...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
anamana |
![]()
|
QUOTE(ovidiusoft @ 24 Dec 2005, 01:16) l-as fi intrebat cat e amenda daca-i dau un pumn in fata, scoteam banii si-l pocneam. Nu-i asa simplu, ca ala-i ultraj, si faci puscarie pe chestia asta. Si nu putin.P.S. Tu n-ai jucat GTA San Andreas ? Nu te pune cu Garcea ca "te face". |
--------------------
xx
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
anamana |
![]()
|
Nu sunt foarte documentat in tema asta, dar am impresia ca : Da, te inseli.
Cred ca are dreptul chiar sa si traga "un foc in plan vertical". putin off-topic. (imi cer scuze, dar nu m-am putut abtine) Cine a fost in viata lui la un curs de GD, stie ca focul in plan vertical poate fi in orice directie de pe lumea asta. Oare expresia nu e rezultatul prostiei lor, ci e formulata special pentru a se justifica in caz ca ... (?) . ![]() This post has been edited by anamana: 24 Dec 2005, 02:04 |
--------------------
xx
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Anul trecut era sa o sfeclesc urat de tot , la mine la firma aveau baietii masini da nu aveau soferi , asa ca masoritatea posesorilor de permis au ajuns soferi , si in drum spre Galati , nu mai stiu comuna exact , era sa lovesc o caruta in plin, corutasul venea agale pe contrasens , abia am evitat caruta print-o minune ca am avut un feeling sa dau faza lung ca alt fel .....
Oricum carutele ar trebui sa circul oarecum restrans , nu pe contrasens , drum national si noaptea. Numa' bine. |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
Nu stiu ce se mai poate face. Acum 3-4 luni cand prim-ministrul Tariceanu s-a dus cu masina intr-o vizita la sinistratii din Vrancea, l-am auzit eu cum declara ca "trebuie sa se ia niste masuri cu acesta carute" intrucat pe drumul pe care circula el erau o multime de asemenea carute care mai mult incurcau circulatia. Dar vad ca degeaba Tariceanu s-a sesizat ca nu s-a luat absolut nici o masura.
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(LOVENDAL @ 24 Dec 2005, 09:05) Nici eu. Si nici vreo solutie ceva mai rapida pentru a scoate carutele de pe sosele nu vad. Adica asta e, nu vad cum ii poate forta cineva pe taranii care din tata in fiu s-au dus la cimp cu caruta mergind peste drum national, si-au adus munca de la cimp tot pe acolo, indiferent ca erau beti sau nu, ca aveau ceva lumini pe caruta sau nu... deci nu vad cum le poate cineva explica acestora ca ei reprezinta un pericol imens pentru trafic si ca nu mai au voie sa mearga pe unde au mers pina acum. Si nici exemplul lui Piedone care a fugarit carutele din Bucuresti nu prea merge dat aici, pentru ca Bucurestiul e capitala si era mai mult decit penibil sa vezi o caruta pe acolo. La fel nu cred nici ca o sa se faca drumuri speciale pentru carute care sa mearga eventual in paralel cu drumurile nationale, asa incit carutasii sa nu mai aiba nici un motiv sa se bage pe unde merg si masini... Si la fel nu cred ca o sa apara vreun "program rabla (recte caruta)" in care taranii sa poata da o caruta drept avans la un tractor... Eu cred ca or sa mai fie carutele ceva obisnuit pe drumurile frumoasei noastre patrii inca vreo 15 ani de-acum inainte. Asta e. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Dragilor, am eu solutia!
