Recomandare Service, vesti bune!
![]() ![]() ![]() |
Recomandare Service, vesti bune!
Bursu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 20 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
318i
- B-41-OOO Ex posesor de DSN,actualmente BMW 318i ,2001
|
|||
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
OFF TOPIC: Treaba asta cu dreptatea cu pumnul e relativa! Cat de mare a fost scandalul? Daca amicul sau alt coleg punea mana pe un ciocan si iti crapa capul? Crezi ca pana la 1,90 nu ajunge ciocanul? Si de fapt ce ai rezolvat? Daca baietii chemau politia mai plateai si o amenda. Iar data viitoare oricum nu-ti mai repari masina in serviceul in care ai facut circ! Asa ca oricum ai da-o tot tu esti cel care pierde! Iar la faza asta si tu esti vinovat ca trebuia sa te uiti de unde curge inainte sa alergi masina pentru ca se vede f. clar pozitia. In plus de asta da-mi voie sa ma indoiesc de veridicitatea povestii tale. Schimbarea unei planetare nu are nici o legatura cu uleiul. Chiar daca iti curgea ulei pe la simeringul respectiv asta nu era din cauza schimbarii planetarei. Si oricata imaginatie as avea nu-mi pot da seama cum a ajuns uleiul din cutie pe scutul motorului. Dar ma rog, e cazul sa incheiem pentru ca deja am deviat prea mult.
Legat de topic: Evident ca nu-ti permiti sa repari masina in IPSO ca altfel aveai cel putin megane nu dsn! Dar poate ca unele reparatii complicate ar fi de preferat sa le faci acolo (mai ales chestii care includ electronica sau desfacerea cutiei). O spun inca o data: nu inseamna ca acolo nu puteti da de unul care sa nu faca treaba buna dar daca se strica ceva poate ca directorul va fi mai interesat sa nu va faceti o impresie proasta despre firma lui. Restul, cum ar fi pivoti, bucsi,etc ... eu zic ca e de preferat sa le schimbi la un nene care are un garaj si pe care il cunosti si ai incredere in el iar el chiar vrea sa te mai duci p-acolo! Macar ala e singur si poti sa-l urmaresti ca atunci cand sunt 2-3 prin jurul masinii cam greu! Daca totusi nu te pricepi si chiar trebuie sa te duci intr-un service e bine sa ceri devizul si factura pentru tot ce se face la masina ta ca sa poti apela la garantie. Iar daca tipul ti se pare a fi cat de cat de treaba poate nu-i rau sa-i lasi si lui ceva si data viitoare sa te duci tot la el. Daca are obrazul subtire data viitoare te tine minte si poate isi da mai multa silinta! Dar tot cred ca iesi mai ieftin si mai bine daca iti faci treaba in fata blocului. Iar ca sa schimbi un pivot, o bucsa sau placutele de frana nu-ti trebuie cine stie ce scule. Insa evident fiecare are timpul si prioritatile lui. Ca o concluzie: Daca va duceti in service fiti un pic atenti. Insa asta o stiti si voi pentru ca orice cumperi, produs sau serviciu, daca nu esti atent cresc sansele sa iei teapa. This post has been edited by zax: 27 Jan 2006, 09:27 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
craiuVerde |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 4 October 05 ![]() |
la recomandarea unora de aici am sunat azi la motorservice sa intreb ce si cum si o sa merg maine sa fac revizia de 60.000. o sa revin cu impresiile mele cat de curand.
au zis ca au ei toate piesele... nu-i nevoie sa cumpar nimic. This post has been edited by craiuVerde: 21 Feb 2006, 16:10 |
--------------------
DACIA
SuperRNova Confort
- B00XXXX
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
ok, eu cel putin astept impresii, ca tocmai am facut 60k si probabil peste 2 saptamani o sa fac revizia.
|
--------------------
.
.
