Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
![]() ![]() |
Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.023 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Zgarietura ca zgarietura dar mi se pare mie sau e indoit pragul? Eu nu ma urc pe borduri niciodata pentru altii. Prefer sa dau cu spatele daca am loc (fara masini in spate) sau sa dea celalalt cu spatele. Si am un gunoi de masina, nu Focus 3. Pentru ca daca e vorba de urcat bordura (care ar trebui sa fie cea de pe partea dreapta - clar tu esti pe banda ta si ala are un obstacol pe banda lui) Sa am eu Focus 3 nici nu ma gandeam sa urc borduri. Pacat.
This post has been edited by Filip: 16 Jun 2024, 15:43 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.023 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Hai că nu mai e nici focus 3 vreo mașină a zilelor noastre.
Cred că are mai mult de zece ani de cand a apărut. Și apoi asta pe care l am eu e dușmănia lejerității. N are absolut nici un fel de automatizare cu excepția stergatoarelor de parbriz automate care le am dezactivat eu. In rest nimic. Totu e manual exact că la o mașină din anii 90. Asta e bine că te tine legat de accelerație frana și ambreiaj. Când mai îmi pica cate o mașină cu dotări de 2024 mi se pare așa super, că nu trebuie sa faci mai nimic, dar tot mașinile vechi au farmecul lor. Azi am văzut o Dacie franțuzoaică. Am întors capul după ea. Daca vedeam vreun BMW audi nu întorceam capul |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.838 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 14 Jul 2024, 17:49) Lupulescule deci pe logica dumneavoastră Toyota se strica plângi in service. Suzuki la care unele modele sunt un fel de Toyota deghizate , e bune când se strica nu mori de frica, razi in service.? E ceva.ciudat la logica matale Eu as fi zis că dacă Lexus e un fel de Toyota și Suzuki un fel de Toyota atunci Suzuki e un fel de Lexus. De ce nu ? Aia care au Skoda nu se laudă că de fapt pe motor scrie audi? O fi mai ieftine sau mai puțin stricăcioase că s mai simple , dar eu zic că la toate mărcile azi plângi in service. De exemplu la Ford revizia e dubla acum la preț fata de când am început eu relația cu marca Ford. Și revizia plus niste plăcuțe de frână mă costau 2000. Evident le am zis la revedere și am făcut revizia și plăcuțele cu vreo 800 de lei în alt service de cartier. Îmi pare rău decât că n am apucat sa iau filtru de polen d ăla cu polifenol și carbon și cam trebui sa stau cu recircularea prin oras Nu tata...n ai inteles. Nici prea frumoasa..nici prea urata....nu se strica...e 'eftina la intretinere..n are mofturi....te poti baza pe ea. Acum tu decizi daca ma refer la suzuki sau la altcineva. This post has been edited by wolfin: 15 Jul 2024, 08:05 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.448 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu ti-o fura nimeni ca n-are ce face cu ea....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.838 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
cine iti fura sotia?
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
A furat o decât două zile, după asta a adus o inapoi
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.448 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
eu de femei vorbeam. si ii expicam lui axa ca femeia suzuki e cea mai buna. fata de femeia lexus sau femeia mercedes.
This post has been edited by wolfin: 15 Jul 2024, 10:45 |
--------------------
pegas
3120
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.534 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
M-am duc săptămână viitoare la concediu și am zis sa ridic capota de la motor.
Cred că un suport motor are probleme, da întrebarea e dacă pot sa ajung cu el așa la mare sau nu prea? IMG_20240804_120234.jpg ( Size: 4.14mb ) Number of downloads: 489 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
poti. daca inca nu vibreaza masina
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
sigur nu curge ulei pe el?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
wolfin |
![]()
|
Fa si traducerea.
Uleiul ataca cauciucul. Degeaba schimbi tamponul daca uleiul tot curge. E turbo acolo??? |
--------------------
pegas
3120
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.074 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
E hidrolagar.
Teoretic poti sa mergi asa, e compromisa doar camera cu ulei. Probabil va vibra motorul mai tare, dar nu pleaca de acolo. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
wolfin |
![]()
|
Foarte raspandit tipul asta de tampon.
N am stiut. Tnx |
--------------------
pegas
3120
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Asta chiar și defecta nu vibrează cum vibra Astra H îl care avea volanta simpla și suporți motor cu tampoane de cauciuc.