Carutele sa fie interzise definitiv si irevocabil la orice ora din zi si din noapte pe drumurile nationale. Sa aiba voie sa mearga numai ziua, numai in intervalul in care se recolteaza granele si numai pe drumurile comunale. Carutasul sa fie amendat cu 50 milioane amenda pt mersul cu caruta in afara legii, caruta confiscata si arsa in fata lui si calul impuscat in cap. Dupa care sa plateasca si benzina cu care i-au dat foc carutei si glontul pt cal. Daca un carutas a provocat un accident sa sufere rigorile legii ca producator de accident, adica sa plateasca masina aluia + compensatii morale. O alta idee ar fi inmatricularea obligatorie a carutei. Cel care umbla cu caruta neinmatriculata sa plateasca in fata legii ca si cum ar merge cu masina neinmatriculata. Sa plateasca si ei RCA ca doar merg pe drumurile publice. Si sa plateasca si rovinieta si impozit cat pe o masina. A pilotat bolidul cu tractiune 8x8 pe baza de ovaz beat, sa faca parnaie ca orice sofer. Mi-e teama de cate ori plec la drum noaptea ca am sa dau peste un idiot de carutas pe care il doare in cenzurat de mine si de viata mea si de a lui si de-abia asteapta sa fie accidentat ca sa traga niste bani. Totusi faptul ca exista carutasi beti nu ne da voie sa ne urcam si noi bauti la volan. Treziti-va, suntem in 2006 aporape si traim ca la 1907. --- Mirc! ![]() This post has been edited by MoneyTalks: 24 Dec 2005, 21:45 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Solutia este extrem de simpla: interzicerea cu desavarsire a atelajelor trase de animale.
O sa le fie greu fara? Sa-si cumpere o dacie break la 10 milioane si sa care cu aia! Sau sa cotizeze la unu' cu un papuc care sa le care ce e de carat. Ca oricum majoritatea carutelor intalnite de mine pe drum nu carau nimic in afara de carutas si manglofenia de nevasta-sa, sau trei fiare vechi si o chiuveta. Si sa nu ma ia nimeni cu "vaai da' ce o sa se faca saracii tarani ca n-au bani de masini" ca nu caruta e solutia. Pe de alta parte, adevarata problema insa apare din cauza inconstientei respectivilor tarani, care habar n-au nici de regulile de circulatie, si nici macar n-au bunul simt sa-si semnalizeze cum trebuie atelajele. Din acest punct de vedere, ma indoiesc totusi ca a-i motoriza ar fi solutia... Poate asa ar face chiar mai multe accidente. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Na si atunci? Si ca sa nu interpretati gresit, am mai scris odata pe forum cit de mult urasc eu carutasii pe sosele. Ultima data in Romania mi-au tremurat picioarele inca 10 minute dupa ce era sa ma infig intr-o caruta noaptea, inafara localitatii.
Dar eu pur si simplu nu vad nici un mijloc prin care sa poata fi scosi de pe sosea. Si o sa vedeti ca nu au cum sa-i scoata. E adevarat ca din 100 de carute doar una o vezi incarcata cu ceva, ai impresia ca oamenii le folosesc numai pentru plimbat sau pentru ca ei nu au chef sa se urce pe bicicleta. @maddan, cum zici si tu in final, cred ca trebuie sa ne punem si intrebarea asta: "unde reprezinta taranul (se stie la care taran ma refer) un pericol mai mare? La volan sau in caruta?". E clar ca statul ar iesi in cistig daca taranii s-ar da jos din carute si s-ar urca in masini, ar mai fi niste impozite platite, bani de asigurare, benzina (impozitata) consumata, etc. Sint tare curios ce-o sa iasa pina la urma, si daca are cineva chef sa se preocupe cu problema carutelor pe sosele. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Stai sa vad daca am inteles bine: Gheorghe este periculos in caruta, ca habar nu are nici o regula elementara de circulatie... dar ar fi OK sa circule cu breakul, nu? Mda, interesant...
