Săndica - Sandero Stepway Prestige 0,9 Tce Easy-R
![]() ![]() |
Săndica - Sandero Stepway Prestige 0,9 Tce Easy-R
AlekuGS |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 3 June 18 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
Prestige 2018
|
|||
Bobses |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 17 January 10 From: Iași ![]() |
Sunt 12 firme autorizate pentru Iasi pe rarom.ro. Data ultimei actualizari e trecuta sus: 15.06.2018.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
AlekuGS |
![]()
|
Autofacelift au si ei autorizatie rar si nu sunt in lista.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
Prestige 2018
|
|
Dragos81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 29 April 17 ![]() |
Și la mine au demontat fetele de uși și au și scos geamurile. În o ora a fost gata mașina. Fetele de uși se dau ușor jos le-am dat eu după de am reglat baghetele despărțitoare. La una miau pierdut șurubul și au pus altu de au stricat filet și nici nu merge strâns sta mai jos baghetă dar măcar miau spus inainte, aia trebuie sa o schimb dar nu găsesc codul corect. E tare simplu la Dacia crede-mă nu e cine știe ce știința.
This post has been edited by Dragos81: 31 Jul 2018, 16:52 |
--------------------
Dacia & Honda
TCe & i-VTEC
2017 & 2007 17 Dcaia Sandero Stepway
EX 07 Honda Civic EX 08 Peugeot 207 |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Azi mi-am pus si eu si nu s-a demontat nimic. Atelier: https://www.detailprotekt.ro
Montator autorizat llumar, folie titanium15 sau ATR cum ii mai zice. This post has been edited by ursul_bipolar: 31 Jul 2018, 19:17 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
Bobses |
![]()
|
Bun. Înseamnă că sunt mai multe ateliere care foliază geamuri fără demontare fețe uși.
Trebuie să găsesc unul de ăsta și prin Iași. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Eu special am vrut sa nu se demonteze nimic. Ei oricum au spus ca nu demonteaza decat daca e vorba de pus folie pe geamurile fata.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
clamba |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 8 May 14 From: Bucuresti ![]() |
La ei am pus Air blue 80 pe geamurile față și nu au demontat nimic. Doar eram lângă ei. Spatele l-am făcut în altă parte și tot fără demontat.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer K9K 836
2013 ex Renault Twingo D4F 702 2002
ex Corsa C Z14XEP 2005 |
|
Bobses |
![]()
|
Dacă nu reușesc să găsesc pe cineva în Iași care să facă fără demontare și în maxim 7-8 zile, am să las folierea pentru anul viitor - m-ar ajuta acum, la plecarea în concediu. Pentru oraș și plimbări scurte de colo-colo, și mai ales că vine toamna-iarna, n-are rost să mă grăbesc.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
folia e si antiefractie.
This post has been edited by wolfin: 1 Aug 2018, 08:50 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
AlekuGS |
![]()
|
0741204690 Suna aici. Dureaza cam 3-4 ore. Eu chiar nu stiu daca totusi mi-au desfacut ceva.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
Prestige 2018
|
|
Bobses |
![]()
|
Am trimis cateva emailuri (inclusiv la Autofacelift, care nu apar pe lista RAR) - n-am timp de stat de vorba la telefon si sa explic fiecaruia ce vreau...
Sa vad ce raspunsuri primesc. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Adica pentru interesul tau nu poti discuta cateva minute?
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Bobses |
![]()
|
Sa spunem vreo 5 minute pana explic pe scurt ce vreau (si asta pentru fiecare atelier in parte!).
![]() Lumea evolueaza - de ce sa pierdem timpul aiurea, cand exista posta electronica? Iar ce e scris ramane scris, pe cand la telefon se mai poate acuza semnalul prost, etc. Oricum, am primit cel mai complet raspuns de la AGER si ma voi duce la ei pentru foliere fara desfacerea fetelor portierelor. Sa vad daca reusesc sa ma duc inainte, sau dupa concediu... |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
AlekuGS |
![]()
|
Zic sa cauti putin pe net despre folieri la ager. Am vrut si eu acolo dar am renuntat.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
Prestige 2018
|
|
Bobses |
![]()
|
Am vazut o foliere facuta anul trecut la AGER la masina unui vecin. Pare in regula, chiar daca lui i s-a facut cu deesfacerea fetelor portierelor.
