DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Recomandare Service, vesti bune!

Bursu
post 26 Jan 2006, 21:02
Post #31

Membru incepator

Group: Members

Total de acord cu tine.Nu cred ca imi permit totusi sa fac reparatii sau revizii la IPSO dar imi permit sa stau in carca lu nea Gheorghe sa il stresez si sa ii atrag atentia la cea mai mica miscare pe care o face.Comentez fiecare miscare pe care o face si il intreb :pai de ce asa?,dar nu trebuia asa?aa....faci asa!Pt ca nu stiu de ce dar sunt de parere ca atata timp cat sta in spatele tau unu de 1,90 si 110Kg ca mine parca nu ti-ar risca sa faci treaba de mantuiala pt ca te poti trezi cu una dupa ceafa,mai ales cand respectivu mai poseda si anumite cunostinte de mecanica ,care nu sunt de neglijat.Eu inca imi mai fac dreptate cu pumnul....cateodata.Asta e tara,astia sunt oamenii.
PS: acum 3 luni am fost in Tunari sa imi reconditionez o planetara.Toate bune,mi-a inlocuit planetara cu una reconditionata care merge foarte bine.Tipul mi-a zis sa ma mai uit pe sub masina ca s-a mai intamplat ca pe la rulment sa mai piarda ulei(fiind vb de planetara de pe stanga).Scot masina din service,merg un pic,ma opresc stau,stau si ma uit pe sub masina...nimic,nu curgea.Am plecat spre Cora Pantelimon.Dupa ce imi fac cump de rigoare ma uit sub masina si....balta maaare de ulei.Dau fuga tocmai din Pantelimon tocmai pana in Tunari intr-o goana teribila,aveam senzatia ca se goleste cutia si se gripeaza.Ajung fff repede dupa mers pe anumite portiuni chiar cu 110 la service.Ridica ala masina pe elevator si surpriza :nu curgea de fapt deloc.Dupa ce scosese vaca uleiul a uitat sa imi stearga scutul acolo,uleiul ramanand in scut intr-una din adanciturile alea,iar masina dupa ce a stat mai mult stationata a inceput sa se scurga uleiul de acolo.Mecanicu aproape ca radea...de mie.M-am enervat si eu si a primit din pacate numai un picior in burta(destul de tare)....scandal mare in service.In fine....pai pe banii mei si pe neglijenta lui tot el rade ca un imbecil?

This post has been edited by Bursu: 26 Jan 2006, 21:08

--------------------
BMW 318i - B-41-OOO
Ex posesor de DSN,actualmente BMW 318i ,2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zax
post 27 Jan 2006, 09:23
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

OFF TOPIC: Treaba asta cu dreptatea cu pumnul e relativa! Cat de mare a fost scandalul? Daca amicul sau alt coleg punea mana pe un ciocan si iti crapa capul? Crezi ca pana la 1,90 nu ajunge ciocanul? Si de fapt ce ai rezolvat? Daca baietii chemau politia mai plateai si o amenda. Iar data viitoare oricum nu-ti mai repari masina in serviceul in care ai facut circ! Asa ca oricum ai da-o tot tu esti cel care pierde! Iar la faza asta si tu esti vinovat ca trebuia sa te uiti de unde curge inainte sa alergi masina pentru ca se vede f. clar pozitia. In plus de asta da-mi voie sa ma indoiesc de veridicitatea povestii tale. Schimbarea unei planetare nu are nici o legatura cu uleiul. Chiar daca iti curgea ulei pe la simeringul respectiv asta nu era din cauza schimbarii planetarei. Si oricata imaginatie as avea nu-mi pot da seama cum a ajuns uleiul din cutie pe scutul motorului. Dar ma rog, e cazul sa incheiem pentru ca deja am deviat prea mult.

