DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 3 4 5 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Noutati de la Dacia, ... a aparut Ambition 1.5 DCi pe site

DigitalScribe
post 18 Jan 2006, 12:51
Post #121

Scribul Digital

Group: Members
From: Iasi

QUOTE(BOGDAN DSN @ 18 Jan 2006, 12:36)
informatie de pe site-ul dacia pentru Laureate plus.
În plus față de Laureate, această versiune este echipată cu elemente suplimentare:

ABS Bosch 8.0 de ultimă generație
geamuri electrice spate
CD player
*

Adica e de fapt Ambition cu 1.4 daca mai pui optional si jantele de aliaj.

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe D-Max 2022 - n/a
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
maddan
post 18 Jan 2006, 12:53
Post #122

Speedy Gonzales

From: Bucuresti

un mic face lift la portbagaj plus alte dotari

biggrin.gif

Vrei sa zici bottom lift.
Cu toate ca, daca am aplica intelesul exact al termenului lift la fundul Loganului care e si-asa destul de ridicat... radmasa.gif

Io am auzit ca va avea eleron si marcajul distinct de 1,6 16v Mpi.

Cat despre iesit, all my money sunt pe luna mai. Mai, pe la mijloc ca sa fiu precis.

Ar fi trebuit sa faca un face-lift in interior, si atunci poate devenea interesant. Asa... sad.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
vv
post 18 Jan 2006, 13:08
Post #123

dilbert.com

Pai maddan, zice zvonul ceva de "plus alte dotari". Printre altele, eu parca am auzit undeva ceva despre o tapiterie mai de calitate, da' e barfa de o ureche fiindca nu mai tin minte sursa smile.gif

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
maddan
post 18 Jan 2006, 15:36
Post #124

Speedy Gonzales

Om trai si om vedea. Io oricum strang banii de altceva, asa ca...
Da' poate ne face Dacia vreo surpriza 04.gif

--------------------
+
novio
post 18 Jan 2006, 16:53
Post #125

Membru autentic

From: ... din anticul Aegyssus.

[quote=vv,16 Jan 2006, 15:13]
un mic face lift la portbagaj plus alte dotari .

Loganul fabricat in Rusia are capacul portbagajului un pic diferit de modelul fabricat la Pitesti. Din imagini, se poate observa un mic eleron incastrat in capacul portbagajului; ceva asemanator gasim la vechiul model Dacia 1310. Cred, ca aceasta modificare ar fi binevenita si pentru modelul fabricat in Romania.

http://www.renault.ru/ru/cars/passenger/lo...ction4=3d_photo

This post has been edited by novio: 18 Jan 2006, 16:57

Attached thumbnail(s)
logan05ru.jpg ( Size: 98.59k ) Number of downloads: 157

--------------------
RENAULT Kadjar Black Edition/2022 - TL-25-***
+
driverx
post 18 Jan 2006, 17:06
Post #126

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(novio @ 18 Jan 2006, 16:53)
QUOTE(vv @ 16 Jan 2006, 15:13)

un mic face lift la portbagaj plus alte dotari .
Loganul fabricat in Rusia are capacul portbagajului un pic diferit de modelul fabricat la Pitesti. Din imagini, se poate observa un mic eleron incastrat in capacul portbagajului; ceva  asemanator gasim la  vechiul model Dacia 1310. Cred, ca aceasta modificare ar fi binevenita si pentru modelul fabricat in Romania.

http://www.renault.ru/ru/cars/passenger/lo...ction4=3d_photo
*

Adica, cum ii si portbagajul de Clio. Big deal. Dar ca asa ar arata mult mai bine bottom-ul de Logan.

This post has been edited by driverx: 18 Jan 2006, 17:06

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
maddan
post 18 Jan 2006, 18:27
Post #127

Speedy Gonzales

Pai io ce va zisei? 04.gif

--------------------
+
rue
post 18 Jan 2006, 23:07
Post #128

Membru autentic

From: Internet

QUOTE(mariuscond @ 3 Jan 2006, 16:01)
Cit despre Ambition 1.5 DCi-ul -- sa fim seriosi -- pai tot Renault are Clio diesel 80CP, full, 5* la Euro N-Cap pe la 10.800EUR
*

in octombrie am intrebat pe mail la reno si m au sunat: clio fidji 10200 euro.
asta inseamna oferta. eu am intrebat de cel de 80 cp dci. sper ca au spus corect.

--------------------
Dacia Logan 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort - RUE
+
jkno
post 21 Jan 2006, 12:54
Post #129

Sfortza fie cu voi!