Chiar și așa astra h era miez fata de Clio simbol 1.5dci al unui coleg. Vibrator că ăla am zis că nu se poate deci îți clănțăneau dinții în gură în ritm de diesel. Așa de tare încât parasolarele aveau propria lor perioada de vibrații, oarecum in antifaza cu măselele mele |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.185 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
axabrt |
![]()
|
Verificările pt concediu continua.IMG_20240805_183753.jpg ( Size: 822.9k )
Number of downloads: 381
Pare că trebuie și un cauciuc la lista de piese 5 Aug 2024, 17:58: Doua cauciucuri, că nu pot sa pun unu nou și alți vechi. 5 Aug 2024, 17:59: IMG_20240805_183939.jpg ( Size: 1.17mb ) Number of downloads: 388 Pare că am luat un fier ceva., e ciupit in vreo 4 locuri pe flanc O fi de la urcat borduri? This post has been edited by axabrt: 5 Aug 2024, 17:59 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.185 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca ala de sus e urat. O colega a avut ciupitura identica = i-a facut galma pe interior -> explozie in mers, la 80 la ora. A avut stapanire de sine si a redresat masina, dar putea sa iasa naspa.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
axabrt |
![]()
|
Știu. E recent totuși nu pricep ce s a întâmplăt.
Am comandat 2 buc noi pe fata la 550 Ron bucata Am comandat și suportul de motor vreo 900 de lei. Așa ceva .... 2000 Intr o zi. Curat paguba Mi am dat seama. Sunt sinele de tramvai unde mă duc să olas pe doamna in fiecare dimineață. Chiar mă miram Intr o zi cat de ascuțite sunt și ce șoferul bun sunt eu că n am tăiat cauciucurile in ele. Când colo.... Puteam sa folosesc și casco, poate data viitoare... Acuma e zor că trebuie să plec în concediu This post has been edited by axabrt: 5 Aug 2024, 18:49 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.699 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Aia e bordura 100% nu sina de tramvai...
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
axabrt |
![]()
|
Ai dreptate. In ultimele săptămâni am parcat pe o bordura destul de înaltă
Problema e sa feresc noile cauciucuri încă vreo 2 luni cat sa le pun pe cele de iarna. Care și ele trebuie schimbate că s din 2018 As lua all season și p astea de vara le as vinde că văd că mai mult mă încurcă acuma, au fost o pacoste de când am luat mașina. Așa ele s frumoase da la sine de tramvai, gropi și borduri nu prea se preteaza |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai cumpara direct 2 allseason acum pentru fata. Ce mai cumperi de vara?
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Io de cand m-am mutat din bucuresti nu prea mai am ce borduri sa urc, dar cand urcam, incercam sa le urc cu roata virata aproape de maxim, ma apropiam de bordura pana simteam ca o ating, apoi din ambreiaj un pic patinat urcam roata pe bordura - si la fel repetam procedura pt fiecare roata, si n-am avut probleme sa se deterioreze ceva, pentru ca nu ating laterala cauciiucului.
Bineinteles metoda mea sunt convins ca nu face bine la planetare si nici la ambreiaj, bine ambreiajul daca il stii cum prinde si cat gaz sa ii dai, jonglezi usor si masina urca fara prea mare chinuiala, dar deh... sunt cam de evitat bordurile. E misto la masinile cu tractiune fata (care sunt marea majoritate) ca poti sa urci bordura si cu fata si cu spatele, pe cand la propulsie daca ai urcat cu puntea spate pe trotuar si vrei sa tragi sa urci si rotile din fata, si nu ai greutate in portbagaj, cam faci burnout - am vazut la un vecin cu E class W211, si random pe strada un S class W221 care nu au putut sa urce decat cu mare chinuiala. ![]() This post has been edited by Filip: 7 Aug 2024, 02:13 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
axabrt |
![]()
|
Avem cauciucuri noi (doar pe față)
IMG_20240808_191821.jpg ( Size: 4.9mb ) Number of downloads: 187 Suportul de motor n a venit, rămâne după concediu |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
axabrt |
![]()
|
Am ajuns la mare.
Parcaf fordu între 3 gle urî , o fi zancad astia că au venit saracii IMG_20240810_164353.jpg ( Size: 3.06mb ) Number of downloads: 84 Pe autostrada am prins un accident în lanț între 4 mașini dintre care un BMW modern. Ăla ar fi trebuit să frâneze automat da era cel mai sifonat. Cred că a dat tare Am mers toată autostrada cam legal din cauza de miros de ambreiaj împuțit în mașină. I am dat odată 150 și cam 3500 de ture și a început să pute. Rotile echilibrate au fost de vis, nici când era noua nu a mers așa. Bineînțeles minunea o sa tina până la prima bordura,....până atunci om vedea This post has been edited by axabrt: 10 Aug 2024, 15:45 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 23 May 10 ![]() |
La ce e acolo in parcare…sa nu ne mai miram la 50 lei ciorba😀😀
Prin 2021 sau 22, am fost si eu la mare in mamaia, pt prima data. Aveam niste vouchere ce expirau si am gasit un apartament la 500 lei/noapte, 2 nopti. Langa bloc erau niste parcari private ce aveau anunt de inchiriere cu 500 lei/ORA. This post has been edited by medelin: 10 Aug 2024, 12:24 Attached thumbnail(s) IMG_3672.jpeg ( Size: 701.83k ) Number of downloads: 98 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 19:39 |