Legat de topic: Evident ca nu-ti permiti sa repari masina in IPSO ca altfel aveai cel putin megane nu dsn! Dar poate ca unele reparatii complicate ar fi de preferat sa le faci acolo (mai ales chestii care includ electronica sau desfacerea cutiei). O spun inca o data: nu inseamna ca acolo nu puteti da de unul care sa nu faca treaba buna dar daca se strica ceva poate ca directorul va fi mai interesat sa nu va faceti o impresie proasta despre firma lui. Restul, cum ar fi pivoti, bucsi,etc ... eu zic ca e de preferat sa le schimbi la un nene care are un garaj si pe care il cunosti si ai incredere in el iar el chiar vrea sa te mai duci p-acolo! Macar ala e singur si poti sa-l urmaresti ca atunci cand sunt 2-3 prin jurul masinii cam greu! Daca totusi nu te pricepi si chiar trebuie sa te duci intr-un service e bine sa ceri devizul si factura pentru tot ce se face la masina ta ca sa poti apela la garantie. Iar daca tipul ti se pare a fi cat de cat de treaba poate nu-i rau sa-i lasi si lui ceva si data viitoare sa te duci tot la el. Daca are obrazul subtire data viitoare te tine minte si poate isi da mai multa silinta! Dar tot cred ca iesi mai ieftin si mai bine daca iti faci treaba in fata blocului. Iar ca sa schimbi un pivot, o bucsa sau placutele de frana nu-ti trebuie cine stie ce scule. Insa evident fiecare are timpul si prioritatile lui.
Ca o concluzie: Daca va duceti in service fiti un pic atenti. Insa asta o stiti si voi pentru ca orice cumperi, produs sau serviciu, daca nu esti atent cresc sansele sa iei teapa.

This post has been edited by zax: 27 Jan 2006, 09:27

--------------------
Hyundai/ex Renault I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp aprilie 2022/iunie 2006
"Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
+
craiuVerde
post 21 Feb 2006, 16:09
Post #33

Membru incepator

la recomandarea unora de aici am sunat azi la motorservice sa intreb ce si cum si o sa merg maine sa fac revizia de 60.000. o sa revin cu impresiile mele cat de curand.

au zis ca au ei toate piesele... nu-i nevoie sa cumpar nimic.

This post has been edited by craiuVerde: 21 Feb 2006, 16:10

--------------------
DACIA SuperRNova Confort - B00XXXX
+
AIX
post 21 Feb 2006, 16:15
Post #34

quite a regular

ok, eu cel putin astept impresii, ca tocmai am facut 60k si probabil peste 2 saptamani o sa fac revizia.

--------------------
. . .
+
craiuVerde
post 23 Feb 2006, 14:21
Post #35

Membru incepator

am fost azi de dimineata la motorservice pentru revizia de 60.000
m-a indrumat cineva la un stand de testare. dupa testare au facut o fisa de constatare si au dus masina la mecanic. am mers cu ingineru sa-mi faca un precalcul si m-am cam speriat de cat o sa coste. au inceput cu pretul reviziei de 60.000: 280 RON... au adaugat alte manopere si a iesit cam 400-500... am mers sa vad cam cat costa si piesele si pana la urma am renuntat la schimbare amortizoare fata ca-mi dadea cam 1000 RON.
s-au apucat baietii de treaba (sefu' si doi ucenici), i-am intrebat de unde pot sa iau o cafea si tigari, mi-au zis de un chiosc care e in curtea lor si i-am intrebat daca vor si ei ceva ("doua cafele si un cappucino"). au mesterit pe acolo, am incercat sa-i dau "sefului" o atentie si m-a refuzat ("stai asa sa ne facem treaba"), au mai constatat cate ceva si am mers sa iau piesele...560 RON fara kit-ul de distributie!!! le-am platit, au mai pus din ele... au mai gasit ca trebuie schimbat un pivot si am mers sa-l cumpar. impreuna cu kit-ul de distributie: 238 RON!!! la montarea curelei l-am intrebat pe "pustiu'" (unul dintre ucenici) daca masoara intinderea curelei cu un aparat. a zis ca au "dar mai bine se simte la mana". bine ca a trecut unu' pe acolo si i-a zis sa ia "diapazonul" si l-a folosit pana la urma. a pus uleiurile (motor + CV) si a venit "sefu'", s-a mai uitat si a vrut sa inchida capota. i-am zis sa-mi puna cureaua la alternator... i-am lasat sa vad cand au de gand sa o puna si se pare ca au uitat de ea smile.gif
cam asta a fost.

piesele: 560,50 + 238,00 = 798,50
manopera: 479.24

total: 1277,74

--------------------
+
Korben_Dallas
post 23 Feb 2006, 14:24
Post #36

Membru

Nu mi-o lua în nume de rău, dar mă mănâncă degetele să te întreb:
Era un service autorizat Dacia?