From: Arad

QUOTE(SUPERCAR @ 4 Jan 2006, 20:55)
Ma bucur ca cei de la dacia au plecat urechea si spre viitori cumparatori de logan care doreau ABS si pe variante mai ieftine nu numai pe Ambition.
Cred ca acuma cea mai bine vanduta masina din grupul dacia va fi modelul Laureate Plus 1.4 MPI care are ABS.
*

Ok sunt de acord, dar de ce sa nu puna si ABS optional si pt. cei care au deja Logan fara ABS. Cum fac si alte firme. Ce e asa de greu? Sa ma pot duce cu Loganul meu si sa spun: vreau sa-mi instalati un ABS iar ei sa raspunda: nici o problema...

CD playerul lor nu ma intereseaza (am un mp3 Alpine din SUA excelent), jantele de aluminiu idem (imi pun e model vreau eu, daca am de gand sa-mi pun), geamurile electrice spate nu mi se par prea importante. Dar daca ar fi optionale si s-ar putea instala, unele m-ar interesa, inclusiv ABS si geamuri electrice spate.

This post has been edited by jkno: 21 Jan 2006, 12:59

--------------------
Dacia Logan Logan Laureate 1.6 2004
Words are not enough...
+
laur
post 23 Jan 2006, 13:17
Post #130

Membru autentic

From: Iasi

Cum fac si alte firme. Ce e asa de greu? Sa ma pot duce cu Loganul meu si sa spun: vreau sa-mi instalati un ABS iar ei sa raspunda: nici o problema...

Nu prea cred ce zici tu....mai intereseaza-te si la alte firme, dupa cite stiu nu prea se poate pune ABS dupa ce cumperi masina, si oricum ar fi prea scump si nu merita.

--------------------
Peugeot 206 1,4 HDI - .
"parerea mea"
+
aphophis
post 26 Jun 2009, 23:11
Post #131

Membru autentic

cat or fi perdele de fum? Monovolumul (mai mult utilitar) pare-mi-se ca a mai fost confirmat aici tongue.gif

Un monovolum si o berlina de clasa medie superioara marca Dacia

Presedintele Consiliului de Administratie al Dacia, Jacques Chauvet, a declarat intr-un interviu, aparut astazi in cotidianul francez "La Tribune", ca Dacia se gandeste sa produca un monovolum si o berlina de clasa medie superioara.

Jacques Chauvet a spus ca Dacia va lansa in 2010 un model SUV 4X4, primul din istoria marcii, si se gandeste si la un monovolum si o berlina de clasa medie superioara. "Dacia isi pastreaza avansul de trei-patru ani fata de concurenta si isi doreste sa-si largeasca oferta de la cinci la sapte sau opt tipuri de vehicule", a declarat, pentru "La Tribune", presedintele Consiliului de Administratie al Dacia.

Contactat de NewsIn, vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe, a afirmat ca nu poate dezvalui planurile de viitor ale Dacia. "Din 2004, de la lansarea berlinei Logan, Dacia a ajuns la cinci modele. De modelul 4X4 am informat deja ca va fi lansat in 2010. Dacia are o strategie foarte clara pentru anii urmatori, insa nu pot dezvalui eu care vor fi modele ce vor fi lansate. Tot ce pot spune este ca Dacia a facut tot ce si-a propus sa faca si asa va fi si pe viitor", a precizat Constantin Stroe.

Vicepresedintele Dacia a adaugat ca Dacia este pregatita sa faca fata si perioadei post-criza. "Strategia noastra nu se rezuma doar la aceasta perioada de criza, ci mai ales in perspectiva, cand industria auto va trece de aceasta perioada de criza. Atunci exigentele vor fi mai dure, iar Dacia este pregatita sa le faca fata", a spus Stroe.

Conform "La Tribune", vanzarile Dacia au crescut cu 15% pe primele cinci luni ale anului 2009, la 119.000 unitati.

"De la jumatatea lui iunie, uzina lucreaza la capacitate maxima, adica 1.340 unitati pe zi. Problema este ca furnizorii au probleme de supravietuire", a mai precizat Chauvet, pentru "La Tribune".

Pentru a face fata comenzilor, salariatii Dacia lucreaza toate sambetele, incepand din 23 mai pana la sfarsitul lunii iulie 2009, in doua schimburi. In 24 aprilie, Dacia a anuntat ca, de la 15 iunie, va mari cadenta de fabricatie de la 1.200 la 1.340 unitati pe zi, ca urmare a programelor de relansare a pietelor auto, adoptate de mai multe tari europene, printre care si Romania, si a cererii de automobile Dacia la export. Aceasta crestere a facut ca Uzina Vehicule Dacia sa anunte angajarea a inca 500 de persoane si prelungirea contractelor pe termen determinat a 400 de muncitori.

http://bloombiz.ro/auto/un-monovolum-si-o-...ara-marca-dacia

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
5 Pages « < 3 4 5
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 08:18
Forum Renault