Săndica - Sandero Stepway Prestige 0,9 Tce Easy-R
![]() ![]() |
Săndica - Sandero Stepway Prestige 0,9 Tce Easy-R
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Bobses |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 17 January 10 From: Iași ![]() |
Da, și i-am și mulțumit pentru asta.
Dar poza o făcusem înainte de a citi postarea lui torque și am zis s-o pun totuși pentru exemplificare. LE: are cineva idee, în cazul în care mă duc să foliez geamurile laterale spate, luneta și să pun și un parasolar pe parbriz, se poate pierde garanția? Mă gândesc că desfac ăia tot pe acolo... This post has been edited by Bobses: 29 Jul 2018, 17:07 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
Dragos81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 29 April 17 ![]() |
Nu prea are ce sa se strice pe acolo. Eventual sa iti rupa niste clipsuri dar alea se schimba.Ori cum cei care lucreaza pe acolo stiu ce fac.
This post has been edited by Dragos81: 29 Jul 2018, 19:47 |
--------------------
Dacia & Honda
TCe & i-VTEC
2017 & 2007 17 Dcaia Sandero Stepway
EX 07 Honda Civic EX 08 Peugeot 207 |
|
AlekuGS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 3 June 18 ![]() |
Am intrebat eu la dacia. Nu pierzi nimic. Am foliat saptamana asta. Luneta si laterale fata+spate
Attached thumbnail(s) IMG_20180724_WA0022.jpeg ( Size: 1.57mb ) Number of downloads: 508 IMG_20180724_WA0026.jpeg ( Size: 1.84mb ) Number of downloads: 503 IMG_20180724_WA0024.jpeg ( Size: 1.61mb ) Number of downloads: 482 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
Prestige 2018
|
|
Bobses |
![]()
|
Mulțam!
Am trimis și eu câte un email la cei 2 reprezentanți Dacia din Iași să-i întreb de garanție în cazul folierii, dar încă n-am primit răspuns. @AlekuGS, cât te-a costat toată afacerea? This post has been edited by Bobses: 29 Jul 2018, 20:01 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
AlekuGS |
![]()
|
500 lei. La autofacelift in metalurgie. Eu am intrebat la casa auto in valea lupului de garantie daca e ptoblema daca umbla astia la fetele de portiera si au zis ca nu.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
Prestige 2018
|
|
Bobses |
![]()
|
A, tot la Iași.
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
AlekuGS |
![]()
|
Da. Cu placere!
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
Prestige 2018
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Bobses |
![]()
|
QUOTE(AlekuGS @ 29 Jul 2018, 19:51) Am primit raspuns de la Dacia (Casa Auto Valea Lupului Iasi): QUOTE Conform “Carnet de garantie Dacia“ , Capitolul Garantia Comerciala Dacia“ in cadrul Paragrafului “Garantia Comerciala Dacia nu acopera“ la pag. 5 se specifica urmatoarele: “Elementele autovehiculului care au facut obiectul unei transformari, ca si consecintele acestei transformari asupra celorlalte piese si organe ale autovehiculului sau asupra caracteristicelor acestuia (degradare, uzura prematura, alterarii etc . ). Se pare ca, totusi, folierea afecteaza garantia. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
AlekuGS |
![]()
|
Ei ti-au dat raspuns generic. Pierzi garantia pe geam daca se sparge in timpul folierii. Sau daca apar defectiuni la la portiera gen macaraua geamului, inchiderea centralizata ca efect al procesului de foliere. Nu cred ca e cazul. Eu am intrebat direct in service daca afecteaza garantia in caz de se umbla la fetele de portiera si au zis ca nu are nici o treaba.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
Prestige 2018
|
|
Bobses |
![]()
|
Tie ti-au zis verbal, mie in scris.