![]() P.S.: Si chiar se pune problema banilor. Sa zicem ca taranul da 10 milionae, dar asigurari, taxe de drum, si toate alea? SA FIM SERIOSI!! Cati dintre aceia credeti ca scoate mai mult de 10.000 lei vechi din buzunar daca il controlati? Si pe aia ii da pe un pahar de spirt la crasma satului...voi vorbiti de achizitionarea de masini si taxele aferente.. e o idee prea departe de solutie... No ofense |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
in vara asta mergeam linistit pe dn1 in fata mea era o masina, la un moment dat, de pe o ulita din dreapta ies 2 rromulani cu o caruta in viteza si taie pur si simplu calea celui din fata care pune frana brusc si drage stanga iar eu noroc ca am reusit in franare sa intru pe ulita din dreapta sa nu intru in ala din fata si bine ca nu eram aproape de el. am ramas
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Apostol Bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 30 June 04 From: cluj-napoca ![]() |
asa am patit si eu, numa ca e vorba de un cal. eram in judetul salaj, sat sutor(parca). calul mergea liber pe mijlocul soselei si stapanuil(un tigan beat) in spatele lui. calul se sperie, se ridica in 2 picioare si cade la mine pe masina si de la mine sare intr-o dacie 1300 la care ii face fata praf. in final vine un politist care zice " asa se intampla aproapre tot timpul, nu am ce sa-i fac, daca vreti puteti sa il dati in instanta". si asa am ramas cu buza umflata ca la tigan nu i-o facut nimic. noroc ca o murit calu...ce sa zic.
CRACIUN FERICIT |
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
Gri comette/2007
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Carutasii n-au carnet de condus caruta. Habar n-au nici un semn de pe marginea drumului, habar n-au ce-i aia prioritate de dreatpta, sens de circulatie si orice altceva. Pun pariu ca daca unul de la rutiera incearca sa-l traga pe dreapta are sansa mare sa fie si luat la bataie de aia din caruta.
Chiar nu vad in ce temei legal circula astia pe un drum public ! Adica eu cu masina trebuie sa platesc de sa ma spetesc si sa imi bat capul si sa ma complic iar pe carutas il doare in aripioara dorsala si in caz ca rupe 2 masini tot nu i se face nimic ? Doamne fereste ! Tara nimanui ! Pe unde merg ei si mai apar si carute reduc eu viteza si stau in spatele carutei pana o pot depasi doar doar sa nu am surprize. Am cunostinte care au patit-o cu caruta si era si eu sa dau coltul cand eram mai mic si unchiul cu care mergeam in masina a trebuit sa evite o caruta odata si alta data o vaca in mijlocul soselei. Ar trebui lege si pentru carutasi si carnet de conducere cu examen si pentru carutasi cu aceleasi restrictii la alcoolemie si restul. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
stefanflorin77 |
![]()
|
sa va spun si continuarea:colegul meu era si cu sotia lui in masina iar la postul de politie,garcea auzind-o ca o doare spatele ia spus ca trebuie sa-i faca si dosar penal pentru vatamare din culpa..carutasul mergea liber prin comuna(undeva pe langa tecuci)l-a intalnit si politistul care a spus ca i-ar fi dezumflat rotile carutei,insa dupa 10min cine apare cu caruta iar pe sosea??acelasi individ fara scrupule ca si pasaris in meseria lui,caci altfel nu vad cum l-as compara.
deci,daca vrei sa comiti crima perfecta si legala,iei una bucata caruta si carutas cu tuica-n sange si il pui sa iasa in fata masinii dusmanului tau pe intuneric iar treaba e ca si rezolvata.. lasand gluma la o parte,cum naiba poate fi un om nevinovat cand din cauza lui se intampla ceva rau?..circula camuflat noaptea pe un drum public ,drum public care dupa conceptiile si regulile secolului 21 trebuie sa fie o fasie de asfalt care sa-ti permita deplasarea in depina siguranta si toti partipantii la trafic trebuiesc sa fie perfect vizibili unii in fata altora.c-am asta ar fi ideea,nu? caruta sau biciclistul nesemnalizat sunt obstacole care denota inconstienta,nu cazuri de ,,forta majora,, care nu pot fi prevenite. |
