Pro EUROPA sau Pt Europa Împreună, singura soluție, o coaliție a opoziției
![]() ![]() ![]() |
Pro EUROPA sau Pt Europa Împreună, singura soluție, o coaliție a opoziției
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Tu stii mai bine, da' cum e cu dovezile alea?
|
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dovezi că ce?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
Vaai, chiar că urât!
Citește și tu pe net, nu aștepta ca toată viața mură-n gură! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
A, să înțeleg că tu citești maculatură pe tema asta?
De la Pavel Coruț, de la cine? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
Iti raspund dupa ce-aduci dovezile alea.
|
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
In regulă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io stiu numai de Voiculescu ala parasutat la sanatate ( ca aducea medicamente???) nepot de DIE si al marelui mafiot al comertului farma, Don Nik.
Am urmarita atunci ce si cum cu medizinurile aduse de afara. Pai sa ma laud. Prietenii mei din A cu aportul minor a lui subsemnatul am adus tiruri de leacuri, aparatura si materiale pe care le -am debarcat pe la spital, camin de batrani.Trebuia sa ma faca ministru?? si pe aia din A prim ministru si presedinte. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
Ai dovezi?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da . Parca pe cand era ministru a recunoscut ca e nepotu`. Asa prin lantul slabiciunilor ajunse intamplator si ziaristumedic Mixich la borcanu cu miere din Agentia Leacurilor.
Oameni potriviti la banu potrivit. Nu ca altii din MS au fost ingerasi dar acu veni vorba de neprihaniti. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Deci după 30 ani de furturi pe seama sănătății cetățenilor stai că i-am dibuit pe Mixici și pe Voiculescu.
Bravo, mă! |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bion |
![]()
|
Monser esti... Cam stiu ce au facut toti. Aici era vorba de imaculatii astei mai noi.Astia nu a apucat sa se aseze bine la masa ca au zburat. Dar ce au vazut in meniu ii face sa fie atat de avizi de putere.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Deci ăilalți de au distrus tot sistemul de sănătate nu au nimic, dar ăștia că au fost un an la guvernare sunt răul suprem. Halal nație.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
bion |
![]()
|
Sunt cei clamați că izbavitorii pe cai albi dar sunt dalmațieni. Între cei mai gunoaie au fost timișorenii.
Subiectiv, unguru ala gras a fost singurul ministru sincer si pe care l-am văzut ținându-se de cuvânt. Dar a trebuit activat pe linie de partid. ![]() Petru mulți a fost ala care a închis spitale. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Nu îmi mai purta grija, că nu vreau să te am pe conștiință.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
DragosP |
![]()
|
Ești aproape la fel de spiritual ca maho.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
Merci. Da' ca sa "te prinzi" uneori iti mai trebuie si ceva ce tu n-ai.
QUOTE(cristic1982 @ 4 Feb 2019, 23:03) Deci ăilalți de au distrus tot sistemul de sănătate nu au nimic, dar ăștia că au fost un an la guvernare sunt răul suprem. Halal nație. N-auzi ca a recunoscut ca-i nepotu' cuiva? Pacat capital. Daca era fiu, il ardeam pe rug. |
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
Barbar...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
Poze cu prietenii din conducerea serviciilor, la taiatu' porcului, a facut? Daca nu, dovezile-s clare dupa logica halal.
|
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
Normal.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.511 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
DragosP |
![]()
|
A fost anunțată întrebarea: "sunteți de acord ca doar guvernele mele să dea ordonanțe pe justiție?"
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce troll ieftin...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pupat toți Piața Endependenței
Cica: E posibil, dacă va fi nevoie, să facem o alianță (cu PNL). Declarațiile Oanei Bogdan nu au fost declarațiile partidului. A fost secretar de stat și a apărat proprietatea. Au fost discuții despre un viitor îndepărtat. Ce dezmințire să dea (Oana Bogdan – n.r.) la lucruri pe care nu le-a făcut? Noi apărăm proprietatea, spre deosebire de PSD, care a aruncat pe piață lucrurile acestea și care încearcă să le promoveze. Dragut, imi place This post has been edited by dizzy: 2 Apr 2019, 14:48 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Păi chiar nu a fost declarația partidului.
Așa cum nici furtul comis de trezorierul PSD nu e al partidului, ci doar al individului. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 03:26 |