DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Recomandare Service, vesti bune!

Tonypardaf
post 11 Mar 2009, 23:18
Post #61

Membru

Group: Members
From: Ianca Braila

QUOTE(CrysMM @ 11 Mar 2009, 11:32)
Reocmand un service in Buzau.

Se afla situat undeva pe centura dupa fabrica de bere pe partea stanga. Nu stiu cum se numeste exact.

M-a costat la DSN-ul meu urmatoarele:

- inlocuit bucse bara stabilizatoare (cu bucsele mele)
- inlocuit bucse (sau ce or fi) sistem evacuare (cu bucsele mele)
- inlocuit pivot drapta (pivotul lor, nou bineinteles)
- geometrie roti
Total: 90 RON
Am mai fost de cateva ori cu Dacia 1310, si tot la fel, preturi mici.

Stai langa ei, nu te aburesc, explica ce fac si de ce, atelier curat, scule cat cuprinde, destule piese pe stoc, automat de cafea  icon_mrgreen.gif
*

e bine ,inseamna ca aia muncesc gratis .pivotul costa cred pana in 45-50 ca piesa,reglaj directie sigur peste 60 si manopera 0,adica inlocuit pivot, ca directia am zis cat face.nu e bine smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif

--------------------
Supernova Confort 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CrysMM
post 12 Mar 2009, 00:39
Post #62

Membru autentic

From: Braila - Ulmu

- Geometria = 40 RON
- Pivot nou in cutie de Topoloveni - 30 RON
- Manopera pivot - 7 RON
- Manopera bucsi bara stabilizatoare - 10 RON
- Manopera bucsi sistem evacuare - 3 ron

Asa scrie pe hartia cu care am platit la casiera.

Nu compara preturile cu cele din Braila, sunt din judet, Ulmu mai exact.
In Braila geometria se face si cu 90 RON, chiar si mai mult. Nu mai calc in Braila la service niciodata. Sa te duci la Apan sa vezi ce este acolo. Schimbul de ulei este 35 RON, gandestete cat costa restul. Nu am nici un interes sa mint sau sa le fac reclama aiurea la aia din Buzau.

La Dacia veche, 1310, m-a costat la ei: bucse tiranti + manopera si geometrie 55 RON.

Pana acum ma chinuiam acasa la masini sau pe serviciu la tata (are groapa in garaj). Urca masina pe chituci, trage de suruburi, munca, ce sa mai. Am facut singur bucsaraie, schimbat planetare, rulmenti, pivoti, distributie, telescoape, arcuri, etc. Chinuiala, nu gluma, mai ales cand faci prima data.

De cand am descoperit service-ul asta, nu ma mai chinui. Oricum am drum saptamanal la oras si decat sa ma duc la Braila, care este si mai departe cu vreo 20 Km, ma duc la Buzau cand vreau sa ajung si la service.

Daca nu ma crezi, merg cu tine cu masina ta la ei cand ai probleme si daca ti se pare ca au preturi mari platesc eu tot.

A, am omis, am facut cinste acolo cu un Pepsi la 2,5 L. biggrin.gif

This post has been edited by CrysMM: 12 Mar 2009, 00:50

--------------------
Dacia 1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b 1999 / 2001 / 2010
+
Tonypardaf
post 12 Mar 2009, 08:11
Post #63

Membru

sa stii ca pana la urma cred ,intradevar aia la service au preturi mari in comparatie cu astia de la Buzau,daca tu spui ca schimbat pivot e 7 ron smile.gif

--------------------
Supernova Confort 2002
+
CrysMM
post 12 Mar 2009, 10:35
Post #64

Membru autentic

From: Braila - Ulmu

Stii care este avantajul lor? Au si piese la vanzare la preturi chiar mai mici decat in magazin la unele. Probabil ca le cumpara direct de la fabricant. Plus, au clienti flux continuu si multi clienti stabili. Ultima data era un tip cu un Ford, Focus parca, lucra cu ei de 3 ani. Omu face cam 140.000 pe an si masina necesita ceva interventii la nr. asta de Km.

Au 2 elevatoare si o groapa. Nu este mare, dar lucreaza repede si nu astepti mult.

--------------------
Dacia 1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b 1999 / 2001 / 2010
+
Tonypardaf
post 13 Mar 2009, 22:23
Post #65

Membru

QUOTE(CrysMM @ 12 Mar 2009, 10:35)
Stii care este avantajul lor? Au si piese la vanzare la preturi chiar mai mici decat in magazin la unele. Probabil ca le cumpara direct de la fabricant. Plus, au clienti flux continuu si multi clienti stabili. Ultima data era un tip cu un Ford, Focus parca, lucra cu ei de 3 ani. Omu face cam 140.000 pe an si masina necesita ceva interventii la nr. asta de Km.

Au 2 elevatoare si o groapa. Nu este mare, dar lucreaza repede si nu astepti mult.
*

nu vreau sa te supar ,dar eu daca vreau sa schimb un pivot cuiva,pentru 7 ron nu dau nici macar roata jos ,daca ma intelegi.asta e daca baietii muncesc moca e treaba lor .Daca vrei sa schimbi uleiul la ei cat costa.chiar as fi curios, smile.gif

--------------------
Supernova Confort 2002
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 03:36
Forum Renault