--------------------
- - -
Ce să faci, la tăți ni-i greu!
+
craiuVerde
post 23 Feb 2006, 14:34
Post #37

Membru incepator

QUOTE(electromatic @ 23 Feb 2006, 14:24)
Nu mi-o lua în nume de rău, dar mă mănâncă degetele să te întreb:
Era un service autorizat Dacia?
*

da! ai citit tot topicul? scrie si la inceput bursu... pe 4 ianuarie era smile.gif

--------------------
+
Korben_Dallas
post 23 Feb 2006, 14:36
Post #38

Membru

Ooops!
Acuma am văzut că i se spune motorservice, dar nu mi-am dat seama că e numele servisului sad.gif

--------------------
- - -
Ce să faci, la tăți ni-i greu!
+
mesersmith
post 24 Feb 2006, 01:25
Post #39

Membru incepator

am fost si eu la service-ul asta dupa ce am citit topicul asta cu o problema care face si acum obiectul topicului "da in nas". am zis ca daca atatia oameni sunt multumiti, eu de ce nu as fi?m-am dus, am explicat ce problema aveam si au zis ca e de la circuitul de alimentare cu benzina, ca ar fi obturat/infundat.l-au curatat, l-au spreiat, l-au parfumat, plec din service dupa ec las 2,1 mil pe manopera si pe 2 furtune de la filtru de benzina + filtru si dupa 20 km prin bucuresti, a inceput masina sa faca mai rau decat inainte:se oprea, se ineca, dadea in nas, pana cand a murit de tot.cam asta e si cu serviceul asta. baieti buni, dar...
oricum, problema se pare ca ar fi de la mufa de la calculatorul central la care am umblat si masina inca merge bine.

--------------------
dacia super nova - cl 02 yke
+
AIX
post 24 Feb 2006, 13:42
Post #40

quite a regular

QUOTE(craiuVerde @ 23 Feb 2006, 15:21)

piesele: 560,50 + 238,00 = 798,50
manopera: 479.24

total: 1277,74
*

ouch!

in cei 560 RON ce piese au intrat? 238 RON a fost kitul de sit. + 1 pivot?
Inteleg ca 280 RON e manopera ptr. revizia de 60k; cei de 200 RON diferenta manopera, ptr. ce este? Intreb, ca sa stiu cati bani sa iau cu mine..

--------------------
. . .
+
craiuVerde
post 24 Feb 2006, 14:45
Post #41

Membru incepator

QUOTE(AIX @ 24 Feb 2006, 13:42)
ouch!

in cei 560 RON ce piese au intrat? 238 RON a fost kitul de sit. + 1 pivot?
Inteleg ca 280 RON e manopera ptr. revizia de 60k; cei de 200 RON diferenta manopera, ptr. ce este? Intreb, ca sa stiu cati bani sa iau cu mine..
*

din pacate nu mai am facturile la mine (ieri le aveam) dar iti pot zice din amintiri

in 560 RON au intrat:
- vreo 6 bucsi (bara stabilizatoare, brat suspensie, amortizoare)
- filtrele (ulei + aer + benzina)
- uleiurile (3 l motor + 4 l cutie viteza)
- seturile de saboti frana spate + cilindrii (numai un cilindru am impresia ca era 40 RON)
- bujiile
- ... (o sa completez cand am facturile)

200 RON kitul de distributie, 38 RON pivotul

200 RON - au fost manopera pentru schimbarea bucsiilor, a sabotilot + cilindrilor
10 RON - receptie faptica
40 RON - testul (cu toate ca tind sa cred ca trebuia inclus in banii ceilalti)

--------------------
+
Bursu
post 2 Mar 2006, 18:03
Post #42

Membru incepator

Da domnule,tot ce se poate,eu cand am fost acolo am stiut sa "sa ma port cu mecanicii",am avut o recomandare de la un tip de la piese auto Mihai Bravu,dar asta am specificat si in primul post.

--------------------
BMW 318i - B-41-OOO
Ex posesor de DSN,actualmente BMW 318i ,2001
+
AIX
post 7 Mar 2006, 13:47
Post #43

quite a regular

M-am programat sambata (vorba vine, ca mi-au cerut nici macar numele, au zis ca e ok sa vin la prima ora, ca nu o sa am surprize - sper..) ptr. revizia de 60k. Ma duc cu buzunarul plin (heh, fac tot ce e nevoie in limita a 12 mil. icon_mrgreen.gif ), o sa revin cu detalii.

edit - hai c-am insistat si mi-am lasat datele ptr. o programare "ca la carte". smile.gif

This post has been edited by AIX: 7 Mar 2006, 13:55

--------------------
. . .
+
AIX
post 11 Mar 2006, 16:44
Post #44

quite a regular

Am fost, am facut, am ramas fara bani (15.5 mil..) ce pot sa spun - oamenii sunt ok, probabil tot acolo o sa-mi fac si reviziile urmatoare.

