Emisiunea - Spaima Soselelor!, ciudata emisiune...
![]() ![]() ![]() |
Emisiunea - Spaima Soselelor!, ciudata emisiune...
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Astept cu interes emisiuni cu barbatii care isi bat mai aprig nevestele.
Castigatorul va primi un sejur cu Xena la Eforie Nord... Sa o luam pe rand> emisiune concurs cu cretini am avut? Ciao Darwin. Emisiune cu d'astia care inseala? Daaa Emisiune cu mame ratate? daaa Emisiune cu penibil patetici indragostiti? Daaa Emisiuni smiorcaigene DAAAA Ce ar mai lipsi... A DA! Profi care snopesc in bataie! Concurs de pedofili! Aici cu 2 categorii> cel mai tanar copil violat si cel mai rapid la momit copilul. A, se mai pot adauga> Care se caca cel mai mult in locuri publice! Hai sa ne straduim... A da! O emisiune cu camere video ascunse in buda de la gara! Mai bine din mai multe gari! Si care "gara" castiga, seful de gara primeste fluierici nou! HAI BAA CU TELEVIZIUNILE CA V-AM FACUT OAMENI! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
V-am spus ca nu am rezistat decit la prezentarea unui bodyguard de pe la Iasi care spunea ca a avut 10 accidente si nu mai stiu cite amenzi dar "nu invata din greseli";
Era bodyguard adevarat ca citea ca vita de pe un carton si se vedea de la o posta. Asa ca nu am apucat sa vad producatorii !! Tot Lazarov ?? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
catalin_tm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 22 Joined: 3 January 06 From: Timisoara ![]() |
oameni, am avut si eu GHINIONUL sa vad "emisiunea" aia in seara asta (reluare cred). acuma sincer, daca si asa ceva a ajuns sa fie promovat, inseamna ca ori am ajuns in ultimul hal, ori s-a umplut romania de prosti, ori aia sunt ahtiati dupa rating facut "majoritate"
oricum, ce vad acolo este penibil, si ar fi distractiv doar daca ceea ce se intampla ar fi regizat, sau s-ar petrece in curtile lor. dar nu. totul se petrece pe strada, cu oameni adevarati, cu vieti omenesti. si inca ceva care ma dezgusta. e drept, sunt si eu tanar, si nu pot sa zic ca sunt sofer profesionist (poate nici pe departe). dar aud tot felul de specimene, de genul: am luat permisul acum 3 luni. sunt un vitezoman absolut,nu am rabdare sa ii astept pe restul, sunt deosebit de ocupat, nu vad ce e in jurul meu. pai daca nu vezi, frate, stai acasa, nu iesi in lume, si cu 3 sfert de tona dupa tine, gata sa incaleci pe careva. acuma sincer... dai spaga unde vrei, dar la "luat permis"... nu stiu, as avea mustrari de constiinta toata viata, daca as fi instructor... cu tot respectul, e de toata jena catalin ![]() |
--------------------
dacia
1300
- - daca joci lfs, da un pm mie sau lui silos, sa-ti dam un link, cu liga romana de lfs
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Eu stau si ma intreb, politia Rutiera ia ceva masuri cu astia? Ca daca sunt catastrofe dovedite, ar fi cazul sa le dea si vacanta de condus. Si una lungaaaa...
Prostia mare este ca, ca astia sunt de "n" ori mai multi, unde n >1000. ![]() This post has been edited by bomicabomic: 8 Jan 2006, 19:04 |
--------------------
x
x
- x
|
|
catalin_tm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 22 Joined: 3 January 06 From: Timisoara ![]() |
ce sa le dea politia romana? tu ai vazut ce penibilitate scrie la sfarsit???
"multumiri politiei romane", sau ceva de genul, oricum, cam asa ceva. ca si cum le-ai multumi minerilor ca au devastat bucurestiul... cam asa ceva ![]() |
--------------------
dacia
1300
- - daca joci lfs, da un pm mie sau lui silos, sa-ti dam un link, cu liga romana de lfs
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Am vazut emisiunea adineauri, e neplacut intr-adevar ca asemenea TRAGEDII sunt tratate cu degajare si sunt prezentate intr-o lumina chiar favorabila... Conduci ca o ciubota - primesti a brand new car, anapoda. Dar, asta este televiziunea, este o sursa de intoxicare continua, de multe ori uimitoare. Degeaba ne plangem noi aici, nu se va intampla nimic, lucrurile vor continua in aceeasi nota, sa vedeti cate-or sa mai apara...