.
|
|
craiuVerde |
![]()
|
am fost azi de dimineata la motorservice pentru revizia de 60.000
m-a indrumat cineva la un stand de testare. dupa testare au facut o fisa de constatare si au dus masina la mecanic. am mers cu ingineru sa-mi faca un precalcul si m-am cam speriat de cat o sa coste. au inceput cu pretul reviziei de 60.000: 280 RON... au adaugat alte manopere si a iesit cam 400-500... am mers sa vad cam cat costa si piesele si pana la urma am renuntat la schimbare amortizoare fata ca-mi dadea cam 1000 RON. s-au apucat baietii de treaba (sefu' si doi ucenici), i-am intrebat de unde pot sa iau o cafea si tigari, mi-au zis de un chiosc care e in curtea lor si i-am intrebat daca vor si ei ceva ("doua cafele si un cappucino"). au mesterit pe acolo, am incercat sa-i dau "sefului" o atentie si m-a refuzat ("stai asa sa ne facem treaba"), au mai constatat cate ceva si am mers sa iau piesele...560 RON fara kit-ul de distributie!!! le-am platit, au mai pus din ele... au mai gasit ca trebuie schimbat un pivot si am mers sa-l cumpar. impreuna cu kit-ul de distributie: 238 RON!!! la montarea curelei l-am intrebat pe "pustiu'" (unul dintre ucenici) daca masoara intinderea curelei cu un aparat. a zis ca au "dar mai bine se simte la mana". bine ca a trecut unu' pe acolo si i-a zis sa ia "diapazonul" si l-a folosit pana la urma. a pus uleiurile (motor + CV) si a venit "sefu'", s-a mai uitat si a vrut sa inchida capota. i-am zis sa-mi puna cureaua la alternator... i-am lasat sa vad cand au de gand sa o puna si se pare ca au uitat de ea ![]() cam asta a fost. piesele: 560,50 + 238,00 = 798,50 manopera: 479.24 total: 1277,74 |
--------------------
DACIA
SuperRNova Confort
- B00XXXX
|
|
Korben_Dallas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 11 April 05 ![]() |
Nu mi-o lua în nume de rău, dar mă mănâncă degetele să te întreb:
Era un service autorizat Dacia? |
--------------------
-
-
- Ce să faci, la tăți ni-i greu!
|
|
craiuVerde |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
SuperRNova Confort
- B00XXXX
|
|
Korben_Dallas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 11 April 05 ![]() |
Ooops!
Acuma am văzut că i se spune motorservice, dar nu mi-am dat seama că e numele servisului ![]() |
--------------------
-
-
- Ce să faci, la tăți ni-i greu!
|
|
mesersmith |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 30 July 05 ![]() |
am fost si eu la service-ul asta dupa ce am citit topicul asta cu o problema care face si acum obiectul topicului "da in nas". am zis ca daca atatia oameni sunt multumiti, eu de ce nu as fi?m-am dus, am explicat ce problema aveam si au zis ca e de la circuitul de alimentare cu benzina, ca ar fi obturat/infundat.l-au curatat, l-au spreiat, l-au parfumat, plec din service dupa ec las 2,1 mil pe manopera si pe 2 furtune de la filtru de benzina + filtru si dupa 20 km prin bucuresti, a inceput masina sa faca mai rau decat inainte:se oprea, se ineca, dadea in nas, pana cand a murit de tot.cam asta e si cu serviceul asta. baieti buni, dar...
oricum, problema se pare ca ar fi de la mufa de la calculatorul central la care am umblat si masina inca merge bine. |
--------------------
dacia
super nova
- cl 02 yke
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(craiuVerde @ 23 Feb 2006, 15:21) ouch! in cei 560 RON ce piese au intrat? 238 RON a fost kitul de sit. + 1 pivot? Inteleg ca 280 RON e manopera ptr. revizia de 60k; cei de 200 RON diferenta manopera, ptr. ce este? Intreb, ca sa stiu cati bani sa iau cu mine.. |
--------------------
.
.
.
|
|
craiuVerde |
![]()
|
QUOTE(AIX @ 24 Feb 2006, 13:42) ouch! in cei 560 RON ce piese au intrat? 238 RON a fost kitul de sit. + 1 pivot? Inteleg ca 280 RON e manopera ptr. revizia de 60k; cei de 200 RON diferenta manopera, ptr. ce este? Intreb, ca sa stiu cati bani sa iau cu mine.. din pacate nu mai am facturile la mine (ieri le aveam) dar iti pot zice din amintiri in 560 RON au intrat: - vreo 6 bucsi (bara stabilizatoare, brat suspensie, amortizoare) - filtrele (ulei + aer + benzina) - uleiurile (3 l motor + 4 l cutie viteza) - seturile de saboti frana spate + cilindrii (numai un cilindru am impresia ca era 40 RON) - bujiile - ... (o sa completez cand am facturile) 200 RON kitul de distributie, 38 RON pivotul 200 RON - au fost manopera pentru schimbarea bucsiilor, a sabotilot + cilindrilor 10 RON - receptie faptica 40 RON - testul (cu toate ca tind sa cred ca trebuia inclus in banii ceilalti) |
--------------------
DACIA
SuperRNova Confort
- B00XXXX
|
|
Bursu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 20 November 05 ![]() |
Da domnule,tot ce se poate,eu cand am fost acolo am stiut sa "sa ma port cu mecanicii",am avut o recomandare de la un tip de la piese auto Mihai Bravu,dar asta am specificat si in primul post.
