Emisiunea - Spaima Soselelor!, ciudata emisiune...
![]() ![]() ![]() |
Emisiunea - Spaima Soselelor!, ciudata emisiune...
kaspersky |
![]()
|
||
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|||
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Emisiunea asta dupa ce emisiune de la americani au mai copiat-o? Sau ce drac' s-o vrea sa fie, are ca si mesaj ascuns vreo incurajare pentru aia care-s pericol la volan? Ceva de genul... "las'ca pina la urma toti invata sa conduca".
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Clar . Stau pana la patru dimineata sa vad emisiunea in reluare .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Bai , eu nu ma uit la emisiunile de pe Prima/Antena1/Pro ... care sunt facute cu/despre romani si povestile lor (exceptie : Cronica Carcotasilor) da' la asta promit sa ma uit ca vad ca e de ras .
Tot asa am vazut o emisiune la "Din Dragoste" obligat de imprejurari (o vizita la niste neamuri) acum vreo 2 ani si am nimerit emisiunea aia cu unu' Nelu care avea vreo 55-60 ani si se lauda ca el f..e 2-3 fumei pe saptamana , ca s-a si insurat doar cu popa de vreo cateva ori ca sa le convinga , etc. de am crezut ca ma kc pe mine de ras . Mai sunt si emisiuni din astea care merita vazute . Deci cand este aceasta emisiune (zi/ora) ? This post has been edited by kum: 6 Jan 2006, 08:27 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
Si emisiunea asta cu soferii meseriasi pe ce post e? ... ma bag si eu
|
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Chiar ma intrebam cand apare primul post cu "soferii meseriasi".
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
Asa si?
|
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Vb. aia "lauda de sine . . .." sau sa inteleg ca a fost o gluma ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Devils |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by Devils: 6 Jan 2006, 10:45 |
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Ma oi fi io chior, da' pa care moaca mea de post teve e emisiunea asta (si cand)?
|
-------------------- |
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Prima Tv , joia, la 20:00 sai la 21:00 ( urmariti promo sau uitati-va untr-un ghid tv)
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Prima Tv joi seara
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Bha ! Am stat pana la 3 si un sfert azi noapte ! Haladitii aia de la prima tv nu au mai dat emisiunea in reluare !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare destul de periculoasa emisiunea. Mai ales prin prisma instinctelor de primata ale multor romani. O sa ajunga unii sa-si pocneasca masinile doar ca sa semene cu "starurile" din emisiune si sa spuna "Ba, ce, ala poate si eu nu?"
Mi-e imi vine greu sa cred ca nu e regizata emisiunea pas cu pas. N-am vazut-o, dar din cate povestiti voi, ma gandesc ca la realizarea ei participa destul de multi "responsabili" si mi-e greu sa cred ca se pot aduna la un loc atat de multi idioti care sa nu-sui dea seama ca la un moment dat in loc de stalpi, copaci sau diverse rable ar putea lovi vre-un copil |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
costeniuc |
![]()
|
![]() handi-man Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea este ca CNA-ul se va sesiza pt. emisiunea asta (asa cum spunea un coleg mai sus, au interzis ei reclama la Logan Diesel d'apai la atatea boacane in trafic)
Si tot parerea mea, asa cum reiese din spotul emisiunii, cel mai bun dintre mascarici ia o masina, iar ceilalti un mare "?". Sa insemne acel semn retragerea permisului de conducere? ![]() ![]() Oricum, astept si continuarea emisiunii cu varianta pentru meseriasi. |
--------------------
DACIA
Logan Prestige 1.6 16v
2007
- B xx XXX Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ake - eu am vazut 'live' 5 minute din ea, dupa care am zis un "dai
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vv @ 6 Jan 2006, 13:12) Ake - eu am vazut 'live' 5 minute din ea, dupa care am zis un "dai ![]() In caz ca nu e regizata ar trebui cautati politistii care le-au dat carnete la specimene alea si dati afara din politie! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vazut toata emisiunea si pana la urma mi-e greu sa-mi dau cu parerea. Nu stiu ce sa mai cred. Clar e ca aia sunt infiorator de prosti. Iar eu sunt sigur ca exista in realitate asemenea oameni! Am eu un amic. Daca vreti, va dau masina si numarul sa-l urmariti in trafic. O sa va convingeti pe deplin!
![]() SiloS, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() asta se numeste teapa ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Smudo |
![]()
|
Io nu am vazut emisiunea cu pricina, dar din cite pot eu sa inteleg din ce s-a scris despre ea aici, mie chestia asta mi se pare extrem de periculoasa. La fel ca si articolul scris de ziaristul care plin de mindrie spune ca, mergind in masina cu un maior de la jandarmi, pe un drum intre 2 localitati (banuiesc ca-i drum national pe-acolo), nu are nici un motiv sa nu calce acceleratia asa incit sa ajunga cu masina la 207 km/h.