Inca n-am primit raspuns de la toti cei carora le-am trimis - de exemplu, Autofacelift unde ti-ai facut tu, nu au raspuns. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
AlekuGS |
![]()
|
Autofacelift nu mi-au raspuns pe mail. Raspund mai greu pe fb.... eu am vb vu ei la tel si pe fb. Mie mi-au scos fetele la portiere
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
Prestige 2018
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Cu analiza timpului, stai cam prost. Fii atent.
"- Buna ziua! - Salut boss! - O folie pe spate laterale si luneta, la un sandero, fara demontare fete usi, la cati bani ii? - 300 ron si demontam fetele de usi - Fara demontare nu faceti? - NU! - Multumesc, la revedere." Acum, nu vreau sa intelegi ca lumea incearca sa te convinga de ceva. La final, decizia e a ta. Dar daca pentru confortul tau nu depui "efortul" de mai sus, atunci cauta niste parasolare smechere. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Bobses |
![]()
|
![]() Parerea ta, bineinteles. ![]() Fiecare face cum crede ca e mai bine pentru el. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
Bobses |
![]()
|
Poate să mă lămurească cineva ce este (sau, mai degrabă, ce ar trebui să fie) în recipientul pe care scrie DOT 4? La mine pare gol sau, în cel mai bun caz, are foarte puțin pe fund - nu-mi dau seama prea bine...
Din ce-am citit pe internet, DOT 4 este lichid de frână. Nu am putut încărca pozele pe forum (eroare la procesare), așa că le-am pus în altă parte: https://imgur.com/a/JEQk5vq |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Lichidul de frână e acolo. În prima poza pare că e ok, dar în a doua pare într-adevăr foarte puțin...
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Bobses |
![]()
|
Nu știu ce să zic... Am să desfac mâine dimineață capacul, iar dacă nu este, mă duc la Bras, la service Dacia.
Cineva, în altă parte, zicea că apare așa pentru că lichidul este nou și încă transparent. This post has been edited by Bobses: 9 Aug 2018, 22:02 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu ai avertizor pe bord?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Bobses |
![]()
|
Nimic aprins în bord.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Oricât de nou ar fi, nu e transparent ca apa. Se vede în vas, chiar și la o mașină nouă. Dacă e teren drept pe care sta mașina, și vasul e montat drept, e cam ciudat nivelul. Ar trebui să aibă și un marcaj de minim
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
AlekuGS |
![]()
|
Si mie mi s-a parut ca e cam la minim, daca nu chiar putin sub. dar atata timp cat nu s-a aprins nimic in bord, nici nu mi-am batut capul.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
Prestige 2018
|
|
Bobses |
![]()
|
Mașina stătea pe teren drept când am făcut pozele.
Plec săptămâna viitoare în concediu și am zis sa arunc o privire sub capotă, chiar dacă nu e nimic în bord. This post has been edited by Bobses: 9 Aug 2018, 22:22 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Nivelul lichidului de frana nou se observa foarte bine seara cu lanterna, mai ales daca balansezi usor lateral masina. Pozitionezi lanterna in asa fel incat lumina sa treaca prin vas. Sa nu te pacaleasca lipitura aceea a rezervorului de lichid, nivelul poate fi chiar in dreptul ei, de-aia e bine sa si balansezi masina.
This post has been edited by Victorine: 10 Aug 2018, 07:24 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Victorine @ 10 Aug 2018, 08:24) Nivelul lichidului de frana nou se observa foarte bine seara cu lanterna, mai ales daca balansezi usor lateral masina. Pozitionezi lanterna in asa fel incat lumina sa treaca prin vas. Sa nu te pacaleasca lipitura aceea a rezervorului de lichid, nivelul poate fi chiar in dreptul ei, de-aia e bine sa si balansezi masina. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bobses |
![]()
|
Până la urmă am făcut ceea ce trebuia să fac de la început, adică aseară, când am zis că rezervorul ăla e gol: am desfăcut capacul și am văzut că este lichid până pe la punctul galben. Dar chiar am intrat puțin în panică când m-am gândit că ori pierde pe undeva, ori așa a venit. Nu mi-ar fi convenit să rămân fără frâne pe autostradă, la 130 km/h...
Mulțumesc tuturor! |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:20 |