|
--------------------
BMW
318i
- B-41-OOO Ex posesor de DSN,actualmente BMW 318i ,2001
|
|
AIX |
![]()
|
M-am programat sambata (vorba vine, ca mi-au cerut nici macar numele, au zis ca e ok sa vin la prima ora, ca nu o sa am surprize - sper..) ptr. revizia de 60k. Ma duc cu buzunarul plin (heh, fac tot ce e nevoie in limita a 12 mil.
![]() edit - hai c-am insistat si mi-am lasat datele ptr. o programare "ca la carte". ![]() This post has been edited by AIX: 7 Mar 2006, 13:55 |
--------------------
.
.
.
|
|
AIX |
![]()
|
Am fost, am facut, am ramas fara bani (15.5 mil..) ce pot sa spun - oamenii sunt ok, probabil tot acolo o sa-mi fac si reviziile urmatoare.
|
--------------------
.
.
.
|
|
bobalex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 15 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Am fost astazi la Motor Service, schimbat bucsi bara stabilizatoare (12 Ron), placute (33 Ron) , toata manopera 47 Ron. O sa-i testez pe baieti si la schimbarea curelelor.
![]() |
--------------------
Dacia
SNova
- .
|
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
Stiti cumva daca schimba si cloriferul pe DSN?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost si eu la MotorService in 2 situatii diferite:
1. Cu fosta DSN pentru lucruri concrete (multumesc DaciaClub pentru clarificare si MotorService pentru montare) in speta: inlocuit corp clapeta si catalizator (+ maruntisuri). Piesele luate de la Ovidiu din Vitan. S-au comportat mai mult decat ok. E drept ca in prima zi m-am dus si m-am interesat la ei de preturi la piese si a doua zi am venit la montat cu piesele mele. E bine ca fac testul ala la intrarea in service, dar mi se pare cam "bagat pe gat". Dai 400k cateodata degeaba, dar parca e bine sa ii dai si sa stai linisit in privinta amortizoarelor, planetarelor, etc. 2. Prietena mea a patit una lata cu Matizul de nu ii mai intra intr-a doua. Desi sunt service Dacia au identificat corect problema (maistrul/inginerul s-a comportat exemplar). La fel ca si la DSN cu piese aduse mecanicii au executat bine. Ce pot sa va spun obiectiv este ca daca stii ce sa le ceri cred ca obtii cea mai mare satisfactie pt banii care ii platesti. Sunt oameni in marea majoritate de treaba care stiu sa iti dea si sfaturi atunci cand vii cu probleme dar nu va asteptati la solutii uluitoare. Cred ca singura situatie in care nu l-as recomanda ar fi o masina cu problema neidentificata si cu un sofer cu foarte putine afinitati mecanice. Dar din nou: nu stiu ce service as putea recomanda in cazul asta... |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
ndorin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 23 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stie cineva un service bun in Cluj ? |
--------------------
Dacia
Supernova Clima
- CJ 71 xxx Supernova Clima 2001
|
|
bgdel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 May 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- B90DLR
|
|
leop |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
[quote=bj,11 May 2006, 14:20]
"E bine ca fac testul ala la intrarea in service, dar mi se pare cam "bagat pe gat". " Lumineaza-ma,te rog!Te intreaba inainte daca vrei sa-l faci sau te trezesti la nota de plata cu el varat pe gat?Si inca una-a facut cineva de curand ITP-ul la ei?daca da,cum a fost???Multumiri anticipate. |
--------------------
dacia
supernova clima
- b10 leo
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu te trezesti la sfarsit cu el pe factura.