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
solutia este una singura, din pacate: darea in judecata a carutasului;
In rest, circulati cu grija si faza lunga pe unde misuna astia !!! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
N-ar trebui sa spun asta ca e Craciunul dar nu ma pot abtine :
mai exista o solutie : un Hummer H1 cu bull-bar si in fata si in laterale si mers cu viteza legala (a.k.a. 90-100 Km/h , dupa caz , sau in localitate cu 50-60 Km/h) si intrat in plin in toate carutele nesemnalizate . Repetata operatia de vreo 5-6 ori , aparut la stiri , si poate se mai linistesc astia cu carutele "ca umbla nebunu' cu masina mare" This post has been edited by kum: 24 Dec 2005, 21:21 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
QUOTE(maddan @ 24 Dec 2005, 10:20) Solutia este extrem de simpla: interzicerea cu desavarsire a atelajelor trase de animale. O sa le fie greu fara? Sa-si cumpere o dacie break la 10 milioane si sa care cu aia! Sau sa cotizeze la unu' cu un papuc care sa le care ce e de carat. Nici ca o puteai nimeri mai bine ![]() Mai, de carute taranii nu se pot lipsi asa usor. Break la 10 milioane? Trecand peste problemele deja semnalate (multi tarani nu-si vor putea lua permis de conducere), ce poti face cu un break? Poti cara fan? Poti aduce lemne din padure? Poti intra in rape, merge prin noroi, pe drumuri proaste? Chiar si cartofii, banalii cartofi: cati saci poate duce o dacie amarata? Papucul nu-i mult mai bun, poate un Aro cu remorca - dar si asta nu poate inlocui complet o caruta. Iar un tractor nu se justifica daca n-ai o oarecare suprafata de teren, sau il poti 'share-ui' cu vecinii - insa asta inseamna sa stai dupa tractor cand ti-e lumea mai draga (erm... cand ai mai mult de lucru). Nu, solutia nu e eliminarea 'cu desavarsire' a carutelor. Dar macar reglementarile in vigoare sa fie respectate... idioti de genul celui pe care l-am intalnit intr-o noapte (imi semnaliza tipu' cu un "laser" albastru, observabil dupa neuronul lui obosit de la km distanta) ar fi meritat o amenda de sa-i iasa si pe nas. Asa am vazut si convoaie care mergeau la munte, dupa lemne; oameni obisnuiti cu asemenea drumuri. Toate carutele aveau felinare! (desi... le-am vazut ziua, erau asadar stinse. Si nu garantez ca, in cazul in care pe carutas l-ar fura somnul, calul ar tine bine drumul ![]() Ah, si-n caz ca va imaginati ca doar imi dau cu parerea (si ca un Tico e super bun la carat fan), am cateva "sesiuni" de agricultura la activ. Yup, unii au (avut) bunici la tara. Interesant, intr-una din ele ma intorceam (na, pe DN! ![]() ![]() This post has been edited by Kunzite: 24 Dec 2005, 21:48 |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(Smudo @ 24 Dec 2005, 08:16) Nici eu. Si nici vreo solutie ceva mai rapida pentru a scoate carutele de pe sosele nu vad. Se poate face, dar nu se vrea. Pentru orice posesor de caruta o taxa de minim 100 milioane lei anual. Pentru fiecare cal o taxa de minim 200 milioane lei anual. Te-a prins ca iesi cu caruta din curte, sa se confiste animalele, sa se distruga caruta, iar carutasul sa primeasca o amenda de minim 500 milioane lei. Nu au bani sa plateasca? Nici o problema, intr-o celula de 2x2 cu piine si apa pina cind cineva plateste pentru ei. Si problema se rezolva RAPID. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Kunzite |
![]()
|
MoneyTalks, n-ar fi mai simplu sa-i aduni (edit: pe tarani) in camp, sa-i pui sa sape o groapa mare, sa-i aliniezi frumos la marginea gropii iar apoi sa le tragi cate-un glont in cap?