Eu va recomand cu caldura data fiind situatia sa ignorati aspectele astea si sa va bucurati de partea amuzanta a emisiunii. Nu de alta, da' episodu' asta numai i-a prezentat pe nefericiti, mare lucru n-a fost, insa la sfarsitul emisiunii, s-au dat secvente din episodul urmator, cu protagonistii care incercau sa se strecoare printre stalpii aia si-si varzeau portierele. Baba aia cu Dacia alba break m-o omorat cu zile cand am vazut ca inclestata fiind intre stalpi, i-a dat cu scart ca sa scape, iar la sfarsit cand a molfait niste vorbe pline de intelepciune mi-o dat in cap nu alta, aveam pe cineva in apropiere care a venit sa vada daca-mi este bine, asa rau m-a amuzat. Parerea mea este sa va bucurati de emisiune totusi, o fi trist dar chiar nu ne putem impotrivi... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
catalin_tm |
![]()
|
totusi, am si eu o intrebare. azi am vazut reluarea. emisiunea cand e??? daca nu va suparati!
|
--------------------
dacia
1300
|
|
razzu |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 40 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(catalin_tm @ 8 Jan 2006, 19:09) ce sa le dea politia romana? tu ai vazut ce penibilitate scrie la sfarsit??? "multumiri politiei romane", sau ceva de genul, oricum, cam asa ceva. ca si cum le-ai multumi minerilor ca au devastat bucurestiul... cam asa ceva ![]() Pe una din concurente o oprise politia si era foarte surprinsa... ![]() O fi aranjata emisiunea? Io nu cred ![]() |
--------------------
vw
golf
2001
- b-99-hyu Experienta ne invata ca oamenii nu inavta nimic din experienta
|
|
LLG |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 28 November 05 ![]() |
Mhhhrrrr, te-apuca ori plansul, ori nervii, nici nu stii mai bine!
Si finca' invatam prin imitatie, si nu zice nicaieri ca alea ar fi exemple de "Asa NU!", pentru cei care ar lua-o drept "Asa DA!", de care sunt pline strazile, si pentru toata lumea de altfel eu am solutia: * premisa "vinovat", pina la proba contrarie. ![]() Oricat as fi pe drum cu prioritate, oricat mi-ai zice de pe scaunul din dreapta "du-te, ca tu ai!", tot ma uit dupa potentialul dobi ori vacheros care 1.se razgandeste brusc 2.vorbeste la telefon si nu-i atent 3.nu-i tin franele 4.se rujeaza 5.se grabeste 6.e beat(a) 7.e nervos ca s-a certat cu gagica 8.a "furat" masina babacului (fara permis) etc etc etc Cand esti "sifonat" tot, nu prea te incalzeste ca erai cu dreptatea-n mana, dom'le! * atentionez (claxon, faruri) CU CALM si ...delicatete ca au gresit, fara sa-ncerc sa ma razbun. Ce chestie, am zis ceva de genul "injur cu decenta!" ![]() Dar cred ca tot auzind claxoane in jur le suna si lor "esti prost!?!" si se mai redreseaza cu timpul. Sau oare pentru ei inseamna tot "ce tare sunt!!!"?! ![]() Oricum, tot timpul cu calm, ultima data cand am pus botul si m-am enervat in trafic (aveam si de ce), asa tare m-am enervat apoi eu pe mine, ca mi-am zis ca de-acum gata, am nevoie de energia aia pentru orice altceva! Si-apropos de smecheri in trafic, acum cateva zile, tip de 21 de ani, permis suspendat pe 3 luni in 28 dec., abordeaza cu viteza curba la dreapta, intra pe contrasens si-n niste copaci si crapa. Pasager de 17 ani, rani usoare. Bine ca nu veneam pe contrasens! Dar deja am dat-o in Reflectii Rutiere. PS De ce-i ziceti loganului ZKR? ![]() |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4
- MM ** ***
|
|
LLG |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 28 November 05 ![]() |
Teorema: Dintre toti (orice), PROSTII sunt cei mai periculosi.
Corolar: BANDITII sunt mai putin periculosi decat PROSTII. |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4
- MM ** ***
|
|
Yuri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 6 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci spune cineva daca nu se deranjeaza prea rau, cand e urmatorul episod, va rog?
|
--------------------
Daewoo
Nubira I Wagon '01
- B-03-XXX
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
joi seara .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
joia viitoare la ora 21.
|
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg si eu : "vaca grasa si proasta", cu cat se dovedeste mai vaca, castiga o masina noua?