Mie chestiile astea mi se par muuuuuult mai periculoase decit faptul ca (de exemplu) manelistii au cintat imnul romanesc intr-o varianta originala. A aparut cumva vreun protest la CNA pe marginea emisiunii asteia? Din cite am inteles eu din emisiunea cu soferii catastrofa la volan, tipii aia mai au putin si ajung "role model" pentru o mare parte din soferi... pentru ca eu continui sa cred ca multi vor lua emisiunea asta drept o incurajare. Si acum gindind la modul pur practic, nu stiu citi au murit din cauza ca altii asculta manele la maxim, dar stiu ca mor zilnic destui oameni din cauza unor inconstienti la volan. Pe chestia asta de nu intreprinde nimeni nimic? Poate e prea devreme ce scriu eu acum, si o sa apara o reactie si la emisiunea asta, lucrul asta ar arata ca se incearca a se schimba ceva. Sper sa nu se inteleaga din tot ce scrisai ca iau apararea manelistilor, imi e pur si simplu indiferent ce muzica asculta fiecare si cum isi alege orice individ idolii. Incerc si eu doar sa analizez (atit cit ma duce pe mine mintea ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
SiloS |
![]()
|
Asa e ! 2 fenomene ! Dacia Logan si Laura Vass !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
alex275 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Tu cati ani ziceai mai silos ca ai? Auzi, zi si mie ca mor de curiozitate, versurile alea le-ai scris intentionat agramat ca sa se asorteze cu interpretarea sau asa le-ai copiat de pe unde le-ai gasit?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex275 @ 6 Jan 2006, 21:55) Sa mor de am vazut o fiinta mai agramata (agramaticalizata) decat Laura Vass! E adevarat ca e tanara si cu toate "agramaticalitatile" ei, parca tot i-as da o m...! Tu nu te-ai baga!? ![]() Habar n-am cine-i aia, e prima oara cand aud de ea. Da-mi o poza de-a ei si-ti zic. ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Smudo |
![]()
|
Da' voua nu vi s-a intimplat niciodata sa va ginditi ca daca una deschide gura (adica incepe sa vorbeasca)... va moare picsu' instantaneu? Ca io la vreo citeva le-am dat cu flit de la inceput pe motivu' asta, nu am vrut sa ma pun in situatia mai sus descrisa.
|
--------------------
x
x
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Probabil unii dintre voi stiti filmuletul de pe net cu tipul ala care se filmeaza intr-un ferrari f50 ruland cu 330 km/h pe o autostrada din SUA.De atat au avut nevoie politistii ca sa-i suspende carnetul si sa-i dea o amenda pe masura pt conducere imprudenta. La noi prezinta la ora cu audienta pe un post public pericole la fel de publice si...pauza! Stiam ca prostul gust "trebuie" promovat dar sa dea exemplu cum sa-i bagi pe altii in stalp si sa nu patesti nimic, ba chiar sa si apari la tv mi se pare exagerat! Emisiunea asta poate fi considerata Pre-Reflectii Rutiere
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
SiloS |
![]()
|
Sa ne lamurim . Laura Vass este o descoperire a maestrului Dan Bursuc [ ca si copilu de aur , de altfel ] . Este si ruda cu alti cantareti
![]() - cine e inima mea [ cea mai noua , se stie ! ] - tu numai tu [ asta vara ] - nu vreau banii tai [ aici intervine si susanu cu stilul raggae ] Versurile din semnatura mea .... pai daca asa canta cantaretul , io zic ca el . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
ashu |
![]()
|
Vezi ca iar ai gresit, ai scris maestru, iar in cazul de fata e cel mult maistru.
Ma SiloS mai, io nu stiu cum e la manele, da' de obicei cand canta omu nu zice unde e cratima si unde nu. Deci repet intrebarea, ai scris agramat special ca sa se potriveasca cu interpretu sau de cand te-ai luat de manele ai adoptat apucaturile specifice? |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
reluare la prima acum!!!!
care nu a vazut emisiunea, uitati-va! |
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine nu;
Eu nu am reusit sa trec peste "prezentarile" concurentilor; Daca Darwin mai mergea, desi nu am reusit sa vad o eimiune cap-coada, asta mi se pare dezgustatoare si de neinteles din punct de vedere al politiei; La cit de timpiti sintem nu ar fi exclus ca un Gica de aiurea sa-si spuna daca astia merg asa, eu de ce nu !! O mizerie ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:10 |