Pro EUROPA sau Pt Europa Împreună, singura soluție, o coaliție a opoziției
![]() ![]() ![]() |
Pro EUROPA sau Pt Europa Împreună, singura soluție, o coaliție a opoziției
Bicicleta galbena |
![]()
|
||
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Uau politică pe burta goală.
De ce nu vă implicați voi dacă tot vă pute un salariu bun? |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 3 Feb 2019, 11:32) Lista pt europarlamentare 2019: 1. Dacian Cioloș, președintele PLUS, 2. Cristian Ghinea (USR), 3. Dragoș Pîslaru (PLUS), 4. Clotilde Armand (USR), 5. Nicolae Ștefănuță (USR), 6. Vlad Botoș (USR), 7. Ramona Strugariu (PLUS), 8. Vlad Gheorghe (USR), 9. Alin Mituță (PLUS), 10. Anamaria Naomi Reniuț (PLUS), 11. Valeriu Nicolae (PLUS), 12. Oana Țoiu (PLUS), 13. Radu Ghelmez (USR), 14. Liviu Iolu (PLUS). Pe primii 4 ii stim deja, eu unul ii apreciez, sa-i vedem si pe ceilalti. Și iar mă întreb de ce era nevoie de 2 partide? |
--------------------
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Bagatima la bula de vreti, dar eu caut pe net de 5 minute si nu reusesc sa vad de la ce vine PLUS. Deci, ori baetii sunt in plus, si o stiu
![]() Help me understand ![]() -edit lam trecut pe gogu in romana si cu localizare si am invatat si eu ceva; Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate ![]() This post has been edited by 4x4: 3 Feb 2019, 15:01 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.513 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(RDK @ 3 Feb 2019, 10:29) Interesant e că mai toți din lista de ieri au fost în politică și administrația publică, deci partea din manifest cu "am muncit și ne-am construit viața în afara politicii" e pentru alții. https://ziaristii.com/lista-plus-la-europar...iliana-popescu/ Dimpotrivă! "În faza următoare, o Comisie de selecție a evaluat criteriul competenței candidaților (40% din scorul final). Cei 43 de candidați au fost evaluați de Mihaela Miroiu, profesor SNSPA București, Liliana Popescu, prorector SNSPA București, Elena Calistru, Funky Citizens, Mircea Dumitru, rector Universitatea București, și Sorin Ioniță, Expert Forum." Deci fără soți, soții, fiice, amante, secretare, analfabete! Ca la... ca la.... am uitat ca la cine. This post has been edited by nasty: 3 Feb 2019, 16:08 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Exact
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
nasty |
![]()
|
Roșia Montană
un subiect cu care va obține 100% voturile de pe aici! |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ce înseamnă imi asum ca va intra in patrimoniul UNESCO?
This post has been edited by ady77: 3 Feb 2019, 17:53 |
--------------------
|
RDK |
![]()
|
Că Goțiu va face în sfârșit o baie
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
nasty |
![]()
|
Nespălați și securiști, nu?
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 3 Feb 2019, 09:07) In sfarsit o miscare inspirata a lui Ciolos. De la inceput am zis ca solutia e unirea fortelor, ci nu separarea in doua-trei-patru forte distincte (vezi anul 2000). Locul lui Ciolos era in USR, de ce nu s-a intamplat asa e inca un mister. Probabil orgolii, vanitati. ![]() Deși nu îmi place stilul lui ciolos (de a nu supăra pe nimeni) și nici cu cine s-a asociat (preda), asta este mutarea logică pentru ambele partide. Este mai bine pentru usr că ciolos nu a venit direct la ei, astfel, în cazul unor devieri, se pot distanța de el. Cum ceilalți (PSD, PNL, ALDE, tonta, UDMR, pmp) sunt compromiși total, prefer să merg pe mâna ăstora. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Aha, deci:
-USR aka Coldea și Anaconda cu parfum SRI-style sunt ![]() -Plus aka Pâslaru, Voiculescu, Tudorache cu parfum SIE-style sunt și ei ![]() Ce să zic? Halal alternativă la bătrânii securiști din PSD! This post has been edited by DragosP: 4 Feb 2019, 08:43 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RDK |
![]()
|
Păi nu prea mai ai ce zice.