--------------------
. . .
+
bobalex
post 17 Mar 2006, 13:59
Post #45

Membru incepator

Am fost astazi la Motor Service, schimbat bucsi bara stabilizatoare (12 Ron), placute (33 Ron) , toata manopera 47 Ron. O sa-i testez pe baieti si la schimbarea curelelor. wink.gif

--------------------
Dacia SNova - .
+
Chipu
post 11 May 2006, 11:57
Post #46

Membru autentic

Stiti cumva daca schimba si cloriferul pe DSN?

--------------------
Dacia SuperNova FullOption
Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
+
bj
post 11 May 2006, 13:20
Post #47

membru de nevoie

Am fost si eu la MotorService in 2 situatii diferite:

1. Cu fosta DSN pentru lucruri concrete (multumesc DaciaClub pentru clarificare si MotorService pentru montare) in speta: inlocuit corp clapeta si catalizator (+ maruntisuri). Piesele luate de la Ovidiu din Vitan. S-au comportat mai mult decat ok. E drept ca in prima zi m-am dus si m-am interesat la ei de preturi la piese si a doua zi am venit la montat cu piesele mele. E bine ca fac testul ala la intrarea in service, dar mi se pare cam "bagat pe gat". Dai 400k cateodata degeaba, dar parca e bine sa ii dai si sa stai linisit in privinta amortizoarelor, planetarelor, etc.

2. Prietena mea a patit una lata cu Matizul de nu ii mai intra intr-a doua. Desi sunt service Dacia au identificat corect problema (maistrul/inginerul s-a comportat exemplar). La fel ca si la DSN cu piese aduse mecanicii au executat bine.

Ce pot sa va spun obiectiv este ca daca stii ce sa le ceri cred ca obtii cea mai mare satisfactie pt banii care ii platesti. Sunt oameni in marea majoritate de treaba care stiu sa iti dea si sfaturi atunci cand vii cu probleme dar nu va asteptati la solutii uluitoare.

Cred ca singura situatie in care nu l-as recomanda ar fi o masina cu problema neidentificata si cu un sofer cu foarte putine afinitati mecanice. Dar din nou: nu stiu ce service as putea recomanda in cazul asta...

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
ndorin
post 15 May 2006, 08:25
Post #48

Membru incepator

From: Cluj-Napoca

Stie cineva un service bun in Cluj ?

--------------------
Dacia Supernova Clima - CJ 71 xxx
Supernova Clima 2001
+
bgdel
post 15 May 2006, 08:30
Post #49

Membru incepator

QUOTE(Chipu @ 11 May 2006, 11:57)
Stiti cumva daca schimba si cloriferul pe DSN?
*

Da, eu la ei mi l-am schmbat pe al meu. Te costa destul de mult manopera.

--------------------
Dacia SuperNova - B90DLR
+
leop
post 16 May 2006, 18:58
Post #50

Membru incepator

[quote=bj,11 May 2006, 14:20]
"E bine ca fac testul ala la intrarea in service, dar mi se pare cam "bagat pe gat". "
Lumineaza-ma,te rog!Te intreaba inainte daca vrei sa-l faci sau te trezesti la nota de plata cu el varat pe gat?Si inca una-a facut cineva de curand ITP-ul la ei?daca da,cum a fost???Multumiri anticipate.

--------------------
dacia supernova clima - b10 leo
+
bj
post 17 May 2006, 14:17
Post #51

membru de nevoie

Nu te trezesti la sfarsit cu el pe factura.
Eu am fost la ei cu niste probleme specifice (aka schimbat corp clapeta si schimbat catalizator) si dupa ce am vorbit cu maistrul m-am trezit ca imi spune: si acum hai la test. L-am intrebat pentru ce si mi-a spus ca fac niste verificari sa vada daca nu sunt si alte probleme.
Cum vroiam sa vand masina am zis ca mai bine stiu de la ei daca ar fi ceva decat sa ma fac de ras la cumparator si am lasat sa imi faca testul (400k). Am iesit oricum bine la el, si daca nu as fi fost pe picior de maritis cu masina i-as fi dat rapid flit.

Pe de alta parte chestia asta s-a intamplat doar cu Dacia, cu Matizul nici macar nu au recomandat. Cred ca au linie speciala de testat Dacii icon_mrgreen.gif

Poate ma repet, dar cei de la Motor Service mi-au lasat cea mai buna impresie dintre toate serviceurile in care am fost.

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
leop
post 17 May 2006, 17:11
Post #52

Membru incepator

merci,bj!