![]() ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
catalin_tm |
![]()
|
aceeasi intrebare ne-o punem cu totii. cine gaseste raspunsul... sa ne zica si noua... o minte mai luminata
![]() |
--------------------
dacia
1300
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
are cineva inregistrarea?
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Emisiunea ar trebui sa fie o a doua sansa pentru aia care nu au habar sa conduca ... ca premiu ar trebui sa fie ... pastrarea carnetului ... iar cai care nu reusesc sa faca progrese remarcabile .... permisul de conducere ar trebui anulat ! Sunt pericole publice !
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
pai cred ca asta se va si intampla.
|
--------------------
Toyota Auris
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Personal nu am vazut aceasta "capodopereta" a televiziunii, dar consider, fara intentia de a jignii pe nimeni, ca este adresata tot acelui segment de piata care se uita si la "Din Dragoste", "Schimb de mame", "Ciao Darwin" e.t.c. In consecinta consider ca noi, un grup de oameni care au o pasiune pentru masini si pentru condusul acestora, nu trebuie sa ne enervam. Problema apare insa doar in momentul in care fragmente din aceste emisiuni vor apare si in cadrul programului Animal Planet la emisiune "Planet's funniest animals" deoarece o lume intreaga ne va vbedea si se va mira ca noi , romanii, avem masini.
|
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Vin intimplare am vazut ultimele 5 minute din reluare si nu pot sa zic decit:
-jalnica reclama la ceea ce inseamna politia romana, si astept cu interes si istoricul dobindirii permiselor de conducere de catre acesti "demoni" ai soselelor cu tot ce inseamna: -numar de examinari -spaga data -numele examinatorului (examinatorilor) -etc |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Nu am vazut emisiunea, am auzit reclama dar ar avea un corespondent american, "Catch on tape -The worst driver", era pe Reality TV. Acolo nu era nimic regizat, concurs sau ceva de gen, erau prezentate imaginile surprinse de camerele de filmat, de pe masinile politiei, cu comportamentul prostesc al unor soferi.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Dar nu cred ca prezentatorul emisiunii respective se "lauda" cu protagonistii prezentati de el. Pe cand la noi se zice: "uite cum am fost si uite ce bine m-am dezvoltat" urmat de o viitoare emisiune intitulata: "am fost la spaima soselelor si dupa ce m-am perfectionat mi-am luat un bolid de 300 cai si acum circul regulametar".
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu propun o alta afacere ! Politia sa intervina si sa supuna la astfel de teste televizate pe toti soferii prinzi cu astfel de nereguli in mod repetat . Astfel incat politia poate demonstra ca nu au fost sanctionati fara motiv soferii respectivi .
In acest fel s-ar rezolva si emisiunea si oamenii ar vedea prostiile altora , se aplica si amenzile , soferul ar mai invata cate ceva si toata lumea ar fi fericita ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot este treaba monitorizata de Politie propun ca la sfarsitul emisiunii sa se adune amenzile la toti sa vanda premiul si sa platesca distractia. Ar mai trebui arse si niste permise, asa ostentativ.
|
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
He, he.... Cine stie ce intelegere trasa prin cenzurat a facut Prima cu politia!
Pai tu crezi ca s-ar mai inscrie vreunul la emisiune? De ce n-au filmat ce s-a intamplat cand a oprit-o politia pe aia? N-ai vazut ca era sa intre in taximetrist de frica? Mai bine-l ginesti in trafic si "te razi" de el cu pofta! Poate-l ajunge rusinea din urma! LE: Va rog, nu mai cenzurati cuvantul c.u.r! Marele lingvist Graur, a fost foarte explicit in sensul asta. Plus ca exista in mai toate dictionarele limbii romane! ![]() This post has been edited by alex275: 9 Jan 2006, 13:17 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
victor23ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 May 05 From: Timisoara ![]() |
presupun ca premiul emisiuni v-a trebui ridicat din Piata Universitatii, si ca o conditiue suplimentara de castig, sa-l conduca concurentul singur pana la domiciliu... => o alta stire la ora 17.00
|
--------------------
daewoo
tico
- TM Sa traiti, ... bine ?
|
|
diesel2002 |
![]()
|
atentie!!
Nu pierdeti emisiunea!!! astazi la ora 21 ![]() |
--------------------
Toyota Auris
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Merci tu . Daca nu erai pe faza uitam .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Vineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Mai, nu va ganditi la prostii! ![]() Dar sa stiti ca "vine prostii". Vizionare placuta! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:30 |