![]() Exact la macaralele geamurilor ma gandesc si eu. Si la "nu cred ca e cazul", ceea ce inseamna ca, totusi, se poata intampla si asa ceva. Deocamdata mai astept. Oricum, cei de la Bras inca nu mi-au raspuns, dar nu vad de ce ar zice altceva. This post has been edited by Bobses: 31 Jul 2018, 09:50 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
AlekuGS |
![]()
|
Daca ar fi sa luam toti termenii de garantie mot-a-mot.... pana si dealerul can am cumparat masina si am intrebat daca se pot folia geamurole in fabrica, a zis ca pot sa le foliez eu ulterior.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
Prestige 2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
daca se duce peria geamului ca au demontata baeitii la foliere si curge apa in usa da, nu mai e de garantie.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Bobses |
![]()
|
Ei, in cazul asta, mai astept cu folierea, sa se mai apropie de iesirea din garantie.
Am sa caut niste parasolare cu ventuze - ati vazut ceva de calitate undeva? |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca exaderezi. dai comfortul foliilor pe drobul de sare
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Pentru infoliere cauta pe unii care nu demonteaza nimic. E chiar mai bine asa. In caz ca vei avea probleme cu macarelele, iei folia de pe geamuri si te duci in service. Folia e mai ieftina decat macaraua.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Bobses |
![]()
|
Nu stiu daca se poate folia fara demontare...
La asta ma gandesc - daca busesc aia ceva pe acolo, o sa ma coste mai scump reparatia pe banii mei decat folia pusa. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
AlekuGS |
![]()
|
Daca stiu ce fac, nu strica nimic. Dau fetele jos doar ca sa poata pune folia mai jos de perie pt a nu folia degeaba.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
Prestige 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
am infoliat 2 masini pana acum (fata spate). nu s a demontat nimic.
mai nou vreu sa pun si pe parbriz ( ![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
AlekuGS |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
Prestige 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
un ex simplu.
pe faruri unde se pune? si da pe interior se pune ..am scris gresit... ![]() la folierar nu au vrut sa imi puna anu trecut.. This post has been edited by wolfin: 31 Jul 2018, 11:28 |
--------------------
pegas
3120
|
|
AlekuGS |
![]()
|
Vorbim de geamuri. Daca pui pe exterior o pui degeaba. Cat crezi ca tine?
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
Prestige 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(Bobses @ 31 Jul 2018, 12:16) Se poate. Am pus pentru masinile din semnatura si nu s-a demontat aboslut nimic. Nicio problema nici dupa 5 ani de folosire. Garantia (depinde de folie) pleaca de la 5 ani si ajunge pe la vreo 10. Parasolarele nici pe departe nu ofera aceleasi beneficii ca o folie calitativa. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Bobses |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Avani @ 31 Jul 2018, 12:18) Se poate. Am pus pentru masinile din semnatura si nu s-a demontat aboslut nimic. Nicio problema nici dupa 5 ani de folosire. Garantia (depinde de folie) pleaca de la 5 ani si ajunge pe la vreo 10. Parasolarele nici pe departe nu ofera aceleasi beneficii ca o folie calitativa. Si la fostul Logan mi-au pus folie fara demontare fete de usi. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Bobses |
![]()
|
Las asta aici, cu ce am citit ca se poate intampla:
http://www.clubskoda.ro/threads/probleme-l...i-geamuri.8871/ This post has been edited by Bobses: 31 Jul 2018, 13:19 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mie mi-a montat folia fara sa demonteze nimic pe masina. Are 2 ani si nici pe dracu. Alt amic are folia din 2010, de cand a luat masina, la fel, fara sa demonteze nimic de pe masina. Nicio problema.
Intra pe siteul RAR si vezi acolo atelierele specializate in asa ceva. This post has been edited by Iulikk: 31 Jul 2018, 15:13 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Bobses |
![]()
|
Am intrat, le-am vazut. Am vorbit cu cateva cunostinte care si-au foliat masinile la unele din firmele listate pe rarom.ro, dar tuturor li s-au demontat fetele usilor. Doar sa-i intreb pe fiecare in parte care foliaza FARA demontare fete usi.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway Prestige
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:59 |