--------------------
dacia supernova clima - b10 leo
+
Chipu
post 19 Aug 2006, 12:34
Post #53

Membru autentic

QUOTE(bgdel @ 15 May 2006, 09:30)
Da, eu la ei mi l-am schmbat pe al meu. Te costa destul de mult manopera.
*

am aflat, l-am schimbat, e 250ron, dar mi l-a lasat cu o problema, si n-am apucat sa ma mai intorc sa o remedieze, adica nu mai poate fi dirijat fluxul de aer de la comutator, bate doar in jos, chiar daca comutatorul pare sa functioneze...

--------------------
Dacia SuperNova FullOption
Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
+
gabynew1
post 22 Feb 2007, 01:37
Post #54

Membru

From: Bucharest

si am trecut in 2007 ...feb...

ceva recomandari, experiente pentru anul acesta,

vreau sa merg si eu la revizia de 40 000 si vad ca toata lumea a trecut pe la MotorService ....

--- deci ce se mai aude?

--------------------
Renault Clio Symbol Fidji - 2003 - B-07-YTH
+
Xsander
post 14 Mar 2008, 12:03
Post #55

Membru incepator

Si s-a apropiat si 2008 ,acesta este si primul meu post pe dacia club,mi se pare un forum plin de sugestii si informatii utile.Acum in legatura cu recomandare de service-uri pt 2008 cine imi recomanda si mie altceva sau motorservice a ramas nr 1 smile.gif ? Multumesc

--------------------
Dacia , Renault ,VW Logan , Trafic, Caravelle 2007 Kiss 1.4 mpi ,2007 1.9TDI, 1996 2.4 diesel
+
costin_bad
post 14 Mar 2008, 13:33
Post #56

Membru

Nu este neaparat nr. 1, dar este un service rezonabil de bun. Am facut mai multe lucrari acolo (distributie, amortizoare, UCE, frane) si am intalnit si mecanici destoinici, si mai delasatori. Proportia favorabila mult pentru destoinici. Daca poti sa inghiti acel test initial, care-i bagat cu furca, desi mi s-a parut ca la test se preocupa sa determine cat mai bine problemele, e un service bun. Impresiile sunt din toamna, anu' trecut.

--------------------
suzuki sx4 glx 2009
+
danut81
post 14 Mar 2008, 16:25
Post #57

Membru autentic

From: Iasi

Care sunteti din IASI va dau un sfat prietenesc:Sa nu care cumva sa va puna pacatul sa va duceti cu masina in service-ul de pe BUCIUM(fosta reprezentanta dacia).Sunt niste INCOMPETENTI.

--------------------
Renault Megane 2 2005 Lux Privillege - vs.01.smb
+
gabynew1
post 10 Mar 2009, 18:24
Post #58

Membru

From: Bucharest

Uite ca am fost la MotorService.
2 ani mai tarziu ....

Sunt multumit.
revizie 60 000 + amortizoare + arcuri + alte maruntisuri. Piesele luate de mine de la CNCD.

manopera: 370
spaga: 70.

[Cu toate ca pare nu, nu sunt platit sa le fac reclama. Pur si siplu dupa 3 service uri diferite, ei m-au tratat putin mai uman.]

--------------------
Renault Clio Symbol Fidji - 2003 - B-07-YTH
+
vyalli
post 10 Mar 2009, 18:27
Post #59

Pe zona

QUOTE(gabynew1 @ 10 Mar 2009, 18:24)
Uite ca am fost la MotorService.
2 ani mai tarziu ....

*

Unde e service-ul asta?

--------------------
logan negru Laureat 2009 - B-xx-JPA
Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001
+
CrysMM
post 11 Mar 2009, 11:32
Post #60

Membru autentic

From: Braila - Ulmu

Reocmand un service in Buzau.

Se afla situat undeva pe centura dupa fabrica de bere pe partea stanga. Nu stiu cum se numeste exact.

M-a costat la DSN-ul meu urmatoarele:

- inlocuit bucse bara stabilizatoare (cu bucsele mele)
- inlocuit bucse (sau ce or fi) sistem evacuare (cu bucsele mele)
- inlocuit pivot drapta (pivotul lor, nou bineinteles)
- geometrie roti

Total: 90 RON

Am mai fost de cateva ori cu Dacia 1310, si tot la fel, preturi mici.

Stai langa ei, nu te aburesc, explica ce fac si de ce, atelier curat, scule cat cuprinde, destule piese pe stoc, automat de cafea icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia 1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b 1999 / 2001 / 2010
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 03:29
Forum Renault