This post has been edited by Kunzite: 24 Dec 2005, 22:08 |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 24 Dec 2005, 23:44) Se poate face, dar nu se vrea. Pentru orice posesor de caruta o taxa de minim 100 milioane lei anual. Pentru fiecare cal o taxa de minim 200 milioane lei anual. Te-a prins ca iesi cu caruta din curte, sa se confiste animalele, sa se distruga caruta, iar carutasul sa primeasca o amenda de minim 500 milioane lei. Nu au bani sa plateasca? Nici o problema, intr-o celula de 2x2 cu piine si apa pina cind cineva plateste pentru ei. Si problema se rezolva RAPID. Aceleasi idei splendide ca intotdeauna... ii bagi pe toti in aceeasi oala. Trebuie sa intelegi totusi ca este si o necesitate, si mai sunt care nu circula pe DN, sau daca e necesar semnalizeaza corespunzator. Am vazut destui. Dar voi generalizati aiurea ca intotdeauna. Auzi, taxa de 200 milioane pe cal... ![]() EDIT: MoneyTalks, salata pe care ti-o faci tu vara din rosii si castraveti, cine crezi ca ii cultiva? Taranii care vrei tu sa ii impozitezi cu jumate de miliard pe 2 cai si o caruta. O varza murata iarna de la cine o cumperi? Un pepene murat de la cine? Muraturi? Gogosari? Sau tu ai impresia ca alea cad din cer? Taranii muncesc aproape tot anul pe branci, lucreaza vara la 30 de grade ca tu sa iei un kil de rosii cu 5000 din piata. Astia-s oamenii carora vreitu sa le iei peste 100.000 de euro pe an pe 2 cai si o adunatura de lemne cu 4 roti. Mie mi-ar fi rusine, sincer. Du-te sa vezi si tu ce viata duc saracii. Si te rog frumos sa nu imi dai ca replica ca vezi Doamne tu stai in Austria. Ca nu ma refer strict la tine. This post has been edited by Steffyx: 24 Dec 2005, 22:11 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
stefanflorin77 |
![]()
|
costi ,n-ai cum sa dai un om in judecata pentru ca nu ai o lege care sa confirme ca e vinovat deci el e nevinovat pana cand..
kum,din pacate ceea ce vrei tu te-ar duce direct la pnt jilava si nu cred ca e bine. money,eu stiam ca la tara oamenii sunt primitori ,saritori si cu frica lui dumnezeu,insa imi dau dau seama ca nu toti,doar o parte(altfel carutasului i-ar fi pasat macar si ar fi dat fuga sa vada ce s-a intamplat cu omul care s-a rasturnat cu masina). o primarie obosita ar putea sa faca o lista cu 10,20 sau 100 de carute cate sunt intr-o comuna,sa faca un curs macar de o zi in care un garcea de circulatie sa explice lu' badea ion cum ar trebui sa circule pe drumul public si sa asigure montarea gratis sau contra cost a placilor reflectorizante sau ,,ochii de pisica,, atat de necesari ca poti vedea ce te asteapta in noapte!ar scuti de multe drame si soferi pe de o parte si conducatori de atelaje pe de alta parte. |
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(Steffyx @ 24 Dec 2005, 21:03) EDIT: MoneyTalks, salata pe care ti-o faci tu vara din rosii si castraveti, cine crezi ca ii cultiva? Nu stiu si nu ma intereseaza. Cumpar de la Interspar sau Lidl cele necesare pentru piata. Ma intereseaza sa nu fie carute decit in muzeu. E simplu, nu? Si ma mai intereseaza sa NU mai fie piete stil turcesc in tara. Sa merg sa cumpar de la supermarket, NU de la piata ![]() Eu vreau sa traiesc CIVILIZAT, in secolul 21. Daca tu vrei sa traiesti in secolul 19, e problema TA. Dar NU obliga pe ceilalti sa gindeasca si sa traiasca cu 200 de ani in urma... ![]() QUOTE(stefanflorin77 @ 24 Dec 2005, 21:08) money,eu stiam ca la tara oamenii sunt primitori ,saritori si cu frica lui dumnezeu,insa imi dau dau seama ca nu toti,doar o parte(altfel carutasului i-ar fi pasat macar si ar fi dat fuga sa vada ce s-a intamplat cu omul care s-a rasturnat cu masina). o primarie obosita ar putea sa faca o