Are nevoie solenza de ulei in praguri, usi, dedesu, imbunatatiri
![]() ![]() ![]() |
Are nevoie solenza de ulei in praguri, usi, dedesu, imbunatatiri
cristio_79 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Din cate vad eu au si spray.
Asta mi se pare o solutie mult mai civilizata si mai putina murdarie. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
pedros |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 December 09 ![]() |
am o nelamurire si va rog sa ma luminati putin : pe unde trebuie bagat ulei pentru a ajunge intre cele 2 table care formeaza oala amortizorului spate , ca nu inteleg . Mersi .
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008
- CL 79 GYA
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
tocmai azi am pus ulei, pe unde spui tu...este pentru a 3 oara cind bag ulei acolo...in pozele de mai jos iti arat pe unde sint aceste 2 gauri pe sub aripa spate si cum am facut sa bag mai usor ulei
Attached thumbnail(s) Imagine0535.jpg ( Size: 86.98k ) Number of downloads: 894 Imagine0001.jpg ( Size: 253.82k ) Number of downloads: 1059 Imagine0002.jpg ( Size: 215.73k ) Number of downloads: 1040 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
nu se baga pe sus?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
nu...sa ajungi intre cele 2 table de la oala trebuie sa bagi ulei pe unde am bagat eu acele 2 furtunase...pe ele cu seringa bag ulei
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
La tine pare deja crapata tabla intr-o parte.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ramsen |
![]()
|
ti se pare...nu am nici o crapatura nici macar in antifonul original dat de uzina...o singura pata mica de ruginica o am pe dreapta jos linga aripa...in rest beton masina
28 Mar 2010, 17:44: te rog pe poza unde ti se pare ca este cum spui tu sa te lamuresc bine This post has been edited by ramsen: 28 Mar 2010, 17:44 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(turturel @ 7 Mar 2009, 20:45) nu ca are nevoie..are foarte mare nevoie..pune mana pe ea ca mai tarziu o sa iti para rau ca nu te-ai ocupat de ea in sensul asta..e pacat de masina ca e trainica. eu am facut asa ceva la dsn-ul meu in portiere..contra aripile spate leam dat cu anticoroziv naval..la vara am sa o dau si pe burta si am sa ii dau si pe contra aripile fata. salut de unde ai facut rost de anticoroziv naval? se poate cumpara de undeva poti spune si un pret ![]() QUOTE(turturel @ 8 Mar 2009, 17:18) daca bagi ulei prin gaura aia..o sa curga prin fanta care e mai jos...am incercat eu...o sa ma incerc. pana la urma la oalele spate cum e recomandat...astuparea definitiva a gaurilor de scurgere de jos...umplut cu ulei...si astuparea si celor de sus? later edit: uleiul de care sa fie: de motor..15w40 sau 20w50 sau de cutie de dacie 80w90? uleiul este de preferat sa fie cat mai gros asa ca eu banuiesc ca cel de cutie (berlina) traditionalul T90 ![]() astept sa vina caldura si ma apuc si eu de treaba ![]() This post has been edited by extasy_myhay: 28 Mar 2010, 17:56 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort sporit chiar spre scala
- B XX HWO
|
|
sky79ct |
![]()
|
@ramsen - cat de lungi sunt furtunasele?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
ramsen |
![]()
|
eee...si tu de colo cit de lungi sint...le-am bagat pe acele gaurele cit au incaput...nu stiu exact cit sint intrate...dar nu este bine cum m-am gindit???
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
sky79ct |
![]()
|
ba da
o sa incerc si eu cand se face mai cald si nu astupi furtunasele o perioasa dupa ce ai pus ulei? sau il lasi sa curga.. |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
ramsen |
![]()
|
pai nu curg, ca dupa ce bag ulei bag un pic de aer cu seringa goala pe furtunas sa se duca uleiul de pe el...de aia nu curge uleiul
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
sky79ct |
![]()
|
si cat ulei bagi de obicei?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
hong5 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 15 February 09 From: fetesti,ialomita ![]() |
eu am bagat 5 litri si cred ca nu o sa am probleme asa ca-ti recomand si tie
|
--------------------
solenta
confort
2004
|
|
ramsen |
![]()
|
4 seringi de 20 ml una pe fiecare gaura...deci calculeaza ca eu am lipsit de la gramatica:))...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
eu am bagat 3 seringi minus ce a mai curs pe jos
![]() ![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
ramsen |
![]()
|
si cind vrei sa mai bagi scoti siliconul???...eu de aia am pus pe gaurica furtunas
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
pedros |
![]()
|
Multumesc ramsen , iti sunt dator cu o bere . Eu am astupat gaurile alea cu silicon sanitar acum un an si nici prin cap nu imi trecea ca pot baga ulei pe acolo .Respect !
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008
- CL 79 GYA
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
|
--------------------
ford
2009
|
|
ramsen |
![]()
|
dar nu este mai usor sa bagi un furtunas ca mine si dupa pe linga sa izolezi cu silicon???eu astept sa se incalzeasca si sa izolez cu silicon...nici apa nu mai intra pe linga,decit uleiul pe care il bag eu pe furtun
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
mie mi s-a parut mai usor asa,umplut bine cu ulei,astupat gaurile cu silicon si furtunasul si seringa au ramas pe raft pentru urmatoarea operatie.
![]() pentru praguri si usi am pregatit ulei in care am topit vaselina.astept temperaturi acceptabile sa ma apuc de treaba. ![]() |
--------------------
ford
2009
|
|
pedros |
![]()
|
Singurul lucru care ma deranjaza este latura estetica atunci cand vine vorba de ulei si vaselina :
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008
- CL 79 GYA
|
|
ramsen |
![]()
|
o sugestie ti-as da din propria mea experientza...sa nu bagi in usa ulei ars chiar si amestecat cu vaselina si topite...eu am bagat la berlina si cind au venit caldurile s-a scurs uleiul de ma enerva cita pata imi facea pe usi...mai bine vaselina intinsa cu mina...asa am eu pe usile din fata
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
pedros |
![]()
|
La urma urmei , mai bine ulei decat rugina .
This post has been edited by pedros: 1 Apr 2010, 08:12 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008
- CL 79 GYA
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
ramsen,in nici un caz nu e ulei ars,nici macar nu e ulei auto.si daca este lichid,ma gandesc ca intra prin toate cotloanele.tu ai putut sa bagi vaselina peste tot jos la usi,ai avut acces?cat despre scurgeri inestetice,imi asum riscul,se scurge pana nu mai are ce...
![]() |
--------------------
ford
2009
|
|
pedros |
![]()
|
Apropo ce parere aveti : Loganul (Renault) din avatarul meu credeti ca are aceleasi probleme cu rugina ca Loganul(Dacia) made in Romania .
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008
- CL 79 GYA
|
|
ramsen |
![]()
|
cel care este trimis in afara este mult mai bibilit decit cel din tara...ma refer in primul rind la antifonarea din uzina data pentru loganul vindut in tara...nu se mai antifoneaza decit pe sub aripi,pe cind ala trimis in afara este antifonat complet...deci
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Uleiul ars contine diversi acizi si o sa va distrugeti singuri masinile.
Cel mai bine puneti tot ceara din aceea de care a fost pusa initial. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ramsen |
![]()
|
este si asta adevarat... uleiulcu diversi acizi...dar totusi eu sint la a 3 masina pe care o tratez cu ulei ars si nu mi-a ruginit pe unde a atins acest ulei...fiecare pune ce stie ca este bun pentru masina lui...
cel mai bun mi se pare ulei ars cu vaselina si incalzite amindoua,dar de unde atita vaselina |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 12:25 |