Asta a decretat domnul președinte Dragnea, asta se comentează. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Eu ma intreb de ce nu da Dragnea o lege prin care sa desfiinteze total serviciile de informatii romanesti, daca sunt atat de nocive si inutile. Astfel, rusii, americanii, israelienii, englezii, francezii, arabii, al qaeda si alti cativa sarantoci fomisti vor trebui sa se multumeaca cu stirile transmise de Antena 3 in prime-time.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tre sa recunosc ca a fost tare asta cu bugetul serviciilor. Adică în loc sa îl facă mic din start, ca doar ei se ocupau de elaborarea lui, cumva au primit serviciile dublu, ca să aibă Dragnea cum sa mai para ca face dreptate când îl taie. De la partidele politice nu taie zdreanta...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DannyY |
![]()
|
Pai probabil nu primea avizul CSAT daca era mic din start. Asa ca Dragnea se gandeste la o manarie si a si zis ca daca Veorica nu executa, o sa propuna micsorarea in sparlament, ca ala nu cere aviz de la nimeni
![]() Cum se gandeste el la copiii necajiti, sa le dea vitamina D gratuit... Pai nu mai bine ies copiii aia la soare sa faca miscare decat sa-i indopam cu pastile? Ce bou. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
RDK |
![]()
|
Probabil în ultimele zile de călătorie aia mică s-o fi văitat de genuche.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
DannyY |
![]()
|
Nu i-a dat prin cap sa puna o perna mai moale?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
RDK |
![]()
|
Domnul Dragnea gândește la nivel național, nu local.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
QUOTE(DragosP @ 4 Feb 2019, 08:43) Aha, deci: -USR aka Coldea și Anaconda cu parfum SRI-style sunt ![]() -Plus aka Pâslaru, Voiculescu, Tudorache cu parfum SIE-style sunt și ei ![]() Ce să zic? Halal alternativă la bătrânii securiști din PSD! Pe principiul ăsta să înțeleg că nici preafericitu' nu e bun pentru tine, doar e și el gradat ![]() PS. Mai poți? Vezi să nu bubui. E legat de atacul tău de pe topicul lui mars. This post has been edited by cristic1982: 4 Feb 2019, 10:52 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
E constatare nu atac.
P.S. Ce grad are, în afară de Patriarh? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai ca incepe sa-mi fie mila de Dragnea. Isi ia scatoalce din toate directiile:
Ponta: Liviu – iar te scarpini la bubă?... https://www.realitatea.net/ponta-catre-drag...ri_2179515.html Firea: Il invit pe Dl Dragnea la o dezbatere publica, cu cifrele si dovezile pe fata, la orice televiziune doreste, oricat de prietenoasa cu el. Sa vada o tara intreaga cine minte... https://www.stiripesurse.ro/gabriela-firea-...4UsPU7a-Vy8j7mQ Iar ce-i mai dureros (pentru el...) in ritmul in care sobolanii rosii fug spre alte partide din corabia PSD care ia apa la greu, in scurt timp ramane Dragne si fara imunitate. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Aia care fug sunt sobolani rosii, aia care raman ce-s?
|
--------------------
|
cristic1982 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
radian |
![]()
|
Aia care raman is sobolani rosu-turbat...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(cristic1982 @ 4 Feb 2019, 11:50) Nu e bine să ai grija mea.. Așa-s eu mai prost, da' la fudulie întreci pe mulți de aici, /me included. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(DannyY @ 4 Feb 2019, 10:33) Eu ma intreb de ce nu da Dragnea o lege prin care sa desfiinteze total serviciile de informatii romanesti, Bolsevic securist care esti. In `90 pietarii, opozitia si occidentul racneau de mama focului cand s-au infiintat ![]() ![]() Me included. Intre timp ai batrani s-au pensionat sau au ajuns directori de banci, companii, cadre universitare. Dar au avut grija ca sa lase in loc clone. ![]() Car cum e ciupit de scuristi se vaita de zor. Cei care nu mai apuca sa le suga pixu ii lauda. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:26 |