lista cu 10,20 sau 100 de carute cate sunt intr-o comuna,sa faca un curs macar de o zi in care un garcea de circulatie sa explice lu' badea ion cum ar trebui sa circule pe drumul public si sa asigure montarea gratis sau contra cost a placilor reflectorizante sau ,,ochii de pisica,, atat de necesari ca poti vedea ce te asteapta in noapte!ar scuti de multe drame si soferi pe de o parte si conducatori de atelaje pe de alta parte. Daca asa gindesti, atunci NU te mira de ce s-a intimplat si roaga-te sa nu patesti si tu ca si prietenul tau, pentru ca eu sigur nu o sa iti pling de mila... Ma si mir ca ai mai deschis asemenea subiect, din moment ce esti de acord cu prezenta carutelor pe strazi. Stau si ma intreb care e diferenta intre ce i-a spus militianu ala la prietenul tau despre carutas si ce mi-ai scris mie mai sus... ![]() PS. In tarile CIVILIZATE carute exista NUMAI in muzee (daca exista si acolo). Concluzia o tragi singur. |
--------------------
Lexus
ES300H
|
StefanT |
![]()
|
QUOTE(MoneyTalks @ 25 Dec 2005, 00:34) Nu stiu si nu ma intereseaza. Cumpar de la Interspar sau Lidl cele necesare pentru piata. Ma intereseaza sa nu fie carute decit in muzeu. E simplu, nu? Si ma mai intereseaza sa NU mai fie piete stil turcesc in tara. Sa merg sa cumpar de la supermarket, NU de la piata ![]() Eu vreau sa traiesc CIVILIZAT, in secolul 21. Daca tu vrei sa traiesti in secolul 19, e problema TA. Dar NU obliga pe ceilalti sa gindeasca si sa traiasca cu 200 de ani in urma... ![]() Daca asa gindesti, atunci NU te mira de ce s-a intimplat si roaga-te sa nu patesti si tu ca si prietenul tau, pentru ca eu sigur nu o sa iti pling de mila... Ma si mir ca ai mai deschis asemenea subiect, din moment ce esti de acord cu prezenta carutelor pe strazi. Stau si ma intreb care e diferenta intre ce i-a spus militianu ala la prietenul tau despre carutas si ce mi-ai scris mie mai sus... ![]() PS. In tarile CIVILIZATE carute exista NUMAI in muzee (daca exista si acolo). Concluzia o tragi singur. Crede-ma ca si eu vreau sa traim civilizati. Dar nu cred ca esti asa naiv sa crezi ca se duc aia de la LIDL sa culeaga castraveti...tot taranul ii munceste, ii vinde pe o nimica toata, si apoi ajung la tine. Oricat am vrea de mult, nu puteam uni fara altii. Agricultura in principal, taranul o face, nu LIDL. Taranul seamana, taranul culege, taranul vinde... Si refuz sa cred ca civilizatia se rezuma la cumparaturi in supermarket. Sincer! This post has been edited by Steffyx: 24 Dec 2005, 23:09 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Kunzite |
![]()
|
"I decide who lives or die" - nu-i asa, MoneyTalks? Taranii vor sa traiasca, iar solutia cu siguranta nu este o exterminare lenta, prin infometare. Ce-ar fi sa nu mai vorbesti despre lucruri de care n-ai habar?
Ah, si multumesc pentru lectiile de "civilizatie" pe care ni le dai. Eu as zice ca atata timp cat exista o gramada de oameni care merg in piata (si nu in supermarket-uri), n-are drept un neica "civilizat" ca tine sa decida ca legatura de patrunjel cumparata din piata se amendeaza cu 10000 euroi, salbaticul si inapoiatul ce a indraznit sa faca asta fiind apoi biciuit in piata publica inainte de a fi ars pe rug. |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Kunzite >> Daca taceai... vorba aia. Era vorba sa NU circule carute pe strada, nu sa omori TU taranii prin biciuire si ardere pe rug... Doar atit ai putut intelege din ce am scris?
Sa iti spun acum, in prag de sarbatori, ca iti doresc tie si tuturor celor de acord cu circulatia carutelor sa dai cu masina peste o caruta nesemnalizata? Si sa imi spui dupa aia cum te simti. ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 15:04 |