Eu am fost la ei cu niste probleme specifice (aka schimbat corp clapeta si schimbat catalizator) si dupa ce am vorbit cu maistrul m-am trezit ca imi spune: si acum hai la test. L-am intrebat pentru ce si mi-a spus ca fac niste verificari sa vada daca nu sunt si alte probleme. Cum vroiam sa vand masina am zis ca mai bine stiu de la ei daca ar fi ceva decat sa ma fac de ras la cumparator si am lasat sa imi faca testul (400k). Am iesit oricum bine la el, si daca nu as fi fost pe picior de maritis cu masina i-as fi dat rapid flit. Pe de alta parte chestia asta s-a intamplat doar cu Dacia, cu Matizul nici macar nu au recomandat. Cred ca au linie speciala de testat Dacii ![]() Poate ma repet, dar cei de la Motor Service mi-au lasat cea mai buna impresie dintre toate serviceurile in care am fost. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
leop |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
merci,bj!
|
--------------------
dacia
supernova clima
- b10 leo
|
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
QUOTE(bgdel @ 15 May 2006, 09:30) am aflat, l-am schimbat, e 250ron, dar mi l-a lasat cu o problema, si n-am apucat sa ma mai intorc sa o remedieze, adica nu mai poate fi dirijat fluxul de aer de la comutator, bate doar in jos, chiar daca comutatorul pare sa functioneze... |
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
gabynew1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 19 November 06 From: Bucharest ![]() |
si am trecut in 2007 ...feb...
ceva recomandari, experiente pentru anul acesta, vreau sa merg si eu la revizia de 40 000 si vad ca toata lumea a trecut pe la MotorService .... --- deci ce se mai aude? |
--------------------
Renault
Clio Symbol
Fidji - 2003
- B-07-YTH
|
|
Xsander |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 February 08 From: Bucuresti ![]() |
Si s-a apropiat si 2008 ,acesta este si primul meu post pe dacia club,mi se pare un forum plin de sugestii si informatii utile.Acum in legatura cu recomandare de service-uri pt 2008 cine imi recomanda si mie altceva sau motorservice a ramas nr 1
![]() |
--------------------
Dacia , Renault ,VW
Logan , Trafic, Caravelle
2007 Kiss 1.4 mpi ,2007 1.9TDI, 1996 2.4 diesel
|
|
costin_bad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu este neaparat nr. 1, dar este un service rezonabil de bun. Am facut mai multe lucrari acolo (distributie, amortizoare, UCE, frane) si am intalnit si mecanici destoinici, si mai delasatori. Proportia favorabila mult pentru destoinici. Daca poti sa inghiti acel test initial, care-i bagat cu furca, desi mi s-a parut ca la test se preocupa sa determine cat mai bine problemele, e un service bun. Impresiile sunt din toamna, anu' trecut.
|
--------------------
suzuki
sx4 glx
2009
|
|
danut81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
Care sunteti din IASI va dau un sfat prietenesc:Sa nu care cumva sa va puna pacatul sa va duceti cu masina in service-ul de pe BUCIUM(fosta reprezentanta dacia).Sunt niste INCOMPETENTI.
|
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|
gabynew1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 19 November 06 From: Bucharest ![]() |
Uite ca am fost la MotorService. 2 ani mai tarziu .... Sunt multumit. revizie 60 000 + amortizoare + arcuri + alte maruntisuri. Piesele luate de mine de la CNCD. manopera: 370 spaga: 70. [Cu toate ca pare nu, nu sunt platit sa le fac reclama. Pur si siplu dupa 3 service uri diferite, ei m-au tratat putin mai uman.] |
--------------------
Renault
Clio Symbol
Fidji - 2003
- B-07-YTH
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
|
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
CrysMM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
Reocmand un service in Buzau.
Se afla situat undeva pe centura dupa fabrica de bere pe partea stanga. Nu stiu cum se numeste exact. M-a costat la DSN-ul meu urmatoarele: - inlocuit bucse bara stabilizatoare (cu bucsele mele) - inlocuit bucse (sau ce or fi) sistem evacuare (cu bucsele mele) - inlocuit pivot drapta (pivotul lor, nou bineinteles) - geometrie roti Total: 90 RON Am mai fost de cateva ori cu Dacia 1310, si tot la fel, preturi mici. Stai langa ei, nu te aburesc, explica ce fac si de ce, atelier curat, scule cat cuprinde, destule piese pe stoc, automat de cafea ![]() |
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 03:29 |